Home Greek News Άγριο σφυροκόπημα Καμμένου στην Βουλή: «Ποιός είναι ο Τάσος Μπούρας;»

Άγριο σφυροκόπημα Καμμένου στην Βουλή: «Ποιός είναι ο Τάσος Μπούρας;»

by _
0 comment 184 views

Άγριο σφυροκόπημα Καμμένου στην Βουλή: «Ποιός είναι ο Τάσος Μπούρας;»

Ένα νέο πρόσωπο «φέρνει» στην επικαιρότητα η Νέα Δημοκρατία στο πλαίσιο της συνεδρίασης της Επιτροπής Εξοπλιστικών πώληση βλημάτωντης Βουλής, που αυτή την ώρα συζητά την ανάκληση της συμφωνίας με τη Σαουδική Αραβία για τη πώληση βλημάτων.

«Ποιος είναι ο κ. Τάσος Μπούρας ποια σχέση έχει με το υπουργείο Εθνικής Άμυνας; Εμφανιζόταν στο υπουργείο, τι σχέση έχει με τον μεσάζοντα Βασίλη Παπαδόπουλου», ρωτάνε από τη Νέα Δημοκρατία, ενώ ξεκαθαρίζουν ότι πρόκειται για φυσικό πρόσωπο που βέβαια δεν έχει βάλει κάπου την υπογραφή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Lykavitos.gr η Νέα Δημοκρατία αναφέρεται στον πιο στενό συνεργάτη του ιδιοκτήτη του Alpha Δημήτρη Κοντομηνά, δημοσιογράφο Τάσο Μπούραο οποίος διατηρεί επί μακρόν πολύ στενές με τον Καμμένο.

Μάλιστα στο διαδίκτυο κυκλοφορεί και μια φωτό η οποία πλέον έχει γίνει viral με τον Τάσο Μπούρα να βραβεύει τον Καμμένο για τις επιδόσεις του στο… τάβλι!

Όπως μάλιστα κάποιοι εκτιμούν η αναφορά αυτή αποτελεί «εισαγωγή» για νέο κύκλο αποκαλύψεων για την σκανδαλώδη απόπειρα πώλησης όπλων στην Σαουδική Αραβία.

Επίσης, τα μέλη της επιτροπής Εξοπλιστικών που εκπροσωπούν τη ΝΔ επανάφεραν το αίτημα να έρθουν στην επιτροπή οι εμπλεκόμενοι, όπως ο Β. Παπαδόπουλος, ο Γ. Ρουμπάτης, ο Παπαδάκης κ.α. Ακόμα, αναζητούν απαντήσει για την ιδιότητα του κ. Παπαδόπουλου, από τη στιμγή που ο ίδιος παραδέχεται ότι αγοράζει και πουλάει όπλα, αλλά ο Π. Καμμένος επιμένει ότι δεν είναι μεσάζοντας αλλά εκπρόσωπος της Σαουδικής Αραβίας.

«Ο κ. Κυριακίδης εξουσιοδότησε τον κ. Παπαδόπουλο να πουλήσει 300.00 βλήματα και η Σαουδική Αραβία έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για 100.000 βλήματα. Που πήγε η διαφορά;», υπογραμμίζουν από τη ΝΔ και διερωτώνται γιατί υπήρχε επιμονή την μεταφορά των βλημάτων να αναλάβει ο μεσάζοντας Παπαδόπουλος.

Τέλος, υπενθύμισαν στον Πάνο Καμμένο ότι στις 20 Σεπτεμβρίου του 2017 είχε δηλώσει στην ίδια επιτροπή ότι αν μέχρι 1 Οκτωβρίου του 2017 δεν είχαν κατατεθεί τα χρήματα θα στρέφονταν κατά της χώρας και του εκπροσώπου της. «Το ερώτημα είναι τι έχει γίνει μ’ αυτό;», σημειώνουν πηγές της ΝΔ.

https://www.lykavitos.gr/archives/492685

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr