Home Greek News Έρχεται πρώτα το…ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ στο…ΙΣΡΑΗΛ, την γήν του Λαού του…ΟΦΕΩΣ!!!

Έρχεται πρώτα το…ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ στο…ΙΣΡΑΗΛ, την γήν του Λαού του…ΟΦΕΩΣ!!!

by _
0 comment 140 views

16 Και έκαμνε πάντας, τους μικρούς και τους μεγάλους και τους πλουσίους και τους πτωχούς και τους ελευθέρους και τους δούλους, να λάβωσι χάραγμα επί της χειρός αυτών της δεξιάς ή επί των μετώπων αυτών, 
17 και να μη δύναται μηδείς να αγοράση ή να πωλήση, ειμή ο έχων το χάραγμα, ή το όνομα του θηρίου ή τον αριθμόν του ονόματος αυτού. 
18 Εδώ είναι η σοφία· όστις έχει τον νούν, ας λογαριάση τον αριθμόν του θηρίου, διότι είναι αριθμός ανθρώπου· και ο αριθμός αυτού είναι χξς’ (666). – Αποκάλυψις 13:16-18

Το Ευαγγέλιον ΕΠΑΛΗΘΕΥΕΤΑΙ δια μιαν ακόμη φοράν εν ταις ημέραις…ΤΑΥΤΑΙΣ!!!

ΑΚΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΑ….

screen-shot-2016-12-08-at-1-36-49-pm

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 16.00, 11 Δεκ. 2016 | JohnKountouris.com

Σε άρθρο μου που έγραψα στις 17 Σεπτ. φέτος με τίτλο «ΣΟΚ! Οι απίστευτοι παραλληλισμοί μεταξύ Αποκαλύψεως και της…εβραϊκής Καμπάλα!» (πατήστε εδώ) περιέγραψα το γεγονός ότι όλα όσα έχει γραφτεί εις την ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΝ για το μεγάλο «Θηρίον», ή «Δράκοντα», που εξέρχεται εκ της θαλάσσης, κ.τλ,, μοιάζουν 100 τοις 100 με όλα όσα έχουν καταγράψει οι Εβραίοι διαχρονικά εις τα ιδικά τους θησκευτικά βιβλία (Ταλούδ, Ζοχάρ) περι του ιδικού τους…ΟΦΕΩΣ (ή ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ), τον οποίον ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ως τον Μεσσία τους, καθώς και των ιδικών τους…ΕΣΧΑΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ!!!

Το Ευαγγέλιον αδελφοί εν Χριστώ Ιησού επαληθεύεται και δικαιώνεται για μια ακόμη φορά εις τα μάτια του κόσμου διότι, αυτήν την φορα, είναι οι αιώνιοι εχθροί του που μας το έχουν επαληθεύσει…ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ!!!  Αυτό το έχουν ήδη κάνει οι ΠεριΟΥΣΤιοι του «θεού» με την συγγραφή των προαναφερόμεμων βιβλίων τους. Οι Εβραίοι ΔΕΝ δίνουν καμία σημασία στο Ευαγγέλιον μιας και εφόνευσαν τον Εμπνευστή του…ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΝ! Γι’ αυτό είπε ο…ΑΚΡΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΗΣ (πατήστε εδώ) –με ό,τι σημαίνει αυτό– Απόστολος Παύλος:

14 Διότι σεις εγείνετε, αδελφοί, μιμηταί των εκκλησιών του Θεού, αίτινες είναι εν τη Ιουδαία εν Χριστώ Ιησού, επειδή και σεις επάθετε τα αυτά υπό των ιδίων υμών ομοεθνών, καθώς και αυτοί υπό των Ιουδαίων, 15 οίτινες και τον Κύριον Ιησούν εθανάτωσαν και τους ιδίους αυτών προφήτας, και ημάς εξεδίωξαν, και εις τον Θεόν δεν αρέσκουσι, και εις πάντας τους ανθρώπους είναι εναντίοι, 16 εμποδίζοντες ημάς να λαλήσωμεν προς τα έθνη διά να σωθώσι, διά να αναπληρώσωσι τας αμαρτίας εαυτών πάντοτε. Έφθασε δε επ’ αυτούς η οργή μέχρι τέλους

Λινκ: http://newlife4you.gr/readbible.asp?ver=0&b=52&c=2&l=1&s=14&v=

Παλιά, πολύ παλιά, μιλάμε για πριν απο περίπου 1,500 χρόνια, οι Εβραίοι δεν ελέγοντο «Εβραίοι», αλλά…ΧΑΖΑΡΟΙ. Κατα δε τους υπόλοιπους λαούς, ωνομάζοντο «Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΟΦΕΩΣ». Αυτά δεν τα λέγω εγώ, αλλά παρα πολλοί ιστορικοί ανα τους αιώνες! Διαβάστε τα δύο παρακάτω άρθρα μου να καταλάβετε….

Τώρα, για μια ακόμη φορά έρχονται οι Εβραίοι να μας αποδείξουν ώς 100 τοις 100 ΑΚΡΙΒΕΣΤΑΤΟ το ιδικό μας Ευαγγέλιον, ως Ορθόδοξοι Χριστιανοί, με την εξής συγλονιστική αποκάλυψη απο τη δική τους τη πλευρά!…

ΑΚΟΥΣΟΝ-ΑΚΟΥΣΟΝ!…ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΟΙΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΟΥ….ΧΑΡΑΓΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΗ???!!! ΑΝ ΕΙΠΑΤΕ «ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ!», ΜΑΝΤΕΨΑΤΕ ΣΩΣΤΑ!…

Στο σάτι ειδήσεων skywatchtv.com (πατήστε εδώ για το λινκ) διαβάζουμε τα εξής σοκαριστικά για τους Εβραίους:

Η Jersusalem Post αναφέρει ότι το Υπουργείο Εσωτερικών του Ισραήλ αποφάσισε να πιέσει για την ένταξη στην εθνική βιομετρική βάση δεδομένων, συμπεριλαμβανομένης της λήψης δακτυλικών αποτυπωμάτων και φωτογραφιών αναγνώρισης προσώπου, ως απαίτηση για τον κάθε πολίτη για κάθε είδους ταυτότητας απο’δώ και μπρός.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “The Jerusalem Post” (πατήστε εδώ για το άρθρο), την συγκεκριμένη πρωτοβουλία την έχει υποστηρίξει ο εκάστοτε, τα τελευταία έτη, υπουργός Εσωτερικών της χώρας.

Και συνεχίζει η “The Jerusalem Post” να λέγει ότι οι αντιτιθέμενοι σε αυτό θα εξακολουθούν να βλέπουν τα δακτυλικά τους αποτυπώματα και τις φωτογραφίες αναγνώρισης προσώπου τους να λαμβάνονται, αλλά θα πρέπει να συνδέεται αυτό μόνο με τις έξυπνες κάρτες τους, και δεν θα τοποθετηθούν στη βάση δεδομένων, και ως ποινή του είδους, θα πρέπει να ανανεώσουν τις κάρτες ταυτότητάς τους κάθε πέντε χρόνια, αντί για κάθε 10 χρόνια. Μιλάμε όμως εδώ για το ξεκίνημα του «ολισθηρού δρόμου» προς τον…ΟΛΕΘΡΟΝ!!!…

Ειρήσθω εν παρόδω ότι ακόμη κι ο κ…ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ προτείνει ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ, όχι για τους πολίτες των ΗΠΑ –όχι…ΑΚΟΜΗ– αλλά για τους…ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ! Διαβάστε το άρθρο μου με τίτλο «Προτείνει το…ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ για τους λαθρομετανάστες ο ΤΡΑΜΠ!!! Έρχεται το ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ για την..ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΑΜΕΡΙΚΗ!!!» (πατήστε εδώ)  Εάν αμφιβάλλετε ακόμη αυτά που σας λέγω εδώ, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να μεταβείτε στον επίσημον ιστότοπον του κ. Τράμπ, ιδιαίτερα στην επικεφαλίδα «Immigration» (Μετανάστευσις), όπου μιλάει για τα….ΒΙΩΜΕΤΡΙΚΑ σε σχέση με τους…ΛΑΘΡΟ.!!! (πστήστε εδώ)

Και μιας και μιλάμε για το χάραγμα του Θηρίου της Αποκαλύψεως, που λέμε εμείς σήμερα το «τσιπάρισμα», που στο αρχαίο κείμενο καραγράφει τα γράμματα “ΧΞΣ”, που στην Αγγλική αντιστοιχεί στον αρισμό…666, ΔΕΙΤΕ το 666 σε σχέση με τον Τράμπ!:

  • Η οικογένεια Trump αγόρασε και ελέγχει το πιο ακριβό ενιαίο κτίριο που αγοράστηκε ποτέ στις Ηνωμένες Πολιτείες, στην λεωφόρο Fifth Avenue 666, ένα δρόμο συμβολικό για το χρήμα (Μαμμωνά) και περίσσεια (απληστία).
  • Η οικογένεια Trump κατέβαλε 1,8 δις $ για το πιο ακριβό κτίριο που έχει καταγραφεί ποτέ. Και 18 είναι 3 * 6 = 666.
  • Η οικογένεια Τράμπ ετοιμάζεται επίσης να κτίσει ένα πύργο 666.000.000 δολλαρίων στην πλατεία One Journal Square στη Νέα Γιόρκη. Σύμφωνα με πολλαπλές αναφορές το ύψος θα είναι 666 ποδιών.
  • Ένα άλλο ακίνητο στον Trump Fifth Avenue, το διάσημο Trump Tower (ο Πύργος Τράμπ), είναι 203 μέτρων σε ύψος, σύμφωνα με πλήθος αναφορών. Και το 203 μέτρα = 666 πόδια. Ο Ντόναλντ ζει εκεί σε μια χρυσό-εφυαλωμένη χλιδή στο 66ο όροφο.
  • Ο Ντόναλντ Τραμπ κληρονόμησε την αυτοκρατορία ακίνητων της γιαγιάς του, όταν πέθανε στις 6 Ιούν 1966 = 6-6-6. Το όνομά της ήταν Ελισάβετ Χριστός Τραμπ. Το όνομα της οικογενειακής επιχείρησης ήταν Ε Trump & Son.
  • Τραμπ ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την προεδρία στις 16 Ιουνίου 2015 = 6+ (1 * 6) + (1 + 5) = 666. Το έτος 2016 = 666+666+666+6+6+6

ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ???…

Είναι να απορεί κανείς το γεγονός ότι ο κ Τράμπ είναι ένας τόσο μεγάλος υποστηριχτής των…ΕΒΡΑΙΩΝ και του ΙΣΡΑΗΛ??? ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ…

screen-shot-2016-12-11-at-5-18-01-pm

screen-shot-2016-12-11-at-6-05-46-pm

Ένας απο τους λίγους και εξαιρετικούς λογίους που μας έχει ήδη παράσχει όλα όσα πρέπει να μάθουμε για τους Εβραίους και την διαβολική τους θρησκεία δεν είναι άλλος από τον ίδιο τον…ΤΕΞ ΜΑΡΣ! Έχει γράψει δύο βιβλίο τελευταίως που τα λένε όλα:

Για αυτούς που δεν τον ξέρουν, ο κ Τεξ είναι ένας απο τους μεγαλύτερους συγγραφείς, ερευνητές και λογίους πάνω σε θέματα που αφορούν τη Νέα Τάξη Πραγμάτων. Είναι Βαπτιστής ποιμένας, λόγιος, καθηγητής και ένας παγκοσμίου φήμης συγγραφεύς. Τον είχα φέρει πρώτα σε επαφή με τον Ερευνητικό Οργανισιμού Ελλήνων στις αρχές Ιουνίου φέτος να δόσει μια αποκλειστική συνέντευξη (πατήστε εδώ) στον ΕΟΕ και στο μεγάλο εν Αμερική ραδιόφωνο της Ομογένειας HELLAS FM.

Επίσης, είχα ταξιδέψει μόνος μου στο Τέξας ως ειδικός ανταποκριτής για την εκπομπή Κώδικα Μυστηρίων του κ Βασίλη Μπαντίδη στο Astra TV για να κάμω μία αποκλειστική και ΠΡΟΤΩΦΑΝΗ (για την ελληνική τηλεόραση) συνέντευξη στον κ. Μάρς εκεί στα γραφεία του στο Όστιν του Τέξας. Την εκπομπή αυτή (πατήστε εδώ) μεταδόθηκε στις 18 Ιουν. του 2016.

Δείτε τώρα το ακόλουθο βίντεο όπου μας τα εξηγεί όλα η ρεπόρτερ Lisa Haven:

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr