Home ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ”Κύπρος: Sex shop… η Μονή Αββακούμ”.. ΑΙΣΧΟΣ …. άβουλη η ΙΕΡΑΡΧΙΑ αφήνει να διασύρεται ο θεσμός ο Χριστός και η Εκκλησία!

”Κύπρος: Sex shop… η Μονή Αββακούμ”.. ΑΙΣΧΟΣ …. άβουλη η ΙΕΡΑΡΧΙΑ αφήνει να διασύρεται ο θεσμός ο Χριστός και η Εκκλησία!

by _
0 comment 70 views
”Κύπρος: Sex shop… η Μονή Αββακούμ”.. ΑΙΣΧΟΣ …. άβουλη η ΙΕΡΑΡΧΙΑ αφήνει να διασύρεται ο θεσμός ο Χριστός και η Εκκλησία!
”Κύπρος: Sex shop… η Μονή Αββακούμ”.. ΑΙΣΧΟΣ …. άβουλη η ΙΕΡΑΡΧΙΑ αφήνει να διασύρεται ο θεσμός ο Χριστός και η Εκκλησία!

”Κύπρος: Sex shop… η Μονή Αββακούμ”.. ΑΙΣΧΟΣ …. άβουλη η ΙΕΡΑΡΧΙΑ αφήνει να διασύρεται ο θεσμός ο Χριστός και η Εκκλησία!


Ο διασυρμός της Εκκλησίας Κύπρου συνεχίζεται με λαβές που έδωσαν οι αθεόφοβοι Αββα-κουμασιώτες.. ”Κύπρος: Sex shop… η Μονή Αββακούμ – Συλλογή που θα ζήλευε και το πιο ενημερωμένο κατάστημα εντοπίστηκε στο περιβόητο ησυχαστήριο..Δύο αστυνομικοί φέρεται να προσεγγίστηκαν ώστε να παραλείψουν στις καταθέσεις τους τις πικάντικες λεπτομέρειες”( parapolitika/Ontime)

Η ιεραρχία δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. Δεν τους καρατόμησε μια κι έξω όταν ήρθε το θέμα για πρώτη φορά και έλαβε γνώση.. Ο αρχιεπίσκοπος Γεώργιος αποδείχθηκε άβουλος μοιραίος και λίγος. Ο εξαπατημένος Ταμασού που τον επέβαλε μετά Βαίων και κλάδων …. τον ψευδοΝεκτάριο έπρεπε να έχει θέσει εαυτόν στη διάθεση Συνόδου δυο τρία μοναστήρια έχει στη διάθεση του και δεν έκανε κουμάντο. Αποτέλεσμα όλων αυτών ο απόλυτος διασυρμός της Εκκλησίας Κύπρου..η υπόθεση σέρνεται και ο Χριστός διασύρεται..

”Κάθε… χρήσιμο αντικείμενο για ερωτική επαφή βρέθηκε, σύμφωνα με τα κυπριακά μέσα, στο περιβόητο μοναστήρι που έχει απασχολήσει τόσο την Κύπρο όσο και την Ελλάδα για το τι γινόταν μέσα σε αυτό. Η Μονή του Οσίου Αββακούμ φέρεται να ήταν… εξοπλισμένη με προφυλακτικά, λιπαντικά τζελ και ό,τι άλλο μπορεί να χωράει ο νους προκειμένου να γίνεται πιο ευχάριστη (και ασφαλής) η σωματική επαφή. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Cyprus Times, δύο αστυνομικοί προσεγγίστηκαν ώστε να παραλείψουν στις καταθέσεις τους τις πικάντικες λεπτομέρειες, όπως, για παράδειγμα, ο εντοπισμός αυτών των υλικών στα κελιά των μοναχών.

Εδώ κι εβδομάδες η Μονή του Οσίου Αββακούμ στο χωριό Φτερικούδι της Κύπρου απασχολεί τη δημόσια συζήτηση μετά τη διαρροή βιντεοληπτικού υλικού, τις υπόνοιες για σεξουαλικές επαφές μεταξύ των μοναχών, όπως επίσης και για οικονομικά σκάνδαλα.” (παραπολιτικά)

O Xριστός λοιδωρείται από τους αμόναχους και τα έργα τους εμπαίζεται διαπομπεύεται λοιδορείται .. δεν ιδρώνει τ΄αυτί κανενός.. Ο Όσιος Αββακούμ επίσης σπιλώνεται…

Έλληνας επίσκοπος κατά την ανάληψη καθηκόντων του είχε πει..να προσεύχεσθε για εμένα ως επίσκοπος να επιτελέσω τον σκοπόν επι+σκοπόν για τον οποίον εκλέχθηκα και δεύτερον να μην ρεζιλέψω το ράσο ( και κάνω το Χριστό περίγελω)

Όταν ένας κληρικός ή επίσκοπος διασύρεται δεν βάλλεται το άτομο του αλλά γίνεται περίγελως ο Χριστός γιατί είναι εις τύπον Χριστού. Διασύρει Ταπεινώνει Χριστόν.. μετέχει στην άκρα Ταπείνωση του Χριστού ως διώκτης και όχι ως ταπεινούμενος

Ουδεμιά τσίπα θρησκευτική και προσωπική αξιοπρέπεια και φιλότιμο….

Ο Γεωργίου με νέα ανάρτηση :

΄΄Ποιος Σε ανέβασε εκεί Χριστέ μου; (ΤΩΡΑ ΕΣΥ)

Η αδικία…..( κάνει την αθώα περιστερά με κάλυψη ΣΥΝΌΔΟΥ ΚΑΙ ΦΑΝΑΡΤΖΗΔΩΝ)

Τι σε κράτησε εκεί Χριστέ μου;

Η Αγάπη…..΄΄ η αγάπη λάστιχο λέξη -βαλίτσα απορρυπαντικό πάσης χρήσης για τους πιο βαθιούς λακέδες και λεκέδες η αγαπολογία τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα...παριστάνει και τον Οσιομάρτυρα

αντί πρώτος ν΄αντιμετωπίζει τον εαυτό του ως κακούργο που σκανδάλισε όλη την ΟΡΘΟΔΟΞΊΑ τη νεολαία τους εύπιστους ανθρώπους τους καλόπιστους τους πονεμένους που έχουν καταφύγιο την Εκκλησία ιδιωτικοποίησε την Εκκλησία την έκανε λημέρι του και άντρο ακολασίας, κονάκι του και πιτσουνιέρα πύργο του Ντε Σαντε οι μαστιγώσεις με ζώνες έγιναν on line …

Τον έχουν ακόμη με ράσο…. η απόλυτη ατίμωση του ράσου.. το ράσο δεν είναι σφουγγαρόπανο για να μας ξεπλένει..

μια φορά βγήκε δημόσια με συνοδεία του να πάει σε δικαστήριο κι αυτό για να διεκδικήσει το 1.000.000 ευρώ που βρέθηκαν στην καμαρούλα του…

Υποτιμούν τη νοημοσύνη του κόσμου θεωρούν ότι οι χριστιανοί πάσχουν από κρετινισμό ….

δεν σέβονται τίποτα… η επιχωμάτωση συνεχίζεται …

dimpenews.com

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr