Home Greek News Ξέσκισαν τον Καμμένο στο Twitter μετά την καφρίλα για Φώφη

Ξέσκισαν τον Καμμένο στο Twitter μετά την καφρίλα για Φώφη

by _
0 comment 114 views

Μια ακόμη απόδειξη του βούρκου στον οποίο έχει πέσει η πολιτική ζωή του τόπου μας πρόσφερε απόψε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, ο οποίος για κάποιον λόγο αδυνατεί να αντιληφθεί ότι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι «όπλα» που ενίοτε όμως στρέφονται και εναντίον οποιουδήποτε χρήστη… Ιδίως όταν δε γνωρίζει το αρχαιοελληνικό «παν μέτρον άριστον».

Αυτή τη φορά, στο στόχαστρο μπήκε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά και μια αναπηρική σύνταξη που λαμβάνει εξαιτίας καρκίνου στον μαστό που πέρασε και κατόρθωσε να τον αντιμετωπίσει, αν και όσοι έχουν εμπειρία από την εν λόγω ασθένεια, γνωρίζουν ότι εντελώς δεν απαλλάσσεσαι ποτέ και πως το πολύ ανά εξάμηνο διενεργείται γενικευμένος επανέλεγχος…

Εν ολίγοις, πρόκειται για μια κατάσταση που δεν μπορεί να αποτελεί αντικείμενο πολιτικής εκμετάλλευσης, όχι μόνο ανάμεσα σε πολιτικούς αντιπάλους, αλλά και να είναι το αντικείμενο σχολίου που απευθύνει ένας – ο οποιοσδήποτε – άνδρας (στην κυριολεξία ο όρος) σε μια – οποιαδήποτε – γυναίκα.

Ο Πάνος Καμμένος ανέφερε στην εν λόγω ανάρτηση: «Μετά την φυλάκιση του εξάμηνου Κυριάκου, η Φώφη θα αποκαλύψει ότι την υποχρέωσαν σε αναγκαστική αναπηρική σύνταξη». Το τι ακολούθησε στο Twitter δεν έχει προηγούμενο, με τις απαντήσεις να προδίδουν όχι απλά πολιτική, αλλά προσωπική απέχθεια και οργή για το πρόσωπο του υπουργού Εθνικής Άμυνας.

Επειδή δεν αξίζει τον κόπο να δαπανήσει κανείς χρόνο για να μαζέψει και να παρουσιάσει τις απαντήσεις στην αθλιότητα της αρχικής ανάρτησης του Πάνου Καμμένου (αν ανέφερε «Φώφη κακώς παίρνεις τη σύνταξη» θα ήταν άλλο πράγμα από τη χρήση της ανάρτησης σε μορφή πολιτικού… εξυπνακισμού), οπότε όποιος ενδιαφέρεται για την κλοτσοπατινάδα μπορεί να επισκεφθεί την ακόλουθη διεύθυνση: http://www.protothema.gr/politics/article/597241/hamos-gia-to-htupima-kammenou-stin-fofi/

Πηγή:

http://www.defence-point.gr/news/?p=156789

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr