Ο Τρόπος Διατροφής Των Σαολίν

Ο τρόπος διατροφής των ΣαολίνΟι Σαολίν τρώνε συχνά, έτσι ώστε το στομάχι τους να είναι πάντα μισοάδειο. Όλες οι τροφές τους είναι 100% φυτικές, vegan και τρώνε με τη μέθοδο της μονοφαγίας. Δηλαδή τρώνε κάθε φορά ένα είδος τροφής.

Π.χ. τρώνε το πρωί 2 μήλα, μετά από 2 ώρες π.χ. καρότο, πριν το μεσημέρι – μια χούφτα ρύζι, ύστερα λίγο φασόλια και μετά κάτι σαν το κολοκυθάκι ή λάχανο.
Ένας πρώην καταδρομέας από την Ρωσία πήγε και έζησε στους Σαολίν. Το γκρουπ τους είχε 18 άτομα από διάφορες χώρες και ζούσαν σε ένα δωμάτιο. Λέει ότι κάθε πρωί, πριν την ανατολή του ηλίου, αυτοί τρέχανε 5 χιλιόμετρα πάνω σε ένα βουνό που έχει το άγαλμα του Βούδα. Είχαν για προπονητή έναν μοναχό δρομέα που ήταν 135 ετών. Μόνο το πρόσωπό του έδειχνε ότι ήταν μεγάλος, το κορμί του ήταν νέου ανθρώπου. Λέει, ότι όταν ο προπονητής τους κατέβαινε από το βουνό, αυτοί ανέβαιναν πάνω.

Όσο ζούσαν λέει εκεί είχαν την αίσθηση ότι το στομάχι τους ήταν άδειο, δεν είχαν αυτή την συνηθισμένη αίσθηση βάρους πού έχουν όλοι, όταν τρώνε κανονική τροφή, γι αυτό είχαν μια κατάσταση διαρκής πείνας.

Ήταν δύσκολο να συνηθίσει αυτή τη διατροφή. Όμως οι προπονήσεις δεν άφηναν χρόνο για πολλές σκέψεις και δεν κατάλαβε πως και πότε συνήθισε σε διαρκή κίνηση και ελαφρότητα στο σώμα.

Λέει ότι πριν πάει στους Σαουλίν, έκανε κάμψεις με ένα χέρι 35 φορές και με δυο χέρια 100 φορές. Με τη λιτή και φυτική διατροφή τους και προπονήσεις, μετά από 2 μήνες έκανε κάμψεις με ένα χέρι 100 φορές και με τα δύο χέρια 200 φορές.

Πριν να πάει στο μοναστήρι, είδε πολλά βίντεο για τους Σαολίν και έλεγε στον εαυτό του ότι είναι μοντάζ ή ειδικά εφέ. Στο μοναστήρι είδε με τα μάτια του π.χ. πως ένας άνθρωπος πήδηξε από κει που ήταν σε ύψος 3-4 μέτρα.

Γράφουν ότι ξυπνάνε στις 5 το πρωί, το πρωινό τους είναι από 7,30 μέχρι 8.00, γεύμα 11,30 μέχρι 12.00, εκεί τρώνε μεγαλύτερη ποσότητα και το βραδινό 5.30 μέχρι 6.00, ύπνος στις 11 το βράδυ. Αν φάει κάποιος μετά τις 6, τον δέρνουν με το ξύλο και τον διώχνουν από το μοναστήρι.
Σύγκρινε με τον εαυτό σου και μετά κλάψε … !

Το φρούτα είναι θαυμάσια και έχουν πολλά θετικά στοιχεία, βιταμίνες κ.λ.π., όμως η κακή χρήση τους μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στον οργανισμό, αναφέρει ο βιοχημικός Αλμπέρτο Μοράλες, που εδώ και 40 χρόνια μελετά και τις δύο όψεις του νομίσματος: τα οφέλη και τις αντιθέσεις αυτής της διατροφής.

Μία από τις “ανακαλύψεις” του  είναι ότι τα ξινά φρούτα δεν πρέπει να αναμειγνύονται μεταξύ τους, ούτε και με τα γλυκά φρούτα, διότι ανεβάζουν την όξυνση του οργανισμού. Εντάξει αυτό δεν είναι και τόσο ανακάλυψη, ούτε τόσο νέο, άσχετα αν είναι καλό να λέγεται και να επαναλαμβάνεται συνεχώς, ο Αλκμαίων ο Κροτωνιάτης δάσκαλος του Ιπποκράτη το ‘λέγε κάμποσες εκατοντάδες χρόνια πριν, όπως επίσης το γνωρίζουν και όλοι όσοι μελετούν τα κατάλληλα βιβλία, εμείς εδώ αλλά και στην miastala το αναφέρουμε επανειλημμένως και είναι από τα βασικά αξιώματα στην Κουζίνα Που Καίει. ΠΟΤΕ ΓΛΥΚΑ με ΑΛΜΥΡΑ ή ΞΙΝΑ. ΠΟΤΕ ΦΡΟΥΤΑ ΣΤΟ ΦΑΓΗΤΟ. Νόμος απαράβατος.

Το κέντρο για τον καρκίνο είναι το συκώτι. Το συκώτι είναι για τον καρκίνο, ότι η καρδιά για το κυκλοφορικό. Το συκώτι είναι το κέντρο. Δυνατό συκώτι διώχνει τον καρκίνο. Τα καρκινικά κύτταρα τρέφονται και δημιουργούνται σε όξινο περιβάλλον, αλλά ενώ το λεμόνι σαν τροφή είναι ξινή, όταν εισάγεται στον ανθρώπινο οργανισμό έχει αλκαλική αντίδραση!  Κάθε τρόφιμο περιέχει και όξινα και αλκαλικά στοιχεία. Πολλά φρούτα έχουν ξινή γεύση, μα τα περισσότερα απ’ αυτά βοηθούν στη δημιουργία αλκαλικής κατάστασης που ωφελεί. Το λεμόνι ανήκει στις εξαιρετικά αλκαλικές τροφές, παρ ότι ξινό, που ανανεώνουν τα κύτταρα μέσω του αίματος,  με pH 9,0

Ζαχαροποιημένο και σοκολατοποιημένο συκώτι ίσον καρκίνος. Η άμυνα και ο τερματοφύλακας του οργανισμού εναντίον του καρκίνου βρίσκονται στο συκώτι και το συκώτι θέλει πικρά για να λειτουργήσει σωστά, να αποθηκεύσει τις βιταμίνες. Γιατί δεν παρουσιάζεται καρκίνος στο λεπτό έντερο; Ρωτήστε κάποιο γιατρό. Πολλοί δεν γνωρίζουν. Άλλοι απαντούν το ΡΗ, η μεγάλη ποσότητα γ – σφαιρίνης (επηρεάζεται από το σελήνιο), ή λόγω της ταχείας διέλευσης. Η απάντηση βρίσκεται στο γεγονός, ότι – σύμφωνα με τη φυσιολογία- στο λεπτό έντερο χύνονται οι εκκρίσεις της χολής και του παγκρέατος που κάνουν αλκαλικό το ΡΗ του λεπτού εντέρου.

Αντίθετα, από τις πλέον όξινες τροφές που οξειδώνουν τους ιστούς και τα όργανα και οδηγούν σε ασθένειες, είναι η άσπρη ζάχαρη με pH 5,5. Ενώ τα φυσικά σάκχαρα (φυσικοί χυμοί) φέρνουν αλκαλικότητα. Αν όμως προστεθεί ζάχαρη, αυτή κάνει τους χυμούς να σχηματίζουν οξέα και από φυσικά αλκαλικές τροφές μετατρέπονται σε όξινες. Έτσι είναι όλα στα σκευάσματα “φυσικών χυμών” και γι αυτό πρέπει να αποφεύγονται, αλλά και επειδή περιέχουν εντομοκτόνα όπως  Η ασπαρτάμη (Nutra Sweet, Equal, Spoonful) είναι αποτυχημένο εντομοκτόνο τερμιτών.

Τα προϊόντα με ασπαρτάμη, περιέχουν επίσης φορμαλδεΰδη, η οποία αποθηκεύεται στο λιπώδη κύτταρα, ιδιαίτερα στα ισχία και τους μηρούς. Η φορμαλδεΰδη είναι μια απόλυτη τοξίνη και χρησιμοποιείται κυρίως για τη διατήρηση “δειγμάτων ιστών».  Πολλά προϊόντα που χρησιμοποιείς καθημερινά περιέχουν αυτές τις χημικές ουσίες και ΔΕΝ πρέπει να τα καταναλώνεις γιατί τα αποθηκεύσει το σώμα σου.

Ο Δρ. HJ Roberts δήλωσε στις διαλέξεις του, ότι από τη στιγμή που απελευθερώθηκαν από τα προϊόντα «διαίτης» και χωρίς αξιόλογη αύξηση της σωματικής άσκησης, οι ασθενείς του έχασαν κατά μέσο όρο 9 κιλά σε μια περίοδο δοκιμής. Η ασπαρτάμη είναι επίσης ιδιαίτερα επικίνδυνη για τους διαβητικούς. Βρήκαμε ότι ορισμένοι γιατροί, οι οποίοι πίστευαν ότι είχαν έναν ασθενή με αμφιβληστροειδοπάθεια, στην πραγματικότητα, είχε συμπτώματα που προκαλούνται από ασπαρτάμη.

Μεταξύ αυτών που δεν πρέπει να ανακατεύονται μα γλυκά φρούτα ή με το φαγητό είναι το πορτοκάλι, το μανταρίνι, το λεμόνι και το γκρέιπφρουτ. Το καλύτερο είναι να τα τρώει κανείς ξεχωριστά και μόνο το πρωί. «Παρόλο που είναι της ίδια οικογένειας και περιέχουν κιτρικό οξύ, όλα έχουν διαφορετικά οξέα, που αναμειγνυόμενα με τη φρουκτόζη και τα πεπτικά υγρά και προκαλούν μια άνοδο της οξύνωσης, υψηλό δείκτη ενζύμων και αλκοόλ μέσα στον οργανισμό μας που οδηγούν σε προβλήματα κυστιδίων. Είναι μια βόμβα μολότοφ αυτό που παράγεται εκεί μέσα» τονίζει» ο Α. Μοράλες!

Ο ίδιος βεβαιώνει ότι επίσης δεν πρέπει να τρώγονται ξινά φρούτα μετά από ένα φαγητό με πολλά λιπαρά, επειδή -κακώς-πιστεύεται ότι το όξινο τα διαλύει. «Αντιθέτως, οδηγεί τον οργανισμό να τα αφομοιώνει και έτσι το συκώτι λιπαίνεται – κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε κίρρωση».

Ο υγιεινολόγος Μαουρίσιο Εστεμπάν, που έχει επίσης πολλά χρόνια εμπειρίας στη μελέτη και την πρακτική της σωστής συνεργασίας των τροφίμων συμφωνεί: «Οι αναμείξεις των τροφών δημιουργούν δηλητήρια, εάν τρως λάθος. Επιπλέον εάν προσθέτεις στο γεύμα σου φρούτα, χωρίς το σωστό συνδυασμό, προκαλείς αρρώστια μεγαλύτερη από το να μην έτρωγες καθόλου φρούτα»! Και συμπληρώνει: «Το ιδανικό είναι τα φρούτα να τρώγονται μόνα τους. Η τυχαία φρουτοσαλάτα – ανακάτεμα φρούτων όπως να ‘ναι – είναι χειρότερη κι από ένα κοτόπουλο με τηγανητές πατάτες. Μάλιστα, ανακατεύοντας ακτινίδιο μαζί με μπανάνα είναι χειρότερο από χάμπουργκερ! Καλύτερα φάε το χάμπουργκερ σκέτο»…

Η εξήγηση είναι ότι τα φρούτα είναι βιοχημικά ανταγωνιστικά, διότι η μπανάνα είναι άμυλο με πολλαπλά διατροφικά στοιχεία, ενώ το ακτινίδιο είναι δυνατό αντιοξειδωτικό, με περισσότερη βιταμίνη C από ένα κιλό λεμόνια. Ο ίδιος επίσης υπογραμμίζει ότι ποτέ δεν πρέπει να συνδυάζουμε φρούτα με σαλάτες και ότι μόνο το ξινόμηλο ταιριάζει με αυτές και μάλιστα χωρίς λεμόνι ή αλάτι.

Εν τάχει …

> Ξινά φρούτα: πορτοκάλι, λεμόνι, γκρέιπφρουτ, μανταρίνι, ακτινίδιο, ανανάς, μόνα τους όχι όλα μαζί, το πρωί.

> Γλυκά φρούτα επίσης μόνα τους και ποτέ σαλάτα: Ανανάς, παπάγια, μπανάνα, αχλάδι, μήλο, ροδάκινο, κεράσι, φράουλα, βατόμουρο, μάνγκο.

> Το 90% των φρούτο θεραπειών μειώνουν το βάρος αλλά μόνο στο πρωινό γεύμα.

. Τα φρούτα τρώγονται 1 ώρα πριν από το γεύμα ή 2 ώρες μετά.

ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ μην τρώτε …

* Μείξη φρούτων, ειδικά το πρωί

* Υπερβολική κατανάλωση φρούτων

* Κατανάλωση φρούτων για επιδόρπιο (Μεσογειακή συνήθεια)

* Σαλάτα λαχανικών μαζί με φρούτα (μοντέρνα κουζίνα)

* Λεμόνι με αλάτι (καταστρέφει αιμοσφαίρια, αναιμία)

* Αβοκάντο με αλάτι (λευχαιμία)

* Ανανά με γάλα ή αλάτι (σκοτώνει κατσαρίδες)

* Καρπούζι με γάλα ή αλκοόλ

* Πεπόνι με γάλα. (ούτε μεταξύ τους ανανά, καρπούζι, πεπόνι)

* Μάγκο πράσινο με αλάτι και με αλκοόλ ή ξύδι

* Μπανάνα για έχοντες τρεμούλα ή πάρκινσον

* Σαλάτες με πολύ αλάτι, ξύδι ή και με αλκοόλ

* Ξινά φρούτα ούτε μεταξύ τους, ούτε με γλυκά φρούτα, ούτε με λίπος (κίρρωση)

* Ξηροί καρποί σε υπερβολική ποσότητα (τοξικοί)

ΝΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕ ΤΟ ΣΥΧΝΑ για υγεία

* Το 90% των φρουτοθεραπειών μειώνουν το βάρος αλλά μόνο στο πρωινό γεύμα.

* Τα φρούτα τρώγονται 45 λεπτά και πάνω ΠΡΙΝ το γεύμα και 2-3 ώρες μετά (Νόμος απαράβατος)

* Τοματίγια για να φύγουν τα ψωμάκια της μέσης (υπάρχει και σε συμπλήρωμα διατροφής)

* Καρπούζι. Μόνο του και γρήγορα στο ψυγείο με σελοφάν. Κουκούτσια για νεφρά

* Μπανάνα για αϋπνία, για μύκητες και εξογκώματα ποδιών

* Αβοκάντο, μπανάνα, αμύγδαλα, φουντούκια δεν παχαίνουν σε λογικές ποσότητες.

* Σεξ. Αβοκάντο, Μαρακουγιά, Φυσσαλίς (Golden Berry)

* Αύξηση στήθους, γλουτών, γάμπας, λάδι από κασσίους ή φιστίκι αράπικο.

* Αβοκάντο σε κάθε ευκαιρία, σε κάθε στιγμή … με μέτρο παχαίνει, αλλά όχι αν καταναλώνεται μόνο του μέσα σε πράσινη σαλάτα.

* Μείωση βάρους: Ανανάς, αχλάδια, σταφύλια, Golden Berry

* Μανταρίνι. Καθαρίζει το σώμα από τα βαριά μέταλλα (αντίμετρο στους αεροψεκασμούς)

* Ρόδι για σωματική αδυναμία

* Σαλάτες. Μόνο το ξινόμηλο συνδυάζεται

* Ξηροί καρποί σε λογικές ποσότητες

* Πρωινό. Πορτοκάλι, μανταρίνι, ακτινίδιο, ανανάς μούρα, γκρέιπφρουτ, όχι όλα μαζί, 45 λεπτά πριν το πρωινό

* Μεσημέρι. Καρύδια, αμύγδαλα φιστίκια, σουσάμι, αράπικο φιστίκι, μακαντάμια, φουντούκια, καρύδα, αβοκάντο

Εάν Θέλεις Να Δεις Πώς Ήταν Η Τροφή Σου Χθες, Κοίτα Το Σώμα Σου Σήμερα. Εάν Θέλεις Να Δεις Πώς Θα Είναι Το Σώμα Σου Αύριο, Κοίτα Την Τροφή Σου Σήμερα. Yajurveda.

Αν σας ρωτούσαν τι σχέση έχει ο λιναρόσπορος με εσάς, τι θα λέγατε; «Προφανώς καμία», θα απαντούσατε γελώντας, στην αιφνιδιαστική και αλλοπρόσαλλη ερώτηση. Αλλά ο λιναρόσπορος είστε εσείς οι ίδιοι.

Σύμφωνα με την πιο αρχαία ιατρική των Ινδών, την Aγιουρβέδα, όλα τα ζωτικά στοιχεία του ανθρώπινου σώματος, δηλαδή το αίμα, οι μύες, το λίπος, ο μυελός, τα κόκαλα και ο αναπαραγωγικός ιστός, είναι σχηματισμένα από τα ίδια στοιχεία ενέργειας, μνήμης και δονήσεων με τα οποία είναι φτιαγμένος ολόκληρος ο φυτικός κόσμος …και το κυριότερο, συντηρούνται ανά τους αιώνες από την τροφή και τους ρυθμούς που παράγει η φύση. O σκοπός της φυσικής τροφής, που είναι τα φυτά και οι ρίζες, είναι να αναζωογονήσει τις μνήμες των ζωτικών μας ιστών.

‘Της Μεν Υγιείας Είναι Συνεκτικήν Την Ισονομίαν Τών Δυνάμεων
Υγρού, Ξηρού, Ψυχρού, Θερμού, Πικρού, Γλυκέως Και Των Λοιπών,
Την Δε Εν Αυτοίς Μοναρχίαν, Νόσου Φθοροποιόν Γάρ Εκατέρου Μοναρχίαν”

Η Υγεία Είναι Συνεκτική Ισονομία Των Δυνάμεων
Του Υγρού, Ξηρού, Ψυχρού, Θερμού, Πικρού, Γλυκού Και Των Λοιπών.
Η Μοναρχία Μίας Δύναμης Στις Άλλες Είναι Φθοροποιός Νόσος
Αλκμαίων Ο Κροτωνιάτης

www.terrapapers.com

313 Comments on “Ο Τρόπος Διατροφής Των Σαολίν”

 1. I’ve been browsing online more than 3 hours today, yet I never found
  any interesting article like yours. It’s pretty worth enough for me.
  In my view, if all website owners and bloggers made good content as you did, the
  web will be a lot more useful than ever before.

 2. This is the perfect webpage for everyone who really wants to understand this topic.
  You understand so much its almost tough to argue with you (not that I really will need to…HaHa).

  You definitely put a new spin on a subject that’s been written about for
  many years. Excellent stuff, just great!

 3. After looking at a handful of the blog articles on your blog, I seriously
  appreciate your way of writing a blog. I book marked it to my bookmark webpage list and will be checking back in the near future.

  Please check out my web site too and tell me how you feel.

 4. I have been browsing online more than three
  hours today, yet I never found any interesting article like yours.

  It’s pretty worth enough for me. In my view, if
  all web owners and bloggers made good content as you did, the
  net will be a lot more useful than ever before.

 5. Hello, i read your blog from time to time and i own a similar one and i
  was just curious if you get a lot of spam responses?
  If so how do you reduce it, any plugin or anything you can suggest?
  I get so much lately it’s driving me mad so any support
  is very much appreciated.

 6. Neat blog! Is your theme custom made or did you download it
  from somewhere? A design like yours with a few simple adjustements would really make
  my blog stand out. Please let me know where you got your theme.
  Appreciate it

 7. Pretty nice post. I just stumbled upon your weblog and wished to say that I have truly enjoyed browsing
  your blog posts. In any case I’ll be subscribing to your rss feed and I
  hope you write again very soon!

 8. I’ve been browsing online greater than three hours lately, yet I by no means discovered
  any fascinating article like yours. It’s pretty price enough for me.

  In my view, if all site owners and bloggers made
  just right content as you probably did, the internet can be much more useful than ever before.

 9. I’ve been surfing on-line greater than 3 hours as of late,
  but I never found any attention-grabbing article like yours.
  It’s lovely worth sufficient for me. In my opinion, if all webmasters and
  bloggers made excellent content as you probably did,
  the web will likely be a lot more useful than ever before.

 10. My partner and I stumbled over here by a different web page and thought I may as well check things
  out. I like what I see so now i’m following you.
  Look forward to looking over your web page repeatedly.

 11. Its like you read my mind! You seem to know so much about this, like you
  wrote the e book in it or something. I think that you could do with some % to force the message house a little
  bit, but instead of that, this is magnificent blog.

  An excellent read. I’ll certainly be back.

 12. Hey very nice site!! Guy .. Beautiful .. Wonderful ..
  I’ll bookmark your site and take the feeds also?
  I am happy to find numerous useful info right here within the post, we need work
  out extra techniques on this regard, thank you for sharing.

  . . . . .

 13. Useful information. Lucky me I discovered your website accidentally, and I am stunned why this accident
  did not came about earlier! I bookmarked it.

 14. Nice post. I learn something new and challenging on websites I stumbleupon on a daily basis.
  It’s always helpful to read through content from other
  authors and practice a little something from their sites.

 15. I believe that is one of the such a lot important info for me.

  And i’m glad studying your article. However wanna commentary on some basic things, The
  web site style is ideal, the articles is really great
  : D. Good job, cheers

 16. Its like you learn my mind! You appear to understand so much
  about this, such as you wrote the e-book in it or something.
  I feel that you can do with a few p.c. to force the message
  home a little bit, but instead of that, this is fantastic blog.
  An excellent read. I will certainly be back.

 17. You are so cool! I do not suppose I’ve read through a single thing like this before.
  So wonderful to discover someone with some unique thoughts on this issue.
  Seriously.. thank you for starting this up. This website is one thing that is needed on the web, someone with a bit
  of originality!

 18. Its like you learn my mind! You seem to understand so much about
  this, such as you wrote the book in it or something. I think that you
  can do with some p.c. to power the message home a bit, however other than that, this is wonderful
  blog. A great read. I’ll definitely be back.

 19. Hi there! I’m at work browsing your blog from my new iphone!
  Just wanted to say I love reading through your blog and look
  forward to all your posts! Keep up the great work!

 20. Definitely imagine that that you said. Your favorite reason seemed to be at the
  internet the simplest factor to remember of. I say to you,
  I definitely get irked whilst folks consider issues that they plainly don’t know about.

  You controlled to hit the nail upon the top and outlined out
  the whole thing with no need side effect , folks can take a signal.

  Will probably be back to get more. Thank you

 21. Hello just wanted to give you a quick heads up.
  The text in your content seem to be running off the screen in Safari.
  I’m not sure if this is a formatting issue or something to
  do with browser compatibility but I thought I’d post to let you know.
  The layout look great though! Hope you get the problem fixed soon. Thanks

 22. Hey there I am so excited I found your webpage, I really
  found you by mistake, while I was browsing on Yahoo for something else, Regardless I am here now and would just like to say thank you for a tremendous
  post and a all round thrilling blog (I also love the theme/design), I don’t have time to go
  through it all at the moment but I have bookmarked it and
  also added your RSS feeds, so when I have time I will
  be back to read a lot more, Please do keep up the superb job.

 23. This design is spectacular! You obviously know how to
  keep a reader amused. Between your wit and your videos,
  I was almost moved to start my own blog (well, almost…HaHa!) Excellent
  job. I really loved what you had to say, and more than that, how you presented it.
  Too cool!

 24. you are truly a excellent webmaster. The website loading pace is incredible.
  It kind of feels that you’re doing any unique trick.

  Also, The contents are masterwork. you’ve performed a excellent
  process in this subject!

 25. I have been exploring for a bit for any high quality articles or weblog posts
  on this sort of area . Exploring in Yahoo I at last stumbled upon this website.
  Studying this information So i’m satisfied to convey that I’ve an incredibly good uncanny feeling I discovered just what I
  needed. I such a lot for sure will make sure to don?t
  omit this web site and provides it a glance regularly.

 26. Hi there! I could have sworn I’ve been to this
  site before but after checking through some of the post I realized it’s new to me.

  Anyways, I’m definitely glad I found it and I’ll be book-marking and checking back often!

 27. excellent post, very informative. I wonder why the other specialists of this sector do not
  notice this. You must proceed your writing.
  I’m sure, you have a great readers’ base already!

 28. Nice post. I was checking constantly this blog and I’m impressed!

  Very helpful information specifically the
  last part 🙂 I care for such info much. I was looking for this certain info for a long time.

  Thank you and best of luck.

 29. Spot on with this write-up, I absolutely think this website needs much more attention. I’ll probably be returning to read more, thanks for the advice!

 30. I am really impressed along with your writing talents as well as with the layout for
  your blog. Is this a paid theme or did you customize it yourself?
  Either way keep up the excellent high quality writing, it’s rare to look a nice blog like this one
  nowadays..

 31. Generally I do not read article on blogs, however I wish to
  say that this write-up very compelled me to take a look
  at and do so! Your writing taste has been surprised me.
  Thank you, very great post.

 32. I do not know whether it’s just me or if everyone else
  encountering problems with your website. It seems like some of the
  text on your posts are running off the screen. Can somebody else please provide feedback and let me know if this is happening to them too?
  This might be a issue with my web browser
  because I’ve had this happen previously. Many thanks

 33. Good day! I could have sworn I’ve been to this site before but after reading through some of the post I realized it’s new
  to me. Nonetheless, I’m definitely delighted I found it and I’ll be book-marking and checking
  back often!

 34. Hey there! Do you know if they make any plugins
  to help with Search Engine Optimization? I’m trying to get my blog to
  rank for some targeted keywords but I’m not seeing very good results.
  If you know of any please share. Thanks!

 35. An impressive share! I have just forwarded this onto a colleague who has been conducting a little research on this.
  And he in fact ordered me dinner because I discovered it for him…
  lol. So allow me to reword this…. Thanks for the meal!!
  But yeah, thanks for spending some time to talk about
  this subject here on your web site.

 36. Hi there! I realize this is sort of off-topic
  but I had to ask. Does building a well-established blog such as yours take a large amount of work?
  I am brand new to writing a blog but I do write in my diary everyday.

  I’d like to start a blog so I can share my own experience and views online.
  Please let me know if you have any kind of recommendations
  or tips for new aspiring blog owners. Appreciate it!

 37. I think that what you said made a great deal of sense.
  However, what about this? suppose you composed a catchier title?
  I ain’t saying your information is not good, but suppose you
  added something that makes people desire more? I mean Ο Τρόπος Διατροφής Των Σαολίν
  | Ελληνικά Νέα Τώρα is kinda plain. You could peek
  at Yahoo’s front page and see how they create news headlines to get people
  to open the links. You might add a related video or a related picture or two to grab readers interested about everything’ve got to
  say. Just my opinion, it might make your blog a little
  livelier.

 38. Thanks for one’s marvelous posting! I seriously enjoyed reading it,
  you can be a great author.I will make sure to bookmark your blog and will often come back in the foreseeable future.
  I want to encourage you to continue your great posts, have
  a nice morning!

 39. you are in point of fact a excellent webmaster. The web site loading speed is
  amazing. It seems that you’re doing any unique trick.

  Also, The contents are masterpiece. you’ve done a excellent activity on this topic!

 40. Greetings! I know this is somewhat off topic but I was wondering if you knew where I could find a
  captcha plugin for my comment form? I’m using the same blog platform as yours and I’m
  having problems finding one? Thanks a lot!

 41. That is really interesting, You are a very skilled blogger.
  I’ve joined your feed and look forward to looking for extra of your magnificent post.

  Also, I have shared your web site in my social networks

 42. Thanks , I’ve recently been searching for information about this subject for a while and yours is the greatest I’ve
  came upon till now. But, what about the conclusion? Are you positive about
  the supply?

 43. Hey! Do you know if they make any plugins to safeguard against hackers?
  I’m kinda paranoid about losing everything I’ve worked hard on.
  Any tips?

 44. Write more, thats all I have to say. Literally, it seems as though
  you relied on the video to make your point.
  You definitely know what youre talking about, why
  waste your intelligence on just posting videos to your blog when you could be giving us something enlightening
  to read?

 45. Hi, I think your site might be having browser compatibility issues.
  When I look at your blog in Chrome, it looks fine but when opening in Internet Explorer,
  it has some overlapping. I just wanted to give you a quick
  heads up! Other then that, amazing blog!

 46. Hey very cool web site!! Man .. Beautiful .. Superb ..
  I’ll bookmark your blog and take the feeds additionally? I am glad to find
  so many useful information right here within the submit, we need develop extra strategies
  in this regard, thank you for sharing. . . . . .

 47. Thank you, I have just been looking for information about this topic for a long time and yours is the best I have discovered till now.
  However, what concerning the conclusion? Are you positive about the source?

 48. I was more than happy to find this site. I need
  to to thank you for your time for this fantastic read!!

  I definitely appreciated every little bit of it and I have
  you book-marked to check out new stuff in your site.

 49. With havin so much written content do you ever run into any problems of plagorism or copyright violation? My site has a lot of exclusive content I’ve
  either authored myself or outsourced but it looks like a lot of it is popping it up
  all over the web without my agreement. Do you know any techniques to
  help prevent content from being ripped off? I’d certainly appreciate it.

 50. Hello my friend! I want to say that this post
  is awesome, nice written and include approximately all significant infos.
  I would like to look extra posts like this .

 51. It’s in point of fact a nice and helpful piece of information. I’m glad that you simply shared this helpful info with
  us. Please stay us informed like this. Thank
  you for sharing.

 52. I like what you guys tend to be up too. This type of clever
  work and coverage! Keep up the good works guys I’ve included you guys to my personal
  blogroll.

 53. I love what you guys are up too. This sort of clever work and
  reporting! Keep up the fantastic works guys I’ve added you guys to blogroll.

 54. I wanted to thank you for this excellent read!! I absolutely loved every little bit of it.
  I have got you book marked to check out new stuff you post…

 55. I’m extremely impressed with your writing skills and also with the layout
  on your weblog. Is this a paid theme or did you customize it yourself?
  Either way keep up the excellent quality writing, it’s rare
  to see a great blog like this one these days.

 56. I know this if off topic but I’m looking into starting my own weblog and was wondering what all is
  needed to get set up? I’m assuming having a blog like yours would cost a
  pretty penny? I’m not very web savvy so I’m not 100% certain.
  Any recommendations or advice would be greatly appreciated.
  Cheers

 57. I like the valuable info you supply to your articles.
  I will bookmark your blog and test again here frequently.
  I am moderately sure I’ll be informed a lot of new stuff proper
  here! Good luck for the next!

 58. Hello there! This is my first visit to your blog!

  We are a team of volunteers and starting a new initiative in a community in the same niche.

  Your blog provided us valuable information to work on. You have done a wonderful job!

 59. My partner and I absolutely love your blog and find most of your post’s to be exactly I’m looking
  for. Do you offer guest writers to write content for yourself?

  I wouldn’t mind writing a post or elaborating on many of
  the subjects you write concerning here. Again, awesome
  blog!

 60. I’m really enjoying the design and layout of your website.
  It’s a very easy on the eyes which makes it much more enjoyable for me to come here and visit more often. Did you hire out a designer to
  create your theme? Excellent work!

 61. Hello there! This blog post couldn’t be written much better!
  Looking through this post reminds me of my previous roommate!

  He always kept preaching about this. I most certainly will forward
  this article to him. Pretty sure he will have a great read.
  Thanks for sharing!

 62. fantastic submit, very informative. I wonder why the opposite experts of this sector
  do not understand this. You should continue your writing.
  I am confident, you’ve a great readers’ base already!

 63. Hello, i think that i saw you visited my blog
  so i came to “return the favor”.I am trying to find things to enhance my site!I suppose its ok to
  use a few of your ideas!!

 64. I really like your blog.. very nice colors & theme. Did you design this website yourself or
  did you hire someone to do it for you? Plz answer back as I’m looking to design my
  own blog and would like to find out where u got this from.

  thank you

 65. Hello! Someone in my Myspace group shared this website with us so I came to check it out.
  I’m definitely enjoying the information. I’m
  bookmarking and will be tweeting this to my followers!
  Wonderful blog and wonderful design and style.

 66. I think this is among the most significant info for me.

  And i’m glad reading your article. But wanna remark on few general things, The site style is great, the articles is really great : D.

  Good job, cheers

 67. Simply desire to say your article is as surprising. The clarity in your post
  is just spectacular and i can assume you are an expert on this subject.
  Well with your permission allow me to grab your RSS
  feed to keep updated with forthcoming post.
  Thanks a million and please continue the enjoyable work.

 68. I know this if off topic but I’m looking into starting my own weblog and was curious what all is needed
  to get set up? I’m assuming having a blog like yours would cost a pretty penny?
  I’m not very web savvy so I’m not 100% certain.
  Any tips or advice would be greatly appreciated.
  Kudos

 69. You made some decent points there. I checked on the internet to
  find out more about the issue and found most people will
  go along with your views on this site.

 70. Fantastic items from you, man. I’ve bear in mind your stuff previous to and you
  are just too fantastic. I really like what you have bought
  here, certainly like what you are stating and the
  best way through which you are saying it. You’re making it entertaining and
  you still take care of to stay it sensible. I cant wait to read much more from you.
  That is actually a great site.

 71. Hey! I know this is somewhat off topic but I was wondering if you knew where I could locate a captcha plugin for my comment
  form? I’m using the same blog platform as yours and I’m having difficulty
  finding one? Thanks a lot!

 72. This is the right blog for anybody who wishes to find out about this topic.
  You know so much its almost tough to argue with you (not that
  I personally will need to…HaHa). You definitely put a fresh spin on a topic that’s been discussed for decades.
  Great stuff, just excellent!

 73. An intriguing discussion is worth comment. I do think that you need to publish more about this subject matter, it might not be a taboo matter but generally folks don’t discuss these topics.
  To the next! Kind regards!!

 74. I was more than happy to find this page. I need to to thank you
  for ones time for this particularly wonderful read!! I definitely liked every part of it and i also have you
  saved as a favorite to look at new information on your web
  site.

 75. Howdy, i read your blog occasionally and i own a
  similar one and i was just wondering if you get a lot of spam remarks?

  If so how do you reduce it, any plugin or anything you can recommend?

  I get so much lately it’s driving me crazy so any help is very much appreciated.

 76. Amazing issues here. I am very satisfied to peer your article.
  Thank you so much and I am looking forward to contact you.
  Will you please drop me a e-mail?

 77. Hi, I do think this is a great site. I stumbledupon it 😉
  I will revisit yet again since I book-marked it. Money and freedom is the greatest way to change,
  may you be rich and continue to guide others.

 78. It’s actually very difficult in this active life to listen news on Television, therefore I simply use web for that purpose, and obtain the newest information.

 79. My brother recommended I might like this web site. He was entirely right.
  This post truly made my day. You can not imagine simply how much time I had spent for this info!
  Thanks!

 80. My partner and I stumbled over here different page and thought I should check things out.
  I like what I see so now i’m following you. Look forward to exploring your web page repeatedly.

 81. Hi would you mind letting me know which web host you’re working with?
  I’ve loaded your blog in 3 completely different internet browsers and I must say this
  blog loads a lot faster then most. Can you recommend a good hosting
  provider at a fair price? Thanks a lot, I appreciate it!

 82. You are so cool! I do not believe I’ve read a single thing like this before.
  So nice to discover someone with original thoughts
  on this subject. Really.. thanks for starting this up.
  This web site is something that’s needed on the internet, someone with some
  originality!

 83. Good day I am so delighted I found your blog page,
  I really found you by error, while I was searching on Yahoo for
  something else, Anyhow I am here now and would
  just like to say kudos for a fantastic post and a all round interesting blog (I also
  love the theme/design), I don’t have time to browse it all at the minute but I have book-marked
  it and also included your RSS feeds, so when I have time I will be back to read much more, Please do keep up the
  superb work.

 84. Hi this is kind of of off topic but I was wondering if blogs use WYSIWYG
  editors or if you have to manually code with HTML. I’m starting a
  blog soon but have no coding expertise so I wanted to get
  guidance from someone with experience. Any help would be
  enormously appreciated!

 85. I like the valuable info you provide on your articles. I’ll bookmark your blog and test again right here frequently.
  I am relatively sure I’ll be informed plenty of new stuff right right here!

  Best of luck for the next!

 86. I’m really enjoying the design and layout of your website.
  It’s a very easy on the eyes which makes it much more enjoyable for me to
  come here and visit more often. Did you hire out a developer to create your theme?
  Exceptional work!

 87. Link exchange is nothing else but it is just placing the other person’s website link on your page
  at proper place and other person will also do similar for you.

 88. Hello! I could have sworn I’ve been to this website before but after reading through some of
  the post I realized it’s new to me. Anyways, I’m definitely happy I
  found it and I’ll be book-marking and checking back frequently!

 89. Greate pieces. Keep writing such kind of information on your site.
  Im really impressed by your site.
  Hello there, You’ve performed an excellent job.

  I’ll definitely digg it and in my opinion recommend to
  my friends. I am sure they’ll be benefited from this website.

 90. Just want to say your article is as surprising. The clearness to your post is simply excellent and that i can think you’re a professional
  on this subject. Fine along with your permission allow me to snatch your RSS feed to stay updated with drawing close post.

  Thanks one million and please continue the enjoyable work.

 91. whoah this blog is fantastic i really like studying your posts.
  Stay up the good work! You know, a lot of people are looking around for this info, you could aid them greatly.

 92. Very nice post. I just stumbled upon your weblog and wanted to
  say that I’ve truly enjoyed surfing around your
  blog posts. After all I will be subscribing to your rss feed
  and I hope you write again soon!

 93. I’m now not positive the place you are getting your info, but
  great topic. I needs to spend some time learning much more or figuring
  out more. Thanks for magnificent information I used to be looking for this info for my mission.

 94. I’m really enjoying the theme/design of your website.
  Do you ever run into any internet browser compatibility problems?

  A number of my blog readers have complained about my website not working correctly in Explorer but looks great in Firefox.
  Do you have any ideas to help fix this problem?

 95. Wonderful beat ! I would like to apprentice even as you amend your web site,
  how could i subscribe for a weblog site? The account helped
  me a acceptable deal. I were a little bit familiar of this your
  broadcast provided vibrant clear idea

 96. Magnificent items from you, man. I have be aware your stuff previous to and you’re simply too
  great. I actually like what you have got right here,
  really like what you are stating and the way through which you are saying it.
  You make it entertaining and you still care for to stay it sensible.
  I can not wait to read far more from you. This is
  really a terrific website.

 97. Hi there, I found your website by means of Google whilst looking for a related matter, your website got here up, it looks great.
  I’ve bookmarked it in my google bookmarks.
  Hi there, just turned into aware of your blog through Google, and
  found that it’s truly informative. I am going to watch out for brussels.

  I’ll be grateful if you continue this in future. Lots of folks will likely be benefited from your writing.
  Cheers!

 98. Hi, I think your site might be having browser compatibility issues.
  When I look at your blog site in Firefox, it looks fine but when opening in Internet Explorer, it has some overlapping.
  I just wanted to give you a quick heads up! Other then that, fantastic
  blog!

 99. It’s a shame you don’t have a donate button! I’d without a doubt donate
  to this brilliant blog! I suppose for now i’ll settle for book-marking and adding
  your RSS feed to my Google account. I look forward to fresh
  updates and will talk about this blog with my Facebook group.

  Talk soon!

 100. Simply want to say your article is as amazing.
  The clarity on your post is simply cool and i can suppose you’re an expert
  in this subject. Well together with your permission let
  me to seize your feed to keep up to date
  with coming near near post. Thank you 1,000,000 and please keep
  up the gratifying work.

 101. Hello this is kind of of off topic but I was wondering if blogs
  use WYSIWYG editors or if you have to manually code
  with HTML. I’m starting a blog soon but have
  no coding expertise so I wanted to get advice from someone with experience.
  Any help would be greatly appreciated!

 102. This is very interesting, You’re a very skilled blogger. I have joined your rss feed
  and look forward to seeking more of your excellent post.
  Also, I have shared your site in my social networks!

 103. Hi there, You’ve done a great job. I will certainly digg it and personally recommend to my friends.
  I am confident they’ll be benefited from this site.

 104. Have you ever considered creating an ebook
  or guest authoring on other websites? I have a blog based upon on the same ideas you discuss and would love to have you
  share some stories/information. I know my visitors would appreciate your work.
  If you’re even remotely interested, feel free to shoot
  me an e mail.

 105. Whats up very cool site!! Man .. Beautiful .. Superb ..

  I’ll bookmark your blog and take the feeds additionally?
  I’m happy to find a lot of helpful information right here within the
  put up, we’d like work out more techniques in this regard, thanks for sharing.

  . . . . .

 106. After checking out a number of the articles on your web page,
  I really like your technique of blogging. I added it to my bookmark website list and
  will be checking back soon. Please check out my web site as well
  and tell me what you think.

 107. Link exchange is nothing else except it is simply
  placing the other person’s webpage link on your page at suitable place
  and other person will also do same in favor of you.

 108. I’d like to thank you for the efforts you have put in writing this blog.
  I really hope to check out the same high-grade blog posts from you in the future as well.

  In truth, your creative writing abilities has motivated me
  to get my own, personal website now 😉

 109. Hi just wanted to give you a quick heads up and let you know a few of the pictures aren’t loading
  properly. I’m not sure why but I think its a linking issue.
  I’ve tried it in two different web browsers and both show the same results.

 110. Hi! This is kind of off topic but I need some
  help from an established blog. Is it tough to
  set up your own blog? I’m not very techincal but I can figure things out pretty quick.
  I’m thinking about making my own but I’m not sure where to begin. Do you
  have any tips or suggestions? Thanks

 111. We absolutely love your blog and find a lot of your post’s to be
  just what I’m looking for. can you offer guest writers to write content for you personally?
  I wouldn’t mind publishing a post or elaborating on a few of the subjects you write regarding here.
  Again, awesome blog!

 112. Thanks for your marvelous posting! I certainly enjoyed reading it, you will
  be a great author. I will make certain to bookmark your blog and may come back
  in the future. I want to encourage you to continue your great job, have a nice day!

 113. I’m not that much of a online reader to be honest but your
  blogs really nice, keep it up! I’ll go ahead and
  bookmark your site to come back in the future. Cheers

 114. What’s Happening i am new to this, I stumbled upon this I’ve found It positively helpful and
  it has aided me out loads. I’m hoping to contribute & assist other users like
  its aided me. Good job.

 115. It’s actually a cool and useful piece of information. I am glad that you just
  shared this helpful information with us. Please stay us up to date
  like this. Thank you for sharing.

 116. That is very interesting, You are an overly professional blogger.

  I’ve joined your rss feed and stay up for looking for more of your great post.
  Additionally, I’ve shared your web site in my social networks

 117. Hello, i feel that i saw you visited my site so i got here to return the
  favor?.I am trying to find issues to improve my web site!I guess
  its good enough to use a few of your ideas!!

 118. Excellent blog here! Also your web site so much up fast!
  What web host are you using? Can I am getting your affiliate link for your host?

  I want my web site loaded up as fast as yours lol

 119. I don’t know if it’s just me or if perhaps everyone else experiencing issues with
  your website. It seems like some of the written text in your content are running off
  the screen. Can somebody else please comment and let me
  know if this is happening to them as well? This may be a issue with my internet browser
  because I’ve had this happen previously. Thank
  you

 120. Oh my goodness! Impressive article dude! Thanks,
  However I am going through issues with your RSS. I don’t know the reason why I am unable to subscribe to it.
  Is there anybody else having identical RSS problems? Anyone who knows the solution will you kindly respond?
  Thanks!!

 121. Hello I am so glad I found your weblog, I really found you by accident, while I was browsing on Digg for something else, Nonetheless I am here now and would just like to say cheers for a incredible post
  and a all round entertaining blog (I also love the theme/design), I don’t have time to go through it
  all at the minute but I have book-marked it and also added in your RSS feeds, so when I
  have time I will be back to read a great deal more, Please do keep up the
  awesome jo.

 122. Hey just wanted to give you a brief heads up and let
  you know a few of the pictures aren’t loading correctly.
  I’m not sure why but I think its a linking issue.

  I’ve tried it in two different web browsers and both show the same results.

 123. I know this if off topic but I’m looking into starting my own weblog and was wondering what all is
  needed to get setup? I’m assuming having a blog like yours would cost
  a pretty penny? I’m not very web savvy so I’m not 100% positive.
  Any tips or advice would be greatly appreciated.
  Many thanks

 124. Good blog you’ve got here.. It’s hard to find good quality writing like yours these days.
  I truly appreciate individuals like you!

  Take care!!

 125. I don’t even understand how I stopped up here, however I believed this put up used to be good.
  I do not recognize who you might be however definitely you’re going to a well-known blogger if
  you happen to aren’t already. Cheers!

 126. This is really interesting, You’re a very skilled blogger.

  I’ve joined your rss feed and look forward to seeking more
  of your fantastic post. Also, I’ve shared your website in my social
  networks!

 127. After I initially commented I seem to have clicked on the -Notify me when new comments are
  added- checkbox and now every time a comment is added I recieve four emails with
  the same comment. There has to be an easy method you are able to remove
  me from that service? Many thanks!

 128. I do agree with all of the ideas you’ve offered for your
  post. They’re very convincing and can definitely work.
  Still, the posts are too brief for starters.

  May just you please lengthen them a bit from subsequent
  time? Thanks for the post.

 129. I have been exploring for a little bit for any high-quality articles or weblog posts
  on this kind of space . Exploring in Yahoo I eventually stumbled upon this website.
  Studying this info So i’m happy to show that I’ve an incredibly just right uncanny feeling I discovered
  just what I needed. I most without a doubt will make
  certain to do not omit this website and give it a look regularly.

 130. Good day! Do you know if they make any plugins to assist with
  Search Engine Optimization? I’m trying to get my blog to rank for
  some targeted keywords but I’m not seeing very good gains.
  If you know of any please share. Many thanks!

 131. Its like you read my mind! You seem to know so
  much about this, like you wrote the book in it or something.
  I think that you can do with a few pics to drive the message home a little bit, but instead
  of that, this is great blog. An excellent read. I’ll definitely be
  back.

 132. I’ve been browsing online greater than three hours nowadays, yet I
  by no means found any interesting article like yours.
  It is lovely value enough for me. In my opinion, if all web owners and bloggers
  made just right content material as you probably did, the internet might be
  much more helpful than ever before.

 133. Hello There. I found your blog using msn. This is an extremely well written article.
  I will be sure to bookmark it and return to read more of
  your useful information. Thanks for the post. I’ll definitely comeback.

 134. Hello, Neat post. There is a problem with your website in web explorer, might test this?
  IE still is the marketplace leader and a good component to folks
  will miss your magnificent writing because of this problem.

 135. I’m amazed, I must say. Rarely do I encounter a blog that’s equally educative and interesting, and let me tell you, you’ve hit the nail
  on the head. The issue is an issue that too few
  people are speaking intelligently about. I am very happy that I found
  this during my search for something concerning this.

 136. Hi there, just became aware of your blog through Google, and found that it’s truly informative.
  I’m gonna watch out for brussels. I’ll be grateful if you continue this in future.
  A lot of people will be benefited from your writing. Cheers!

 137. We are a group of volunteers and starting a new scheme in our
  community. Your website offered us with valuable information to work on. You have done an impressive job and our
  whole community will be thankful to you.

 138. Pretty section of content. I just stumbled upon your
  blog and in accession capital to assert that I acquire actually enjoyed account
  your blog posts. Anyway I’ll be subscribing to your feeds and even I achievement you access consistently fast.

 139. I think that everything posted made a ton of sense. However, think on this,
  suppose you added a little content? I am not suggesting your information is not
  good., but suppose you added a post title to possibly grab a person’s attention?
  I mean Ο Τρόπος Διατροφής Των Σαολίν | Ελληνικά
  Νέα Τώρα is a little vanilla. You could
  glance at Yahoo’s home page and see how they create article titles to get people to
  open the links. You might try adding a video or a related pic
  or two to grab people interested about what
  you’ve got to say. Just my opinion, it would make your blog a little bit more interesting.

 140. Please let me know if you’re looking for a article writer for your site.
  You have some really good articles and I believe I would be a good
  asset. If you ever want to take some of the load off,
  I’d love to write some articles for your blog in exchange
  for a link back to mine. Please blast me an email if interested.

  Thanks!

 141. Superb blog you have here but I was curious if you knew of any discussion boards that cover the same topics talked about here?
  I’d really love to be a part of community where I can get comments from other knowledgeable people
  that share the same interest. If you have any recommendations, please let
  me know. Bless you!

 142. An outstanding share! I’ve just forwarded this onto a colleague who had
  been conducting a little homework on this. And he in fact ordered me lunch simply
  because I stumbled upon it for him… lol. So allow me to reword this….
  Thank YOU for the meal!! But yeah, thanks for spending
  time to discuss this issue here on your blog.

 143. Hey there! I know this is kinda off topic but I was wondering which blog platform are you using for this site?
  I’m getting fed up of WordPress because I’ve had problems with hackers and
  I’m looking at options for another platform. I would be awesome if
  you could point me in the direction of a good platform.

 144. Write more, thats all I have to say. Literally, it seems as though you relied on the video to make
  your point. You clearly know what youre talking about,
  why waste your intelligence on just posting videos to your weblog when you could be giving us
  something informative to read?

 145. Hey there, I think your blog might be having browser
  compatibility issues. When I look at your website in Safari, it looks fine but when opening in Internet Explorer, it has some overlapping.

  I just wanted to give you a quick heads up! Other then that, great blog!

 146. Oh my goodness! Incredible article dude! Thanks, However I am encountering issues with your RSS.
  I don’t know the reason why I am unable to subscribe to it.
  Is there anybody else getting the same RSS problems?
  Anyone that knows the answer will you kindly respond? Thanx!!

 147. When I initially commented I clicked the “Notify me when new comments are added” checkbox and now each time a
  comment is added I get several emails with the same comment.
  Is there any way you can remove me from that service? Thanks a lot!

 148. Today, while I was at work, my cousin stole my apple ipad and tested to see if it can survive a 40 foot drop, just so she can be a youtube sensation. My
  apple ipad is now destroyed and she has 83 views.

  I know this is completely off topic but I had
  to share it with someone!

 149. I was recommended this website by my cousin. I’m not sure
  whether this post is written by him as no one
  else know such detailed about my trouble. You are amazing!
  Thanks!

 150. Hiya! Quick question that’s entirely off topic.
  Do you know how to make your site mobile friendly? My site looks weird when browsing from
  my apple iphone. I’m trying to find a template or plugin that might be able to resolve this problem.
  If you have any recommendations, please share. With
  thanks!

Leave a Reply

Your email address will not be published.