Home Greek News Μήπως ο Τζόρτζ Μπούς κι ο περιβόητος δολοφόνος Τσάρλς Μάνσον πρόκειται για το…ΙΔΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ;; Οι ομοιότητες ΣΟΚΑΡΟΥΝ!

Μήπως ο Τζόρτζ Μπούς κι ο περιβόητος δολοφόνος Τσάρλς Μάνσον πρόκειται για το…ΙΔΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ;; Οι ομοιότητες ΣΟΚΑΡΟΥΝ!

by _
0 comment 307 views

Μήπως ο Τζόρτζ Μπούς κι ο περιβόητος δολοφόνος Τσάρλς Μάνσον πρόκειται για το…ΙΔΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ;; Οι ομοιότητες ΣΟΚΑΡΟΥΝ!

https://www.facebook.com/john.kountouris.338/videos/762803260592398/

 

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες

Στο γνωστό σάιτ PicTriev.com, που κάνει συγκρίσεις μεταξύ των χαρακτηριστικών προσώπου οποιωνδήποτε προσώπων (δηλ., χρησιμοποιεί λογισμικό αναγνώρισης προσώπου), έβαλε ο ακόλουθος ερευνητής δύο φωτογραφίες, μια του Τζόρτζ Μπούς και μια άλλα του γνωστού…ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ Charles Manson (Τζάρλς Μάνσον)

Το αποτέλεσμα ήταν φρικιαστικότατο να πούμε το λιγότερο: Υπάρχει μια απίστευτη ΟΜΟΙΟΤΗΣ μεταξύ των δύο ανδρών κατά…93%…!!!… Το εργαλείο αυτό είναι πάρα πολύ ακριβές…

Σύμφωνα πάλι με τον ίδιο ερευνητή, τέτοια περίπτωση ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΔΕΙ ΠΟΤΕ όταν κάνει τέτοιες συγκρίσεις!!!….

Αυτό που μας κάνει μεγάλη εντύπωση εδώ είναι το γεγονός πως η φωνή του Μάνσον ακούγεται 100 τοις 100 σαν αυτή…ΤΟΥ ΜΠΟΥΣ…

Ξέρετε τι…ΑΛΛΟ μας κάνει εντύπωση εδώ???….το γεγονός ότι κι οι δύο είναι μεγάλοι….ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ!!!

Μήπως ο Τζόρτζ Μπούς κι ο περιβόητος δολοφόνος Τσάρλς Μάνσον πρόκειται για το…ΙΔΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ;;  Το ακόλουθο βίντεο λέει ΠΟΛΛΑ για ένα τέτοιο ενδεχόμενο….

Παρεμπιπτόντως, ο Τσάρλς Μάνσον…ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ και δεν υπήρξε…ΠΟΤΕ. Μιλάμε εδώ για μια πάρα πολύ ύπουλη ψυχολογική επιχείριση της CIA που ήταν σε εξέλιξη εδώ και χρονια!

Ο Μάνσον έκανε παρέα μαζί με τα συμπρεζονάκια του εδώ στην Καλιφόρνια, στην γνωστή πόλη Laurel Canyon, όπου συνέθεταν μουσική όλα τα τότε αναδυόμενα ποπ στάρ και απεδείχθη μετά πως οι γονείς μερικών αυτών ήταν πράκτορες της….CIA. Μου κάνει εντύπωση πως ο πατέρας του Τζόρτζ Μπούς, ο Τζόρτζ Μπούς ο πρεσβύτερος, υπήρξε επι σειρά ετών πράκτορας καθώς και…ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ CIA!!!

Ο Μάνσον ήταν προσωπικός φίλος του διάσημου συγκροτήματος «The Beach Boys» που είχαν το στούντιο “Look Out Mountain” σε εκείνη τη πόλη!!! Στην ακριβώς την ίδια πόλη, Laurel Canyon, γυρίστηκαν όλα εκείνα τα ΨΕΥΤΙΚΑ βίντεο «πυρηνικών εκρήξεων»!!!

https://www.youtube.com/watch?v=J2AzO39Qs1E

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr