Home Greek News Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΙΣΙΣ ΜΙΑΣ ΜΑΚΡΑΙΩΝΗΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ ΕΝΑΝΤΊΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΙΣΙΣ ΜΙΑΣ ΜΑΚΡΑΙΩΝΗΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ ΕΝΑΝΤΊΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ

by John Kountouris
0 comment 853 views

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΙΣΙΣ ΜΙΑΣ ΜΑΚΡΑΙΩΝΗΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ ΕΝΑΝΤΊΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ

και…

Συνεχισταί της εκ Βενετίας Μαύρης Αριστοκρατίας οι Ρότσιλντ και ο Χ. Κίσινγκερ και πως συνδέονται με την κρίσιν αυτήν…


[ του Ιωάν. Κουντούρη • JohnKountouris.comGreekNewsOnDemand.com • 24 Σεπτ. 2015 ]

Αυτό που πρόκειται να καλύψω εδώ είναι πραγματικά η ουσία του θέματος που αφορά εν συνόλῳ τη κρίση που συμβαίνει σήμερα στην Ελλάδα. Πράγματι, αυτή η κρίση έχει τις ρίζες του από την Βυζαντινή Αυτοκρατορία και συνεχίζει μέχρι και σήμερα.

Ήλθε η ώρα για απαντήσεις και λύσεις για την Ελλάδα και τους Έλληνες! Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε ομά και ειλικρινά με τους Έλληνες γιατί είναι στο χέρι τους για το τι θα αποφασίσουν για το μέλλον και τη μοίρα τους σαν έθνος.

Για τα τελευταία 5 χρόνια όλοι ακούμε το ίδιο παλιό τραγούδι, που παίζεται συνέχεια κάθε χρόνο μέσα απο τον ίδιο φαύλο κύκλο ότι οι Έλληνες …

– Είναι σε μια “οικονομική κρίση”, επειδή ήταν «δημοσιονομικά ανεύθυνοι» για τόσα πολλά χρόνια με τόσους πολλούς τρόπους [π.χ. μιλάμε για την κακοδιαχείριση της κυβέρνησης, την ανεξέλεγκτη φοροδιαφυγή, τους ανθρώπους που συντηρούνται από την κυβέρνηση όσον αφορά όλα τα επιδόματα (ανεργίας, θέρμανσης, κ.τλ.) που δίνει η ίδια στα φτωχότερα στρώματα, κ.τλ.]…

– Χρειάζονται ένα “πακέτο διάσωσης” λόγῳ της οικονομικής της καταστάσεως …

– Έχουν ανάγκη τη ΤΡΟΙΚΑ της Ευρωπαϊκής Ένωσης, επειδή, σύμφωνα με την ελληνική κυβέρνηση, η μόνη λύση για τους ίδιους ήταν να καταφύγουν σε Αυτήν για βοήθεια, κ.τλ. …

– Έχουν ένα “διογκωμένο” εθνικό χρέος τάξης των περίπου 400 δις ευρώ που απαιτεί και τεχνική και οικονομική βοήθεια από την ΤΡΟΙΚΑ …

– «Πρέπει» να υποβληθούν σε αυστηρά μέτρα λιτότητας, προκειμένου να συνεισφέρουν στην αποκατάσταση της “δημοσιονομικής ανευθυνότητάς τους” και να βοηθήσουν με την εξόφληση του χρέους “τους”, ακόμη και αν αυτό σημαίνει ότι πολλοί Έλληνες θα πρόκειται να πεινάσουν, να μείνουν χωρίς δουλειά, να χάσουν τις κοινωνικές παροχές τους, να χάσουν τις συντάξεις τους ή να υποστούν σημαντιές περικοπές σε αυτές και, φυσικά, ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΉΣΟΥΝ (περίπου 10.000 μέχρι σήμερα!)

Ήδη απο τον Ιανουάριο-Μάρτιο του 2015, με τη νέα ελληνική κυβέρνηση του Κομμουνιστή, Αλέξη Τσίπρα, και το σοσιαλιστο-κομμουνιστικό κόμμα του, ΣΥΡΙΖΑ, η ελληνική κυβέρνηση ενήργησε σαν να επρόκειτο να πει στη ΤΡΟΙΚΑ και την Ευρώπη ότι «δεν τους είχε ανάγκη πια» και ότι επρόκειτο να χειριστούν απο εδώ και εμπρός την κατάσταση στην Ελλάδα μόνοι τους, αναζητώντας εναλλακτικούς τρόπους με τους οποίους να δημιουργηθούν ταμειακά διαθέσιμα και ρευστότητα για το ελληνικό κράτος, προκειμένου να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικότερα η οικονομική τους κρίση αυτή και να βοηθήθει τελικά το έθνος να ανακάμψει απο όλα τα δημοσιονομικά του δεινά. Η ελληνική κυβέρνηση ομιλούσε σαν να επρόκειτο να ελευθερώσει τον ελληνικό λαό από τα μέτρα λιτότητας που υφίσταται ακόμη μέχρι σήμερα από το να «επαναδιαπραγμάτευσει» τουλάχιστον τους όρους του προγράμματος του Μνημονίου με την Τρόικα, αν όχι και την κατάργηση όλων των Μνημονίων συνολικά.

Λοιπόν, εκ των υστέρων, όλα αυτά ήταν απλά κούφια λόγια και κενές υποσχέσεις. Ο Αλέξης Τσίπρας και ο υπουργός Οικονομικών του, Γιάννης Βαρουφάκης, ήξεραν κάλλιστα ότι δεν επρόκειτο να πούν στην ΕΕ και στη ΤΡΟΙΚΑ τι να κάνουν—το ενάντιο! Κι όλα όσα είπαν και υποσχέθηκαν πριν είχαν εκλεγεί στην εξουσία στις 25 του Ιανουαρίου του 2015 από έναν απελπισμένο-για-μια-θετική-αλλαγή-για-τη-χώρα-του ελληνικό λαό, ΑΝΑΤΡΆΠΗΚΑΝ και ΑΝΑΙΡΈΘΗΚΑΝ. Με άλλα λόγια, είπαν ΨΈΜΑΤΑ προκειμένου να εκλεγούν! Και θα δούμε τι έχει να γίνει κατ᾽αυτόν τον καινούριο γύρο εκλογών στην Ελλάδα το Σεπτέμβριο.

Στις αρχές του Μαρτίου 2015, η ελληνική κυβέρνηση υποχώρησε τελικά στις δυνάμεις της Ευρώπης. Ωστόσο, λίγο αργότερα, υπήρχε αυτή η αδύναμη και ύπουλη προσπάθεια από πλευράς της ελληνικής κυβέρνησης και της ΤΡΟΙΚΑ για την άμβλωση των σκληρών συνέπειων των μέτρων του προγράμματος του Μνημονίου που χρησιμοποιούνται σε βάρος τους, οπότε υπήρξε αυτή η ανακοίνωση από την Ευρώπη και την ελληνική κυβέρνηση ότι η ΤΡΟΙΚΑ «είχε τελειώσει» σε σχέση με την Ελλάδα και ότι μια «νέα» και λιγότερο σκληρή μορφή ενός προγράμματος διάσωσης για την Ελλάδα θα χρησιμοποιηθεί, η οποία δεν θα έχει καμία σχέση με την παλιά ΤΡΟΙΚΑ. Λοιπόν, ήταν κι αυτό ένα μεγάλο ψέμα, διότι, όπως ανακαλύφθηκε αργότερα, αυτό το νέο πρόγραμμα δεν ήταν τίποτα περισσότερο από ένας τρόπος ο οποίος χρησιμοποιήθηκε σαν πρόσχημα και ευφημισμός για να συνεχιστεί επ᾽αόριστον η ίδια ΤΡΟΙΚΑ υπο το ψευδώνυμο «Θεσμοί».

Επιπλέον, από τα τέλη Μαρτίου 2015, η ελληνική κυβέρνηση παραδόθηκε πλήρως στις απαιτήσεις της Άνγκελα Μέρκελ και της Γερμανίας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Είδαμε ακόμη τον τότε νέο Έλληνα Πρωθυπουργό, Αλέξης Τσίπρα, να πραγματοποιεί μια επίσημη επίσκεψη στη Γερμανία στις 24 Μάρτη 2015, όπου έπαιρνε την Άνγκελα στο κατόπιν σαν ένα σκυλάκι το δεσπότη του.

THE TROIKA AND THE MEMORANDUMS LIVE ON!… ΖΉΤΩ ΤΑ ΜΝΗΜΌΝΙΑ!…ΤΑ ΜΝΗΜΌΝΙΑ ΠΟΤΈ ΔΕΝ ΠΕΘΑΊΝΟΥΝ!…ΌΜΩΣ, ΔΥΣΤΥΧΏΣ, ΕΊΝΑΙ Η ΕΛΛΆΔΑ ΠΟΥ ΒΛΈΠΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΆ ΝΑ…«ΠΕΘΑΊΝΕΙ», ΑΛΛΆ ΜΠΟΡΕΊ ΟΠΩΣΔΉΠΟΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΡΑΦΕΊ ΑΥΤΌ ΤΟ ΠΡΆΓΜΑ—ΑΡΚΕΊ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΆΒΟΥΜΕ.

Τίποτα δεν άλλαξε με τη νέα αυτή κυβέρνηση. Ωστόσο, όλες αυτές οι πρόσφατες πολιτικές/δημοσιονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα προκαλούν τα εξής ερωτήματα: Γιατί, μέχρι σήμερα, η κάθε μνημονιακή ελληνική κυβέρνηση υπήρξε ανίκανη να βοηθήσει την Ελλάδα να βγει από την τρύπα; Γιατί οι ίδιες πολιτικές της ΤΡΟΙΚΑΣ συνεχίζουν να ΕΠΙΒΆΛΛΟΝΤΑΙ στο το Ελληνικό κράτος και τον Ελληνικό λαό; Γιατί η κάθε «ελληνική» κυβέρνηση —απο τον Παπανδρέου μέχρι τον Τσίπρα— συνεχίζει να ψεύδεται στον Ελληνικό λαό υποτασσόμενη στις δυνάμεις της Ευρώπης; Γιατί δεν μπορεί —ή μάλλον δεν επιτρέπεται!— η Ελλάδα να αναζητήσει άλλες πηγές χρηματοδότησης και δημοσιονομική βοήθεια από άλλες χώρες και εναλλακτικές πηγές; Γιατί η κρίση αυτή χρονίζεται (δηλ., παρατείνεται) στην Ελλάδα χωρίς καμιά διέδοξο;!

Η απάντηση είναι απλή: γιατί πρόκειται όλ᾽αυτά για μια συνωμοσία, μια συνωμοσία εναντίον του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, της ταυτότητάς του, της συνειδητής τους πραγματικότητας, και, φυσικά, των εθνικών φυσικών πόρων τους (που είναι πολλοί τόσο σε είδος όσο και σε ποσότητα) σχετικά με τις δυνάμεις της παγκοσμιοποίησης που προωθούν μια νέα παγκόσμια τάξη σε σχεδόν κάθε χώρα πλέον.

Εδώ, αντι να ασχολούμεθα με όλες τις λεπτομέρειες του ΠΟΙΟΣ; ΤΙ;, ΠΌΤΕ; και ΠΏΣ; όσον αφορά τη σημερική κρίση στην Ελλάδα, θέλω να δηλώσω εδώ ότι η «Ελληνική κρίση» αυτή έχει αρχίσει εδώ και για πολύ καιρό περισσότερο από ό, τι οι περισσότεροι θα πιστεύουν πραγματικά. Στην πραγματικότητα, είναι ήδη σε εξέλιξη από το 1300 και εντεύθεν, και ανάγεται ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ. ΔΕΝ ΑΣΤΕΙΕΎΟΜΑΙ!

Ισχυρίζεται εδώ κι αιώνες, από Έλληνες και μη, ότι οι δυνάμεις του παρόντος αιώνος, ιδιαίτερα στην κοσμική δημοκρατική Δύση, είχαν επι αιώνες ως στόχο είτε την καταστροφή ή την σταδιακή παρακμής του Ελληνισμού. Εδώ εμείς θα καλύψουμε συνοπτικά αυτήν την συνωμοσία εναντίον του ελληνικού λαού και του πολιτισμού του και εκεί θα εξηγηθεί το ΓΙΑΤΊ λαμβάνει χώρα ακόμη και σήμερα εναντίον του ελληνικού λαού και της ύπαρξής του.

Η ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ

Η Δόξα της Βυζαντινής ΕΛΛΗΝΙΚΉΣ Αυτοκρατορίας κράτησε για περίπου 1100 χρόνια από το 325 έως το 1453 μ.Χ.. Λοιπόν, πώς έγινε το γεγονός που κατέληξε ένας τέτοιος ισχυρός πολιτισμός σε μια τέτοια κατάσταση που βρίσκεται σήμερα με τόσο υψηλό δημόσιο χρέος, με ένα υψηλό ποσοστό ανεργίας, με αυξημένες κοινωνικές αναταραχές και να είναι στα πρόθυρα μιας χρεοκοπίας παρόλο που έχει πάρει δανεισμό από την ΤΡΟΙΚΑ (ΔΝΤ, ΕΚΤ και ΕΚ) εδώ και πέντα χρόνια; Το πρόβλημα φαίνεται να είναι πολύ βαθύτερο και πολύ μακρύτερο χρονικά μιλώντας από ό, τι θα περίμεναν οι περισσότεροι.

Ας ξεκινήσουμε με το Βυζάντιο …

Ποια ήταν η πραγματική αιτία της πτώσης της μεγαλοπρεπούς, Ελληνο-χριστιανικής Βυζάντινής Αυτοκρατορίας που διήρκησε πάνω από 1.000 χρόνια; Μήπως ήταν μόνο οι Τούρκοι που προκάλεσαν την πτώση του Βυζαντίου ή μήπως είχαν βοηθηθεί από…άλλες δυνάμεις; Η απάντηση: Μην κοιτάξετε μακρύτερα από τη…ΒΕΝΕΤΊΑ.

Η ΜΑΥΡΗ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΊΑ της ΒΕΝΕΤΙΑΣ

Μια από τις μεγαλύτερες πηγές για το θέμα αυτό, θα ήταν πιθανώς τα έργα του λαϊκιστικού Αμερικανού πολιτικού συγγραφέα, βιογράφου και ιστορικού, Eustace Mullins (εφεξής «Ευστάθιος Μάλινς»). O Μάλινς ήταν ο τελευταίος μαθητευόμενος του μεγάλου Αμερικανού συγγραφέα και ποιητού, κ. Έζρα Πάουντ (Ezra Pound), ο οποίος ήταν ένα απο τα πρώτα σημαίνοντα πρόσωπα στην Αμερική που, την εποχή του, εξέθετε, με το μεγάλο βήμα που είχε τότε, τις πραγματικές αιτίες πίσω απο τους Παγκοσμίους Πολέμους, που δεν ήταν τίποτα παρα η παράνομη και αντισυνταγματική ίδρυση της Ομοσπονδιακής Αποθεματικής Τράπεζας των ΗΠΑ (εφεξής «ΟΑΤΗΠΑ»), η οποία προοριζόταν (και ακόμη προορίζεται) να χρησιμοποιηθεί ως πρωταρχικός μηχανισμός για την χρηματοδότηση πολέμων από τους Εβραίους τραπεζίτες της οικογενείας Ρότσιλντ εκ του Στέμματος του Ναού σε συνεργασία με τον τότε Πρόεδρο των ΗΠΑ, Woodrow Wilson (Γούντροου Γουίλσον), τον προδότη, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του πάνω σε αυτήν την εντελώς παράνομη νομοθετική πράξη του τότε προδοτικού Κογκρέσου των ΗΠΑ για την ίδρυση της παράνομης και αντισυνταγματικής ΟΑΤΗΠΑ που ψιφήστηκε με λαθραίες και ύπουλες μεθόδους για να γίνει «νόμος» του κράτους.

Για το γεγονός ότι, τότε, μιλούσε δημοσίως την αλήθεια για το θέμα αυτό, είχε χαρακτηρηστεί ως «φανατικός» και «αντισημιτής” ο Πάουντ, ενώ είχε και αυτός…ΕΒΡΑΪΚΈΣ ΡΊΖΕΣ. Επίσς είχε φυλακιστεί παρανόμως από την κυβέρνηση των ΗΠΑ για δώδεκα ολόκληρα χρόνια, χωρίς ποτέ να τοῦ είχε προσαφθεί ούτε μια κατηγορία για τίποτε. Λέγανε απο την αρχή ότι κατηγορείτο ο Πάουντ για «έσχατη προδοσία» επειδή μιλούσε τότε, με το βήμα και την επιρροή που ασκούσε, κατα των [εγκληματικών] δραστηριοτήτων της τότε κυβερνήσεως των ΗΠΑ, η οποία έλεγε αυτός ότι, σε πλακάκια με τους Εβραίους τραπεζίτες, ήταν ξαθαρά για τη δημιουργία παράνομων πολέμων για τα συμφέροντα των τραπεζιτών αυτών, κ.τλ. Δεν ευστάθησαν τελικά αυτές οι κατηγορίες εναντίον του· ούτε μια δίκη για αυτόν δεν έγινε ποτέ! Ήταν αθώος ο Πάουντ. Ήταν ένας καθαρός άνθρωπος καθώς και αληθινός πατριώτης, ο οποίος έτυχε να αγαπάει την Ελλάδα παρα πολύ, και είχει γράψει στα γραφόμενά του για τα μεγαλεία του Βυζαντίου εξαίρωντάς το για όλα τα επιτευγματά του ως μια υπερδύναμη Αυτοκρατορία, κ.τλ!

Για όλη την αλήθεια σχετικά με το θέμα της ίδρυσης της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ, ανατρέξτε στην πιο κύρια και έγκυρη πηγή για το θέμα αυτό, η οποία αποτελεί ένα απο τα εξαιρετικά βιβλία του Ευστάθιου Μάλινς με τίτλο «ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΆ ΤΗΣ ΟΑΤΗΠΑ (THE SECRETS OF THE FEDERAL RESERVE)» το οποία μπορεί να βρεθεί δωρεάν στο διαδύκτυο σε μορφή PDF–αλλά είναι μόνο στα Αγγλικά.

Ο Μάλινς έγραψε πολλά βιβλίο για τις κυβερνητικές διαφθορές, τη Νέα Παγκόσμια Τάξη, τον Σιωνιστικό έλεγχο που ασκείται επι των ΗΠΑ κατα των εθνών καθώς και για πολλά άλλα θέματα. Όλα τα βιβλία του έχουν στεγαστεί στη Βιβλιοθήκη του Κογκρέσου από όπου σταχυολόγησε και πήρε ο Μάλινς τις περισσότερες περισσότερες πληροφορίες του για να γράψει τα πρώτα βιβλία του! Στο βιβλίο του, «Η κατάρα της Χαναάν» (The Curse of Canaan),* ο Μάλινς συνοψίζει ποιά ακριβώς είναι η Μαύρια Αριστοκρατία (Αρχοντιά), ποιά είναι η σχέση τους με τη Βυζαντινή Αυτοκρατορία, και από πού κατάγονται και τι κάνουν στον κόσμο σήμερα.

Γράφει ο Μάλινς τα εξής για Αυτήν:

«Η κατάρα του Χαναάν επεκτάθηκε στη γη που πήρε το όνομά του, δηλαδή, τη γη Χαναάν. Ο λαός αυτής της γης, οι ίδιοι οι Χαναναίοι, έγιναν η μεγαλύτερη κατάρα επι της ανθρωπότητας, και έτσι παραμένουν μέχρι και σήμερα. Όχι μόνο είχαν εφεύρει τις πρακτικές της δαίμονο-λατρείας, των απόκρυφων τελετών, των θυσίων παιδιών, και του κανιβαλισμού, αλλά όπως είχαν εξαπλωθεί στο εξωτερικό εις τα άλλα έθνη, έφεραν αυτές τις αισχρές πρακτικές μαζί τους σε κάθε γη εις την οποίαν είχαν εισέλθει. Όχι μόνο είχαν εισαγάγει τη δαιμονική λατρεία τους στην Αίγυπτο, αλλά, γνωστοί από τη μετέπειτα ονομασία τους, οι Φοίνικες, όπως τους έλεγαν μετά το 1200 π.Χ., έγιναν οι δαιμονίζοντες του κόσμου μέσω διαδοχικών εποχών, γνωστοί επίσης στη μεσαιωνική ιστορία ως «οι Βενετοί», οι οποίοι είχαν καταστρέψει το μεγάλο βυζαντινό χριστιανικό πολιτισμό, και αργότερα ως «η Μαύρη Αριστοκρατία», η οποία είχε διεισδύσει τα έθνη της Ευρώπης και είχαν σταδιακά αναλάβει την εξουσία μέσω της πονηριάς, των επαναστάσεων, και της οικονομικής απατεωνιάς.»

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
*The Curse of Canaan by Eustace Mullins, pg. 10 (σελ. 10) (δηλ., η Κατάρα του Χαναάν)
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

ΠΡΟΣΈΞΤΕ το τι λέει ο Mullins για το ποιά είναι τα κύρια όπλα των εν λόγω δυνάμεων … ΟΙ ΔΙΕΙΣΔΎΣΕΙΣ … ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ … και … ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΙΈΣ. Καθώς οι αναγνώστες του παρόντος άρθρου θα δούν λίγο αργότερα, αυτές οι μεθοδολογίες που προανέφερα για τη Βενετία είναι ΟΙ ΊΔΙΕΣ που έχουν χρησιμοποιηθεί ενάντια στην Ελλάδα και που την είχαν οδηγήσει στην οικονομική της κατάρρευση το 2009. Αλλά, μην νομίζετε ότι κανένας συσχετισμός δεν υπάρχει μεταξύ της τότε Μαύρης Αριστοκρατίας και, ας πούμε, των σημερινών δυνάμεων της Ευρώπης —όπως η ΤΡΟΙΚΑ!— που ελέγχουν την Ελλάδα σήμερα! Θα δούμε λίγο αργότερα τι εννοώ επ᾽αυτού, αλλά αυτό είναι ό,τι θέλω να τονίσω στους αναγνώστες εδώ, ότι η Μαύρη Αριστοκρατία της Βενετίας….ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΎΕΙ…ΑΚΌΜΗ ΚΑΙ ΣΉΜΕΡΑ…ΜΕ Ό,ΤΙ ΣΥΝΕΠΆΓΕΤΑΙ ΑΥΤΌ!…

Σε ένα άλλο βιβλιο του Μάλινς, The Word Order (δηλ. «Η Παγκόσμια Τάξις», μόνο στα Αγγλικά), δηλώνει τα ακόλουθα ο ίδιος αναπτύσσοντας περαιτέρω το θέμα αυτό περι της Μαύρης Αρχοντιάς και το πώς οι δυνάμεις από τη Βενετία είχαν ακριβώς εξελιχθεί από το 1100 μ.Χ. (απο τότε που είχαν ιδρυθεί ως τέτοιες υπο τοιαύτην ονομασίαν) έως τη σύγχρονη εποχή.

Λέει ο Μάλινς στο εν λόγω βιβλίου του:

«Χρειάστηκαν αιώνες υπομονετικών προσπαθειών να αποκτήσει τη δύναμη που ασκεί σήμερα η Νέα Παγκόσμια Τάξη. Η προέλευσή της ως διεθνής δύναμη ανάγεται στους φοίνικες δουλέμπορους, και συνεχίζει μέσα από τις οικογένειες Φαναριωτών της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας, και στη συνέχεια, τους Βενετούς και τους Γενουάτες έμπορους και τραπεζίτες του Μεσαίωνα, οι οποίοι μετεκόμισαν στην Ισπανία και την Πορτογαλία, και αργότερα στην Αγγλία και Σκωτία. Μέχρι το 14ο αιώνα, οι Γενουάτες ήλεγχαν τους ιδιοκτήτες της Σκωτίας.

«Η αυτοκρατορική οικογένεια της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας των Παλαιολόγων δέχθηκαν επίθεση από την φατρία των Γνωστικών, των οποίων η υλιστική αριστοτελική φιλοσοφία ήταν ο πρόδρομος της Εγελιανής Διαλεκτικής (ή Διαλεκτικη του Χέγκελ») και του Μαρξισμού. Οι Παλαιολόγοι πίστευαν ευλαβικά στη χριστιανική πίστη όπως εκφράζεται από τα έθιμα και τας παραδόσεις της Ορθόδοξης πίστεως. Οι υλιστικοί των Βενετών και Γενουατών στρατοί, με τη βοήθεια των τουρκικών «απίστων», λεηλάτησαν και κατέλαβαν την Κωνσταντινούπολιν, την θρυλικήν «Πόλιν του Θεού». Οι βυζάντινοι επιζώντες πήγαν μετά στην Ρωσσία και ανασυνταχθήκανε εκεί, όπου η Μόσχα αντικαθιστά πλέον το Βυζάντιον ως η «Τρίτη Ρώμη». Ο μη αποκαλυφθέν στόχος του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου αποτέλσε το σχέδιο για την καταστροφή της Ορθόδοξης Εκκλησίας μαζί με τον Ρομανόφ αρχηγό της (της Νέας Ρώμης). Αφού εξασφάλισαν την ήττα του μισητού εχθρού τους, που ήταν η Ορθόδοξη Εκκλησία, αποκόμισαν μετά, από την περιουσία της δυναστείας των Ρομανόφ, ένα δισεκατομμύριο δολάρια οι νικητές.»

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
*Eustace Mullins, The Word Order, pg. 260-261
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Αυτά που μας δείχνει σε αυτά τα δύο προαναφερόμενα βιβλία του ο Μάλινς, είναι το γεγονός ότι, σε αντίθεση με ό, τι η ακαδημαϊκή κοινότητα μπορεί να σας πει για το θέμα της πτώσης του μεγάλου Έλληνα Βυζαντινής Αυτοκρατορίας, δεν ήταν μόνο οι Οθωμανοί οι οποίοι ανέτρεψαν αυτή τη τεράστια αυτοκρατορία, αλλά ήταν οι Τούρκοι σε συνεργασία με αυτές τις δυνάμεις απο τη…ΒΕΝΕΤΙΑ που σημειώνω εδώ που ήταν τελικά σε θέση να ανατρέψουν την αυτοκρατορία των Ελλήνων. Οι δυνάμεις αυτές χρονολογούνται από τη βιβλική εποχή των…Χαναναίων και Εδωμιτών, εξελίχθηκαν στους “Φοίνικες” στη δεκαετία του 1200 και έγιναν τελικά οι…ΕΝΕΤΟΙ γύρω στο 1000 μ.Χ., οπότε είχαν εγκατασταθεί στη Βενετία και είχαν γίνει πολύ ισχυροί και πολύ σημαντικοί έμποροι και τραπεζίτες σε αυτή την περιοχή του κόσμου.

Προσέξτε πώς ο Μάλινς τελειώνει αυτήν την παραπάνω παράγραφο, με αναφορά στη δυναστεία Ρομανόφ της Ρωσίας, η οποία ήταν η τελευταία βυζαντινή οικογένεια της Ελληνικής Βυζαντινής Αυτοκρατορίας. Για όσους γνωρίζουν την ιστορία, την πραγματική εκδοχή της ιστορίας του κόσμου, τότε θα ξέρουν ότι όταν οι Έλληνες έπεσαν στους Οθωμανούς και τους Βενετούς το 1453, στη συνέχεια μπήκε στην σκηνή η Ρωσσία και ανέλαβαν, εκ μέρους των Ελλήνων, ως διάδοχοι της βυζαντινής αυτοκρατορίας. Κατά τη διάρκεια των 400 χρόνων της Τουρκοκρατίας στην Ελλάδα, ήταν πράγματι τα ρωσικά μας αδέλφια που συνέλαβαν σε ένα μεγάλο βαθμό τη διατήρηση του ελληνικού πολιτισμού και της πίστης των Ελλήνων αφού ήταν κι αυτοί Ορθόδοξοι. Για τη διατήρηση τη φλόγας της Ορθοδοξίας, οφείλουμε πολλά στους Ρώσους εμείς οι Έλληνες.

Αλλά αυτός είναι ακριβώς ο λόγος για τον οποίο είχαν να εισβάλουν στη Ρωσία οι Μπολσεβίκοιτο το 1917 καταστρέφοντας το τελευταίο εναπομείναν υπόλειμμα της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας με το να δολοφονήσουν τον τελευταίο αυτοκράτορα, Νικόλαο, το Δεύτερο, μαζί με ολόκληρη τη δυναστεία του. Το έκαναν αυτό οι Μπολσεβίκοι για τον απλούστατο λόγο γιατί ο Τζάρος διαιώνιζε τότε, μεσ᾽στην Ρωσσία, την…ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ. Αυτό ήταν κάτι που οι ΣΗΜΕΡΙΝΟΊ Βενετοί δεν θα μπορούσαν να χωνέψουν ούτε να ανεχτούν.

Και ποιοι ακριβώς ήταν/είναι αυτοί οι ΣΎΧΡΟΝΟΙ ΕΝΕΤΟΙ;;; Δεν είναι τίποτε περισσότερο από τους Εβραίους τραπεζίτες των Ρότσιλντ από το Λονδίνο, οι οποίοι χρηματοδότησε τους Εβραίους Λένιν και Τρότσκι που επεδόθησαν σε μια δολοφονική έξαρση κατα της Ρωσίας σκοτώνωντας πολλά εκατομμύρια λευκών Ρώσων Χριστιανών Ορθόδοξων!!! Αυτό αποτελεί πλέον ένα ευρέως γνωστόν ιστορικόν γενογός για πολλά εκατομμύρια ανθρώπων απο όλο τον κόσμο γιατί υπάρχουν εκεί έξω πάμπολλες αποδείξεις επ᾽ αυτού για όσους τολμούν να τις ψάξουν.

Η Βενετική Μαύρη Αριστοκρατία ήταν πράγματι οι Χαράζοι (ή «Ασκενάζι») Εβραίοι. Οι Εβραίοι —που για πάρα πολλές αιώνες έχουν αναλάβει πολλές διαφορετικές μορφές, προκειμένου να μεταμφιεστεί η Εβραϊκή τους καταγωγή απο τις μάζες— έτρεφαν ανέκαθεν ένα μίσος για τους Έλληνες και την Βυζαντινή Αυτοκρατορία, επειδή οι Έλληνες, κατά τη διάρκεια εκείνης της εποχής, τους Εβραίους τους είχαν αποκλείσει από τους τραπεζικούς, κυβερνητικούς, εκπαιδευτικούς και άλλους τομείς της κοινωνίας τους εξαιτίας της εγκληματικής φύσεως του Εβραικού στοιχείου. Σε άλλο βιβλίο του, “Mullins’ New History of the Jews” (δηλ., «Η Νέα Ιστορία των Εβραίων», μόνο στα Αγγλικά),* καλύπτει το θέμα αυτό o Μάλινς. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι Έβραίοι, από τον 4ο αιώνα μ.Χ. από τα τέλη του 20ου αιώνα, είχαν εκδιωχθεί εν συνόλῳ από πολλές ευρωπαϊκές χώρες ανα την Ευρώπη, πάνω από 100 φορές.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
* NEW HISTORY OF THE JEWS, by Eustace Mullins, NEW CHRISTIAN CRUSADE CHURCH, P.O. BOX 9166, MANDEVILLE, LA 70470, 2007, published by THE INTERNATIONAL INSTITUTE OF JEWISH STUDIES, 126 Madison Place, Staunton, Virginia 24401, Library of Congress Card
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Για όσους αρνούνται το οτιδήποτε από όσα εκ των πραγμάτων τεκμηριώνω εδώ για τους Εβραίους και τους Βενετούς, θα ήθελα να τους επισημάνω ένα άρθρο που εγράφη το Μάη του 1986 με τίτλο “Kissinger Watch” του κ. M.T. Upharsin όπου ο συγγραφέας αυτός υπεισέρχεται σε λεπτομέριες σχετικά με την πραγματική προέλευση της πολιτικής σχολής σκέψης απο την οποία ο ίδιος ο Κίσινγκερ είχε εκτραφεί για τη δική του πολιτική σταδιοδρομία. Ο Upharsin δηλώνει στην αρχή αυτού του άρθρου τα εξής και προσέξτε εδώ τα ονόματα και τις προσωπικότητες:

«Όπως το London Economist της εβδομάδας, της 3ης Μαΐου, το έθεσε “όλοι όσοι είναι ῾κάποιος’, από τους Rothschilds και το Αγά Χαν (Aga Khan) εως τον κ Χένρι Κίσινγκερ και τις πιο διακοσμητικές οικογένειες της Ευρώπης” μαζεύτηκαν στη Βενετία κατά τη διάρκεια αυτών των ημερών. Η αφορμή ήταν η επαναλειτουργία ενός ανακαινισμένου Palazzo Grassi, που παλιά αποτελούσε έναν πρώην τόπον που εχρησιμοποιείτο για τη χάραξη των ραδιουργιών της βενετικής ολιγαρχίας, η οποία αγοράστηκε πρόσφατα για 15 εκατομμύρια δολάρια από τον στενό συνεργάτη του Κίσινγκερ, Gianni Agnelli, της Fiat Corporation στο Τορίνο.»

Θα υποθέσω ότι πολλοί άνθρωποι εκεί έξω ξέρουν ήδη ότι και οι Ρόθτσιλντ και ο Χένρι Κίσινγκερ είναι Εβραίοι και οι αμφότεροι είναι μεγάλοι παίκτες εντός των ιεραρχιών των Πεφωτισμένων που αποτελούν σαν μυστική κοινωνία την κύρια κινητήρια δύναμη πίσω από αυτή τη Νέα Παγκόσμια Τάξη που όλοι μιλάνε σήμερα. Αλλά προσέξτε πώς το άνω άρθρο συνδέει αυτούς τους δύο μεγάλους παίκτες με την…Βενετία και την βενετική ολιγαρχία! Ο υπότιτλος του άρθρου αυτού είναι «Κρουαζιέροντας προς στην Ανατολή με τους δόγηδες του μέλλοντος», ο οποίος είναι ένας προφανής συσχετισμός μεταξύ αυτών των ισχυρών Εβραίων και της εκ Βενετίας Μαύρης Αρχοντιάς. Αλλά δεν μένουμε εδώ. Δείτε παρακάτω το επόμενο ενδιαφέρον μέρος του ίδιου άρθρου:

«Πράγματι, για τον Χένρι Κίσινγκερ, η όλη εμπειρία αυτή ήταν περισσότερο σαν μια επιστροφή στις “ρίζες του”, παρά ένα ταξίδι στο “μέλλον”. Ολόκληρες τις γεωπολιτικές ιδεολογίες του Κίσινγκερ τις εποίησαν αρχικά στη Βενετία οι Βενετοί πριν εκατοντάδες χρόνια, ανάμεσα στις παλιές οικογένιες της κακώς αποκαλούμενης Δημοκρατίας της Βενετίας. Η Βενετία είχε γίνει το κέντρο των ίντριγκων, δολοφονιών, στρεψοδικίας, διπλοπροσωπίας, κ.τλ.–δηλαδή, τα είδη πρακτικών λόγῳ των οποίων είχε γίνει διαβόητος ο ίδιος ο Κίσινγκερ, έστω και εξασκώντας τις με ένα πιο πολύ άξεστο τρόπο από ό, τι οι πρόγονοί του.

«Στη διδακτορική του διατριβή στο Χάρβαρντ με τίτλο “Ένας Κόσμος Αποκατασταθείς” γεγραμμένη το 1950, το παραδέχεται λίγο-πολύ αυτό ο Κίσινγκερ, στον έπαινό του για το όλο-χειραγωγημένο Συνέδριο της Βιέννης του 1815. Παρόμοια και σήμερα, ο Κίσινγκερ είναι ένας από τους πολλούς επίδοξους “μεγάλους στρατηγούς” των Ηνωμένων Πολιτειών, ο οποίος ελπίζει να δει τις Ηνωμένες Πολιτείες να υιοθετούν κάποια μέρα τις “Βενετικές μεθόδους” στην άσκηση της εξωτερικής πολιτικής τους και των αξιολογήσεων των μυστικών τους πληροφοριών.»

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
*“Kissinger Watch” by M.T. Upharsin, EIR Vol. 13, No. 20, May 16, 1986
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Ενεπνεύφθησαν για τη πρώτη φορά οι γεωπολιτικές ιδεολογίες –τις οποίες πρεσβεύει ο Κίσινγκερ-…«εν Βενετία»! Επίσης, στη τελευταία υποπαράγραφο του ίδιου άρθρου αυτού, με επικεφαλίδα «Αναβιώνοντας τους Δόγηδες» ο Upharsin αναφέρεται σε ένα άρθρο του μεγάλου περιοδικού The Economist με τίτλο «η Αναγέννησις της Βενετίας,» όπου παραθέτει τα λόγια του αρθρογράφου του άρθρου αυτού, λέγοντας «Πράγματι, βρίσκονται σε εξέλιξη προσπάθειες για άλλη μια φορά να γίνει αυτή η πόλις [η Βενετία], το κέντρο των στρατηγικών ίντριγκων.»

Αναφέρω ειδικά εδώ τον πρώην υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Κίσινγκερ, γιατί, για λογαριασμό των Ρότσιλντ της Κορώνης της Αγγλίας, έχει παίξει ένα μνημειώδες ρόλο στην καταστροφή της σύγχρονου Ελλάδος και της Κύπρου. Είχε παίξε καταλυτικό ρόλο στην καταστροφή των σχεδίων Ελλάδας και Κύπρου για ένωση. Εγώ έπρεπε να τονίσω εδώ τον ρόλο του Κίσινγκερ στη συνολική σύγχρονη ελληνική κρίση με τον καθορισμό σαφών σχέσεων μεταξύ αυτού, της Βενετίας και των Ρότσιλντ. Εγώ δημιούργησα επίσης εδώ μια σαφή σύνδεση μεταξύ των Ρότσιλντ και της Βενετίας αποδεικνύοντας έτσι για τον αναγνώστη τον μείζονα ρόλο και των δύο, όχι μόνο στη σημερινή Εληνική κρίση σε όλες τις πτηχές της, αλλά και στην ολοκληρωτική υποδούλωση του ελληνικού λαού απο τους ίδιους από την εποχή του Βυζαντίου μέχρι και σήμερα.

Ειρήσθω εν παρόδῳ ότι ο καλύτερος εκεί έξω συγγραφέας για το θέμα που αφορά την αλήθεια της μεγάλης Λέσχης Μπίλντερμπέργκ, ο κ. Daniel Estulin,* λέει πως η λέσχη αυτή καθ’εαυτή αποτελεί το υπόλειμμα της Μαύρης Αριστοκρατίας της Βενετίας τα μέλη της οποίας συμπεριλαμβάνουν και τον Χ. Κίσινγκερ και τον Λόρδο Ρότσιλντ.

Για να μάθετε περισσότερα για τη ζωή του Ευστάθιου Μάλις, διαβάστε το άρθρο που έγραψα για αυτόν στο ιστολόγιό μου.  Πατήστε εδώ για το άρθρο.


* The True Story of the Bilderberg Group. του Daniel Estulin, 2007. Reissued as North American Edition 2009. Walterville, OR, USA: Trine Day. ISBN 978-0-9799886-2-2. OCLC 223910265.

– Το παρόν άρθρον περιέχει αποσπάσματα του καινούριου βιβλίου μου με τίτλο HELLENIC CRISIS (ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΙΣΙΣ) του John Kountouris που είναι στα Αγγλικά και είναι διαθέσιμο στο amazon.com και θα εκδοθεί πολύ σύντομα και στα Ελληνικά για όλο το πανελλήνιον

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr