Home Greek News ΟΛΕΣ οι χώρες του κόσμου ελέγχονται από το “Στέμμα” της Αγγλίας μέσω των Τσάταμ Χάουζ, MI6 και Ινστιτούτου Τάβιστοκ!!!

ΟΛΕΣ οι χώρες του κόσμου ελέγχονται από το “Στέμμα” της Αγγλίας μέσω των Τσάταμ Χάουζ, MI6 και Ινστιτούτου Τάβιστοκ!!!

by _
0 comment 156 views

ΟΛΕΣ οι χώρες του κόσμου ελέγχονται από το “Crown” της Αγγλίας (το Στέμμα) μέσω των Chatham House (Τσάταμ Χάουζ), MI6 και Ινστιτούτου Tavistock (Τάβιστοκ)!!!

ΟΛΟΙ οι στρατοί και οι υπηρεσίες πληροφοριών ΟΛΩΝ των χωρών ελέγχονται από το “Crown” και τις διευθύνει όλες μέσω των Chatham House, MI6 και Tavistock!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 23 ΜΑΙΟΥ 2024 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Οι ένοπλες δυνάμεις και οι υπηρεσίες πληροφοριών όλων των χωρών (ΗΠΑ, Ρωσία, Αγγλία, Ευρώπη, κ.λπ.) του κόσμου ελέγχονται από το “Crown” (το Στέμμα) κα τα διαχειρίζεται όλα μέσω του Chatham House (Τσάταμ Χάουζ), της MI6 και του Ινστιτούτου Tavistock!

Κατασκευάζουν ΟΛΕΣ τις μεγάλες συγκρούσεις και τους μεγάλους πολέμους στον κόσμο (Πόλεμος της Ουκρανίας, Πόλεμος στο Ισραήλ, κτλ.) και χρηματοδότησαν και τις δύο πλευρές του Α’ και του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου!

Μιλάμε για εντελώς ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΙΤ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ…ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!

Το Chatham House έχει έναν αποικιακό δορυφόρο σε κάθε χώρα μέσω του οποίου εκδίδει εντολές στις αντίστοιχες εθνικές κυβερνήσεις.

Το Chatham House είναι η de facto, κρυφή, παγκόσμια κυβέρνηση από ακριβώς το 1919, για λογαριασμό του Crown, ενός από τα δύο κεντρικά γραφεία της ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΜΟΡΦΗΣ της…Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας.

 

ΤΟ ΣΤΕΜΜΑ…

 

Ο Βρετανός μονάρχης ΔΕΝ είναι το Στέμμα. Το αξίωμα του Μονάρχη είναι ο αρχηγός του κράτους και υπάρχει ως αποκύημα της φαντσίας. Το Στέμμα αποτελείται από τους τραπεζίτες και τους δικηγόρους που είναι οι ιερείς ή οι μάγοι που διαχειρίζονται και εκτελούν τη θέληση του Στέμματος των Ναϊτών που διοικείται από την Μαύρη Αριστοκρατία ή Μαύρη Αρχοντιά.

Το RIAC (Russian International Affairs Council, Ρωσικό Συμβούλιο Διεθνών Υποθέσεων) είναι ο αποικιακός δορυφόρος Chatham House της Ρωσίας, όπως το CFR (Council on Foreign Relations), το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων είναι των ΗΠΑ και όπως το ICFR (Israel Council on Foreign Relations, Το Συμβούλιο για τις Εξωτερικές Σχέσεις του Ισραήλ) είναι του Ισραήλ κ.λπ.

ΔΕΙΤΕ τώρα το επίσημο προφίλ της Ρωσίας στον επίσημο ιστότοπο του Chatham House ΕΔΩ >> https://www.chathamhouse.org/regions/russia-and-eurasia/russia


Για περισσότερα για τον Πούτιν σε σχέση με τη Νέα Τάξη Πραμάτων, διαβάστε ΕΠΙΣΗΣ τα εξής…

CIA και μεγαλοδημοσιογράφοι: Πράκτωρ της ΕΣΣΔ από τη δεκ. 40 ο…ΧΕΝΡΙ ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ – Μεγάλος σύμβουλος του…ΠΟΥΤΙΝ ο ΙΔΙΟΣ

CIA και μεγαλοδημοσιογράφοι: Πράκτωρ της ΕΣΣΔ από τη δεκ. 40 ο…ΧΕΝΡΙ ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ – Μεγάλος σύμβουλος του…ΠΟΥΤΙΝ ο ΙΔΙΟΣ

Ιδου η αλήθεια για το «ρωσικό σκάνδαλο» του Τράμπ: ο ίδιος κι ο Πούτιν υπηρέτες των…ΡΟΤΣΙΛΝΤ και της ΝΤΠ!

Ιδου η αλήθεια για το «ρωσικό σκάνδαλο» του Τράμπ: ο ίδιος κι ο Πούτιν υπηρέτες των…ΡΟΤΣΙΛΝΤ και της ΝΤΠ!

ΒΟΜΒΑ κορυφαίου κυβερνητικού αξιωματούχου επί Ρήγκαν: «Εγώ, κατόπιν εντολής του Κίσινγκερ και της CIA, έβαλα τον ΠΟΥΤΙΝ στην εξουσία στη Ρωσία»

ΒΟΜΒΑ κορυφαίου κυβερνητικού αξιωματούχου επί Ρήγκαν: «Εγώ, κατόπιν εντολής του Κίσινγκερ και της CIA, έβαλα τον ΠΟΥΤΙΝ στην εξουσία στη Ρωσία»

Κλαυς Σβαμπ: H Μερκελ, ο Πουτιν κι άλλοι μεγάλοι πολιτικοί είναι..ΔΙΚΑ MOY ΠΑΙΔΙΑ και του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ

Κλαυς Σβαμπ: H Μερκελ, ο Πουτιν κι άλλοι μεγάλοι πολιτικοί είναι..ΔΙΚΑ MOY ΠΑΙΔΙΑ και του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ

MEGA ΒΟΜΒΑ: Πίσω από την εισβολή στην Ουκρανία η Eυρασιατική Εβραϊκή Σύγκλητος με έδρα το…ΚΙΕΒΟ και που προωθεί μια Παν-ευρασιατική Ένωση συναινέσει του…ΠΟΥΤΙΝ!!!

MEGA ΒΟΜΒΑ: Πίσω από την εισβολή στην Ουκρανία η Eυρασιατική Εβραϊκή Σύγκλητος με έδρα το…ΚΙΕΒΟ και που προωθεί μια Παν-ευρασιατική Ένωση συναινέσει του…ΠΟΥΤΙΝ!!!


ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΑΣ…


Ο Βλαντιμίρ Πούτιν τοποθετήθηκε ως πρόεδρος της Ρωσίας από την MI6 και προηγουμένως ήταν πράκτορας της KGB, η οποία δημιουργήθηκε από τους Βρετανούς, όπως ακριβώς ήταν η υπηρεσία μυστικών πληροφοριών του Λένιν.

Η κεντρική τράπεζα της Ρωσίας είναι υποταγμένη στην τράπεζα διεθνών διακανονισμών, την BIS (Bank of International Settlements), η οποία είναι η κεντρική τράπεζα όλων των κεντρικών τραπεζών, η οποία δημιουργήθηκε το 1930 από το Στέμμα.

Εδώ είναι η επίσημη ιστοσελίδα της Τράπεζας Διεθνών Διακανονισμών (BIS). Δείτε την καταχώριση της Τράπεζας της Ρωσίας!

Η ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΑΥΤΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ…ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!

Η Ρωσία, η Ουκρανία και το Ηνωμένο Βασίλειο ελέγχονται από τους ίδιους ανθρώπους. Το Στέμμα χρησιμοποιεί τις αποικίες του ως πληρεξούσιους για τη κατασκευή συγκρούσεων και πολέμων. Το Στέμμα χρηματοδοτεί και τις δύο πλευρές όλου του Πολέμου. (Το Στέμμα δεν είναι η Μοναρχία)

https://x.com/trevorjukes1/status/1793747723717681519?s=43&t=eS0BSHXkNwQaOu042efIkA

Η Κίνα και η Ρωσία ανήκουν στη Βρετανία από το 1911 και το 1917 αντίστοιχα. Το RIAC (Russian International Affairs Council, Ρωσικό Συμβούλιο Διεθνών Υποθέσεων), το οποίο συνδέεται με το βρετανικό Chatham House, τους δίνει εντολές τόσο μέσω του Συμβουλίου Διεθνών Υποθέσεων της Ρωσίας όσο και μέσω του Κινεζικού Λαϊκού Ινστιτούτου Εξωτερικών Υποθέσεων.

Στα δημοσιεύματα, ο Ρώσος αξιωματούχος Igor Ivanov συναντήθηκε με τον αντιπρόεδρο του Chatham House, sir Rodric Lyne. Στο 2ο δημοσίευμα, Κινέζοι αξιοματούχοι παραβρέθηκαν σε σύσκεψη στο Βασιλικό Ινστιτούτο Διεθνών Υποθέσεων που συνδέεται με το Chatham House…

 

 

Ο Σύνδεσμος των Αραβικών Κρατών έχει 22 μέλη: Αλγερία, Μπαχρέιν, Κομόρες, Τζιμπουτί, Αίγυπτος, Ιράκ, Ιορδανία, Κουβέιτ, Λίβανος, Λιβύη, Μαυριτανία, Μαρόκο, Ομάν, Παλαιστίνη, Κατάρ, Σαουδική Αραβία, Σομαλία, Σουδάν, Συρία, Τυνησία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και Υεμένη.

Ο Σύνδεσμος των Αραβικών Κρατών είναι το εταιρικό μέλος του Chatham House.

Το Chatham House δημιούργησε την Ευρωπαϊκή Ένωση. Είναι λάθος να πούμε ότι το Ηνωμένο Βασίλειο ελέγχεται από μη εκλεγμένους γραφειοκράτες στις Βρυξέλλες χωρίς να αναγνωρίζουμε ότι η ΕΕ ήταν το δημιούργημα του Chatham House για να ομοσπονδιοποιήσει την Ευρώπη και ο κύριος λόγος για τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και την καταστροφή της Γερμανίας.

Η Γενική Γραμματεία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή είναι και τα δύο εταιρικά μέλη του Chatham House.

Η Γενική Γραμματεία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης επικουρεί το Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, την έδρα του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο και τον κάτοικο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή είναι μέρος της εκτελεστικής εξουσίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Λειτουργεί ως κυβέρνηση με 27 μέλη της Επιτροπής με επικεφαλής έναν πρόεδρο.

 

Εταιρικά μέλη του Chatham House είναι επίσης τα ακόλουθα:

-Ο βρετανικός στρατός
-Το Γραφείο Εξωτερικής Κοινοπολιτείας και Ανάπτυξης του Ηνωμένου Βασιλείου
-Το Υπουργικό Γραφείο του Ηνωμένου Βασιλείου
-Το Υπουργείο Άμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου
-Η Τράπεζα της Αγγλίας
– Παρακολούθηση BBC
-Το τεράστιο επενδυτικό κεφάλαιο Blackrock

Το Ίδρυμα Ανοιχτής Κοινωνίας του Τζορτζ Σόρος και το Ίδρυμα Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς είναι συνεργάτες του Chatham House.

Οι ΗΠΑ διοικούνται από το Chatham House μέσω του CFR (Council On Foreign Relations), του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων…

ΠΗΓΗ >>


ALL countries militaries & intelligence agencies are controlled by The Crown & they run them all through Chatham House, MI6 & Tavistock


-by John Kountouris | 07 MAIOY 2024 | Find me on Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


TeeJay

@TrevorJukes1

All countries (US, Russia, England, Europe, etc.) militaries & intelligence agencies are controlled by The Crown, they run them all through Chatham House, MI6 and the Tavistock Institute.

They manufacture conflict and war and funded both sides of WWI & WWII.

It’s all orchestrated psyops!

Large accounts not saying this are shills!…

 

 

 

 

 

 

 

 

World news, New World Order, Putin, World War Three, War In Ukraine, War In Israel, Jews, Zionists, Jesuits, Freemasons,  secret societies, Skull and Bones, Illuminati , Παγκόσμια νέα, Νέα Τάξη Πραγμάτων, Πούτιν, Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος, Πόλεμος στην Ουκρανία, Πόλεμος στο Ισραήλ, Εβραίοι, Σιωνιστές, Ιησουίτες, Ελευθεροτέκτονες, μυστικές εταιρείες, Skull and Bones, Illuminati , Ιλλουμινάτι, Πεφωτισμένοι

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr