Home Greek News Ο Πούτιν και…Ο ΤΟΙΧΟΣ ΤΩΝ ΔΑΚΡΥΩΝ στον Ισραήλ…

Ο Πούτιν και…Ο ΤΟΙΧΟΣ ΤΩΝ ΔΑΚΡΥΩΝ στον Ισραήλ…

by _
0 comment 281 views

Screen Shot 2016-05-30 at 1.11.49 PM

Στο ακόλουθο βίντεο του αδελφού Nathanael Kapner, μαθαίνουμε την αλήθεια για αυτό το λέγεται στον Ισραήλ «Ο ΤΟΙΧΟΣ ΤΩΝ ΔΑΚΡΥΩΝ».  Αυτή η «προσευχούλα» που κάνουν όλοι όταν πάνε να…ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΝ στους Εβραίους του Ισραήλ για λόγους ευνόητους, δεν είναι τίποτα άλλο εκτός απο μια…ΣΑΤΑΝΙΚΗ, ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΙΚΗ ΙΕΡΟΤΕΛΕΣΤΙΑ που αποτελεί μια συνουσία που γίνεται μεταξύ του ενος που «προσεύχεται» και της…ΘΗΛΥΚΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ ΤΟΥ ΨΕΥΤΙΚΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥΣ, ΤΗΣ…ΣΕΚΙΝΆ!!!  Εξ ού και οι περίεργες κινήσεις των Εβραίων όταν πάνε εκεί να προσευχηθούν…ή μάλλον να…Γ*Μ*Θ**Ν…να ΣΥΝΟΥΣΙΑΣΤΟΥΝ με αυτήν.  Με συγχωρείτε για την έκφραση αλλά ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΩ ΕΓΩ, αλλά ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ !!!

Screen Shot 2016-05-30 at 1.45.53 PM

Η ΣΕΚΙΝΑ δεν είναι άλλη εκτός απο την θηλυκή πλευρά του ίδιου του…Σ-Α-Τ-Α-Ν-Α…!!!  Αυτή η πράξη που κάνουν στο Τείχος των Δακρύων ονομάζεται Dovening που δεν είναι τίποτε περισσότερο από μια πνευματική πράξη της συνουσίας με τη Σεκινά. Και γιατί το κάνουν αυτό???  Το κάνουν προκειμένου να γεννήσουν μιαν ερωτική ένωση με τoν Ein Sof  που είναι η αρσενική καμπαλιστική εκπόρευση του ψεύτικου θεού τους!!!

Και ο ΚΑΘΕ παγκόσμιος ηγέτης που πάει στον Ισραήλ για να κάνει κι αυτός προσευχές, περνάει κι αυτός δια μέσου αυτής της ιεροτελεστίας προκειμένου να πάρει την ευλογία των Εβραίων να κυβερνήσει τη χώρα του! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ.

Οι Εβραίοι έχουν παραδεχτεί διαχρονικά ότι αυτό είναι ΑΛΗΘΕΙΑ και τούτο μάλιστα μέσα απο τα δικά τους θρησκευτικά βιβλία όπως το Ζοχάρ.

Αν θέλετε περαιτέρω αποδείξεις για όλ΄αυτά, ακούστε τι λέει ο κ. Texe Marrs, ο εγνωμένης αξίας λόγιος και συγγραφέας απο τη πολιτεία Τέξας όπου τα εξηγεί ΟΛΑ!  Ειρήσθω εν παρόδω ότι εγω σε συνεργία με τον Ερευνητικό Οργανισμό Ελλήνων θα κάνουμε συνέντευξη στον κ. Marrs πολυ σύντομα!

Texe Marrs on Ein-Sof, god of the Kabbalah

https://www.youtube.com/watch?v=yIzQRbUhjDo

Δείτε τώρα το επόμενο βίντεο για να μάθετε την αλήθεια για αυτόν τον «θαυμάσιο» τοίχο «προσευχής». Μετά δείτε το δεύτερο βίντεο κατώ απο αυτό όπου ο κ….ΠΟΥΤΙΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΌΤΑΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΙΣΡΑΗΛ, ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟΝ…ΤΟΙΧΟ ΤΩΝ ΔΑΚΡΥΩΝ!!!  ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ???

SATAN At The Wailing Wall?? Is This TRUTH about Jews? Brother Nathanael Foundation 

https://www.youtube.com/watch?v=XUCUNyo_0k0

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΟΝ ΙΣΡΑΗΛ ΟΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΤΟΙΧΟ…ΙΕΡΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ!!!

https://www.youtube.com/watch?v=wJnIsbo5uMs

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr