Home Greek News Δείτε σε video το ρεμάλι που βάζει χέρι στο ταμείο mini market

Δείτε σε video το ρεμάλι που βάζει χέρι στο ταμείο mini market

by _
0 comment 146 views

Δείτε σε video το ρεμάλι που βάζει χέρι στο ταμείο mini market

Πηγή: http://www.olathessaloniki.com/2017/06/video-mini-market.html?m=1

Δεν έχει όρια το θράσους του κλέφτη που χτύπησε πριν από λίγα 24ωρα μίνι μάρκετ στην περιοχή του Χολαργού Αττικής.

“Το κάθαρμα που βλέπετε μπήκε στο κατάστημά μου προχτές το βράδυ δήθεν για να ψωνίσει, έβαλε την πωλήτρια (και σύζυγό μου) να του φέρει μπύρες και καθώς η πωλήτρια ήταν με γυρισμένη την πλάτη, αυτός άνοιξε το ταμείο, πήρε 4 πενηντάρικα και επειδή του φάνηκαν λίγα… γύρισε και πήρε άλλα 4 εικοσάρικα. Ρώτησε την πωλήτρια αν δέχεται κενές φιάλες και προφασίστηκε ότι πάει στο αυτοκίνητό του (TOYOTA YARIS ΑΣΗΜΙ) για να φέρει τις φιάλες όπου φυσικά μπήκε και έφυγε σφαίρα.

Είναι όμως τόσο ηλίθιος, που δεν παρατήρησε ότι το κατάστημα είναι αστακός από σύστημα ασφαλείας .

Το βίντεο και η φάτσα του σε λίγες μέρες θα είναι παντού σε όλο το διαδίκτυο, εννοείται ότι την υπόθεση την έχει αναλάβει η Αστυνομία, αλλά εγώ θέλω να τον κάνω ΡΕΖΙΛΙ παντού και να μην μπορεί να κυκλοφορήσει πουθενά το κάθαρμα.
Ας μου κάνει μήνυση, δεν με πειράζει καθόλου και αν έχει τα κότσια ας έρθει να με βρει.” δηλώνει ο ιδιοκτήτης του mini market και σύζυγος της πωλήτριας.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr