Home Greek News Ισραηλινή στρατιώτισσα «λιώνει» 30 Χασιδικούς Εβραίους στο «ξύλο»!

Ισραηλινή στρατιώτισσα «λιώνει» 30 Χασιδικούς Εβραίους στο «ξύλο»!

by _
0 comment 115 views

Ισραηλινή στρατιώτισσα «λιώνει» 30 Χασιδικούς Εβραίους στο «ξύλο»!

ΜΠΑΜ! ΜΠΑΜ! ΜΠΑΜ!…

«Ξύλο» έπεσε εχθές το βράδυ στην Ιερούσαλήμ σε τουλάχιστον 30 χασιδικούς Εβραίους που έκαναν διαδηλώσεις για την απόλυτη άρνηση τους να στρατευτούν στον…ΑΙΜΟΒΟΡΟ Ισραηλινό στρατό (IDF, The Israeli Defense Forces)–και ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ!!!  Όμως, το «ξύλο» σε αυτούς ΔΕΝ έπεσεν από ούτε τον «Ουρανό» ούτε από κανέναν –ας πούμε- αξιοματικό του στρατού εκεί, αλλά από μια…ΕΒΡΑΙΑ ΨΥΝΑΙΚΟΥΛΑ που το έπαιζε…«ΡΑΜΠΟτισσα»!!!

Μερικοί από αυτούς τους άνδρες συνελήφθησαν επειδή ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ να συστρατευθούν!

Αυτή απ,ό,τι φαίνεται είναι μέλος των ΕΔ της «Γης της Επαγγελίας» και τό᾽παιζε εκείνη τη βραδιά…«αφέντισσα» όσων δεν υποτάσσονται στον σιωνιστικό έλεγχο που ασκείται πάνω στην…ΠΑΛΑΙΣΤΊΝΗ εδώ και δεκαετίες χάριν στους…ΡΟΤΣΙΛΝΤ, την ΑΓΓΛΙΑ και τις…ΗΠΑ, βεβαιώς-βεβαίως, προς μια Νέα Τάξη Πραγμάτων! Μόνο ξύλο όμως δεν έδωσε σε κανέναν ΕΒΡΑΙΟ ΆΝΔΡΑ, αλλά έμοιαζε σαν το απόλυτο…ΚΛΟΟΥΝ «θηλυπρεπές» που πήρε ΑΥΤΗ ξύλο από τους Ραβίνους…ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣ!!!

Είναι οι ΕΒΡΑΙΟΙ όπως ξέρουμε όλοι πάρα πολύ καλά, που είναι πίσω από την φθορά των γυναικείων χαρακτηριστικών που καθόρισε ο Θεός στην γυναίκα από καταβολής του κόσμου και που ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΕΝ ΙΣΥΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ. Η ΚΑΘΕ ηγέτισσα του φεμινιστικού κινήματος, από την Γκλόρια Στέινεμ μέχρι σήμερα, ήταν…ΕΒΡΑΙΑ. Και αυτό το ΘΕΑΜΑ, που θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, είναι ενδεικτικό του τι σας λέω εδώ…

Έχεις πρόβλημα φίλε εκεί έξω με τη γυναίκα σου επειδή δεν σε ακούει, κτλ;;; Μπορείς να «ευχαριστήσεις» αυτές τις ΔΙΑΒΟΛΛΙΣΕΣ για αυτό καθώς και την…ΝΤΠ εν γένει!!!

Πηγή: RT: Female Israeli soldier TAKE ON up to 30 ULTRA-ORTHODOX Jews during their protests against mandatory military service

https://www.facebook.com/RTvids/videos/1744705835539662/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr