Home Greek News  Η νέα πρόεδρος του Μεξικού είναι…ΕΒΡΑΙΑ, ΟΧΙ Μεξικάνα, πρακτόρισσα της CIA και του Σόρος και…ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ οι πολιτικοί της αντίπαλοι!!!

 Η νέα πρόεδρος του Μεξικού είναι…ΕΒΡΑΙΑ, ΟΧΙ Μεξικάνα, πρακτόρισσα της CIA και του Σόρος και…ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ οι πολιτικοί της αντίπαλοι!!!

by _
0 comment 86 views

 Η νέα πρόεδρος του Μεξικού είναι…ΕΒΡΑΙΑ, ΟΧΙ Μεξικάνα, πρακτόρισσα της CIA και του Σόρος και…ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ οι πολιτικοί της αντίπαλοι!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 05 Ιουν. 2024 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


 Διαβάστε πρώτα το πρώτο μας άρθρο πάνω σε αυτό το θέμα >> Το Μεξικό έβγαλε Εβραία Πρόεδρο! που ασκεί κριτική στο Ισραήλ για Γάζα και η Αργεντινή έναν ακροδεξιό σιωνιστή Πρόεδρο που ασπάστηκε τον Ιουδαϊσμό! Η Λατινική Αμερική το παγκόσμιο εργαστήρι της Νέας Πολιτικής!

Το Μεξικό έβγαλε Εβραία Πρόεδρο! που ασκεί κριτική στο Ισραήλ για Γάζα και η Αργεντινή έναν ακροδεξιό σιωνιστή Πρόεδρο που ασπάστηκε τον Ιουδαϊσμό! Η Λατινική Αμερική το παγκόσμιο εργαστήρι της Νέας Πολιτικής!Σε μια χώρα που είναι κατά 99% Καθολική, πώς ψήφισε ο Μεξικανός μια Εβραία;! 

Η νέα πρόεδρος του Μεξικού, η κα Claudia Sheinbaum (Κλαούντια Σάινμπαουμ), δεν είναι καν Μεξικάνα, αλλά…ΕΒΡΑΙΑ 100 τοις 100 και μόλις εξελέγη πρόεδρος του Μεξικού!

Μια Σιωνίστρια Εβραία, η Claudia Sheinbaum, έγινε πρόεδρος του Μεξικού, παρά το γεγονός ότι οι Εβραίοι αποτελούσαν μόνο 40 χιλιάδες εκ των 130 εκατομμύριων του συνολικά πληθυσμού.

Επίσης και σύμφωνα με αναφορές, είναι και…πρακτόρισσα της CIA και είναι της επιλογής του ίδιου του…Τζόρτζ Σόρος!! Η Claudia Sheinbaum χρηματοδοτείται από τον George Soros και δεν ενδιαφέρεται για την ενεργειακή κυριαρχία.

Πριν από δύο χρόνια, ο Τζορτζ Σόρος πλήρωσε 60 εκατομμύρια δολάρια για να κατέχει μετοχές στο Univision, το μεγαλύτερο ισπανόφωνο τηλεοπτικό δίκτυο στον κόσμο, και 18 ισπανόφωνους ραδιοφωνικούς σταθμούς προκειμένου να ασκήσει μεγάλη επιρροή μέσω των ισπανόφωνων μέσων. Και όλα αυτά τα μέσα ενημέρωσης μπόρεσαν να ξοδέψουν πολύ χρόνο και κόπο για να προωθήσουν αυτήν την Εβραϊκή γυναίκα ώστε να μπεί στην εξουσία.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά….

Θα συνεργάζεται η Κλαούντια Σάινμπαουμ με τον υπουργό Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ, Αλεχάντρο Μαγιόρκας, ο οποίος είναι…ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ και προσωπικά υπεύθυνος για την μεταφορά …10 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΤΖΟ ΜΠΑΙΝΤΕΝ!!! Αυτός ο ΕΒΡΑΙΟΣ είναι ο μεγαλύτερος έμπορος ανθρώπων όλων των εποχών!!! ΔΗΛΑΔΗ, ΚΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΒΡΑΙΟΙ, Μαγιόρκας & Σάινμπαουμ, ΘΑ ΕΞΑΠΟΛΥΟΥΝ ΕΝΑ…ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΡΟΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ.!!!

ΕΧΟΥΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΕΙ ΟΛΟΙ οι πολιτικοί της αντίπαλοι ώστε να μην υπάρχουν…ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ που να τα βάλει μαζί της πολιτικά!!! Περισσότεροι από 230 άνθρωποι δολοφονήθηκαν σε εγκλήματα που σχετίζονται με τις εκλογές κατά τη διάρκεια των εκλογών στο Μεξικό, ΑΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΤΟ.

Δείτε την επίσης στην εξης φωτο. να φοράει το γνωστό, κόκκινο βραχιόλι της…ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΜΠΑΛΑ, της αρχέγονης και…ΣΑΤΑΝΙΚΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ που χρησιμοποιούν για να πάρουν δύναμη…ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ… 

Είναι και με τους…ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ, ΤΟΥΣ…ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΥΣ!!!. 

Δείτε τώρα τα σχετικά τουίτ και το βίντεο…
JEW Claudia Sheinbaum EXPOSED – She’s a CIA and MOSSAD plant!

See the video >>

 


Jews, Mexico , Mexican elections, elections, Jewish, Mexicans , world news,

Εβραίοι, Μεξικό, Μεξικανικές εκλογές, εκλογές, Εβραίοι, Μεξικανοί, παγκόσμιες ειδήσεις,

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr