Home Greek News ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: Χειραγωγούν τις Ευρωεκλογές οι οργανώσεις και ΜΚΟ του…ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ!!! – Στο κόλπο κι η…ΕΛΛΑΔΑ του…ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!!!

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: Χειραγωγούν τις Ευρωεκλογές οι οργανώσεις και ΜΚΟ του…ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ!!! – Στο κόλπο κι η…ΕΛΛΑΔΑ του…ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!!!

by _
0 comment 517 views

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: Χειραγωγούν τις Ευρωεκλογές οι οργανώσεις και ΜΚΟ του…ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ!!! – Στο κόλπο κι η…ΕΛΛΑΔΑ του…ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 08 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Ξεκινάμε πρώτα με το άρθρο μας με τίτλο ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΜΠΑΜ!!!: Όλοι οι άνθρωποι του Σόρος (που παρεμβαίνει στις ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ) στην Αθήνα – Κατ’ εξοχην συνεργάτης του μεγαλο-επενδυτή ο ίδιος ο…ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ κι η ΝΔ!!!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΜΠΑΜ!!!: Όλοι οι άνθρωποι του Σόρος (που παρεμβαίνει στις ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ) στην Αθήνα – Κατ’ εξοχην συνεργάτης του μεγαλο-επενδυτή ο ίδιος ο…ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ κι η ΝΔ!!!

Εδώ έχουμε μια ΠΛΗΡΗ λίστα (πατήστε ΕΔΩ) των ΜΚΟ του κ Τζόρτζ Σόρος που..ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑΣ-ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ!  Έχουν και πάλιν την ομάδα χάκερ Wikileaks να ευχαριστήσουμε για αυτό το ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ εύρημα! Απ΄ό,τι φαίνεται, έχει κάνει συνεργασία η WikiLeaks με μια άλλη ομάδα χάκερ που λέγεται DCLeaks, όπως θα δούμε λίγο παρακάτω…

Δείτε την πλήρη λίστα εδώ… 

-European Election-Portfoli… by Peter Hasson

 

Για ακόμη μια φορά ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΗΚΑΝ οι υπόνοιες μας για αυτόν τον παληάνθρωπον που σπέρνει τον φόβο και τον τρόμο σε χώρες σε όλο τον κόσμο χρηματοδοτώντας λαϊκές εξεργέρσεις, αναταραχές κ.τλ. σε χώρες ανα την υφήλιον, όπως η Ουκρανία και οι ΗΠΑ, ιδιαίτερα στη πόλη του Φέργκιουσον του Μιζούρι όπου είδαμε εκεί τις μεγάλες αναταραχές το Αυγουστο του 2014. Τότε είχε δόσει $33 εκατ. ο Σόρος για τη χρηματοδότηση όλου αυτού το χάους χρηματοδοτώντας ομάδες νέων να κάνουν τις ζημιές που έκαναν εκεί.

Ο Σόρος στέλνει τα λεφτά του στις ΜΚΟ,  όπως η «Ανοικτή Κοινωνία» (The Open Society), για να κάνουν τις βρωμοδουλιές του μάστορά τους. Το ίδιο έχει κάνει ο Σόρος και στην περίπτωση του…ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟΥ στην ΕΛΛΑΔΑ!  Αυτό το είχα αποκαλύψει το περασμένο Σεπτ. του 2015 στο άρθρο μου με τίτλο «ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΛΕΣ Ο GEORGE SOROS» (πατήστε εδώ) και στο άρθρο μου «ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ GEORGE SOROS ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΕΡΓΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΣΤΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ…2012» .

Στο σάιτ TheDuran.com διαβάζουμε απο τον κ. ALEX CHRISTOFOROU τα εξής για το ίδιο θέμα:

Ο Ούγγρος δισεκατομμυριούχος και οι ΜΚΟ του ασκούν τεράστια εξουσία, και τα έγγραφα που μοιράζεται η ομάδα χάκερ DC Leaks δείχνουν πώς ο Σόρος ανατρέπει κυβερνήσεις και υποκινεί τους εμφύλιους πολέμους, ώστε να μπορεί να βγάλει τεράστια οικονομικά κέρδη.

Αυτό πρόκειται για ένα τεράστιο αρχείο πρακτικών των ΜΚΟ του Σόρος, λευκών χαρτιών, προϋπολογισμών excel, και των σχεδίων των μέσων ενημέρωσης που περιγράφουν με λεπτομέρειες πώς ο Σόρος και οι ΜΚΟ του τρέχουν κυβερνήσεις και χρηματοπιστωτικά ιδρύματα πίσω απο τα παρασκήνια.

Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη, με δυνατότητα αναζήτησης, αρχεία στην ιστοσελίδα DCLeaks (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ)

Εδώ είναι μια πλήρης λίστα των του Σόρος ΜΚΟ που χειραγωγούν τις εκλογές σε όλα τα κράτη μέλη της ΕΕ, πλήρης με τους στόχους του προγράμματος, πρόσωπα επαφής και τα ποσά επιχορήγησης.

Ένα απο αυτά τα επίμαχα έγγραφα των ΜΚΟ του Σόρος τα λέει ΌΛΑ με τίτλο «Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ: Ο Κατάλογος των Έργων του 2014 για τις Ευρωπαικές Εκλογές», στα Αγγλικά «The Open Society Initiative for Europe (OSIFE): List of European Elections 2014 Projects.»

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ – ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΚΙ Η…ΕΛΛΑΔΑ…

Εκ των ανωτέρω εγγράφων προκύπτουν τα εξής αντιπροσωπευτικά αποκαλυπτικά παραδείγματα..

Το OSF (OPEN SOCIETY FOUNDATION) έστειλε 35.000 δολάρια στο Ινστιτούτο Athena με σαφή σκοπό την «Ανάλυση και αναφορά των Ευρωεκλογών του 2014 και την αντιμετώπιση των εξτρεμιστικών και λαϊκιστικών πολιτικών φωνών στην Ουγγαρία».

Άλλα 49.930 δολάρια πήγαν στο Ινστιτούτο Ευρωπαϊκής Πολιτικής για να «Κατονομαστεί και ντροπιαστεί κάθε μορφής  λαϊκισμού στην προεκλογική εκστρατεία [για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο]» στην Τσεχική Δημοκρατία, την Ουγγαρία και τη Σλοβακία.

Άλλα 27.049 δολάρια δόθηκαν στο Συμβούλιο Δημόσιας Διπλωματίας της Καταλονίας για ένα εργαστήριο για να επηρεάσουν «κορυφαίους δημοσιογράφους και επαγγελματίες των μέσων ενημέρωσης από την Ευρώπη» να αλλάξουν την κάλυψή τους για να αποτραπούν «λαϊκιστικά, ξενοφοβικά και ευρωσκεπτικιστικά κινήματα».

Ο δεδηλωμένος στόχος του εργαστηρίου ήταν να «προκαλέσει μια αλλαγή στάσης μεταξύ των δημοσιογράφων και των επαγγελματιών των μέσων ενημέρωσης, ώστε να αναφέρουν για την ΕΕ με τρόπο που να μην προωθεί άμεσα την αιτία αυτών των κινημάτων».

Ένας εκπρόσωπος του OSF είπε ότι ο οργανισμός «χρηματοδότησε προσπάθειες για να ενθαρρύνει τη συμμετοχή και την εκπαίδευση των ψηφοφόρων, να ενθαρρύνει την καινοτομία στην πολιτική και να προωθήσει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία για να βοηθήσει να γίνουν οι κυβερνήσεις όλων των τύπων πιο διαφανείς και υπόλογες στους ανθρώπους που υπηρετούν. Το Open Society Foundations δεν υποστηρίζει οικονομικά υποψήφιους για δημόσια αξιώματα».

Το OSF μπορεί να μην υποστηρίζει οικονομικά υποψήφιους για δημόσια αξιώματα, αλλά είναι σαφές από τα έγγραφα ότι το OSF υποστήριξε οργανώσεις που αντιτάχθηκαν σε υποψήφιους που συγκρούονται με την κοσμοθεωρία του OSF.

Μια επιχορήγηση 46.840 δολαρίων στο Κέντρο Μελετών Ειρήνης, για παράδειγμα, είχε σκοπό να «τονώσει τη δημόσια υποστήριξη και τη συμμετοχή στις εκλογές μεταξύ αμφίθυμων ψηφοφόρων προκειμένου να αποτραπεί η εκλογή ξενοφοβικών, ρατσιστικών και άλλων ριζοσπαστικών πολιτικών επιλογών που εκπροσωπούν την Κροατία σε επίπεδο ΕΕ». Η υποστήριξη περιορισμών στη μετανάστευση είναι συνήθως συνώνυμη με την «ξενοφοβία» στα εσωτερικά έγγραφα του OSF.

Άλλα 100.000 δολάρια πήγαν στο UNITED για Διαπολιτισμική Δράση για «αντίσταση της εκλογής [των Ευρωπαίων βουλευτών] από λαϊκιστικά και ακροδεξιά κόμματα στην Ευρώπη».

Σύμφωνα με τα έγγραφα, η UNITED συνεργάστηκε με το Ευρωπαϊκό Δίκτυο κατά του Ρατσισμού (ENAR) και το Hope not Hate για να απωθήσουν τους λαϊκιστές υποψηφίους και στα 28 κράτη μέλη της ΕΕ, ενώ «επικεντρώθηκαν ιδιαίτερα» σε πέντε χώρες: Γαλλία, Ελλάδα, Ουγγαρία. , Ιταλία και Ολλανδία.


European Parliament Elections 2024, European Election, Greece, Ευρώπη, ΕΕ, Ευρωεκλογές, Ελλάδα, Κυριάκος Μητσοτάκης, ΝΔ, Νέα Δημοκρατία, κομματα, Ελληνική Λύση, Βελόπουλος 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr