Σε πολλούς έχει κάνει μεγάλη εντύπωση ότι η παντελώς ξεχασμένη από όλους Αφροδίτη Λατινοπούλου, ναι, το μόνιμο εξαφανισμένο «φαινόμενο» της πολιτικής ζωής αυτού του τόπου, έχει πλέον έρθει πλαγίως στην επικαιρότητα, όχι μόνη της φυσικά, αλλά μέσω τρίτων προσώπων που περιστασιακά την στηρίζουν.

Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα, πως στη Θεσσαλονίκη, την κράζουν ως “τσιράκι” του ολιγάρχη Μυτιληναίου κι ότι λαμβάνει “επιχορηγήσεις”. Αν και το περιβάλλον της το διαψεύδει.Από το πουθενά λοιπόν, η Λατινοπούλου, που δεν την υπολογίζει κανείς, ούτε και τα λεγόμενα ως πατριωτικά κόμματα αφού την θεωρούν καμένο πολιτικό χαρτί, βρίσκεται πλέον σε συγκεκριμένα «πρωτοσέλιδα» ιστότοπων! Εντάξει, να υπάρχει μια συμπάθεια προς το πρόσωπό της, αλλά τέτοια διαφήμιση, προφανώς και δεν γίνεται τσάμπα. Εκτός εάν ο «ιδιοκτήτης» είναι παράφρων. Είναι;

Επειδή όμως μιλάμε για πολιτική, ο κόσμος πρέπει να γνωρίζει ορισμένα ενδιαφέρονται στοιχεία, πριν πάει στην κάλπη.

Αν κυρία Λατινοπούλου δεν είχε κάνει το ρατσιστικό σχόλιο για την Δανάη Μπάρκα αυτή τη στιγμή θα βρισκόταν στο δυναμικό της Νέας Δημοκρατίας για την οποία δεν έκρυψε ποτέ την αγάπη της.

Ένα άλλο στοιχείο που έχει ενδιαφέρον είναι η στάση της κυρίας Λατινοπούλου στην περίοδο της πανδημίας.Με αναρτήσεις που έκανε στα κοινωνικά δίκτυα ζητούσε από την κυβέρνηση Μητσοτάκη να ανοίγει το εμβολιαστικά κέντρα και της Κυριακές ώστε να προχωρήσουν όσο το δυνατόν περισσότεροι Έλληνες πολίτες στην ιατρική πράξη που όπως ανέφερε θα σώσει ζωές, καθώς και ότι ανέβαζε βίντεο προωθώντας την χρήση μάσκας για το καλό της της υγείας του κοινωνικού συνόλου:

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by John Kountouris (@johnkountouris)

 

ΠΗΓΗ >>

Πριν πας στην κάλπη πρέπει να γνωρίζεις – Αφροδίτη Λατινοπούλου: Ζητούσε από τα εμβολιαστικά κέντρα να ανοίγουν και τις Κυριακές και προωθούσε με βίντεο την υποχρεωτική χρήση μάσκας

Ελλάδα, εμβόλια, Εμβόλιο Κορωνοϊού,