ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ…

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ…

 • του Ιωάν. Παπαζήση
*** ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΏΡΑ ΣΉΜΕΡΑ ***

Screen Shot 2015-10-11 at 9.26.08 AM
ΤΟ 2009 ΕΙΧΑΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΡΩ ΚΑΙ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ. ΕΙΧΑΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟΤΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΟΣΗ Α.Ο.Ζ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ Η ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΕΝΩΝΟΥΝ ΤΗΝ Α.Ο.Ζ ΜΑΣ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ. ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΚΡΙΤΕΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΤΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΘΑΛΛΑΣΗΣ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΗ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ. ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΘΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΜΟΝΙΜΩΣ.

Screen Shot 2015-10-11 at 9.30.23 AM

ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2013 Ο Ε.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠ.ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ ΚΥΡΗΞΕ ΤΗΝ ΝΗΣΟ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΕΚΚΕΝΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 15 ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΟΝΙΜΑ ΕΚΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠ.ΕΘΝ.ΑΜΥΝΗΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ. Η ΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΗ ΕΚΑΝΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΡΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΑΝΟΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΤΑΝ Η ΝΗΣΟΣ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΑΠΟ ΝΗΣΙ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ Α.Ο.Ζ ΣΕ ΑΚΑΤΟΙΚΗΤΗ ΒΡΑΧΟΝΗΣΙΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ Α.Ο.Ζ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ.

Screen Shot 2015-10-11 at 9.30.13 AM

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ Η ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΕΣ ΘΑ ΑΝΑΡΩΤΙΟΝΤΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ…ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟΙ ΑΚΟΜΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΤΟΥ 2013 ΑΝΤΙΔΡΑΣΑΜΕ ΜΕ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ [Κ.Α.Σ] ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΚΥΡΗΞΕΙ ΤΗΝ ΝΗΣΟ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΑΠΟΜΕΙΝΑΡΙΑ ΡΩΜΑΙΚΟΥ ΤΕΙΧΟΥΣ. ΕΜΕΙΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΣ ΑΠΕΙΛΗΣΑΜΕ ΜΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ Κ.Α.Σ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΠΙΣΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ. Ο ΤΟΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟΥ κ Γ.ΑΧΛΑΔΙΩΤΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΨΙΟΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ ΚΥΡΑΣ ΤΗΣ ΡΩ ΣΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΤΗΝ ΡΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΟΣΟ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ. ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΤΕ ΟΤΙ ΕΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΚΑΤΟΙΚΗΤΗ ΤΗΝ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΘΕΝΑΡΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΕΝ ΙΣΧΥΣΕ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ.
ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΤΗΝ ΡΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ;;;  ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΑΡΑΛΙΑ;;;  ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΝ ΕΙΧΑΜΕ ΔΩΣΕΙ ΤΟ 2009 ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΑΣ [[ΟΙ ΘΗΣΑΥΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ]] ΚΑΙ ΤΟ 2010 ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ [[ΕΛΛΗΝΟΡΑΜΑ]].

ΕΥΘΕΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟ ΥΠΟΘΑΛΑΣΣΙΟ ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΤΟΥ ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΥ ΟΠΟΥ ΣΤΟ ΥΠΕΔΑΦΟΣ ΤΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΙΤΑΣΜΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΚΑΙ ΥΔΡΙΤΩΝ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΝΟΤΙΩΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ.

Screen Shot 2015-10-11 at 9.31.10 AM

ΜΟΝΟΝ Η ΑΞΙΑ ΤΩΝ ΥΔΡΙΤΩΝ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΑ 3 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΡΒΗΓΟΥΣ ΤΗΣ PGS ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ STRATFOR ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΓΕΩΛΟΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ USGS ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΟΡΥΚΤΩΝ ΠΟΡΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ Κ.ΦΩΣΚΟΛΟ ΤΟ ΙΓΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ.

Screen Shot 2015-10-11 at 9.31.32 AM

ΤΟ 2012 ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΓΙΟΥΡΙ ΑΖΑΡΟΦ ΕΣΠΕΥΣΑΝ ΠΡΟΣ ΒΟΗΘΕΙΑΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΟΡΥΞΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΑ ΟΡΥΚΤΑ ΜΑΣ. ΟΙ ΔΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ STRATFOR ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΝΗ ΤΟΥ ΔΟΛΛΑΡΙΟΥ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΜΑΣ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΩΝ.

ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΔΡΙΤΕΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΟ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΡΑΨΑΜΕ ΕΠΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟ 2009 ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΑΜΕ:

[[ΥΔΡΙΤΕΣ – οι κρατήρες του παγωμένου μεθανίου: Οι κρατήρες λοιπόν των λασποηφαιστείων, αποτελούνται από μεθάνιο που καθώς βγαίνει στον πυθμένα της θάλασσας, λόγω του μεγάλου θαλάσσιου βάθους, της μεγάλης πίεσης του νερού και της χαμηλής θερμοκρασίας παγώνει! Έτσι σχηματίζεται ένας πάγος, που αποτελείται από παγωμένα μόρια νερού, που έχουν όμως κυψέλες συμπυκνωμένου, στερεού μεθανίου, με πολύ μεγάλη πυκνότητα, που γι΄ αυτό αποτελεί ένα ορυκτό υπερκαύσιμο! Το υπερκαύσιμο του μέλλοντος!

· ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟΞΟ ΛΑΣΠΟΗΦΑΙΣΤΕΙΩΝ: Το παρήγορο για τα ελληνικά πράγματα είναι ότι έχουμε εντός της ελληνικής ΑΟΖ πάρα πολλά τέτοια λασποηφαίστεια, δεξαμενές δηλαδή φυσικού αερίου (αέριο μεθάνιο) και υδριτών (συμπυκνωμένου στερεού μεθανίου)! Το τόξο των ελληνικών λασποηφαιστείων ξεκινά από τη δυτική Ελλάδα στο Ιόνιο, γίνεται κυριολεκτικά «δάσος» κάτω από την Κρήτη και φτάνει ως τα νότια της Μεγίστης.]].

Screen Shot 2015-10-11 at 9.31.22 AM

ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟΝ. ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΕΟΝ ΑΔΑΗ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΑΜΕ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΟΣ ΤΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ ΤΩΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ. ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΤΙΔΑ ΤΟΥΣ … ΠΡΩΤΟΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΜΕΡΙΜΝΗΣΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΛΕΙΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΕΧΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ ΚΑΝΕΝΑΝ ΦΟΡΟ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΦΥΛΑΤΤΟΥΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΩΣ.

Screen Shot 2015-10-11 at 9.31.43 AM

ΕΜΕΙΣ ΔΕ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΡΤΕΣ , ΕΥΧΕΣ, ΒΙΒΛΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΕΚΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΤΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΔΙΟΤΙ ΜΕΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΣΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΟΥΠΟΛΕΙΣ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΕΛΝΩΝΤΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΟΛΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΣΤΕΚΟΥΝ ΕΚΕΙ ΑΓΡΥΠΝΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ.ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΝΙΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ.

Screen Shot 2015-10-11 at 9.30.36 AM

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΕΙ ΤΟ ΑΝΑΛΓΗΤΟ ΑΥΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΟΚΟΠΤΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΟΤΙ ΛΟΓΩ ΜΕΙΩΜΕΝΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΚΑΡΑΒΙ ΕΚΕΙ ΟΠΟΤΕ ΘΥΜΑΤΑΙ.ΕΜΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΚΑΡΑΒΙ ΕΚΕΙ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ.ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΒΑΣΗΣ ΕΙΝΑΙ:

Δημοτικό Σχολείο Μεγίστης
Μεγίστη,
851 11 ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ Megisti Municipality or Elementary School
Megisti,
GR-851 11 KASTELLORIZO
GREECE ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΒΑΝ ΜΕΓΙΣΤΗΣ
Εκπαίδευση
Καστελλόριζο, Μεγίστη,85111, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ.

–ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

398 Comments on “ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ…”

 1. First of all I would like to say great blog! I had a quick question which
  I’d like to ask if you do not mind. I was curious
  to find out how you center yourself and clear your head before writing.
  I have had a tough time clearing my mind in getting my thoughts
  out there. I do take pleasure in writing but it just seems
  like the first 10 to 15 minutes are usually lost simply just trying to
  figure out how to begin. Any suggestions or hints?
  Thank you!

 2. Howdy! This is my first visit to your blog! We are a group of volunteers
  and starting a new project in a community in the same niche.
  Your blog provided us useful information to work on.
  You have done a extraordinary job!

 3. Its like you read my mind! You seem to know
  so much about this, like you wrote the book in it or something.

  I think that you could do with some pics to drive the message home a
  bit, but instead of that, this is great blog.
  An excellent read. I’ll definitely be back.

 4. Hello there, just became aware of your blog through Google, and found that it’s truly informative.
  I am going to watch out for brussels. I’ll be grateful if you continue this
  in future. Lots of people will be benefited from your writing.
  Cheers!

 5. Just wish to say your article is as amazing. The clarity on your submit is just nice
  and that i can assume you’re a professional in this subject.
  Well along with your permission allow me to seize your feed to stay updated with forthcoming
  post. Thanks 1,000,000 and please continue the gratifying
  work.

 6. Simply wish to say your article is as surprising. The clearness on your
  submit is just excellent and that i could assume you’re knowledgeable in this subject.
  Fine along with your permission let me to
  snatch your RSS feed to stay updated with approaching post.
  Thanks one million and please continue the enjoyable work.

 7. That is very interesting, You’re an overly professional blogger.
  I’ve joined your rss feed and stay up for seeking extra of your magnificent post.
  Also, I have shared your web site in my social networks

 8. Attractive portion of content. I simply stumbled upon your website and in accession capital
  to assert that I acquire in fact enjoyed account your weblog posts.

  Any way I will be subscribing to your augment or even I fulfillment you access persistently quickly.

 9. Howdy just wanted to give you a quick heads up and let
  you know a few of the pictures aren’t loading properly.

  I’m not sure why but I think its a linking issue. I’ve tried it in two different
  web browsers and both show the same results.

 10. Hey! I just wanted to ask if you ever have
  any problems with hackers? My last blog (wordpress)
  was hacked and I ended up losing several weeks of hard work due to no data backup.
  Do you have any methods to prevent hackers?

 11. With havin so much written content do you ever run into any issues of plagorism or copyright violation? My website has a lot of completely unique content I’ve either authored myself or outsourced but it seems a lot of
  it is popping it up all over the web without my agreement.
  Do you know any techniques to help reduce content from being ripped off?
  I’d genuinely appreciate it.

 12. Nice post. I was checking constantly this blog and I am impressed!
  Very helpful information specifically the last part 🙂 I care for such information much.
  I was seeking this particular info for a very long
  time. Thank you and good luck.

 13. I have been browsing online more than three hours today,
  yet I never found any interesting article like yours. It’s
  pretty worth enough for me. Personally, if all webmasters
  and bloggers made good content as you did, the web will
  be much more useful than ever before.

 14. Howdy! This post couldn’t be written any better! Reading this post reminds me of my old room mate!
  He always kept chatting about this. I will forward this article to
  him. Fairly certain he will have a good read. Thank you for sharing!

 15. I love your blog.. very nice colors & theme.
  Did you make this website yourself or did you hire someone to do it for you?

  Plz answer back as I’m looking to construct my own blog and would like to
  know where u got this from. kudos

 16. Hmm it appears like your blog ate my first comment
  (it was super long) so I guess I’ll just sum it up what I submitted and
  say, I’m thoroughly enjoying your blog. I too am an aspiring blog writer but I’m still new to the whole thing.
  Do you have any recommendations for first-time blog writers?
  I’d genuinely appreciate it.

 17. Have you ever considered about including a little bit
  more than just your articles? I mean, what you say is fundamental and everything.
  Nevertheless think of if you added some great photos or video clips to give your posts more, “pop”!
  Your content is excellent but with images and video clips, this
  website could definitely be one of the very best in its field.
  Great blog!

 18. It’s really a nice and useful piece of info. I am satisfied that you simply shared this helpful information with us.
  Please keep us up to date like this. Thanks for sharing.

 19. You could definitely see your enthusiasm in the article you
  write. The arena hopes for even more passionate writers like you who aren’t afraid to say how they
  believe. At all times follow your heart.

 20. Hey I know this is off topic but I was wondering
  if you knew of any widgets I could add to my blog that automatically
  tweet my newest twitter updates. I’ve been looking for a plug-in like this for quite some time
  and was hoping maybe you would have some experience with
  something like this. Please let me know if you run into anything.
  I truly enjoy reading your blog and I look forward to your new updates.

 21. I’m impressed, I have to admit. Seldom do I come across a blog that’s equally
  educative and entertaining, and without a doubt, you have hit
  the nail on the head. The issue is something which not enough folks are speaking intelligently about.
  Now i’m very happy that I stumbled across this during my
  hunt for something relating to this.

 22. Have you ever considered about adding a little bit more than just your
  articles? I mean, what you say is important
  and everything. But think of if you added some great visuals or videos to give
  your posts more, “pop”! Your content is excellent but with pics and videos, this website could
  certainly be one of the most beneficial in its niche.
  Fantastic blog!

 23. It’s really very difficult in this full of activity life to listen news on Television, therefore I only use web for that reason, and obtain the latest information.

 24. It’s genuinely very complicated in this busy
  life to listen news on TV, therefore I just use the web for
  that reason, and get the newest information.

 25. Howdy would you mind stating which blog platform you’re using?
  I’m going to start my own blog in the near future but I’m having a tough time
  deciding between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal.
  The reason I ask is because your layout seems different then most blogs and I’m looking for something completely unique.
  P.S Apologies for being off-topic but I had to ask!

 26. Hello, I think your blog might be having browser compatibility issues.
  When I look at your website in Opera, it looks fine but when opening in Internet Explorer,
  it has some overlapping. I just wanted to give
  you a quick heads up! Other then that, great blog!

 27. Excellent article. Keep writing such kind of info on your site.
  Im really impressed by your site.
  Hi there, You’ve performed an excellent job.

  I’ll certainly digg it and in my view recommend to my friends.
  I’m sure they will be benefited from this website.

 28. Hello, Neat post. There is a problem together with your
  website in web explorer, might test this? IE still is the market leader and
  a huge part of people will leave out your excellent writing due to this problem.

 29. Hi! I just wanted to ask if you ever have any trouble
  with hackers? My last blog (wordpress) was hacked and
  I ended up losing months of hard work due to no data backup.

  Do you have any solutions to stop hackers?

 30. When I initially left a comment I appear to have clicked
  the -Notify me when new comments are added- checkbox
  and now every time a comment is added I recieve 4 emails with the same comment.
  There has to be an easy method you are able to remove me
  from that service? Thanks!

 31. Hello! I could have sworn I’ve visited this blog before but after going
  through some of the articles I realized it’s new to me.
  Anyhow, I’m definitely pleased I stumbled upon it and I’ll be bookmarking it
  and checking back regularly!

 32. great publish, very informative. I ponder why the other experts of this sector do not understand this.
  You should continue your writing. I’m confident, you have a great readers’ base already!

 33. Hey there! This is my first comment here so
  I just wanted to give a quick shout out and say I truly enjoy reading
  your blog posts. Can you recommend any other blogs/websites/forums
  that deal with the same topics? Many thanks!

 34. Hi! I realize this is kind of off-topic but I needed to ask.
  Does building a well-established blog such as yours
  take a lot of work? I am completely new to operating a blog but I do write in my
  diary everyday. I’d like to start a blog so I can easily share my experience and feelings online.

  Please let me know if you have any recommendations or tips for new aspiring blog owners.
  Thankyou!

 35. I blog often and I seriously appreciate your content.

  This great article has truly peaked my interest. I am going to bookmark
  your blog and keep checking for new information about once a week.

  I subscribed to your RSS feed as well.

 36. Admiring the dedication you put into your blog and in depth information you provide.
  It’s nice to come across a blog every once in a while
  that isn’t the same outdated rehashed material. Great read!
  I’ve bookmarked your site and I’m adding your RSS feeds to my Google account.

 37. My brother suggested I might like this website. He was totally right.
  This post truly made my day. You can not imagine just how much time
  I had spent for this information! Thanks!

 38. You are so awesome! I don’t believe I have read through something like that
  before. So wonderful to discover another person with original thoughts on this subject.
  Seriously.. thanks for starting this up. This site is one thing that is needed on the web, someone with a
  bit of originality!

 39. Hello there! This is kind of off topic but I need some guidance from an established blog.

  Is it hard to set up your own blog? I’m not very techincal but I can figure things out pretty quick.
  I’m thinking about creating my own but I’m not sure where to start.
  Do you have any points or suggestions? Thank you

 40. The other day, while I was at work, my cousin stole my iphone and tested to see if it can survive a 40 foot drop, just so she can be a youtube sensation. My iPad is now
  broken and she has 83 views. I know this is entirely off topic but I had to share
  it with someone!

 41. My brother recommended I might like this website. He was totally right.
  This post truly made my day. You can not imagine simply
  how much time I had spent for this information! Thanks!

 42. Hey there! This is kind of off topic but I need some guidance
  from an established blog. Is it tough to set up your own blog?
  I’m not very techincal but I can figure things out pretty fast.
  I’m thinking about making my own but I’m not sure where to start.
  Do you have any tips or suggestions? Appreciate it

 43. My partner and I stumbled over here different web page and thought
  I should check things out. I like what I see so i am just following you.
  Look forward to looking at your web page yet again.

 44. Pretty component to content. I simply stumbled
  upon your website and in accession capital to say that I get in fact loved account your blog posts.
  Anyway I’ll be subscribing to your feeds or even I achievement you get entry to consistently quickly.

 45. I’m no longer positive where you are getting your info, but great topic.
  I must spend a while learning more or understanding more.
  Thanks for wonderful info I used to be in search of this info for my mission.

 46. Thanks for any other informative site. The place else could
  I am getting that kind of information written in such a perfect approach?

  I have a venture that I am simply now working on, and I’ve been at the glance
  out for such info.

 47. We’re a gaggle of volunteers and opening a brand new scheme in our community.

  Your web site offered us with valuable info to work on. You have performed
  an impressive job and our whole group will probably be grateful to you.

 48. Heya i am for the primary time here. I came across this board and
  I to find It really helpful & it helped me out a lot.
  I’m hoping to present one thing back and help others like you helped
  me.

 49. Thanks , I’ve recently been looking for information about this subject
  for a while and yours is the greatest I have came upon so far.

  However, what concerning the conclusion? Are you positive concerning the source?

 50. Someone necessarily lend a hand to make critically posts I might state.
  That is the very first time I frequented your web page and thus far?
  I amazed with the research you made to make this particular submit extraordinary.
  Great task!

 51. Hi there would you mind letting me know which webhost you’re
  utilizing? I’ve loaded your blog in 3 completely different browsers and I must say this blog loads a lot faster then most.
  Can you suggest a good internet hosting provider at a honest
  price? Thanks a lot, I appreciate it!

 52. You’re so awesome! I don’t believe I have read through anything like this before.
  So wonderful to find somebody with a few unique thoughts on this topic.
  Really.. thanks for starting this up. This site is one thing that is needed on the web, someone with a
  little originality!

 53. I must thank you for the efforts you’ve put in writing this blog.
  I am hoping to check out the same high-grade
  blog posts from you in the future as well. In fact, your creative
  writing abilities has motivated me to get my own, personal
  site now 😉

 54. Greetings! I know this is kinda off topic however , I’d figured I’d ask.
  Would you be interested in trading links or maybe guest authoring a blog post or vice-versa?
  My website addresses a lot of the same subjects as yours and
  I think we could greatly benefit from each other. If you happen to
  be interested feel free to send me an email. I look forward to hearing from you!
  Great blog by the way!

 55. Awesome blog you have here but I was curious about if you knew of any discussion boards that cover the same topics talked about
  in this article? I’d really like to be a part of online community where I can get opinions from
  other experienced people that share the same interest.
  If you have any recommendations, please let me know. Thank you!

 56. Nice post. I was checking continuously this blog and I’m
  impressed! Very helpful info specially the last part 🙂 I care for such information a lot.
  I was looking for this particular information for
  a long time. Thank you and good luck.

 57. Thank you, I have recently been looking for info approximately this
  topic for ages and yours is the greatest I have found out so far.
  But, what about the conclusion? Are you positive about the supply?

 58. I think this is among the most significant info for me.
  And i am glad reading your article. But want to remark on some general
  things, The site style is wonderful, the articles is really nice : D.
  Good job, cheers

 59. I don’t even know how I stopped up here, but I thought
  this submit was good. I don’t understand who you’re but definitely you’re going to a well-known blogger if you happen to are not already.
  Cheers!

 60. Its like you read my thoughts! You seem to grasp a lot about this, such as
  you wrote the guide in it or something. I believe that you could do with a few % to pressure the message house a bit, however instead of
  that, this is fantastic blog. An excellent read. I will certainly be back.

 61. Hello! I just wanted to ask if you ever have any trouble with hackers?
  My last blog (wordpress) was hacked and I ended up losing several weeks of hard work due to no backup.
  Do you have any solutions to stop hackers?

 62. Having read this I believed it was extremely informative. I appreciate you taking the time and effort to put this informative article together.
  I once again find myself spending a lot of time
  both reading and commenting. But so what, it was still worth it!

 63. Hello there! This blog post couldn’t be written much better!
  Looking through this article reminds me of my previous roommate!
  He always kept talking about this. I am going to send this post to him.
  Fairly certain he’s going to have a great read. Thanks for sharing!

 64. A fascinating discussion is worth comment. There’s no doubt
  that that you need to publish more on this subject matter, it may not be a taboo subject but
  typically folks don’t talk about such topics.
  To the next! All the best!!

 65. When I originally commented I seem to have clicked on the -Notify me
  when new comments are added- checkbox and now whenever a comment
  is added I get four emails with the exact same comment.
  Perhaps there is a means you are able to remove me from that service?
  Kudos!

 66. I believe this is among the so much vital information for
  me. And i am satisfied studying your article.
  But want to observation on few basic things, The website taste
  is wonderful, the articles is actually great : D.

  Just right job, cheers

 67. I do not even know the way I ended up here, but I assumed this submit used to be great.
  I do not understand who you’re however definitely you’re going to a famous
  blogger for those who are not already. Cheers!

 68. Woah! I’m really loving the template/theme of this site.
  It’s simple, yet effective. A lot of times it’s challenging to get that “perfect balance” between superb usability
  and visual appeal. I must say you have done a very good job with this.

  Additionally, the blog loads super quick for me on Opera.
  Excellent Blog!

 69. I’m really impressed with your writing skills and also with the layout
  on your weblog. Is this a paid theme or did you customize it yourself?

  Either way keep up the nice quality writing, it’s rare to see a great blog like this one nowadays.

 70. Excellent blog here! Also your site so much up very fast!

  What web host are you using? Can I am getting your associate
  hyperlink in your host? I wish my web site loaded up as fast as yours lol

 71. Hmm is anyone else experiencing problems with the pictures on this blog loading?
  I’m trying to determine if its a problem on my end or if it’s the blog.
  Any responses would be greatly appreciated.

 72. Hey I know this is off topic but I was wondering if you knew
  of any widgets I could add to my blog that automatically
  tweet my newest twitter updates. I’ve been looking for a plug-in like this for quite some time and was hoping
  maybe you would have some experience with something like this.
  Please let me know if you run into anything. I truly enjoy
  reading your blog and I look forward to your new updates.

 73. Simply want to say your article is as surprising.

  The clearness in your post is just great and
  i could assume you’re an expert on this subject. Well with your permission let me to grab
  your RSS feed to keep up to date with forthcoming post.
  Thanks a million and please keep up the gratifying work.

 74. I was recommended this web site by my cousin. I
  am not sure whether this post is written by him as nobody else
  know such detailed about my problem. You’re wonderful! Thanks!

 75. whoah this weblog is magnificent i love studying
  your posts. Stay up the good work! You already know,
  lots of people are searching around for this info, you can aid them greatly.

 76. Someone essentially assist to make critically articles I would state.
  This is the very first time I frequented your web page and so
  far? I amazed with the analysis you made to make this actual put up incredible.

  Excellent task!

 77. I would like to thank you for the efforts you’ve put in penning this website.
  I am hoping to see the same high-grade content by you in the future as
  well. In fact, your creative writing abilities has encouraged me to get my
  very own site now 😉

 78. Greetings from Colorado! I’m bored to tears at work so
  I decided to browse your blog on my iphone during lunch break.
  I really like the info you present here and can’t wait to
  take a look when I get home. I’m surprised at how
  quick your blog loaded on my phone .. I’m not even using WIFI,
  just 3G .. Anyhow, fantastic site!

 79. I do accept as true with all the ideas you’ve presented on your
  post. They’re very convincing and will definitely work.
  Nonetheless, the posts are too brief for novices.
  May you please prolong them a little from subsequent time?
  Thanks for the post.

 80. An interesting discussion is worth comment. There’s no doubt that that
  you need to write more on this topic, it may not be a taboo matter but typically folks don’t discuss these issues.
  To the next! All the best!!

 81. Simply wish to say your article is as astonishing.
  The clarity in your post is just spectacular and i can assume you are an expert on this subject.
  Fine with your permission allow me to grab your RSS feed to keep updated
  with forthcoming post. Thanks a million and please keep
  up the rewarding work.

 82. Howdy! This is my first visit to your blog!
  We are a team of volunteers and starting a new initiative in a community in the same
  niche. Your blog provided us useful information to work on. You have done a marvellous job!

 83. Aw, this was an extremely nice post. Finding the time and actual effort to create a superb article… but what can I
  say… I hesitate a lot and never seem to get nearly anything done.

 84. Wonderful blog! I found it while searching on Yahoo News.
  Do you have any tips on how to get listed in Yahoo News?

  I’ve been trying for a while but I never seem to get
  there! Thank you

 85. of course like your website however you have to take a look at the spelling on several of your posts.
  Many of them are rife with spelling problems and I in finding it very bothersome to tell the reality on the other hand I’ll certainly come again again.

 86. Hello, i read your blog from time to time and i own a similar one and
  i was just wondering if you get a lot of spam responses?
  If so how do you prevent it, any plugin or anything you can advise?

  I get so much lately it’s driving me insane so any assistance is very
  much appreciated.

 87. Magnificent goods from you, man. I’ve understand your stuff previous
  to and you are just too wonderful. I really like what
  you’ve acquired here, really like what you are saying and the way in which you say it.
  You make it enjoyable and you still take care of
  to keep it sensible. I can’t wait to read far more from you.
  This is actually a great web site.

 88. wonderful publish, very informative. I’m wondering why the opposite experts of this sector do not understand this.
  You must continue your writing. I’m sure, you have a great readers’ base already!

 89. Nice post. I was checking constantly this blog and I’m impressed!

  Extremely helpful info particularly the last part 🙂 I care for
  such information a lot. I was seeking this certain info for a very
  long time. Thank you and best of luck.

 90. My developer is trying to persuade me to move to .net from PHP.
  I have always disliked the idea because of the expenses.
  But he’s tryiong none the less. I’ve been using Movable-type on a number
  of websites for about a year and am nervous about switching to another
  platform. I have heard fantastic things about blogengine.net.
  Is there a way I can transfer all my wordpress posts into it?
  Any kind of help would be really appreciated!

 91. Hi there it’s me, I am also visiting this web page regularly, this site
  is actually pleasant and the visitors are actually sharing fastidious
  thoughts.

 92. We’re a gaggle of volunteers and opening a new scheme in our community.
  Your site provided us with helpful information to work on. You have performed a formidable job and our whole neighborhood
  can be grateful to you.

 93. Hey There. I found your blog using msn. This is a
  really well written article. I’ll make sure
  to bookmark it and return to read more of your useful info.
  Thanks for the post. I will definitely comeback.

 94. Howdy! Do you know if they make any plugins to help with Search Engine
  Optimization? I’m trying to get my blog to rank for some
  targeted keywords but I’m not seeing very good success.
  If you know of any please share. Thanks!

 95. Thank you for the good writeup. It actually was a amusement account
  it. Look complicated to more added agreeable from you!
  By the way, how could we keep up a correspondence?

 96. I was suggested this blog by my cousin. I’m not sure whether this post is written by him as nobody else know such detailed about my trouble.

  You are wonderful! Thanks!

 97. I loved as much as you’ll receive carried out right here.

  The sketch is attractive, your authored material
  stylish. nonetheless, you command get got an edginess over that you wish be delivering the following.
  unwell unquestionably come further formerly again as exactly the same nearly very often inside case you shield this hike.

 98. Howdy would you mind letting me know which hosting company you’re utilizing?

  I’ve loaded your blog in 3 different internet browsers and I must say this blog loads a lot quicker then most.
  Can you suggest a good hosting provider at a reasonable price?
  Thanks a lot, I appreciate it!

 99. Hello i am kavin, its my first occasion to commenting anywhere, when i read this post
  i thought i could also create comment due to this sensible piece of writing.

 100. Nice post. I learn something new and challenging on sites I stumbleupon on a daily basis.
  It’s always helpful to read through content from other writers and practice a little something
  from other websites.

 101. Hey very nice web site!! Man .. Beautiful .. Wonderful
  .. I will bookmark your web site and take the feeds
  additionally? I’m happy to seek out a lot of useful info right here in the submit, we’d like work out extra techniques on this regard, thank you for sharing.
  . . . . .

 102. Hi there! I know this is kind of off-topic but I had to ask.
  Does building a well-established blog such as
  yours take a lot of work? I’m brand new to running a blog however I do write in my journal every day.
  I’d like to start a blog so I can share my personal experience and views online.
  Please let me know if you have any recommendations or tips for new aspiring blog owners.

  Appreciate it!

 103. Usually I do not learn article on blogs, however I wish to say that this
  write-up very pressured me to try and do it!
  Your writing taste has been surprised me. Thank you,
  quite great post.

 104. Do you have a spam issue on this site; I also am a blogger, and I was wanting
  to know your situation; we have developed some nice procedures and we are
  looking to exchange techniques with other folks, please shoot me an email if interested.

 105. Write more, thats all I have to say. Literally, it seems as though you
  relied on the video to make your point. You clearly know what youre talking about, why throw away your intelligence
  on just posting videos to your weblog when you could be
  giving us something enlightening to read?

 106. Please let me know if you’re looking for a writer for your weblog.
  You have some really great articles and I feel I would
  be a good asset. If you ever want to take some of the load off, I’d love to write some content for your
  blog in exchange for a link back to mine. Please shoot me an e-mail if interested.
  Regards!

 107. I am extremely inspired with your writing talents and also with the layout
  to your blog. Is that this a paid subject or did you modify it your self?

  Anyway keep up the excellent quality writing, it’s uncommon to see a great blog like this one nowadays..

 108. I blog often and I truly appreciate your information. The article has truly peaked my
  interest. I will bookmark your website and keep checking
  for new details about once a week. I subscribed to your RSS feed too.

 109. Wow that was unusual. I just wrote an incredibly
  long comment but after I clicked submit my comment
  didn’t show up. Grrrr… well I’m not writing all that over again. Anyways, just wanted
  to say great blog!

 110. Hey there would you mind letting me know which webhost you’re working
  with? I’ve loaded your blog in 3 completely different internet browsers and I must say this blog loads a lot quicker then most.
  Can you recommend a good hosting provider at a honest price?
  Kudos, I appreciate it!

 111. you are really a good webmaster. The web site loading
  velocity is incredible. It sort of feels that
  you’re doing any unique trick. Moreover, The contents are masterpiece.
  you’ve performed a excellent job in this subject!

 112. I have been surfing on-line greater than three hours these days, yet I by
  no means discovered any attention-grabbing article like yours.
  It’s lovely value enough for me. In my opinion, if all website owners and bloggers made just right content material as you did,
  the web shall be much more helpful than ever before.

 113. I’ve been surfing online more than 3 hours lately,
  but I by no means discovered any fascinating article like yours.
  It is lovely value enough for me. Personally, if all web
  owners and bloggers made good content material as you did,
  the web will likely be much more useful than ever before.

 114. Excellent post. I was checking constantly this blog and I am impressed!
  Extremely useful info specially the last part
  🙂 I care for such info much. I was seeking this certain information for a long time.
  Thank you and good luck.

 115. Magnificent beat ! I wish to apprentice while you amend your website, how could i
  subscribe for a blog web site? The account aided
  me a acceptable deal. I had been a little bit acquainted of this your broadcast offered bright clear idea

 116. Howdy this is somewhat of off topic but I was wondering
  if blogs use WYSIWYG editors or if you have to manually code with HTML.
  I’m starting a blog soon but have no coding expertise so I wanted to get guidance from someone
  with experience. Any help would be greatly appreciated!

 117. Hello! This is my 1st comment here so I just wanted to give a quick shout out and say
  I truly enjoy reading through your posts. Can you suggest any other blogs/websites/forums that go over
  the same subjects? Thank you so much!

 118. Terrific article! That is the type of information that are supposed to be shared across
  the net. Disgrace on Google for not positioning this submit higher!
  Come on over and seek advice from my website . Thanks =)

 119. Just want to say your article is as astonishing.
  The clearness in your post is simply spectacular and i can assume you’re an expert on this subject.
  Fine with your permission allow me to grab your RSS feed
  to keep up to date with forthcoming post. Thanks a million and please carry on the rewarding work.

 120. Oh my goodness! Incredible article dude! Many thanks, However I am experiencing troubles with
  your RSS. I don’t know why I am unable to subscribe to it.

  Is there anybody getting similar RSS problems? Anybody who knows the solution will you kindly respond?
  Thanks!!

 121. Its like you read my mind! You seem to understand
  a lot about this, such as you wrote the e book in it or
  something. I feel that you simply can do with
  some p.c. to drive the message house a bit, but instead of that, that is
  magnificent blog. An excellent read. I’ll certainly be back.

 122. Its such as you learn my mind! You seem to grasp so much about this,
  such as you wrote the e-book in it or something.
  I think that you just can do with a few % to power the message home a bit,
  but other than that, this is magnificent blog. A fantastic read.
  I will certainly be back.

 123. Everything is very open with a very clear explanation of the issues.
  It was truly informative. Your website is extremely helpful.
  Many thanks for sharing!

 124. I got this web site from my pal who shared with me on the
  topic of this web site and now this time
  I am browsing this web site and reading very informative
  content at this place.

 125. An outstanding share! I’ve just forwarded this onto a coworker who was doing a little
  homework on this. And he in fact bought me breakfast because I stumbled upon it
  for him… lol. So let me reword this…. Thank YOU
  for the meal!! But yeah, thanks for spending some time to discuss this issue here on your internet site.

 126. Hi! Would you mind if I share your blog with
  my facebook group? There’s a lot of folks that I think would really enjoy your content.
  Please let me know. Thanks

 127. It is appropriate time to make some plans for the future and it’s time
  to be happy. I’ve read this post and if I could I wish to suggest
  you few interesting things or tips. Maybe you can write next articles referring to this article.

  I wish to read even more things about it!

 128. What i do not realize is in reality how you are not actually much more well-appreciated than you may be now.
  You’re so intelligent. You already know thus considerably when it comes to this topic, produced me in my opinion imagine it from a lot
  of varied angles. Its like women and men aren’t interested unless it is one thing to accomplish with Girl gaga!
  Your own stuffs great. All the time deal with it
  up!

 129. Hello just wanted to give you a quick heads up. The text in your post seem to
  be running off the screen in Internet explorer. I’m not sure if this is a formatting issue or
  something to do with internet browser compatibility but I thought I’d post to let you know.
  The design and style look great though! Hope you
  get the problem resolved soon. Many thanks

 130. Hi! I know this is kinda off topic but I was wondering which blog platform are you using for this site?
  I’m getting fed up of WordPress because I’ve had problems with hackers
  and I’m looking at options for another platform. I would be fantastic if you could
  point me in the direction of a good platform.

 131. We are a group of volunteers and opening a new scheme in our community.

  Your website provided us with valuable information to work on. You have done an impressive job and our entire community will be
  grateful to you.

 132. Hi there would you mind letting me know which hosting company you’re
  utilizing? I’ve loaded your blog in 3 completely different browsers and I must say this blog loads a lot quicker then most.
  Can you recommend a good internet hosting provider at
  a reasonable price? Thank you, I appreciate it!

 133. Hi, I do believe this is an excellent website. I stumbledupon it 😉
  I am going to come back yet again since i have bookmarked it.
  Money and freedom is the best way to change, may you be rich and
  continue to guide other people.

 134. With havin so much content and articles do you ever run into any problems of plagorism or
  copyright violation? My blog has a lot of completely unique content I’ve either created myself or outsourced but it seems a lot
  of it is popping it up all over the internet without
  my permission. Do you know any ways to help protect against content from being ripped off?

  I’d definitely appreciate it.

 135. Thanks a bunch for sharing this with all folks you actually recognize
  what you are speaking about! Bookmarked. Kindly additionally talk over with
  my website =). We may have a link alternate agreement between us

 136. Pretty section of content. I just stumbled upon your blog and in accession capital to assert that I acquire
  actually enjoyed account your blog posts. Any way I’ll
  be subscribing to your augment and even I achievement you access consistently
  rapidly.

 137. My programmer is trying to persuade me to move
  to .net from PHP. I have always disliked the idea because of the costs.
  But he’s tryiong none the less. I’ve been using WordPress on several websites for about
  a year and am worried about switching to another platform.

  I have heard fantastic things about blogengine.net.

  Is there a way I can transfer all my wordpress content
  into it? Any help would be really appreciated!

 138. Hello, i read your blog from time to time and i own a similar one and i
  was just curious if you get a lot of spam feedback? If so how do you protect
  against it, any plugin or anything you can recommend?
  I get so much lately it’s driving me mad so any support is very much appreciated.

 139. Hmm is anyone else having problems with the pictures on this blog loading?
  I’m trying to figure out if its a problem on my end or if it’s the blog.
  Any feed-back would be greatly appreciated.

 140. You can certainly see your expertise in the work you write.
  The sector hopes for more passionate writers like you who are not afraid to say how they believe.
  All the time go after your heart.

 141. I’ve learn some just right stuff here. Definitely
  worth bookmarking for revisiting. I wonder how much effort you put to create one of these wonderful informative web site.

 142. Just want to say your article is as astonishing. The clarity in your post is just cool and i
  can assume you’re an expert on this subject. Fine with your permission let me to
  grab your feed to keep updated with forthcoming post.
  Thanks a million and please keep up the enjoyable work.

 143. Hmm it appears like your site ate my first comment (it was extremely long) so I guess
  I’ll just sum it up what I wrote and say, I’m thoroughly enjoying your blog.
  I too am an aspiring blog writer but I’m still new to the whole thing.
  Do you have any helpful hints for novice blog writers? I’d definitely appreciate it.

 144. Hey there! This is kind of off topic but I need some advice from an established blog.

  Is it hard to set up your own blog? I’m not very techincal but I can figure things
  out pretty fast. I’m thinking about setting up my own but I’m not sure where to begin. Do you have any points
  or suggestions? With thanks

 145. After looking over a few of the blog articles on your blog, I seriously like your technique of blogging.
  I book marked it to my bookmark website list and will be
  checking back in the near future. Please check out my
  website as well and let me know what you think.

 146. Do you have a spam problem on this website; I also am a blogger, and I was wondering your situation; we have created some nice
  methods and we are looking to exchange techniques with other folks, please shoot me an email if interested.

 147. obviously like your web site however you have to take a look
  at the spelling on several of your posts. A number of them are
  rife with spelling problems and I to find it very
  troublesome to inform the truth on the other hand
  I’ll definitely come back again.

 148. It’s the best time to make some plans for the future and it’s time to be happy.
  I’ve learn this submit and if I may I desire to counsel you few attention-grabbing issues or tips.
  Maybe you could write subsequent articles referring to this article.
  I desire to learn even more issues about it!

 149. Great post. I was checking continuously this weblog
  and I’m impressed! Very helpful information particularly the last phase :
  ) I deal with such information much. I was seeking this certain information for a very long time.
  Thank you and best of luck.

 150. I think this is among the most important information for
  me. And i am happy reading your article. But should observation on few normal things,
  The website style is ideal, the articles is really excellent : D.
  Just right activity, cheers

 151. Hello there, I believe your blog may be having web browser compatibility problems.
  When I look at your website in Safari, it looks fine however, when opening in IE, it’s got some overlapping issues.
  I simply wanted to give you a quick heads up! Besides that, great blog!

 152. Hello there, I found your website by the use of Google while looking for a
  comparable topic, your website came up, it appears good.
  I have bookmarked it in my google bookmarks.
  Hi there, simply turned into aware of your blog through Google, and found
  that it’s truly informative. I’m going to be careful for brussels.
  I will appreciate when you proceed this in future.
  Lots of folks will probably be benefited out of your writing.
  Cheers!

 153. I’ll immediately take hold of your rss as I can not find your e-mail subscription hyperlink or newsletter service.
  Do you’ve any? Please let me recognize in order that I could subscribe.
  Thanks.

 154. Heya i am for the first time here. I came across this
  board and I to find It really useful & it helped me out a lot.
  I hope to provide something again and aid others like you aided me.

 155. Thanks , I’ve recently been looking for information approximately
  this topic for a while and yours is the greatest I’ve discovered till now.
  However, what about the conclusion? Are you certain in regards to
  the source?

 156. Hi, Neat post. There is an issue along with your web
  site in internet explorer, could test this? IE nonetheless is the market chief and
  a huge element of other folks will omit your fantastic
  writing because of this problem.

 157. Hi there, I think your site could possibly be having browser compatibility
  issues. Whenever I look at your blog in Safari, it looks fine however when opening in IE, it’s got some
  overlapping issues. I just wanted to provide
  you with a quick heads up! Besides that, great website!

 158. It’s a shame you don’t have a donate button! I’d without a doubt donate to this fantastic blog!
  I suppose for now i’ll settle for book-marking and adding your RSS feed to
  my Google account. I look forward to fresh updates and will talk about this website
  with my Facebook group. Chat soon!

 159. Hello there! This article couldn’t be written much better!
  Reading through this post reminds me of my previous roommate!
  He constantly kept talking about this. I am going to forward
  this article to him. Fairly certain he will have a very good read.
  Many thanks for sharing!

 160. Howdy are using WordPress for your blog platform? I’m new to the blog world
  but I’m trying to get started and create my own. Do you
  need any coding expertise to make your own blog?
  Any help would be greatly appreciated!

 161. I’ve been surfing online greater than three
  hours lately, but I never found any fascinating article
  like yours. It’s pretty worth sufficient for me.
  Personally, if all site owners and bloggers made good content as you probably did, the web will be a lot more useful
  than ever before.

 162. Excellent post. I was checking continuously this weblog and I’m inspired!
  Very helpful information specifically the remaining part 🙂 I
  deal with such info much. I was looking for this certain information for a very lengthy time.
  Thank you and good luck.

 163. Howdy! I could have sworn I’ve been to this
  site before but after checking through some of the post I
  realized it’s new to me. Anyhow, I’m definitely happy I
  found it and I’ll be bookmarking and checking back
  frequently!

 164. First of all I want to say excellent blog! I had a quick question in which I’d like to ask if you do not mind.

  I was curious to find out how you center yourself and
  clear your mind prior to writing. I’ve had trouble clearing my mind in getting my thoughts out
  there. I truly do enjoy writing however it just seems like the first 10 to 15 minutes are usually wasted simply just trying to figure out how to begin. Any ideas or hints?
  Thanks!

 165. Hey I am so delighted I found your blog page, I really found you by error, while I was researching on Digg for something else, Anyhow
  I am here now and would just like to say thanks for a incredible post and a all round exciting blog (I
  also love the theme/design), I don’t have time to
  go through it all at the minute but I have saved it and also added your RSS feeds, so when I have time I will
  be back to read more, Please do keep up
  the great work.

 166. I loved as much as you’ll receive carried out right here.
  The sketch is attractive, your authored material stylish. nonetheless, you command get bought an shakiness over
  that you wish be delivering the following. unwell unquestionably
  come more formerly again as exactly the same nearly a lot often inside case you shield this hike.

 167. This is very interesting, You are a very skilled blogger.
  I’ve joined your feed and look forward to seeking more of your great post.
  Also, I’ve shared your website in my social networks!

 168. Excellent weblog right here! Also your web site loads up fast!
  What web host are you using? Can I am getting your associate link for your host?

  I desire my website loaded up as quickly as yours lol

 169. Good day very cool site!! Guy .. Beautiful ..
  Wonderful .. I’ll bookmark your blog and take the feeds additionally?
  I’m glad to search out a lot of useful information here in the post,
  we want work out extra strategies on this regard, thank you for sharing.
  . . . . .

 170. I used to be recommended this web site via my cousin. I’m not positive whether this
  publish is written by way of him as nobody else realize such exact about my problem.
  You are amazing! Thanks!

 171. We stumbled over here coming from a different web
  address and thought I should check things out.
  I like what I see so now i’m following you. Look forward to
  looking at your web page yet again.

 172. Very good blog! Do you have any tips for aspiring writers?
  I’m planning to start my own website soon but
  I’m a little lost on everything. Would you advise starting with a free platform
  like WordPress or go for a paid option? There are so many options out there that I’m completely confused ..
  Any recommendations? Bless you!

 173. I do not know if it’s just me or if perhaps everyone else
  encountering issues with your site. It appears as though some
  of the text in your posts are running off the screen. Can someone else please
  provide feedback and let me know if this is happening to them as well?
  This may be a issue with my web browser because I’ve had
  this happen previously. Thank you

 174. wonderful issues altogether, you just won a new reader.
  What might you recommend in regards to your publish that you just made a few days ago?
  Any positive?

 175. Admiring the commitment you put into your blog and in depth information you offer.
  It’s great to come across a blog every once in a while that isn’t the same out of date rehashed material.
  Fantastic read! I’ve saved your site and I’m adding
  your RSS feeds to my Google account.

 176. Have you ever considered publishing an ebook or
  guest authoring on other blogs? I have a blog based on the same ideas you discuss
  and would love to have you share some stories/information. I know my readers would value your
  work. If you’re even remotely interested, feel free to send me an e mail.

 177. Hi my loved one! I wish to say that this article is awesome,
  great written and include approximately all significant infos.
  I would like to see extra posts like this .

 178. I am curious to find out what blog platform you are working with?
  I’m experiencing some small security problems with my latest site and I would like to find something more safe.
  Do you have any suggestions?

 179. When someone writes an article he/she retains the plan of a user in his/her brain that how a
  user can understand it. Therefore that’s why this paragraph is great.
  Thanks!

 180. I loved as much as you will receive carried out right
  here. The sketch is attractive, your authored subject
  matter stylish. nonetheless, you command get got an edginess over that
  you wish be delivering the following. unwell unquestionably come further formerly
  again as exactly the same nearly very often inside case
  you shield this increase.

 181. Heya i’m for the first time here. I came across
  this board and I find It really useful & it helped me out a lot.
  I am hoping to give something back and aid others like
  you aided me.

 182. Thanks for finally talking about >ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ… | Ελληνικά Νέα Τώρα
  <Liked it!

 183. Hi there to every body, it’s my first go to see of this
  weblog; this weblog contains amazing and truly fine material designed for visitors.

 184. Hey there! Do you know if they make any plugins to assist with SEO?
  I’m trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very good gains.
  If you know of any please share. Many thanks!

 185. It’s really a cool and useful piece of information. I am glad that you
  simply shared this useful information with us. Please keep us up to date like this.
  Thank you for sharing.

 186. Hi! I’ve been reading your blog for a long time now and finally got the courage to
  go ahead and give you a shout out from Houston Texas!
  Just wanted to tell you keep up the excellent work!

 187. I all the time used to study paragraph in news papers but now as I am a user of net thus from now I
  am using net for articles or reviews, thanks to web.

 188. It’s actually a cool and useful piece of info. I am happy that you just shared this useful info
  with us. Please stay us up to date like this. Thank you for sharing.

 189. whoah this blog is wonderful i like reading your
  articles. Stay up the great work! You know, a lot of individuals are looking around for this info, you can help them greatly.

 190. I was recommended this web site by my cousin. I’m not sure
  whether this post is written by him as nobody else know such detailed about my difficulty.
  You are incredible! Thanks!

 191. Hi there! Someone in my Myspace group shared this
  site with us so I came to check it out. I’m definitely enjoying
  the information. I’m bookmarking and will be tweeting this to my followers!
  Wonderful blog and outstanding design and style.

 192. When I initially commented I clicked the “Notify me when new comments are added” checkbox and now each time a comment is added I get
  several emails with the same comment. Is there any way you can remove me from that service?

  Cheers!

Leave a Reply

Your email address will not be published.