Home Greek News Ρεπορτάζ-βόμβα της Washington Post: Πλούσιοι Εβραίοι πίσω από την αστυνομική βία στα πανεπιστήμια στις ΗΠΑ! Πίεσαν τον δήμαρχο της Νέας Υόρκης να ξεκινήσει τις καταστολές NYPD εναντίον των διαδηλωτών υπέρ της Παλαιστίνης!

Ρεπορτάζ-βόμβα της Washington Post: Πλούσιοι Εβραίοι πίσω από την αστυνομική βία στα πανεπιστήμια στις ΗΠΑ! Πίεσαν τον δήμαρχο της Νέας Υόρκης να ξεκινήσει τις καταστολές NYPD εναντίον των διαδηλωτών υπέρ της Παλαιστίνης!

by _
0 comment 84 views
Wealthy Jewish Donors Pushed NYC Mayor To Launch NYPD Crackdown On Columbia Protesters
Wealthy Jewish Donors Pushed NYC Mayor To Launch NYPD Crackdown On Columbia Protesters

Ρεπορτάζ-βόμβα της Washington Post: Πλούσιοι Εβραίοι πίσω από την αστυνομική βία στα πανεπιστήμια στις ΗΠΑ! Πίεσαν τον δήμαρχο της Νέας Υόρκης να ξεκινήσει τις καταστολές NYPD εναντίον των διαδηλωτών υπέρ της Παλαιστίνης!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 18 ΜΑΙΟΥ 2024 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Washington Post: Πλούσιοι Εβραίοι δωρητές πίεσαν τον δήμαρχο της Νέας Υόρκης να ξεκινήσει τις καταστολές NYPD (της αστυνομίας της Νέας Υόρκης) εναντίον των διαδηλωτών υπέρ της Παλαιστίνης του Πανεπιστημίου της Κολούμπια!

-του Chris Menahan από την InformationLiberation
-17 Μαΐου 2024

Πάνω από δώδεκα Εβραίοι δισεκατομμυριούχοι που εργάζονταν κρυφά σε συνεννόηση με την ισραηλινή κυβέρνηση συμμετείχαν σε μια ιδιωτική συνομιλία της ομάδας WhatsApp που συνωμότησε για να ωθήσει τον δήμαρχο της Νέας Υόρκης Έρικ Άνταμς να καταστείλει τις διαδηλώσεις υπέρ της Παλαιστίνης στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια.

Σύμφωνα με αρχεία συνομιλιών WhatsApp που διέρρευσαν από την μεγάλη αμερικανική εφημερίδα την Washington Post.

Η συγκλονιστική έκθεση της Post αποκαλύπτει πόσοι από τους πιο εξέχοντες Εβραίους δισεκατομμυριούχους και πολυεκατομμυριούχους στην Αμερική συνεργάστηκαν μυστικά για να προωθήσουν τα ισραηλινά συμφέροντα σε πολλαπλά μέτωπα, να καταστείλουν τα δικαιώματα της ελευθερίας του λόγου των Αμερικανών, να επιβραβεύσουν τους πολιτικούς που κάνουν ό,τι θέλουν με δωρεές και να κρύψουν τις σχέσεις τους με την ισραηλινή κυβέρνηση.

Από την Washington Post (ΕΔΩ το αρχείο): “Οι τιτάνες των επιχειρήσεων προέτρεψαν ιδιωτικά τον δήμαρχο της Νέας Υόρκης να χρησιμοποιήσει την αστυνομία κατά διαδηλωτών στην Κολούμπια, δείχνουν τα αρχεία καταγραφής συνομιλιών“:

Μια ομάδα δισεκατομμυριούχων και τιτάνων των επιχειρήσεων που εργάζονται για να διαμορφώσουν την κοινή γνώμη των ΗΠΑ για τον πόλεμο στη Γάζα πίεσαν ιδιωτικά τον δήμαρχο της Νέας Υόρκης τον περασμένο μήνα να στείλει αστυνομία για να διαλύσει τις φιλοπαλαιστινιακές διαδηλώσεις στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια. σύμφωνα με συνομιλίες που έλαβε η Washington Post και άτομα που γνωρίζουν την ομάδα.

Στελέχη επιχειρήσεων, όπως ο ιδρυτής της εταιρείας Kind Snack Daniel Lubetzky, ο διαχειριστής hedge fund Daniel Loeb, ο δισεκατομμυριούχος Len Blavatnik και ο επενδυτής ακινήτων Joseph Sitt πραγματοποίησαν μια βιντεοκλήση του Zoom στις 26 Απριλίου με τον δήμαρχο Eric Adams, περίπου μια εβδομάδα αφότου ο δήμαρχος έστειλε για πρώτη φορά την αστυνομία στην πανεπιστημιούπολη της Κολούμπια, δείχνει ένα αρχείο καταγραφής μηνυμάτων συνομιλίας.Κατά τη διάρκεια της κλήσης, ορισμένοι παρευρισκόμενοι συζήτησαν για πολιτικές δωρεές στον δήμαρχο Άνταμς, καθώς και πώς τα μέλη της ομάδας συνομιλίας θα μπορούσαν να πιέσουν τον πρόεδρο και τους διαχειριστές της Κολούμπια να επιτρέψουν στον δήμαρχο να στείλει αστυνομία στην πανεπιστημιούπολη για να χειριστεί τους διαδηλωτές, σύμφωνα με μηνύματα συνομιλίας που συνοψίζουν τη συνομιλία.

Ένα μέλος της ομάδας συνομιλίας του WhatsApp είπε στο The Post ότι δώρισε 2.100 $, το μέγιστο νόμιμο όριο, στον Adams εκείνο τον μήνα. Ορισμένα μέλη προσφέρθηκαν επίσης να πληρώσουν για ιδιωτικούς ερευνητές για να βοηθήσουν την αστυνομία της Νέας Υόρκης στον χειρισμό των διαδηλώσεων, δείχνει το ημερολόγιο συνομιλίας – μια προσφορά που ανέφερε ένα μέλος της ομάδας στη συνομιλία που ο Άνταμς δέχθηκε. Το αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης δεν χρησιμοποιεί και δεν έχει χρησιμοποιήσει ιδιωτικούς ερευνητές για να βοηθήσει στη διαχείριση των διαδηλώσεων, δήλωσε εκπρόσωπος του Δημαρχείου.

Τα μηνύματα που περιγράφουν την κλήση με τον Άνταμς ήταν μεταξύ χιλιάδων συνδεδεμένων σε μια συνομιλία WhatsApp μεταξύ μερικών από τους πιο εξέχοντες επιχειρηματικούς ηγέτες και χρηματοδότες της χώρας, όπως ο πρώην διευθύνων σύμβουλος των Starbucks, Howard Schultz, ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Dell, Michael Dell, ο διαχειριστής hedge fund Bill Ackman και ο Joshua Kushner. ιδρυτής της Thrive Capital και αδελφός του Τζάρεντ Κούσνερ, γαμπρού του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.Άτομα με άμεση πρόσβαση στα περιεχόμενα του αρχείου καταγραφής συνομιλιών τα παρείχαν στο The Post. Μοιράστηκαν τις πληροφορίες υπό τον όρο της ανωνυμίας, επειδή το περιεχόμενο της συνομιλίας προοριζόταν να παραμείνει ιδιωτικό. Τα μέλη της ομάδας επαλήθευσαν την ύπαρξη της συνομιλίας και τα σχόλιά τους.Η συνομιλία ξεκίνησε από έναν υπάλληλο του δισεκατομμυριούχου και μεγιστάνα των ακινήτων Barry Sternlicht — ο οποίος δεν έγινε ποτέ απευθείας, αλλά επικοινωνούσε μέσω του προσωπικού, σύμφωνα με μηνύματα συνομιλίας και ένα άτομο κοντά στον Sternlicht. Σε ένα μήνυμα της 12ης Οκτωβρίου, ένα από τα πρώτα που στάλθηκαν στην ομάδα, ο υπάλληλος που δημοσίευσε ανάρτηση εκ μέρους του Sternlicht είπε στους άλλους ότι ο στόχος της ομάδας ήταν να «αλλάξει την αφήγηση» υπέρ του Ισραήλ,  μεταφέροντας εν μέρει «τις φρικαλεότητες που διαπράχθηκαν από τη Χαμάς… σε όλους τους Αμερικανούς».

[…] Η ομάδα συνομιλίας δημιουργήθηκε λίγο μετά την επίθεση της 7ης Οκτωβρίου και ο ακτιβισμός της ξεπέρασε τη Νέα Υόρκη, αγγίζοντας τα υψηλότερα επίπεδα της ισραηλινής κυβέρνησης, τον επιχειρηματικό κόσμο των ΗΠΑ και τα πανεπιστήμια της ελίτ. Με τίτλο “Τα τρέχοντα γεγονότα του Ισραήλ”, η συνομιλία επεκτάθηκε τελικά σε περίπου 100 μέλη, δείχνει το αρχείο καταγραφής συνομιλίας. Περισσότερα από δώδεκα μέλη της ομάδας εμφανίζονται στην ετήσια λίστα του Forbes με τους δισεκατομμυριούχους• άλλοι εργάζονται στον κλάδο των ακινήτων, στα οικονομικά και στις τηλεπικοινωνίες.

Συνολικά, τα μηνύματα προσφέρουν ένα παράθυρο στο πώς ορισμένα εξέχοντα άτομα χρησιμοποίησαν τα χρήματα και τη δύναμή τους σε μια προσπάθεια να διαμορφώσουν τις αμερικανικές απόψεις για τον πόλεμο της Γάζας, καθώς και τις ενέργειες ακαδημαϊκών, επιχειρηματικών και πολιτικών ηγετών – συμπεριλαμβανομένου του δημάρχου της Νέας Υόρκης.

«Είναι ανοιχτός σε όποιες ιδέες έχουμε», έγραψε στις 27 Απριλίου, την επομένη της κλήσης Zoom του ομίλου με τον Άνταμς, το μέλος του chat Sitt, ιδρυτής της αλυσίδας λιανικής Ashley Stewart και της παγκόσμιας εταιρείας real estate Thor Equities. «Όπως είδατε είναι εντάξει αν προσλάβουμε ιδιωτικούς ερευνητές για να συνεργαστεί η ομάδα πληροφοριών της αστυνομίας μαζί τους».

[…] Τέσσερις ημέρες αφότου τα μέλη της συνομιλίας πραγματοποίησαν τη βιντεοκλήση με τον Άνταμς, φοιτητές διαδηλωτές κατέλαβαν ένα κτίριο της πανεπιστημιούπολης και ο πρόεδρος της Κολούμπια κάλεσε την αστυνομία να επιστρέψει στην πανεπιστημιούπολη για να καθαρίσει το κτίριο. Οι αστυνομικοί απομάκρυναν και συνέλαβαν δεκάδες διαδηλωτές, σπρώχνοντας, χτυπώντας δυνατά και σέρνοντας φοιτητές, ανέφερε η The Post. Ένας αξιωματικός πυροβόλησε κατά λάθος το όπλο του.

Μήνες πριν από τις διαδηλώσεις στην Κολούμπια την άνοιξη, ορισμένα μέλη συνομιλίας παρακολούθησαν ιδιωτικές ενημερώσεις με τον πρώην πρωθυπουργό του Ισραήλ Naftali Bennett, τον Benny Gantz, μέλος του ισραηλινού πολεμικού υπουργικού συμβουλίου και τον πρεσβευτή του Ισραήλ στις Ηνωμένες Πολιτείες, Michael Herzog, σύμφωνα με αρχεία συνομιλίας.

Μέλη της ομάδας συνεργάστηκαν επίσης με την ισραηλινή κυβέρνηση για την προβολή μιας ταινίας περίπου 40 λεπτών που δείχνει πλάνα που έχουν συγκεντρωθεί από τις Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις (IDF) – με τίτλο “Bearing Witness to the Massacre της 7ης Οκτωβρίου” – σε κοινό στη Νέα Υόρκη. Η ταινία απεικονίζει δολοφονίες που διέπραξε η Χαμάς (η οποία είναι δημιούργημα του ίδιου του Ισραήλ). Ένα μέλος συνομιλίας ζήτησε βοήθεια από άλλα μέλη για την προβολή της ταινίας σε πανεπιστήμια. Αργότερα προβλήθηκε στο Χάρβαρντ, μια προβολή ταινιών που το μέλος της συνομιλίας Άκμαν βοήθησε να διευκολυνθεί, παρευρέθηκε και προωθησε δημόσια.[…] Στις 12 Οκτωβρίου, ένας υπάλληλος του Sternlicht μετέδωσε ένα μήνυμα από το αφεντικό του που περιγράφει την αποστολή της ομάδας: Ενώ το Ισραήλ εργαζόταν για να «κερδίσει τον φυσικό πόλεμο», τα μέλη της ομάδας συνομιλίας θα «βοηθήσουν να κερδίσουμε τον πόλεμο» της κοινής γνώμης των ΗΠΑ χρηματοδοτώντας μια ενημερωτική εκστρατεία κατά της Χαμάς. Η καμπάνια αναφέρθηκε στη συνομιλία ως “Τα στοιχεία για την Ειρήνη”.

[…] ο υπάλληλος του Sternlicht έγραψε σε ένα από τα πρώτα μηνύματα συνομιλίας ότι το αφεντικό του ήταν περήφανο για την εβραϊκή του κληρονομιά και ήθελε να υποστηρίξει το Ισραήλ […]

Ο υπάλληλος έγραψε ότι ο Sternlicht κατανοούσε εάν άλλα μέλη αισθάνονταν παρόμοια και υποσχέθηκε ότι όλες οι συνεισφορές στην εκστρατεία των μέσων ενημέρωσης θα παραμείνουν ανώνυμες. «Είμαι ευαίσθητος στις ανησυχίες ότι θα είμαι λιγότερο αποτελεσματικός αν φαίνεται ότι πρόκειται για μια εβραϊκή πρωτοβουλία», έγραψε ο υπάλληλος, μιλώντας για το Sternlicht.

Από την αρχή της συνομιλίας, τα μέλη αναζήτησαν καθοδήγηση και πληροφορίες από αξιωματούχους της ισραηλινής κυβέρνησης.

Μερικά από τα μέλη της συνομιλίας του WhatsApp είπαν στη συνομιλία ότι συμμετείχαν σε ιδιωτικές ενημερώσεις για τον πόλεμο στη Γάζα με το μέλος του πολεμικού υπουργικού συμβουλίου του Ισραήλ Gantz, τον πρώην πρωθυπουργό Bennett και τον Herzog, τον πρεσβευτή. Το αρχείο καταγραφής συνομιλιών εμφανίζει προσκλήσεις από το Zoom για αυτές τις συναντήσεις.

«Ευχαριστώ πολύ για την παρασκηνιακή ενημέρωση από τον Naftali Bennett», έγραψε ο Schultz, ο πρώην διευθύνων σύμβουλος των Starbucks, στον όμιλο στις 16 Οκτωβρίου. «Αρκετά εξαιρετικό!»

Ο Μπένετ δεν απάντησε σε αίτημα για σχόλιο. Δεν ήταν δυνατή η επικοινωνία με τον Gantz για σχόλιο. Ένας εκπρόσωπος της Ισραηλινής Πρεσβείας στην Ουάσιγκτον είπε ότι η ενημέρωση που έδωσε ο Χέρτζογκ στα μέλη συνομιλίας ήταν «μία από τις δεκάδες» που παρέδωσε ο πρεσβευτής εκείνον τον μήνα, προσθέτοντας ότι «οι κοινότητες εδώ στις ΗΠΑ εύλογα ήθελαν να μάθουν περισσότερα για το τι συνέβαινε στο έδαφος στο Ισραήλ. ”

Στα τέλη Οκτωβρίου, δείχνουν τα αρχεία συνομιλιών, τα μέλη συνομιλίας φαίνεται να πρότειναν στους Ισραηλινούς αξιωματούχους να κάνουν μια ιδιωτική προβολή στη Νέα Υόρκη για τα μέλη των μέσων ενημέρωσης του «Bearing Witness».
Ο Σιτ έγραψε σε ένα μήνυμα προς την ομάδα στις 27 Οκτωβρίου ότι οι Ισραηλινοί αξιωματούχοι ήθελαν να τους ευχαριστήσουν «για την ιδέα της εκδήλωσης Τύπου στη Νέα Υόρκη».

Τον επόμενο μήνα, η ομάδα έδειξε την ταινία στη Νέα Υόρκη, δείχνουν τα αρχεία. Ο Sitt έγραψε στις 10 Νοεμβρίου ότι η ισραηλινή κυβέρνηση «κανόνισε» να προβληθεί η ταινία στο Gotham Hall στις 17 Νοεμβρίου, προσθέτοντας σε μεταγενέστερο μήνυμα την εμφάνιση «θα καταχωρηθεί ως εκδήλωση των IDF που δεν σχετίζεται με το Facts for Peace για να διατηρηθούν χωριστά».

Διαβάστε την πλήρη αναφορά τους ΕΔΩ.

Αυτό μπορεί να είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της δημοσιογραφίας που έχει κάνει η Post εδώ και δεκαετίες.

Η Post κατηγορήθηκε αμέσως για «αντισημιτισμό» από το Jewish Insider για τη δημοσίευση του ρεπορτάζ:

Εάν η κυβέρνησή μας δεν ελεγχόταν πλήρως από τους Εβραίους, αυτή η έκθεση θα ξεκινούσε πολλαπλές ποινικές έρευνες.

ΠΗΓΗ >> InformationLiberation


Wealthy Jewish Donors Pushed NYC Mayor To Launch NYPD
Crackdown On Columbia Protesters


WashPo: Wealthy Jewish Donors Pushed NYC Mayor to Launch NYPD Crackdown on Columbia Protesters

Chris Menahan
InformationLiberation
May. 17, 2024


Over a dozen Jewish billionaires working secretly in concert with the Israeli government were part of a private WhatsApp group chat which conspired to push New York City Mayor Eric Adams to crackdown on pro-Palestine protests at Columbia University, according to bombshell leaked chatlogs obtained by the Washington Post.

The Post’s shocking report reveals how many of the most prominent Jewish billionaires and multimillionaires in America worked together in secret to advance Israeli interests on multiple fronts, suppress Americans’ free speech rights, reward politicians who do their bidding with donations and hide their connections with the Israeli government.
From the article >> Washington Post, “Business titans privately urged NYC mayor to use police on Columbia protesters, chats show” (Archive ):

A group of billionaires and business titans working to shape U.S. public opinion of the war in Gaza privately pressed New York City’s mayor last month to send police to disperse pro-Palestinian protests at Columbia University, according to communications obtained by The Washington Post and people familiar with the group.

 

Business executives including Kind snack company founder Daniel Lubetzky, hedge fund manager Daniel Loeb, billionaire Len Blavatnik and real estate investor Joseph Sitt held a Zoom video call on April 26 with Mayor Eric Adams (D), about a week after the mayor first sent New York police to Columbia’s campus, a log of chat messages shows. During the call, some attendees discussed making political donations to Adams, as well as how the chat group’s members could pressure Columbia’s president and trustees to permit the mayor to send police to the campus to handle protesters, according to chat messages summarizing the conversation.

 

One member of the WhatsApp chat group told The Post he donated $2,100, the maximum legal limit, to Adams that month. Some members also offered to pay for private investigators to assist New York police in handling the protests, the chat log shows — an offer a member of the group reported in the chat that Adams accepted. The New York Police Department is not using and has not used private investigators to help manage protests, a spokeswoman for City Hall said.

  

The messages describing the call with Adams were among thousands logged in a WhatsApp chat among some of the nation’s most prominent business leaders and financiers, including former Starbucks CEO Howard Schultz, Dell founder and CEO Michael Dell, hedge fund manager Bill Ackman and Joshua Kushner, founder of Thrive Capital and brother of Jared Kushner, former president Donald Trump’s son-in-law.

 

People with direct access to the chat log’s contents supplied them to The Post. They shared the information on the condition of anonymity because the chat’s contents were meant to stay private. Members of the group verified the chat’s existence and their comments.

 

The chat was initiated by a staffer for billionaire and real estate magnate Barry Sternlicht — who never joined directly, instead communicating through the staffer, according to chat messages and a person close to Sternlicht. In an Oct. 12 message, one of the first sent in the group, the staffer posting on behalf of Sternlicht told the others the goal of the group was to “change the narrative” in favor of Israel, partly by conveying “the atrocities committed by Hamas … to all Americans.”

 

[…] The chat group formed shortly after the Oct. 7 attack, and its activism has stretched beyond New York, touching the highest levels of the Israeli government, the U.S. business world and elite universities. Titled “Israel Current Events,” the chat eventually expanded to about 100 members, the chat log shows. More than a dozen members of the group appear on Forbes’s annual list of billionaires; others work in real estate, finance and communications.

  

Overall, the messages offer a window into how some prominent individuals have wielded their money and power in an effort to shape American views of the Gaza war, as well as the actions of academic, business and political leaders — including New York’s mayor.

 

“He’s open to any ideas we have,” chat member Sitt, founder of the retail chain Ashley Stewart and the global real estate company Thor Equities, wrote April 27, the day after the group’s Zoom call with Adams. “As you saw he’s ok if we hire private investigators to then have his police force intel team work with them.”

 

[…] Four days after chat members held the video call with Adams, student protesters occupied a campus building and Columbia’s president invited police back to campus to clear the building. Officers removed and arrested dozens of protesters, pushing, striking and dragging students in the process, The Post reported. One officer accidentally fired his gun.

Months before the protests at Columbia this spring, some chat members attended private briefings with former Israeli prime minister Naftali Bennett; Benny Gantz, a member of the Israeli war cabinet; and Israel’s ambassador to the United States, Michael Herzog, according to chat records.

 

Members of the group also worked with the Israeli government to screen a roughly 40-minute film showing footage compiled by the Israel Defense Forces (IDF) — titled “Bearing Witness to the October 7 Massacre” — to audiences in New York City. The film portrays killings committed by Hamas. A chat member asked for help from other members to show the film at universities; it was later screened at Harvard, a showing chat member Ackman helped facilitate, attended and promoted publicly.

  

[…] On Oct. 12, a staffer for Sternlicht relayed a message from his boss outlining the group’s mission: While Israel worked to “win the physical war,” the chat group’s members would “help win the war” of U.S. public opinion by funding an information campaign against Hamas. The campaign was referred to in the chat as “Facts for Peace.”

 

[…] the staffer for Sternlicht wrote in one of the first chat messages that his boss was proud of his Jewish heritage and wanted to support Israel […]

 

The staffer wrote that Sternlicht understood if other members felt similarly and promised that all contributions to the media campaign would remain anonymous. “I’m sensitive to concerns about being less effective if it appears that this is a Jewish initiative,” the staffer wrote, speaking for Sternlicht.

 

From the start of the chat, members sought guidance and information from officials in the Israeli government.

 

Some of the WhatsApp chat members said in the chat they attended private briefings about the Gaza war with Israeli war cabinet member Gantz, former prime minister Bennett and Herzog, the ambassador. The chat log shows Zoom invites for these meetings.

 

“Most appreciative for the behind the scenes briefing by Naftali Bennett,” Schultz, the former CEO of Starbucks, wrote to the group on Oct. 16. “Quite extraordinary!”

  

Bennett did not respond to a request for comment. Gantz could not be reached for comment. A spokesperson for the Israeli Embassy in Washington said the briefing Herzog gave chat members was “one of dozens” the ambassador delivered that month, adding that “communities here in the U.S. understandably wanted to learn more about what was happening on the ground in Israel.”

 

A spokesperson for Schultz confirmed in a statement that he attended the briefing with Bennett, but said Schultz “did not participate in, or contribute financially to, any of the group’s work.” Schultz was neither involved in discussions about Adams and the Columbia protests nor screenings of the film, according to a spokesman.

 

In late October, the chat records show, chat members appear to have suggested to Israeli officials that they should hold a private New York City screening for media members of “Bearing Witness,” the IDF film featuring graphic footage recorded by Hamas gunmen on body cameras and cellphones as they attacked Israel. Sitt wrote in a message to the group Oct. 27 that Israeli officials wanted to thank them “for coming up with the concept of the press event in NYC.”

 

The next month, the group showed the film in New York, records show. Sitt wrote on Nov. 10 that the Israeli government “arranged for us” to screen the film in Gotham Hall on Nov. 17, adding in a later message the showing “will be listed as a IDF event not affiliated to Facts for Peace to keep them separate.”

Read their full report.

This may be the most important piece of journalism the Post has done in decades.

The Post was immediately accused of “antisemitism” by the Jewish Insider for publishing the report:If our government wasn’t completely captured this report would kickstart multiple criminal investigations.

If a group of Chinese billionaires were conspiring in secret to take away Americans’ right to protest to advance China’s interests and rewarding politicians who do their bidding with donations, Attorney General Merrick Garland would already be issuing arrest warrants!

Follow InformationLiberation on TwitterFacebookGabMinds and Telegram.

SOURCE: https://www.informationliberation.com/?id=64455

Astroturf, astroturfing, Israel, Israel–Hamas war, War, War in Israel, Palestine, Palestinians, News, World news, Al-Aqsa, Mosque, Muslims , Hamas, Israelis, Jews, Zionists, Israeli Settlers, Lebanon, Iran, Gaza, Gaza Strip, Greece, Greece news, Gaza Strip, Occupied, Operation Al-Aqsa Flood, Israeli occupation, Protests, Columbia, College protests, MOSSAD, Israeli Mossad, spies, protests, protestors, treason, traitors , Gaza Strip, Greece, Greece news, Turkey, Erdogan, Pro-Palestinian Protests, protests, universities

Israel, Israel–Hamas war, War, War in Israel, Palestine, Palestinians, News, World news, Al-Aqsa, Mosque, Muslims , Hamas, Israelis, Jews, Zionists, Israeli Settlers, Lebanon, Iran, Gaza, Gaza Strip, Greece, Greece news, Gaza Strip, Occupied, Operation Al-Aqsa Flood, Israeli occupation
Gaza Strip, Greece, Greece news, Turkey, Erdogan, Ισραήλ, Πόλεμος, Πόλεμος στο Ισραήλ, Παλαιστίνη, Παλαιστίνιοι, Ειδήσεις, Παγκόσμιες ειδήσεις, Al-Aqsa, Τζαμί, Μουσουλμάνοι, Χαμάς, εκτοξευόμενες ρουκέτες, Σουκότ, Ισραηλινοί, Εβραίοι, Σιωνιστές, Ισραηλινοί έποικοι, Λίβανος, Ιράν , Πόλεμος Ισραήλ , Πόλεμος στη μέση Ανατολή, Παλαιστινιακό, Γάζα, Λωρίδα της Γάζας, ΗΠΑ, Ελλάδα, Κρήτη, Τζο Μπάιντεν, Πανεπιστήμια, διαδηλώσεις , διαδηλωτές, φοιτητές, 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr