Home Greek News Το EuroWorking Group θα γίνει στη Φινλανδία εκεί που υπέβαλε την Ελλάδα υπο το Αγγλικόν δίκαιον ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ!

Το EuroWorking Group θα γίνει στη Φινλανδία εκεί που υπέβαλε την Ελλάδα υπο το Αγγλικόν δίκαιον ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ!

by _
0 comment 210 views
Screen Shot 2016-06-08 at 4.58.06 PM

Εικόνα απο το άρθρο «Ο Βενιζέλος καταδίκασε τη χώρα στο αγγλικό Δίκαιο, ενώ είχαν βρει λύση οι Αμερικανοί» του ιστολόγιου tolimeri.wordpress.com

Το EuroWorking Group θα γίνει στη Φινλανδία εκεί που υπέβαλε την Ελλάδα υπο το Αγγλικόν δίκαιον ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ!

ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ! Στο protothema.gr διαβάζουμε σήμερα τα εξής για το επόμενο EuroWorking Group:

«Από ελληνικής πλευράς, κύκλοι του ΥΠΟΙΚ αναφέρουν ότι αύριο, και τυπικά, το EuroWorking Group, που πραγματοποιείται στη Φινλανδία (Ελσίνκι), θα επιβεβαιώσει ότι η Ελλάδα έχει εφαρμόσει όλα τα προαπαιτούμενα των συμφωνημένων μέτρων.»

ΔΕΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΙ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΦΙΛΑΝΔΙΑ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ???  ΗΤΑΝ Ο ΜΠΛΟΓΚΕΡ ΑΝΤΙ300 ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΩΤΟΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΙ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ…ΑΓΓΛΙΚΟΝ ΔΙΚΑΙΟΝ!!!

Σήμερα ακούσαμε απο το ρεπορτάζ του ΣΤΑΡ, σχετικά με τις συνταγματικές αλλαγές, την εξής κοινή δήλωση για αυτό το θέμα απο τον ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ και τη Ντόρα Μπακογιάννη:

«…Μόνο η δικτατορία έκανε δημοψήφισμα για το Σύνταγα.»

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!  ΠΟΙΟΙ ΤΕΛΙΚΑ ΉΤΑΝ/ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΑΡΚΤΟΙ «ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ» ΣΤΟΝ ΤΌΠΟ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ???…ΟI ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΑΙΟΙ  Ή ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΙΧΑΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ???

ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΥΡΑΝΝΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝ ΚΡΥΠΤΩ ΥΠΟΔΟΥΛΩΝΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ!!!

Δείτε τώρα το σχετικό κλιπ απο το ΣΤΑΡ μεταβαίνοντας στο 21:10 και εξής…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΔΥΟ ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΑΡΘΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ…

Το πρώτο άρθρο ασχολείται με το πώς ακριβώς υποβλήθηκε η Ελλάδα κατω απο το Αγγλικό Δίκαιο και…ΠΡΟΣΕΞΤΕ…οι πληροφορίες που περιέχονται μέσα σε αυτό το άρθρο μου έχουν τεθεί εις γνώσιν ακόμη του…ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ μέσω της δικαστικής υποθέσεως της κας Βενετίας Κάτζιας…

ΤΟ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΝΑΥΑΡΧΕΙΟ του ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ: «Το Δίκαιο της Ανοικτής Θάλασσας»

http://300sploggers.blogspot.com/2015/08/blog-post_51.html

Η παράνομη φύσις της ίδιας της…«ΕΝΝΟΜΟΥ ΤΑΞΕΩΣ»…

Η παράνομη φύσις της ίδιας της…«ΕΝΝΟΜΟΥ ΤΑΞΕΩΣ»…

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr