Home ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Ένα ακόμη ατού του νέου Υπ. Άμυνας Ρωσίας είναι καθαρός Ορθόδοξος. Ο Μπελούσοφ με στολή υποδιάκονου, έχτισε μια εκκλησία στο Βλαντιμίρ!

Ένα ακόμη ατού του νέου Υπ. Άμυνας Ρωσίας είναι καθαρός Ορθόδοξος. Ο Μπελούσοφ με στολή υποδιάκονου, έχτισε μια εκκλησία στο Βλαντιμίρ!

by _
0 comment 54 views
Ένα ακόμη ατού του νέου Υπ. Άμυνας Ρωσίας είναι καθαρός Ορθόδοξος. Ο Μπελούσοφ με στολή υποδιάκονου, έχτισε μια εκκλησία στο Βλαντιμίρ!
Ένα ακόμη ατού του νέου Υπ. Άμυνας Ρωσίας είναι καθαρός Ορθόδοξος. Ο Μπελούσοφ με στολή υποδιάκονου, έχτισε μια εκκλησία στο Βλαντιμίρ!

Ένα ακόμη ατού του νέου Υπ. Άμυνας Ρωσίας είναι καθαρός Ορθόδοξος. Ο Μπελούσοφ με στολή υποδιάκονου, έχτισε μια εκκλησία στο Βλαντιμίρ!


Και ο Αντρέι Μπελούσοφ είναι ένας Ορθόδοξος Ρώσος κάτι που είναι πολύ σημαντικό.( σσ αφήνει σπόντες)

Έγραψαν ότι ο Μπελούσοφ έχτισε μια από τις εκκλησίες στην περιοχή του Βλαντιμίρ.” αναφέρει τώρα ο Ντάγκιν στο λογαριασμό του. Άμα τον εγκρίνει ο Ντάγκιν θα πάει καλά..όλα τα προβλήματα από τα προσωπικά ως τα κοινωνικά και τα εθνικά λύνονται πρώτα πνευματικά..ή οδηγούμαστε σε καταστάσεις τύπου Ναγκόρνο Καρμαπάχ και μετά λέμε έλα Θεέ να περισώσεις ότι μπορείς. Βγήκαν οι παπάδες στην Αρμενία και το πλήθος προσεύχεται δεν διαδηλώνει στις μεγάλες πλατείες.. Ας μην περιμένουμε να ζήσουμε τη δρομολογημένη εθνική κατα-στροφή για να κάνουμε στροφή.. όλοι αυτοί που πέρασαν από μεγάλα κλαμπ δεν έχουν πατρίδα ... Οι ώρες είναι κρίσιμες στήσαμε μόνοι μας περικύκλωση Σκόπια Τίρανα Τουρκία… και να θέλεις δεν γίνεται …. Αν η χώρα χάσει προσανατολισμό της θα χαθεί.. ή θα χάσει ζωτικό χώρο .. Η χώρα μόνης της εκτίθεται δημιουργεί θέματα η παρακμή είναι πλέον θανάσιμη ….. οι χορευτές βγήκαν ”Τούρκοι Δ Θράκης” και το κοριτσόπουλο με τις πιτζάμες αντιστάθηκε όχι με ένα ουρλιαχτό αλλά με ένα χασμουρητό αφού δεν ήταν και ροχαλητό και το χειρότερο καταχειροκροτήθηκε.. ποτέ άλλοτε ένα χασμουρητό δεν επικροτήθηκε τόσο πολύ … για τη χώρα είναι μεσάνυχτα είναι αργά .. μας πιάσαν τα χασμουρητά

Εξελίσσεται σε βραδιά Ντάγκιν το γιορτάζει σαν μικρό παιδί..Αν είσαι Ορθόδοξος έχεις επιτελική θέση και δεν έχεις καθαρή πνευματική ζωή ειδικά στην εποχή του Αντίχριστου θα ζαρώσεις γρήγορα…( βλέπουμε τα χάλια )

Καλύτερα Δαβίδ με τη σφεντόνα παρά στρατηγός της στοάς...

και ποιός είναι και τι είναι όλα φαίνονται στον πνευματικό καθρέφτη από το 1′. Εμείς ή δεν έχουμε μάτια να δούμε ή εθελοτυφλούμε..

Χάθηκε ένας ξελαμπικαρισμένος χριστιανός να πολεμήσει το τέρας;; ( γιατί υπάρχουν και οι φιλο-αντίχριστοι πλέον χριστιανοί το ζούμε κι αυτό..).

Ο πατέρας του ήταν μάχιμος πιλότος στο Β παγκόσμιο και η μητέρα του ερευνήτρια χημικός..

Συνεχίζει ο Ντάγκιν..και στο πραγματιστικό επίπεδο το τερπνόν μετά του ωφελίμου” Ο Αντρέι Μπελούσοφ (οικονομολόγος) θα αναλάβει τη θέση του επικεφαλής του τμήματος άμυνας. Το να πούμε ότι αυτή είναι μια ευχάριστη έκπληξη σημαίνει δεν λέμε τίποτα. Ως πρώτος αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, ο Μπελούσοφ ήταν υπεύθυνος για την ανάπτυξη ολόκληρης της οικονομίας της χώρας. Σε αυτό το διάστημα, δύο σοβαρές κρίσεις του 2020 και του 2022 πέρασαν επιτυχώς. Η Ρωσία όχι μόνο επέζησε, αλλά έφτασε σε ένα νέο επίπεδο ανάπτυξης. Αντί για φιλελεύθερη πορεία, αρχίσαμε επιτέλους να δείχνουμε σημάδια κυριαρχίας.

Είναι προφανές ότι στη νέα του θέση ο Μπελούσοφ θα ασχοληθεί με το στρατιωτικό-βιομηχανικό σύμπλεγμα. Η αμυντική βιομηχανία γίνεται απόλυτη προτεραιότητα κάθε κρατικής πολιτικής. Και είναι σωστό. Και με σωστό σχεδιασμό, συμπαραστάτης του οποίου είναι ο νέος υπουργός Άμυνας, θα έχουμε και όπλα και βούτυρο (σσ το τερπνόν μετά του ωφελίμου )

Ελπίζω επίσης ότι η σύνδεση της επιστήμης με το στρατιωτικό-βιομηχανικό σύμπλεγμα θα ενισχυθεί. Οι Ρώσοι μηχανικοί και σχεδιαστές έχουν τις καλύτερες καινοτόμες εξελίξεις στον κόσμο, αλλά, δυστυχώς, δεν μπορούν όλα να τεθούν σε μαζική παραγωγή. Αλλά το μέτωπο τους χρειάζεται πραγματικά τώρα.”..

dimpenews.com

Ρωσία, Θρησκεία, Ορθοδοξία, Χριστιανισμός 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr