Home Greek News Γιατί το περσινό ΟΧΙ έπρεπε να μετατραπεί σε… GREXIT το συντομότερο δυνατό!

Γιατί το περσινό ΟΧΙ έπρεπε να μετατραπεί σε… GREXIT το συντομότερο δυνατό!

by _
0 comment 160 views

Διαβάστε το περσινό μου άρθρο για την μεγάλη απάτη του ευρώ και του ΔΝΤ για να καταλάβετε ένα πράγμα: Η «ΕΝΩΜΕΝΗ» ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΟΦΕΛΟΣ ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΘΝΟΣ, ΑΛΛΑ ΩΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΙΤΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣ ΜΙΑΝ ΝΕΑΝ ΤΑΞΙΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΕΙΣ ΒΑΡΩΝ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΚΡΑΤΟΥΣ-ΜΕΛΟΥΣ!

Ακούστε τι λέει ο ίδιος ο…ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩ, κ. Robert Mundell, για τον αληθινό λόγο πίσω απο την ίδρυση αυτού του νομίσματος!

Η εν Ευρώπη παρανομή οποιουδήποτε έθνοθς σηματοδοτεί την εν  τέλει….ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ, διότι ΕΚΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕ! Κοιτάξτε τι απέγινε η Ελλάδα απο το 1974 μέχρι σήμερα–τελεία και παύλα!  Ήταν το «Ανηκομεν εις την Δύσιν» που κατέστρεψε την Ελλάδα! Και αν οι πλείστοι Έλληνες είναι κατα ενος Grexit, ΔΕΝ θα μπορέσουν ΠΟΤΈ να φύγουν απο τη μένεγκη της…ΤΡΟΙΚΑ και των ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ!

ΜΟΝΟ με ένα -δια πίστεως εν τω Σωτήρι ημών Ιησού Χριστού- GREXIT θα μπορέσουμε να σωθώμεν ως έθνος, αλλιώς… συνεχίστε την προδοσία της εθνικής σας κυριαρχής, μαζι με τον πολιτισμό σας, εις την Ευρώπην της…ΝΕΑΝ ΤΑΞΙΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ που έχει σαν σκοπό την διάλυσιν της ταυτότητος και υπάρξεως σαν έθνος!!! Από τότε που έγινε η Ελλάδα μέλος της κοινής αγοράς, άρχισε ο μεγάλος…ΞΕΠΕΣΜΟΣ σε όλους τους τομείς. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ???!!!

Οι θεμελιωτές της ιδέας μιας ενωμένης Ευρώπης (o Ρίτσαρντ φον Coudenhove-Καλλέργη, o Ζαν Μονέ, κ.τλ) ήσαν όλοι παλιοΕΒΡΑΙΟΙ που αποσποπούν στην πλήρη διάλυση του εθνικού ιστού της κάθε λευκής Χριστιανικής χώρας στην Ευρώπη!!!

Διαβάστε το άρθρο μου στο παρακάτω λίνκ:

300Sploggers.com: Η ΜΕΓΆΛΗ ΑΠΆΤΗ ΤΟΥ ΕΥΡΏ ΚΑΙ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. • του Ιωαν. Κουντούρη

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr