ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ…

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ…

 • του Ιωάν. Παπαζήση
*** ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΏΡΑ ΣΉΜΕΡΑ ***

Screen Shot 2015-10-11 at 9.26.08 AM
ΤΟ 2009 ΕΙΧΑΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΡΩ ΚΑΙ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ. ΕΙΧΑΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟΤΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΟΣΗ Α.Ο.Ζ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ Η ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΕΝΩΝΟΥΝ ΤΗΝ Α.Ο.Ζ ΜΑΣ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ. ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΚΡΙΤΕΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΤΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΘΑΛΛΑΣΗΣ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΗ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ. ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΘΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΜΟΝΙΜΩΣ.

Screen Shot 2015-10-11 at 9.30.23 AM

ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2013 Ο Ε.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠ.ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ ΚΥΡΗΞΕ ΤΗΝ ΝΗΣΟ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΕΚΚΕΝΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 15 ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΟΝΙΜΑ ΕΚΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠ.ΕΘΝ.ΑΜΥΝΗΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ. Η ΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΗ ΕΚΑΝΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΡΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΑΝΟΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΤΑΝ Η ΝΗΣΟΣ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΑΠΟ ΝΗΣΙ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ Α.Ο.Ζ ΣΕ ΑΚΑΤΟΙΚΗΤΗ ΒΡΑΧΟΝΗΣΙΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ Α.Ο.Ζ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ.

Screen Shot 2015-10-11 at 9.30.13 AM

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ Η ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΕΣ ΘΑ ΑΝΑΡΩΤΙΟΝΤΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ…ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟΙ ΑΚΟΜΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΤΟΥ 2013 ΑΝΤΙΔΡΑΣΑΜΕ ΜΕ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ [Κ.Α.Σ] ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΚΥΡΗΞΕΙ ΤΗΝ ΝΗΣΟ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΑΠΟΜΕΙΝΑΡΙΑ ΡΩΜΑΙΚΟΥ ΤΕΙΧΟΥΣ. ΕΜΕΙΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΣ ΑΠΕΙΛΗΣΑΜΕ ΜΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ Κ.Α.Σ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΠΙΣΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ. Ο ΤΟΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟΥ κ Γ.ΑΧΛΑΔΙΩΤΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΨΙΟΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ ΚΥΡΑΣ ΤΗΣ ΡΩ ΣΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΤΗΝ ΡΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΟΣΟ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ. ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΤΕ ΟΤΙ ΕΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΚΑΤΟΙΚΗΤΗ ΤΗΝ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΘΕΝΑΡΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΕΝ ΙΣΧΥΣΕ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ.
ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΤΗΝ ΡΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ;;;  ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΑΡΑΛΙΑ;;;  ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΝ ΕΙΧΑΜΕ ΔΩΣΕΙ ΤΟ 2009 ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΑΣ [[ΟΙ ΘΗΣΑΥΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ]] ΚΑΙ ΤΟ 2010 ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ [[ΕΛΛΗΝΟΡΑΜΑ]].

ΕΥΘΕΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟ ΥΠΟΘΑΛΑΣΣΙΟ ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΤΟΥ ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΥ ΟΠΟΥ ΣΤΟ ΥΠΕΔΑΦΟΣ ΤΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΙΤΑΣΜΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΚΑΙ ΥΔΡΙΤΩΝ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΝΟΤΙΩΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ.

Screen Shot 2015-10-11 at 9.31.10 AM

ΜΟΝΟΝ Η ΑΞΙΑ ΤΩΝ ΥΔΡΙΤΩΝ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΑ 3 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΡΒΗΓΟΥΣ ΤΗΣ PGS ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ STRATFOR ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΓΕΩΛΟΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ USGS ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΟΡΥΚΤΩΝ ΠΟΡΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ Κ.ΦΩΣΚΟΛΟ ΤΟ ΙΓΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ.

Screen Shot 2015-10-11 at 9.31.32 AM

ΤΟ 2012 ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΓΙΟΥΡΙ ΑΖΑΡΟΦ ΕΣΠΕΥΣΑΝ ΠΡΟΣ ΒΟΗΘΕΙΑΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΟΡΥΞΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΑ ΟΡΥΚΤΑ ΜΑΣ. ΟΙ ΔΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ STRATFOR ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΝΗ ΤΟΥ ΔΟΛΛΑΡΙΟΥ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΜΑΣ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΩΝ.

ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΔΡΙΤΕΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΟ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΡΑΨΑΜΕ ΕΠΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟ 2009 ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΑΜΕ:

[[ΥΔΡΙΤΕΣ – οι κρατήρες του παγωμένου μεθανίου: Οι κρατήρες λοιπόν των λασποηφαιστείων, αποτελούνται από μεθάνιο που καθώς βγαίνει στον πυθμένα της θάλασσας, λόγω του μεγάλου θαλάσσιου βάθους, της μεγάλης πίεσης του νερού και της χαμηλής θερμοκρασίας παγώνει! Έτσι σχηματίζεται ένας πάγος, που αποτελείται από παγωμένα μόρια νερού, που έχουν όμως κυψέλες συμπυκνωμένου, στερεού μεθανίου, με πολύ μεγάλη πυκνότητα, που γι΄ αυτό αποτελεί ένα ορυκτό υπερκαύσιμο! Το υπερκαύσιμο του μέλλοντος!

· ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟΞΟ ΛΑΣΠΟΗΦΑΙΣΤΕΙΩΝ: Το παρήγορο για τα ελληνικά πράγματα είναι ότι έχουμε εντός της ελληνικής ΑΟΖ πάρα πολλά τέτοια λασποηφαίστεια, δεξαμενές δηλαδή φυσικού αερίου (αέριο μεθάνιο) και υδριτών (συμπυκνωμένου στερεού μεθανίου)! Το τόξο των ελληνικών λασποηφαιστείων ξεκινά από τη δυτική Ελλάδα στο Ιόνιο, γίνεται κυριολεκτικά «δάσος» κάτω από την Κρήτη και φτάνει ως τα νότια της Μεγίστης.]].

Screen Shot 2015-10-11 at 9.31.22 AM

ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟΝ. ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΕΟΝ ΑΔΑΗ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΑΜΕ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΟΣ ΤΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ ΤΩΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ. ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΤΙΔΑ ΤΟΥΣ … ΠΡΩΤΟΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΜΕΡΙΜΝΗΣΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΛΕΙΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΕΧΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ ΚΑΝΕΝΑΝ ΦΟΡΟ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΦΥΛΑΤΤΟΥΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΩΣ.

Screen Shot 2015-10-11 at 9.31.43 AM

ΕΜΕΙΣ ΔΕ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΡΤΕΣ , ΕΥΧΕΣ, ΒΙΒΛΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΕΚΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΤΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΔΙΟΤΙ ΜΕΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΣΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΟΥΠΟΛΕΙΣ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΕΛΝΩΝΤΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΟΛΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΣΤΕΚΟΥΝ ΕΚΕΙ ΑΓΡΥΠΝΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ.ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΝΙΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ.

Screen Shot 2015-10-11 at 9.30.36 AM

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΕΙ ΤΟ ΑΝΑΛΓΗΤΟ ΑΥΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΟΚΟΠΤΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΟΤΙ ΛΟΓΩ ΜΕΙΩΜΕΝΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΚΑΡΑΒΙ ΕΚΕΙ ΟΠΟΤΕ ΘΥΜΑΤΑΙ.ΕΜΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΚΑΡΑΒΙ ΕΚΕΙ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ.ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΒΑΣΗΣ ΕΙΝΑΙ:

Δημοτικό Σχολείο Μεγίστης
Μεγίστη,
851 11 ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ Megisti Municipality or Elementary School
Megisti,
GR-851 11 KASTELLORIZO
GREECE ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΒΑΝ ΜΕΓΙΣΤΗΣ
Εκπαίδευση
Καστελλόριζο, Μεγίστη,85111, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ.

–ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

115 thoughts on “ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ…

 1. First of all I would like to say great blog! I had a quick question which
  I’d like to ask if you do not mind. I was curious
  to find out how you center yourself and clear your head before writing.
  I have had a tough time clearing my mind in getting my thoughts
  out there. I do take pleasure in writing but it just seems
  like the first 10 to 15 minutes are usually lost simply just trying to
  figure out how to begin. Any suggestions or hints?
  Thank you!

 2. Howdy! This is my first visit to your blog! We are a group of volunteers
  and starting a new project in a community in the same niche.
  Your blog provided us useful information to work on.
  You have done a extraordinary job!

 3. Its like you read my mind! You seem to know
  so much about this, like you wrote the book in it or something.

  I think that you could do with some pics to drive the message home a
  bit, but instead of that, this is great blog.
  An excellent read. I’ll definitely be back.

 4. Hello there, just became aware of your blog through Google, and found that it’s truly informative.
  I am going to watch out for brussels. I’ll be grateful if you continue this
  in future. Lots of people will be benefited from your writing.
  Cheers!

 5. Just wish to say your article is as amazing. The clarity on your submit is just nice
  and that i can assume you’re a professional in this subject.
  Well along with your permission allow me to seize your feed to stay updated with forthcoming
  post. Thanks 1,000,000 and please continue the gratifying
  work.

 6. Simply wish to say your article is as surprising. The clearness on your
  submit is just excellent and that i could assume you’re knowledgeable in this subject.
  Fine along with your permission let me to
  snatch your RSS feed to stay updated with approaching post.
  Thanks one million and please continue the enjoyable work.

 7. That is very interesting, You’re an overly professional blogger.
  I’ve joined your rss feed and stay up for seeking extra of your magnificent post.
  Also, I have shared your web site in my social networks

 8. Attractive portion of content. I simply stumbled upon your website and in accession capital
  to assert that I acquire in fact enjoyed account your weblog posts.

  Any way I will be subscribing to your augment or even I fulfillment you access persistently quickly.

 9. Howdy just wanted to give you a quick heads up and let
  you know a few of the pictures aren’t loading properly.

  I’m not sure why but I think its a linking issue. I’ve tried it in two different
  web browsers and both show the same results.

 10. Hey! I just wanted to ask if you ever have
  any problems with hackers? My last blog (wordpress)
  was hacked and I ended up losing several weeks of hard work due to no data backup.
  Do you have any methods to prevent hackers?

 11. With havin so much written content do you ever run into any issues of plagorism or copyright violation? My website has a lot of completely unique content I’ve either authored myself or outsourced but it seems a lot of
  it is popping it up all over the web without my agreement.
  Do you know any techniques to help reduce content from being ripped off?
  I’d genuinely appreciate it.

 12. Nice post. I was checking constantly this blog and I am impressed!
  Very helpful information specifically the last part 🙂 I care for such information much.
  I was seeking this particular info for a very long
  time. Thank you and good luck.

 13. I have been browsing online more than three hours today,
  yet I never found any interesting article like yours. It’s
  pretty worth enough for me. Personally, if all webmasters
  and bloggers made good content as you did, the web will
  be much more useful than ever before.

 14. Howdy! This post couldn’t be written any better! Reading this post reminds me of my old room mate!
  He always kept chatting about this. I will forward this article to
  him. Fairly certain he will have a good read. Thank you for sharing!

 15. I love your blog.. very nice colors & theme.
  Did you make this website yourself or did you hire someone to do it for you?

  Plz answer back as I’m looking to construct my own blog and would like to
  know where u got this from. kudos

 16. Hmm it appears like your blog ate my first comment
  (it was super long) so I guess I’ll just sum it up what I submitted and
  say, I’m thoroughly enjoying your blog. I too am an aspiring blog writer but I’m still new to the whole thing.
  Do you have any recommendations for first-time blog writers?
  I’d genuinely appreciate it.

 17. Have you ever considered about including a little bit
  more than just your articles? I mean, what you say is fundamental and everything.
  Nevertheless think of if you added some great photos or video clips to give your posts more, “pop”!
  Your content is excellent but with images and video clips, this
  website could definitely be one of the very best in its field.
  Great blog!

 18. It’s really a nice and useful piece of info. I am satisfied that you simply shared this helpful information with us.
  Please keep us up to date like this. Thanks for sharing.

 19. You could definitely see your enthusiasm in the article you
  write. The arena hopes for even more passionate writers like you who aren’t afraid to say how they
  believe. At all times follow your heart.

 20. Hey I know this is off topic but I was wondering
  if you knew of any widgets I could add to my blog that automatically
  tweet my newest twitter updates. I’ve been looking for a plug-in like this for quite some time
  and was hoping maybe you would have some experience with
  something like this. Please let me know if you run into anything.
  I truly enjoy reading your blog and I look forward to your new updates.

 21. I’m impressed, I have to admit. Seldom do I come across a blog that’s equally
  educative and entertaining, and without a doubt, you have hit
  the nail on the head. The issue is something which not enough folks are speaking intelligently about.
  Now i’m very happy that I stumbled across this during my
  hunt for something relating to this.

 22. Have you ever considered about adding a little bit more than just your
  articles? I mean, what you say is important
  and everything. But think of if you added some great visuals or videos to give
  your posts more, “pop”! Your content is excellent but with pics and videos, this website could
  certainly be one of the most beneficial in its niche.
  Fantastic blog!

 23. It’s really very difficult in this full of activity life to listen news on Television, therefore I only use web for that reason, and obtain the latest information.

 24. It’s genuinely very complicated in this busy
  life to listen news on TV, therefore I just use the web for
  that reason, and get the newest information.

 25. Howdy would you mind stating which blog platform you’re using?
  I’m going to start my own blog in the near future but I’m having a tough time
  deciding between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal.
  The reason I ask is because your layout seems different then most blogs and I’m looking for something completely unique.
  P.S Apologies for being off-topic but I had to ask!

 26. Hello, I think your blog might be having browser compatibility issues.
  When I look at your website in Opera, it looks fine but when opening in Internet Explorer,
  it has some overlapping. I just wanted to give
  you a quick heads up! Other then that, great blog!

 27. Excellent article. Keep writing such kind of info on your site.
  Im really impressed by your site.
  Hi there, You’ve performed an excellent job.

  I’ll certainly digg it and in my view recommend to my friends.
  I’m sure they will be benefited from this website.

 28. Hello, Neat post. There is a problem together with your
  website in web explorer, might test this? IE still is the market leader and
  a huge part of people will leave out your excellent writing due to this problem.

 29. Hey there! Would you mind if I share your blog with my twitter group?
  There’s a lot of folks that I think would really appreciate your content.
  Please let me know. Cheers

 30. Hi! I just wanted to ask if you ever have any trouble
  with hackers? My last blog (wordpress) was hacked and
  I ended up losing months of hard work due to no data backup.

  Do you have any solutions to stop hackers?

 31. When I initially left a comment I appear to have clicked
  the -Notify me when new comments are added- checkbox
  and now every time a comment is added I recieve 4 emails with the same comment.
  There has to be an easy method you are able to remove me
  from that service? Thanks!

 32. Hello! I could have sworn I’ve visited this blog before but after going
  through some of the articles I realized it’s new to me.
  Anyhow, I’m definitely pleased I stumbled upon it and I’ll be bookmarking it
  and checking back regularly!

 33. great publish, very informative. I ponder why the other experts of this sector do not understand this.
  You should continue your writing. I’m confident, you have a great readers’ base already!

 34. Hey there! This is my first comment here so
  I just wanted to give a quick shout out and say I truly enjoy reading
  your blog posts. Can you recommend any other blogs/websites/forums
  that deal with the same topics? Many thanks!

 35. Hi! I realize this is kind of off-topic but I needed to ask.
  Does building a well-established blog such as yours
  take a lot of work? I am completely new to operating a blog but I do write in my
  diary everyday. I’d like to start a blog so I can easily share my experience and feelings online.

  Please let me know if you have any recommendations or tips for new aspiring blog owners.
  Thankyou!

 36. I blog often and I seriously appreciate your content.

  This great article has truly peaked my interest. I am going to bookmark
  your blog and keep checking for new information about once a week.

  I subscribed to your RSS feed as well.

 37. Admiring the dedication you put into your blog and in depth information you provide.
  It’s nice to come across a blog every once in a while
  that isn’t the same outdated rehashed material. Great read!
  I’ve bookmarked your site and I’m adding your RSS feeds to my Google account.

 38. My brother suggested I might like this website. He was totally right.
  This post truly made my day. You can not imagine just how much time
  I had spent for this information! Thanks!

 39. You are so awesome! I don’t believe I have read through something like that
  before. So wonderful to discover another person with original thoughts on this subject.
  Seriously.. thanks for starting this up. This site is one thing that is needed on the web, someone with a
  bit of originality!

 40. Hello there! This is kind of off topic but I need some guidance from an established blog.

  Is it hard to set up your own blog? I’m not very techincal but I can figure things out pretty quick.
  I’m thinking about creating my own but I’m not sure where to start.
  Do you have any points or suggestions? Thank you

 41. The other day, while I was at work, my cousin stole my iphone and tested to see if it can survive a 40 foot drop, just so she can be a youtube sensation. My iPad is now
  broken and she has 83 views. I know this is entirely off topic but I had to share
  it with someone!

 42. My brother recommended I might like this website. He was totally right.
  This post truly made my day. You can not imagine simply
  how much time I had spent for this information! Thanks!

 43. Hey there! This is kind of off topic but I need some guidance
  from an established blog. Is it tough to set up your own blog?
  I’m not very techincal but I can figure things out pretty fast.
  I’m thinking about making my own but I’m not sure where to start.
  Do you have any tips or suggestions? Appreciate it

 44. My partner and I stumbled over here different web page and thought
  I should check things out. I like what I see so i am just following you.
  Look forward to looking at your web page yet again.

 45. Pretty component to content. I simply stumbled
  upon your website and in accession capital to say that I get in fact loved account your blog posts.
  Anyway I’ll be subscribing to your feeds or even I achievement you get entry to consistently quickly.

 46. I’m no longer positive where you are getting your info, but great topic.
  I must spend a while learning more or understanding more.
  Thanks for wonderful info I used to be in search of this info for my mission.

 47. Thanks for any other informative site. The place else could
  I am getting that kind of information written in such a perfect approach?

  I have a venture that I am simply now working on, and I’ve been at the glance
  out for such info.

 48. We’re a gaggle of volunteers and opening a brand new scheme in our community.

  Your web site offered us with valuable info to work on. You have performed
  an impressive job and our whole group will probably be grateful to you.

 49. Heya i am for the primary time here. I came across this board and
  I to find It really helpful & it helped me out a lot.
  I’m hoping to present one thing back and help others like you helped
  me.

 50. Thanks , I’ve recently been looking for information about this subject
  for a while and yours is the greatest I have came upon so far.

  However, what concerning the conclusion? Are you positive concerning the source?

 51. Someone necessarily lend a hand to make critically posts I might state.
  That is the very first time I frequented your web page and thus far?
  I amazed with the research you made to make this particular submit extraordinary.
  Great task!

 52. Hi there would you mind letting me know which webhost you’re
  utilizing? I’ve loaded your blog in 3 completely different browsers and I must say this blog loads a lot faster then most.
  Can you suggest a good internet hosting provider at a honest
  price? Thanks a lot, I appreciate it!

 53. For most recent information you have to pay a quick visit world wide web and on internet I found this site as
  a finest web page for hottest updates.

 54. You’re so awesome! I don’t believe I have read through anything like this before.
  So wonderful to find somebody with a few unique thoughts on this topic.
  Really.. thanks for starting this up. This site is one thing that is needed on the web, someone with a
  little originality!

 55. I must thank you for the efforts you’ve put in writing this blog.
  I am hoping to check out the same high-grade
  blog posts from you in the future as well. In fact, your creative
  writing abilities has motivated me to get my own, personal
  site now 😉

 56. Greetings! I know this is kinda off topic however , I’d figured I’d ask.
  Would you be interested in trading links or maybe guest authoring a blog post or vice-versa?
  My website addresses a lot of the same subjects as yours and
  I think we could greatly benefit from each other. If you happen to
  be interested feel free to send me an email. I look forward to hearing from you!
  Great blog by the way!

 57. Awesome blog you have here but I was curious about if you knew of any discussion boards that cover the same topics talked about
  in this article? I’d really like to be a part of online community where I can get opinions from
  other experienced people that share the same interest.
  If you have any recommendations, please let me know. Thank you!

 58. Nice post. I was checking continuously this blog and I’m
  impressed! Very helpful info specially the last part 🙂 I care for such information a lot.
  I was looking for this particular information for
  a long time. Thank you and good luck.

 59. Thank you, I have recently been looking for info approximately this
  topic for ages and yours is the greatest I have found out so far.
  But, what about the conclusion? Are you positive about the supply?

Leave a Reply

Your email address will not be published.