Home Greek News Χιλιάδες σιωνιστές μεσσιανιστές επιχειρούν να καταλάβουν το Αλ Ακσά για να κάνουν ταλμουδικό τελετουργικό επίκλησης έλευσης Μεσσία (Αντίχριστου)!!!

Χιλιάδες σιωνιστές μεσσιανιστές επιχειρούν να καταλάβουν το Αλ Ακσά για να κάνουν ταλμουδικό τελετουργικό επίκλησης έλευσης Μεσσία (Αντίχριστου)!!!

by _
0 comment 65 views
Χιλιάδες σιωνιστές μεσσιαν…
Χιλιάδες σιωνιστές μεσσιαν…

Χιλιάδες σιωνιστές μεσσιανιστές επιχειρούν να καταλάβουν το Αλ Ακσά για να κάνουν ταλμουδικό τελετουργικό επίκλησης έλευσης Μεσσία (Αντίχριστου)!!!

Το ”Ινστιτούτο του Ναού” στην Ιερουσαλήμ τροποποίησε γενετικά βοοειδή ράτσας Agnus για να παράγει μια ολοκληρωτικά κόκκινη δαμάλα. Θυσίασαν τις 5 κόκκινες δαμάλες; ΒΙΝΤΕΟ.


Χιλιάδες σιωνιστές εξτρεμιστές μεσσιανιστές άποικοι συρρέουν από σήμερα το πρωί για να επιτεθούν στο τζαμί Al-Aqsa-τόπος Ναόύ Σολομώντα- στην κατεχόμενη Ιερουσαλήμ. Θέλουν να εκτελέσουν το ταλμουδικό τελετουργικό και προσεύχονται για την άφιξη του Μεσσία “που θα βασιλεύσει σε όλο τον κόσμο”..Απειλούν να κάψουν το αλ Ακσά. Φανατικοί υπάρχουν σε όλες τις θρησκείες το θέμα είναι ότι η Μεγάλη Ιδέα εδώ είναι η ανέγερση Γ Ναού που σηματοδοτεί έλευση Αντίχριστου και εκφραστές της βρίσκονται ως και στην ισραηλινή κυβέρνηση. Επίσης η Μεγάλη τους Ιδέα που σχετίζεται με αλυτρωτισμό περί αλ Ακσά είναι το χειρότερο σενάριο από καταβολής ανθρωπότητας..

Χιλιάδες εξτρεμιστές συμμετείχαν σήμερα στην καθιερωμένη παρέλαση των σημαιών στην Ιερουσαλήμ για τον εορτασμό των 57 χρόνων από την ”ενοποίηση” της Ιερουσαλήμ.Το ”Ινστιτούτο του Ναού” στην Ιερουσαλήμ τροποποίησε γενετικά βοοειδή ράτσας Agnus για να παράγει μια ολοκληρωτικά κόκκινη δαμάλα. Θυσίασαν τις 5 κόκκινες δαμάλες;

Φέτος στο CBS αναφέρθηκε ότι: ”οι σιωνιστές προγραμματίζουν να καταστρέψουν το αλ Ακσά και το Θόλο του Βράχου για να ξαναχτίσουν το Ναό του Σολομώντα. Το ”Ινστιτούτο του Ναού” στην Ιερουσαλήμ επιδόθηκε αρκετά χρόνια για να τροποποιήσει γενετικά βοοειδή ράτσας Agnus για να παράγει μια κόκκινη αγελάδα ολοκληρωτικά κόκκινη. Το Σεπτέμβρη το Ινστιτούτο έκανε τη δήλωση ότι η αγελάδα αυτή γεννήθηκε στο Ισραήλ μετά από 2000 χρόνια. Μια σιωνιστική οργάνωση είχε προαναγγείλει τη θυσία των 5 αγελάδων φέτος στις 22 Απριλίου κατά το Εβραικό Πάσχα. Αν αυτό έγινε σημαίνει ότι προχωρούν στην ανέγερση του Ναού..Είναι αξιοσημείωτο ότι η επίθεση στις 7 Οκτώβρη με την κωδική ονομασία κατακλυσμός του Αλ Ακσά επήλθε μετά από αυτή τη δήλωση.Σιωνιστές και Προτεστάντες περιμένουν την άφιξη του Μεσσία τους. (σσ θα είναι και χριστιανοί που θα τον αναγνωρίσουν ως Μεσσία, οι Προτεστάντες ως επιστροφή του Χριστού και οι Εβραίοι ότι θα είναι ο πολυναμενόμενος ”Μεσσίας” τους. Επομένως εδώ υπάρχει εσχατολογική σύμπτωση του λεγόμενου χριστιανοσιωνισμού και είναι αυτό που θα προκαλέσει σύγχυση σε παγκόσμιο επίπεδο ) Οι 5 αγελάδες μεταφέρθηκαν από το Τέξας στο Ισραήλ. Αυτές οι αγελάδες συμβολίζουν ένα σημάδι που σχετίζεται με την αναδόμηση του Ναού του Σολομώντα που θα οδηγήσει σε εσχατολογικό πόλεμο. Για τους σιωνιστές η θυσία της κατακκόκινης στο τρίχωμα αγελάδας θα χρησιμοποιήσει ως καθαρμός του εδάφους για το Τρίτο Ναό. ”

Το ερώτημα που ως και σήμερα αιωρείται αν έγινε όντως η θυσία των 5 δαμαλίδων..κάτι που θ ΄απαντηθεί επί τις εξελίξεις στο πεδίο..Ο υπουργός Εθνικής Ασφάλειας του Ισραήλ Μπεν Γκβιρ θέλει να ανοίξει το Όρος του Ναού/Εσπλανάδα των Τζαμιών, όπου βρίσκεται ο Θόλος του Βράχου και το Τζαμί Αλ Άκσα, στην εβραϊκή λατρεία επιτρέποντας την ελεύθερη πρόσβαση στους Εβραίους: “Η Ιερουσαλήμ είναι δική μας. Η Πύλη της Δαμασκού είναι δική μας Το Όρος του Ναού είναι δικό μας: Σήμερα, σύμφωνα με την πολιτική μου, οι Εβραίοι… προσευχήθηκαν ελεύθερα στο Όρος του Ναού.

Ταλμουδιστής με φόντο το αλ Ακσά «δεν θα υπάρξει απόλυτη νίκη αν δεν κλέψουμε και δεν ελέγξουμε το Al-Aqsa αυτή είναι η αρχή για μας κι αυτό το τέλος τους» … όντως η αρχή του τέλους του κόσμου Αντίχριστος και συντέλεια

Ο Ραβίνος Yisroel Dovid Weiss υπό άλλ οπτική καταλήγει στο ίδιο συμπέρασμα στην αναμονή: ”περιμένουμε την έλευση του Μεσσία κι όχι την έλευση του Ισραήλ »

Πηγη >> dimpenews.com

Israel, Israel–Hamas war, War, War in Israel, Palestine, Palestinians, News, World news, Al-Aqsa, Mosque, Muslims , Hamas, Israelis, Jews, Zionists, Israeli Settlers, Lebanon, Iran, Gaza, Gaza Strip, Greece, Greece news, Gaza Strip, Occupied, Operation Al-Aqsa Flood, Israeli occupation, Rafah, 

 Gaza Strip, Greece, Greece news, Turkey, Erdogan, Ισραήλ, Πόλεμος, Πόλεμος στο Ισραήλ, Παλαιστίνη, Παλαιστίνιοι, Ειδήσεις, Παγκόσμιες ειδήσεις, Al-Aqsa, Τζαμί, Μουσουλμάνοι, Χαμάς, εκτοξευόμενες ρουκέτες, Σουκότ, Ισραηλινοί, Εβραίοι, Σιωνιστές, Ισραηλινοί έποικοι, Λίβανος, Ιράν , Πόλεμος Ισραήλ , Πόλεμος στη μέση Ανατολή, Παλαιστινιακό, Γάζα, Λωρίδα της Γάζας, ΗΠΑ, Ελλάδα, Κρήτη, Τζο Μπάιντεν, Ράφα

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr