Home Greek News ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ (ΠΡΟΣΟΧΗ) ! Συνεχίζεται το ΒΡΟΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ… ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ Τούρκων ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΩΝ η Ελλάδα !!!

ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ (ΠΡΟΣΟΧΗ) ! Συνεχίζεται το ΒΡΟΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ… ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ Τούρκων ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΩΝ η Ελλάδα !!!

by _
0 comment 122 views

ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ (ΠΡΟΣΟΧΗ) ! Συνεχίζεται το ΒΡΟΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ… ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ Τούρκων ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΩΝ η Ελλάδα !!!

 

ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑΤΙ… ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΤΟΥΡΚΩΝ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΩΝ!!!

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Ευθεία επίθεση κατά της Ελλάδας πραγματοποιεί σήμερα η φιλοκυβερνητική τουρκική εφημερίδα Sabah, με ένα σημερινό μεγάλο άρθρο της των αρθρογράφων, Nazif Karaman και Kenan Göbrüz, με την κατηγορία ότι το ελληνικό Αιγαίο και τα ελληνικά νησιά έχουν εδώ και καιρό μετατραπεί σε…. «καταφύγιο» Τούρκων που ενέχονται για συμμετοχή στο πραξικόπημα, είτε αξιωματικών, είτε δικαστικών, είτε άλλων ειδικοτήτων, καταζητούμενων από την τουρκική κυβέρνηση για το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας.

Η αναφορά και μόνο με αυτόν τον πονηρό-προβοκατόρικο τρόπο μιας φιλοκυβερνητικής τουρκικής εφημερίδας για τα ελληνικά νησιά, δημιουργεί προοίμιο δυναμικών αντιδράσεων από την Άγκυρα, καθώς το θέμα των υπόδικων δραπετευόντων πραξικοπηματιών έχει αφηνιάσει την τουρκική κυβέρνηση και τον ίδιο τον Ερντογάν, που ζητούν με κάθε τρόπο να τους πιάσουν, να τους κάτσουν στο σκαμνί και να τους καταδικάσουν.

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με το προβοκατόρικο αυτό τουρκικό άρθρο, το γνωστό τουρκικό θέρετρο του Bodrum έχει μετατραπεί σε… μαρίνα μεταφοράς των Τούρκων πραξικοπηματιών από την Τουρκία στα ελληνικά νησιά.

Μάλιστα!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
nikosxeiladakis.gr

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr