Home Greek News Προσπαθούν μέσα απο κυβερνητικές εγκυκλίους να εξισλαμίσουν το Κράτος, οι αλητήριοι της συγκυβέρνησης των άθλιων. ~ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ: Δεν θ’ αποφύγετε τις κρεμάλες, καθίκια…

Προσπαθούν μέσα απο κυβερνητικές εγκυκλίους να εξισλαμίσουν το Κράτος, οι αλητήριοι της συγκυβέρνησης των άθλιων. ~ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ: Δεν θ’ αποφύγετε τις κρεμάλες, καθίκια…

by _
0 comment 127 views

Κρατική οδηγία προς ελληνικά νοσοκομεία: «Αφαιρέστε τα χριστιανικά σύμβολα»!!!

Η πολυπολιτισμική Ελλάδα είναι εδώ!

Όπως μεταδίδει το πατραϊκό tempo24.gr, το βράδυ της Πέμπτης ο παιδίατρος – νεογνολόγος στο ΠΠΝΠ και πρώην διοικητής του Καραμανδανείου Νοσοκομείου Παίδων, Γιάννης Γιαννακόπουλος, έλαβε ηλεκτρονικό μήνυμα, στο οποίο μεταξύ άλλων αναφέρονται κανόνες που αφορούν μουσουλμάνους ασθενείς.

Σε αυτό όπως θα δείτε παρακάτω, αναφέρονται μερικοί κανόνες που θα πρέπει να τηρούνται στις περιπτώσεις που νοσηλεύονται μουσουλμάνοι στο ίδρυμα.

«Το email που έλαβα σήμερα το μεσημέρι με ξεπέρασε δυστυχώς σε μια εφημερία που τρέχεις συνεχώς δεν έχεις περιθώρια για να ασκήσεις πολυπολιτισμικές πολιτικές….ιατρική ασκούμε κύριοι και μάλιστα επείγουσα…Ελεος πια..», σχολιάζει ο κ. Γιαννακόπουλος.

Δεν θα πούμε πολλά, διαβάστε τους κανόνες. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνεται η απαγόρευση χοιρινού κρέατος, τι ισχύει για το ραμαζάνι αλλά ο πιο σημαντικός είναι ο κανόνας, ο οποίος υπαγορεύει την αφαίρεση χριστιανικών συμβόλων!!!

Δεν είμαστε καλά !! Αίσχος !!! Ότι δεν έγινε επί οθωμανικής αυτοκρατορίας ( ο εξισλαμισμός της Ελλάδας ) επιχειρείται τώρα απολύτως μεθοδευμένα…με τις οδηγίες & τις αποφάσεις & τα ανθρώπινα δικαιώματα & τις ΜΚΟ & τους εγχώριους εφιάλτες …….έλεος. Είναι τοις πάσι γνωστόν ότι εάν χρειαστείς νοσηλεία, η υγεία σου είναι το πρώτο μέλημα, όλα τα υπόλοιπα είναι εκ του πονηρού π.χ. αν πας διακοπές στην Κίνα-Ινδία-Ταϊλάνδη-Αραβικά Εμιράτα-ΗΠΑ-Αυστραλία, και αρρωστήσεις θα χρειαστείς νοσηλεία. Θα σε νοιάζει αν οι θεράποντες ιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό είναι βουδιστές-σιντοϊστές-μουσουλμάνοι-καθολικοί ή διαμαρτυρόμενοι χριστιανοί, ή να γίνεις καλά; ξέρουμε οτι σας χαλάει να βλέπετε τα θρησκευτικά σύμβολα, αλλά αυτό φτάνει στα όρια καταδίωξης των χριστιανών, +σκεφθείτε αν γίνεται κάτι αντίστοιχο οπουδήποτε αλλού στον κόσμο. ΡΕ ΑΝΤΕ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ, ΑΝΘΥΠΟΠΗΘΙΚΟΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!!!

Πηγή:

https://cretanpatriot.wordpress.com/2016/12/17/προσπαθούν-μέσα-απο-κυβερνητικές-εγκ/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr