Πρόβλεψη της ολικής ηλιακής έκλειψης που θα γίνει φέτος στους “Σίμπσονς” το 2009;;;

Πρόβλεψη της ολικής ηλιακής έκλειψης που θα γίνει φέτος στους “Σίμπσονς” το 2009;;;

-του Ιωάν. Κουντούρη | 21:49, 18 Αυγ. 2017

Στο συγκεκριμένο επεισόδιο, αναφέρεται πως οι Μασόνοι…ΤΖΟΡΤΖ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ και ο…ΜΠΕΝΙΑΜΙΝ ΦΡΑΝΚΛΙΝ συνωμότησαν μαζί με έναν άλλο Μασόνο, τον…ΒΑΣΙΛΕΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ προκειμένου να δημιουγήσουν έναν…ΨΕΥΤΙΚΟ «Πόλεμο για την Ανεξαρτησία» ώστε να χρησιμοποιηθεί αυτό σαν πρόσχημα να πάνε όλοι να ψάξουν για τον πολίτιμο λίθο της Αγίας Τερέζας που θα εισήγε στον κόσμο μια νέα εποχή ειρήνης και γαλήνης. ΣΩΣΤΑ το έθεσαν οι δημιουργοί των «Σίμπσονς» μιας και είναι κι αυτοί…ΜΥΗΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ και γνωρίζουν όλα τα βαθιά τους μυστικά!

Κι αν νομίζετε ότι ολ᾽αυτἀ είναι…«παραμύθια», τότε νομίζω θα πρέπει να ξανακοιτάξετε πιο προσεχτικά αυτἀ που βγάγουν τέτοιες υψηλής τηλεθεάσεως εκπομπες μαζί με τον Χόλιγουντ, γιατί, εν ολίγοις, αυτά που βγάζουν ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ για τη διασκέδαση των τηλεθεατών, αλλά για την…ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ μέσα από τα υποσεινήδητα μηνύματα που μας περνάνε!

Δηλ., οι «Σίμπσονς» έχουν προβλέψει απίστευτα παγκόσμια γεγονότα όπως η εκλογή του Ντόναλντ Τράμπ καθώς και το χτύπημα της…11ης Σεπτ. του 2001! Τυχαία αυτά;;; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!

Δείτε τώρα το ακόλουθο κλιπ όπου προβλέπεται η ολική ηλιακή της 21ης Αυγ. ΦΕΤΟΣ σε ένα επισόδειο των «Σίμπσονς» το..2009! Μετά διαβάστε και τα παρακάτω άρθρα μας:

Η ηλιακή έκλειψις εξηγείται στην…ΕΠΙΠΕΔΗ ΓΗ ΜΑΣ!….

Διαβάστε επίσης!

Αποκαλύπτουν τους…ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΥΣ (Ιλλουμινάτους) οι Σίμπσονς!!!

Τι ΠΡΟΒΛΕΨΕ το 2000 η αγαπημένη σειρά “Οι Σίμπσονς” για τον πρόεδρο Τράμπ;;;…

Μια ακόμη ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΒΟΜΒΑ για το σκάνδαλο «Πιτσακέητ» των παιδεραστών: τα προέβλεψε ΟΛΑ…«ΟΙ ΣΙΜΠΣΟΝΣ»!!!