Home Greek News Σοκ: Η Ρωσία πρόκειται να βάλει ένα τεχνητό “αστέρι” στο διάστημα που θα καταστρέψει άλλα αστέρια!

Σοκ: Η Ρωσία πρόκειται να βάλει ένα τεχνητό “αστέρι” στο διάστημα που θα καταστρέψει άλλα αστέρια!

by _
0 comment 173 views

Σοκ: Η Ρωσία πρόκειται να βάλει ένα τεχνητό “αστέρι” στο διάστημα που θα καταστρέψει άλλα αστέρια!

Οι αστρονόμοι είναι θυμωμένοι γιατί η Ρωσία θα δημιουργήσει τεχνητό φως!

Διαβάστε και το άρθρο μου με τίτλο «ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΞΕΙ ΔΙΚΟΝ ΤΗΣ…ΗΛΙΟΝ Η ΥΠΟΥΛΟΤΑΤΗ NASA!!!» και θα καταλάβετε πλήρως τι συμβαίνει εδώ…

Στο σάτι Science Alert διαβάζουμε τα εξής σοκαριστικά:

Ανάλογα με το πού βρίσκεστε στον κόσμο και πότε, το φωτεινότερο αστέρι στον νυχτερινό ουρανό είναι πιθανό να είναι το δυαδικό αστέρι Sirius, γνωστό και ως Alpha Canis Majoris. Αλλά αυτό θα μπορούσε σύντομα να αλλάξει, αν ένας ερασιτεχνικός ρωσικός δορυφόρος ξεκινήσει στα μέσα του 2016 όπως είχε προγραμματιστεί.

Ο δορυφόρος ονομάζεται Mayak ή “beacon” στα αγγλικά και έχει σχεδιαστεί για να περιστρέφεται απέναντι από τον Ήλιο και να αντικατοπτρίζει το φως του χρησιμοποιώντας γιγαντιαία πανιά, καθιστώντας τον για μας πιο φωτεινό από οποιοδήποτε άλλο αστέρι στον νυχτερινό ουρανό – και, σύμφωνα με μερικές εκθέσεις , Ενδεχομένως ακόμη πιο φωτεινή από τη Σελήνη.

Διαβάστε περισσότερα: https://www.sciencealert.com/a-russian-satellite-could-soon-be-the-brightest-star-in-the-night-sky

Δείτε το ακόλουθο κλιπ…

https://www.youtube.com/watch?v=WSTpwQvaoeo

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr