Home ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ – EXCLUSIVES Ήταν ο…ΤΡΑΜΠ που είχε υπογράψει εκτελεστικό διάταγμα το ᾽19 κατά του υποτιθέμενου «αντισημιτισμού» στα πανεπιστήμια!!! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΥΡΑΝΝΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ!!!

Ήταν ο…ΤΡΑΜΠ που είχε υπογράψει εκτελεστικό διάταγμα το ᾽19 κατά του υποτιθέμενου «αντισημιτισμού» στα πανεπιστήμια!!! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΥΡΑΝΝΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ!!!

by _
0 comment 96 views
President Trump has signed an executive order that…
President Trump has signed an executive order that…

Ο Πρόεδρος Τραμπ υπέγραψε ένα εκτελεστικό διάταγμα που θα διευρύνει τον Τίτλο VI του Νόμου για τα Πολιτικά Δικαιώματα του 1964 ώστε να εφαρμόζεται στις διακρίσεις που βασίζονται στον αντισημιτισμό. Βλέπεται εδώ να υπογράφει την παραγγελία σε μια δεξίωση του Χανουκά στον Λευκό Οίκο.


Ήταν ο…ΤΡΑΜΠ που είχε υπογράψει εκτελεστικό διάταγμα το 2019 κατά του υποτιθέμενου «αντισημιτισμού» στα πανεπιστήμια!!! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΥΡΑΝΝΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 04 ΜΑΙΟΥ 2024 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Ο ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΗΔΗ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕ ΣΤΟΥΣ….ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΟ…2019.  ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΥΣ  ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!! ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ..ΠΑΛΙΟ-ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ!!!

ΚΑΙ, ΦΥΣΙΚΑ, ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΥΤΕ Ο ΤΖΟ ΜΠΑΙΝΤΕΝ!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ …2019!!!


Ο Τραμπ υπογράφει διάταγμα κατά του αντισημιτισμού στα κολέγια, που ανησυχούν υπέρμαχους της ελευθερίας του λόγου

11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019 / 16:42 ET

Laurel Wamsley

Brendan Smialowski/AFP μέσω Getty Images

Ο Πρόεδρος Τραμπ υπέγραψε ένα εκτελεστικό διάταγμα που θα διευρύνει τον Τίτλο VI του Νόμου για τα Πολιτικά Δικαιώματα του 1964 ώστε να εφαρμόζεται στις διακρίσεις που βασίζονται στον αντισημιτισμό. Βλέπεται εδώ να υπογράφει την παραγγελία σε μια δεξίωση του Χανουκά στον Λευκό Οίκο.

Ενημερώθηκε στις 6:18 μ.μ. ET

Ο Πρόεδρος Τραμπ υπέγραψε ένα εκτελεστικό διάταγμα την Τετάρτη που θα κάνει τον Τίτλο VI του Νόμου για τα Πολιτικά Δικαιώματα του 1964 να εφαρμόζεται σε αντισημιτικές πράξεις. Η εντολή προκαλεί ανησυχία ότι θα καταπνίξει την ελευθερία του λόγου όσων αντιτίθενται στην πολιτική του Ισραήλ έναντι των Παλαιστινίων.

Το εκτελεστικό διάταγμα έχει έμμεσο στόχο το κίνημα Μποϊκοτάζ, Εκποίησης και Κυρώσεων που έχει προκαλέσει έντονη διαμάχη στις πανεπιστημιουπόλεις των κολεγίων.

Ο Τίτλος VI απαγορεύει τις διακρίσεις λόγω φυλής, χρώματος ή εθνικής καταγωγής σε προγράμματα και δραστηριότητες, όπως κολέγια και πανεπιστήμια, που λαμβάνουν ομοσπονδιακή χρηματοδότηση. Το εκτελεστικό διάταγμα θα επεκτείνει την απαγόρευση στις διακρίσεις που βασίζονται στον αντισημιτισμό.

Ο Τραμπ υπέγραψε την εντολή σε μια γιορτή του Χανουκά στον Λευκό Οίκο το απόγευμα της Τετάρτης. Ένα προσχέδιο αντίγραφο του εκτελεστικού διατάγματος δημοσιεύθηκε την Τετάρτη από το Jewish Insider.

Το σχέδιο διαταγής προτείνει στους υπεύθυνους για την επιβολή του Τίτλου VI να εξετάσουν τον ορισμό του αντισημιτισμού που υιοθετήθηκε από τη Διεθνή Συμμαχία Μνήμης του Ολοκαυτώματος, η οποία αναφέρει: «Ο αντισημιτισμός είναι μια ορισμένη αντίληψη των Εβραίων, η οποία μπορεί να εκφραστεί ως μίσος προς τους Εβραίους. Ρητορικές και φυσικές εκδηλώσεις του αντισημιτισμού στρέφονται προς Εβραίους ή μη Εβραίους ή/και την περιουσία τους, προς θεσμούς και θρησκευτικές εγκαταστάσεις της εβραϊκής κοινότητας».

Η εντολή επισημαίνει συγκεκριμένα τα “Σύγχρονα Παραδείγματα Αντισημιτισμού” της συμμαχίας.

Μεταξύ των παραδειγμάτων του είναι «Η άρνηση στον εβραϊκό λαό του δικαιώματός του στην αυτοδιάθεση, π.χ., με τον ισχυρισμό ότι η ύπαρξη ενός κράτους του Ισραήλ είναι μια ρατσιστική προσπάθεια».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Anti-Defamation League, Τζόναθαν Γκρίνμπλατ, λέει ότι η διάταξη δεν θα ορίσει τον Εβραίο ως εθνικότητα, αλλά θα περιλαμβάνει τους Εβραίους υπό τον τίτλο VI.

«Αυτό είναι κάτι για το οποίο έχουμε υποστηρίξει εδώ και καιρό και δεν ανοίγει νέους δρόμους στον προσδιορισμό των Εβραίων ως προστατευόμενης τάξης», λέει στο NPR. «Αλλά αυτό που λέει είναι ότι οι διακρίσεις κατά των Εβραίων μπορεί να οδηγήσει σε παραβίαση του Τίτλου VI όταν αυτή η διάκριση βασίζεται στη φυλή, το χρώμα ή την εθνική καταγωγή του ατόμου».

Λέει ότι η καθοδήγηση θα είναι χρήσιμη για την επιβολή του νόμου, τους αξιωματούχους της πανεπιστημιούπολης και άλλους που προσπαθούν να καταπολεμήσουν το μίσος.

Η αριστερή εβραϊκή ομάδα J-Street είπε σε μια δήλωση ότι η διαταγή “φαίνεται ότι έχει σχεδιαστεί λιγότερο για την καταπολέμηση του αντισημιτισμού παρά για να έχει ανατριχιαστικό αποτέλεσμα στην ελευθερία του λόγου και για να πατάξει τους επικριτές του Ισραήλ στην πανεπιστημιούπολη”.

Η J-Street προσθέτει ότι «αισθανόμαστε ότι είναι άστοχο και επιζήμιο για τον Λευκό Οίκο να δηλώνει μονομερώς ένα ευρύ φάσμα μη βίαιης κριτικής στην πανεπιστημιούπολη του Ισραήλ ως αντισημιτική, ειδικά σε μια εποχή που ο κύριος μοχλός του αντισημιτισμού σε αυτή τη χώρα είναι η ξενοφοβική, λευκή εθνικιστική ακροδεξιά».

Ο Λευκός Οίκος είπε ότι είχε υποκινηθεί από την αύξηση των αντισημιτικών περιστατικών από το 2013 και ότι αναζητούσε έναν τρόπο να διασφαλίσει ότι τα κολέγια λαμβάνουν στα σοβαρά τις αντισημιτικές πράξεις.

Ο Ρεπουμπλικανικός Εβραίος Συνασπισμός επαίνεσε την κίνηση, αποκαλώντας τον Τραμπ «τον πιο φιλοϊσραηλινό Πρόεδρο στην αμερικανική ιστορία» και λέγοντας ότι «έχει δείξει ότι είναι και ο πιο φιλο-εβραϊκός πρόεδρος. Η σημερινή διαταγή θα έχει πραγματικό, θετικό αντίκτυπο στην προστατεύοντας τους Εβραίους φοιτητές από τον αντισημιτισμό».

Ο Τζέιμς Λόεφλερ, καθηγητής Εβραϊκής ιστορίας στο Πανεπιστήμιο της Βιρτζίνια, λέει ότι υπήρξε μια συζήτηση εδώ και αιώνα μεταξύ Εβραίων ακτιβιστών για τα πολιτικά δικαιώματα σχετικά με το ζήτημα του διαφορετικού ορισμού των Εβραίων.

«Όλοι αναγνωρίζουν ότι οι Εβραίοι είναι ένα περίπλοκο κράμα εθνότητας και θρησκείας και η μεταχείρισή τους ως ένα είδος οιονεί φυλετικής ομάδας μπορεί να έχει αρνητικές συνέπειες», λέει. «Υπάρχει πολύς φόβος ανάμεσα σε πολλούς Εβραίους ηγέτες τον περασμένο αιώνα για αυτό».

Λέει ότι επειδή οι Εβραίοι έχουν διαφορετικό είδος ταυτότητας, χρησιμοποιώντας το νόμο για να καταλάβουν πώς να τους προστατεύσουμε «είναι αυτό που πρέπει να κάνουμε, καθώς και για άλλες ομάδες που μπορεί να μην ταιριάζουν ακριβώς με τις κατηγορίες θρησκείας ή φυλής που συνήθως σκεφτείτε τις μειονότητες με όρους».

Εκ πρώτης όψεως, λέει ο Λόφερ, η εντολή Τραμπ είναι ένας εύλογος τρόπος αντιμετώπισης των ανησυχιών σχετικά με τον αντισημιτισμό και τις διακρίσεις, ιδιαίτερα επειδή ο Τίτλος VI δεν αναφέρεται στις θρησκείες.

Αλλά λέει ότι συμμερίζεται τις ανησυχίες εκείνων που πιστεύουν ότι θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να παραβιαστούν τα δικαιώματα της Πρώτης Τροποποίησης όσων θα εκφωνούσαν αμφιλεγόμενο πολιτικό λόγο για το Ισραήλ και την ισραηλινο-παλαιστινιακή σύγκρουση. «Σαφώς, δεδομένης της πολιτικής θέσης της κυβέρνησης σε αυτά τα ζητήματα, δεν είναι ρεαλιστικό να θεωρηθεί ότι αυτό βγαίνει από αυτό το πλαίσιο».

Όπως πολλά καταστατικά και διοικητικοί κανόνες, λέει ο Loeffer, το αποτέλεσμα του εκτελεστικού διατάγματος θα εξαρτηθεί από τον τρόπο ερμηνείας του.

ΠΗΓΗ >> https://www.npr.org/2019/12/11/787176743/trump-to-sign-order-against-anti-semitism-at-colleges-worrying-free-speech-advoc

 


It was…TRUMP Who Had  Signed Executive Order Against Supposed “Anti-Semitism” At Colleges! HE IS BEHIND THE TYRANNY AT THE COLLEGE CAMPUSES!!!

DONALD TRUMP SOLD US OUT TO THE….JEWS WHO RUN THIS COUNTRY AND WHO ARE BEHIND ALL THE EVIL IN THIS WORLD!!! HE IS A..TRAITOR AND AN AGENT OF ISRAEL!!!

READ NOW THIS ARTICLE FROM …2019!!! 


Trump Signs Order Against Anti-Semitism At Colleges, Worrying Free Speech Advocates

President Trump has signed an executive order that will broaden Title VI of the 1964 Civil Rights Act to apply to discrimination based on anti-Semitism. He is seen here signing the order at a Hanukkah reception at the White House.

Brendan Smialowski/AFP via Getty Images

Updated at 6:18 p.m. ET

President Trump signed an executive order on Wednesday that will make Title VI of the 1964 Civil Rights Act apply to anti-Semitic acts. The order is generating concern that it will stifle free speech by those who oppose Israel’s policy toward the Palestinians.The executive order takes indirect aim at the Boycott, Divestment and Sanctions movement that has generated intense controversy on college campuses.

Title VI bans discrimination based on race, color or national origin in programs and activities, such as colleges and universities, that receive federal funding. The executive order will extend the ban to discrimination based on anti-Semitism.

Trump signed the order at a Hanukkah celebration at the White House on Wednesday afternoon. A draft copy of the executive order was published Wednesday by Jewish Insider.

The draft order suggests that those charged with enforcing Title VI consider the definition of anti-Semitism adopted by International Holocaust Remembrance Alliance, which states: “Antisemitism is a certain perception of Jews, which may be expressed as hatred toward Jews. Rhetorical and physical manifestations of antisemitism are directed toward Jewish or non-Jewish individuals and/or their property, toward Jewish community institutions and religious facilities.”The order points in particular to the alliance’s “Contemporary Examples of Anti-Semitism.”

Among its examples is “Denying the Jewish people their right to self-determination, e.g., by claiming that the existence of a State of Israel is a racist endeavor.”

Anti-Defamation League CEO Jonathan Greenblatt says the order won’t define Jewishness as a nationality, but rather includes Jews under the rubric of Title VI.

“That’s something we have long advocated for and does not break new ground in identifying Jews as a protected class,” he tells NPR. “But what it does say is that discrimination against Jews may give rise to a Title VI violation when that discrimination is based on the individual’s race, color or national origin.”He says the guidance will be useful to law enforcement, campus officials and others trying to fight hate.

The left-leaning Jewish group J-Street said in a statement that the order “appears designed less to combat anti-Semitism than to have a chilling effect on free speech and to crack down on campus critics of Israel.”

J-Street adds that “we feel it is misguided and harmful for the White House to unilaterally declare a broad range of nonviolent campus criticism of Israel to be anti-Semitic, especially at a time when the prime driver of anti-Semitism in this country is the xenophobic, white nationalist far-right.”

The White House said it had been spurred by a rise in anti-Semitic incidents since 2013, and that it was looking for a way to ensure colleges take anti-Semitic acts seriously.The Republican Jewish Coalition praised the move, calling Trump “the most Pro-Israel President in American history” and saying that he has “shown himself to be the most pro-Jewish president as well. Today’s order will have a real, positive impact in protecting Jewish college students from anti-Semitism.”

James Loeffler, a professor of Jewish history at the University of Virginia, says there has been a century-long debate among Jewish civil rights activists about the question of defining Jews differently.

“Everyone recognizes that Jews are a complicated amalgam of ethnicity and religion, and treating them as a kind of quasi-racial group can have negative consequences,” he says. “There’s a lot of fear among many Jewish leaders all throughout the past century about that.”

He says that because Jews have a different kind of identity, using the law to figure out how to protect them “is what we should be doing, as well as for other groups who may not fit exactly against the religion or race categories that we normally think about minorities in terms of.”On its face, Loeffer says, Trump’s order is a reasonable way to address concerns about anti-Semitism and discrimination, particularly because Title VI doesn’t refer to religion.

But he says he share the concerns of those who believe it could be used to infringe on the First Amendment rights of those who would voice controversial political speech about Israel and the Israeli-Palestinian conflict. “Clearly, given the administration’s political position on those issues, it’s not unrealistic to see this as coming out of that context.”

Like many statutes and administrative rules, Loeffer says, the effect of the executive order will depend on how it’s interpreted.

NPR White House correspondent Tamara Keith and religion correspondent Tom Gjelten contributed to this report.

SOURCE: https://www.npr.org/2019/12/11/787176743/trump-to-sign-order-against-anti-semitism-at-colleges-worrying-free-speech-advoc

–––––––––

Israel, Israel–Hamas war, War, War in Israel, Palestine, Palestinians, News, World news, Al-Aqsa, Mosque, Muslims , Hamas, Israelis, Jews, Zionists, Israeli Settlers, Lebanon, Iran, Gaza, Gaza Strip, Greece, Greece news, Gaza Strip, Occupied, Operation Al-Aqsa Flood, Israeli occupation
Gaza Strip, Greece, Greece news, Turkey, Erdogan, Ισραήλ, Πόλεμος, Πόλεμος στο Ισραήλ, Παλαιστίνη, Παλαιστίνιοι, Ειδήσεις, Παγκόσμιες ειδήσεις, Al-Aqsa, Τζαμί, Μουσουλμάνοι, Χαμάς, εκτοξευόμενες ρουκέτες, Σουκότ, Ισραηλινοί, Εβραίοι, Σιωνιστές, Ισραηλινοί έποικοι, Λίβανος, Ιράν , Πόλεμος Ισραήλ , Πόλεμος στη μέση Ανατολή, Παλαιστινιακό, Γάζα, Λωρίδα της Γάζας, ΗΠΑ, Ελλάδα, Κρήτη, Τζο Μπάιντεν

Astroturf, astroturfing, Israel, Israel–Hamas war, War, War in Israel, Palestine, Palestinians, News, World news, Al-Aqsa, Mosque, Muslims , Hamas, Israelis, Jews, Zionists, Israeli Settlers, Lebanon, Iran, Gaza, Gaza Strip, Greece, Greece news, Gaza Strip, Occupied, Operation Al-Aqsa Flood, Israeli occupation, Protests, Columbia, College protests, MOSSAD, Israeli Mossad, spies, protests, protestors, treason, traitors , Gaza Strip, Greece, Greece news, Turkey, Erdogan, Ισραήλ, Πόλεμος, Πόλεμος στο Ισραήλ, Παλαιστίνη, Παλαιστίνιοι, Ειδήσεις, Παγκόσμιες ειδήσεις, Al-Aqsa, Τζαμί, Μουσουλμάνοι, Χαμάς, εκτοξευόμενες ρουκέτες, Σουκότ, Ισραηλινοί, Εβραίοι, Σιωνιστές, Ισραηλινοί έποικοι, Λίβανος, Ιράν , Πόλεμος Ισραήλ , Πόλεμος στη μέση Ανατολή, Παλαιστινιακό, Γάζα, Λωρίδα της Γάζας, ΗΠΑ, Ελλάδα, Κρήτη, Τζο Μπάιντεν, pro-palestinian protests, UT Austin, Greg Abbot , college students, Columbia University students, Palestine Legal

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr