Home Greek News Ιδιοκτήτης οίκου ανοχής στην Αγγλία: Δάνειζα τα λεφτά… στον Τσίπρα

Ιδιοκτήτης οίκου ανοχής στην Αγγλία: Δάνειζα τα λεφτά… στον Τσίπρα

by _
0 comment 94 views

Οι ευφάνταστες δικαιολογίες ενός 66χρονου για την ροζ επιχείρηση που διατηρούσε

Τις πιο ευφάνταστες δικαιολογίες επικαλέστηκε ένας 66χρονος στην Αγγλία, απολογούμενος για τον παράνομο οίκο ανοχής που διατηρούσε στο Μπέρμιγχαμ.

«Ήταν υπηρεσία στην κοινότητα, δεν ήταν οίκος ανοχής» ανέφερε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του ο 66χρονος Αχιλλέας Νεοφύτου, συνταξιούχος που κατηγορείται ότι είχε στήσει έναν παράνομο οίκο ανοχής στο Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας.

Ο οίκος ανοχής είχε εντοπιστεί από την αστυνομία τον Φεβρουάριο του 2015 και σύμφωνα με τις αρχές εκεί δούλευαν 20 ιερόδουλες, που δέχονταν περίπου 200 συνολικά πελάτες ημερησίως.

Ο άντρας εμφανίστηκε την περασμένη εβδομάδα στο δικαστήριο για την εκδίκαση της υπόθεσης, και σε δηλώσεις του αρνήθηκε πως club λειτουργούσε ως οίκος ανοχής.

«Ο κόσμος υπέθετε ότι βγάζαμε εκατομμύρια, εμείς δουλεύαμε σκληρά, υπηρετούσαμε την κοινότητα, όμως άλλοι άνθρωποι είχαν διαφορετική εντύπωση. Δικαστικοί έρχονταν εδώ, δικηγόροι έρχονταν εδώ, γιατροί έρχονταν εδώ, ήταν υπηρεσία προς την κοινότητα. Δεν ήταν οίκος ανοχής», δήλωσε ο 66χρονος έξω από το δικαστήριο, όπως αναφέρει η τοπική εφημερίδα Birmingham Mail.

Κατόπιν, δημοσιογράφος του BBC τον ρώτησε: «Λειτουργούσατε ένα κλαμπ όπου άνθρωποι πήγαιναν για να κάνουν σεξ με ιερόδουλες, αυτό δεν είναι οίκος ανοχής;». Η απάντηση που πήρε; «Όχι, γιατί ούτε εσείς, εσείς λέτε ότι ήταν οίκος ανοχής, πώς ξέρετε ότι ήταν οίκος ανοχής;»

Όμως η… κορυφαία απάντηση του Αχιλλέα Νεοφύτου ήρθε στην ερώτηση «πού είναι τα λεφτά;» αναφορικά με τα 7 εκατομμύρια λίρες (περίπου 8 εκατομμύρια ευρώ) που φέρεται να αποκόμισε από την «επιχείρησή» του, καθώς ενέπλεξε και τον έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα!

«Αχ, πού είναι τα λεφτά, αυτή είναι μία καλή ερώτηση. Ο καημένος ο Τσίπρας κόντευε να ξεμείνει από λεφτά, ξέρετε, στην Ελλάδα. Και τα δανείσαμε στον Τσίπρα!».

Πηγή:

http://www.newsbeast.gr/world/arthro/2401427

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr