Home Greek News Πόλεμος στο Ισραήλ: Μετά τη δήθεν «σφαγή» της «Χαμάς» στο φεστιβάλ, «αυτοκτόνησαν»…50 που είχαν επιζήσει!!! – ΒΡΩΜΟΚΟΠΑΕΙ Η ΟΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ!!!

Πόλεμος στο Ισραήλ: Μετά τη δήθεν «σφαγή» της «Χαμάς» στο φεστιβάλ, «αυτοκτόνησαν»…50 που είχαν επιζήσει!!! – ΒΡΩΜΟΚΟΠΑΕΙ Η ΟΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ!!!

by _
0 comment 83 views
Πόλεμος στο Ισραήλ: Μετά τη δήθεν «σφαγή» της «Χαμάς» στο φεστιβάλ, «αυτοκτόνησαν»…50 που είχαν επιζήσει!!! – ΒΡΩΜΟΚΟΠΑΕΙ Η ΟΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ!!!
Πόλεμος στο Ισραήλ: Μετά τη δήθεν «σφαγή» της «Χαμάς» στο φεστιβάλ, «αυτοκτόνησαν»…50 που είχαν επιζήσει!!! – ΒΡΩΜΟΚΟΠΑΕΙ Η ΟΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ!!!

Πόλεμος στο Ισραήλ: Μετά τη δήθεν «σφαγή» της «Χαμάς» στο φεστιβάλ, «αυτοκτόνησαν»…50 που είχαν επιζήσει!!! – ΒΡΩΜΟΚΟΠΑΕΙ Η ΟΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 18 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Προτού διαβάσετε το εξής άρθρο του ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ, εμείς από τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ (GreekNewsOnDemand.com) είμαστε το πρώτο σάιτ ελληνικό παγκοσμίως να σας αποκαλύψουμε ότι η όλη «επίθεση» Χαμάς της 7ης Οκτ. του 2023 είναι…ΨΕΥΤΙΚΗ, ΣΤΗΜΕΝΗ 100 τοις 100 από πλευράς της ίδιας της ισραηλινής κυβερνήσεως για να χρησιμεύσει ως αποφορμή το Ισραήλ να εισβάλει μετά στην…ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ώστε να την κατακτήσει πλήρως!!!

Και…ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΤΑΝΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ…

Τώρα έρχεται η κυβέρνηση Νετανιάχου να μας πει ότι μόλος…«αυτοκτόνησαν» -τάχα μου– όχι 1, όχι 2, όχι αλλά…50 ΕΠΙΖΩΝΤΕΣ από την σφαγή στην υπαίθρια συναυλία που είχε λάβει χώρα κι αυτή την ακριβώς ίδια μέρα!!! ΔΗΛΑΔΗ, ΠΟΙΟΣ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΤΕΤΟΙΑ…ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΙΜΑΣ;;;!!! Διαβάστε λοιπόν τα εξής άρθρα που έχουμε ήδη βγάλει για αυτό το θέμα και που αποδομούν και εκθέτουν ΠΛΗΡΩΣ αυτό το τεράστιο…ΨΕΥΔΟΣ των ΕΒΡΑΙΩΝ που έχει χρησιμοποιηθεί ως ΜΕΓΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑ για να πάρουν ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ…ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ!!!

Τους 50 επιζώντες θα τους…ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ, επειδή ήσαν ΑΥΤΟΠΤΕΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ,  και τώρα τους περνάνε στον κόσμο ως έχοντας…«αυτοκτονήσει»!!!

Διαβάστε λοιπόν το άρθρο μας με τίτλο ΒΟΜΒΑ – Πόλεμος στο Ισραήλ: Ισραηλινοί αξιωματούχοι συναντήθηκαν τη νύχτα ΠΡΙΝ την επίθεση ‘Χαμάς’!!! ΑΥΤΟΙ το σχεδίασαν & το υλοποίησαν με τους ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ!!!,  που περιέχει κι άλλα αποκαλυπτικά άρθρα, για να καταλάβετε το ΜΕΓΕΘΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ που τώρα χρησιμοποιείται για να ξεκινήσει οι «Περιούσιοι» τον…ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟ ΙΡΑΝ, κτλ!!!….


Πόλεμος στο Ισραήλ: Μετά τη σφαγή της Χαμάς στο φεστιβάλ αυτοκτόνησαν 50 που είχαν επιζήσει

Οι Αρχές παραδέχονται ότι υπάρχουν αυτοκτονίες, αλλά λένε ότι δεν γνωρίζουν πόσοι έβαλαν τέλος στη ζωή τους

Δεκάδες επιζώντες από τη σφαγή που διέπραξε η Χαμάς στο μουσικό φεστιβάλ Nova στο Ισραήλ στις 7 Οκτωβρίου 2023, έχουν αυτοκτονήσει, μην αντέχοντας το ψυχολογικό βάρος από όσα έζησαν, ισχυρίστηκε ένας από τους επιζώντες.

«Λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν, αλλά υπήρξαν σχεδόν 50 αυτοκτονίες μεταξύ των επιζώντων του Nova. Ο αριθμός αυτός, που ίσχυε πριν από δύο μήνες, μπορεί να έχει αυξηθεί έκτοτε», δήλωσε Γκάι Μπεν Σιμόν, που ήταν και αυτό στο φεστιβάλ, σε κοινοβουλευτική ακρόαση για τη μεταχείριση των επιζώντων της 7ης Οκτωβρίου.Είπε ότι πολλοί από τους φίλους του που γλίτωσαν από τη σφαγή δεν μπόρεσαν να συνέλθουν από αυτό που έζησαν, αναφέρει η New York Post.

Πρόσθεσε ότι «υπάρχουν πολλοί επιζώντες που χρειάστηκε να νοσηλευτούν σε νοσοκομείο λόγω της ψυχολογικής τους κατάστασης. Οι φίλοι μου δεν σηκώνονται από το κρεβάτι, ούτε κι εγώ».

Όπως εξήγησε, «είμαι πρακτικά ανίκανος να κάνω ο,τιδήποτε. Αναγκάστηκα να πάρω έναν σκύλο για να με βοηθήσει να επιβιώσω στην καθημερινότητά μου. Ο στόχος όλων μας είναι να επιστρέψουμε στην εργασία μας και να λειτουργήσουμε κανονικά, αλλά δεν μπορούμε να το κάνουμε χωρίς την κατάλληλη βοήθεια».

Η ακρόαση επικεντρώθηκε σε παραλείψεις των κρατικών φορέων απέναντι στους επιζώντες της επίθεσης της Χαμάς. Επιζώντες μίλησαν, μεταξύ άλλων, για γραφειοκρατικές δυσκολίες και τη διαχείριση του μετατραυματικού στρες.Σύμφωνα με το πρακτορείο, διατυπώθηκαν παράπονα για διάφορες δυσκολίες, κυρίως γραφειοκρατικές, που αντιμετώπισαν οι επιζώντες για να αναγνωριστεί και να αντιμετωπιστεί η διαταραχή μετατραυματικού στρες που αντιμετωπίζουν.

Κατά τη διάρκεια της επίθεσης της Χαμάς στους χώρους του φεστιβάλ δολοφονήθηκαν τουλάχιστον 364 άνθρωποι. Από τα 3.800 άτομα που ήταν στο φεστιβάλ και επέζησαν, περίπου τα μισά, δηλαδή 1.700 χρειάζονται θεραπεία για μετατραυματικό στρες.

Το ισραηλινό υπουργείο Υγείας δηλώνει, από την πλευρά του, ότι δεν γνωρίζει πόσοι επιζώντες του φεστιβάλ έχουν βάλει τέλος στη ζωή τους.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε την Τρίτη αναφέρεται ότι «τα στοιχεία σχετικά με τον αριθμό των αυτοκτονιών και τον αριθμό των νοσηλειών μεταξύ των επιζώντων του φεστιβάλ Nova δεν είναι γνωστά στο υπουργείο Υγείας και στο σύστημα ψυχικής υγείας και είναι λανθασμένα».

Ο επικεφαλής του τμήματος ψυχικής υγείας στο υπουργείο Υγείας, δρ Γκιλάντ Μποντενχάιμερ, σημείωσε ότι «οι φήμες σχετικά με τον αριθμό των αυτοκτονιών και τον αριθμό των νοσηλειών μεταξύ των επιζώντων του φεστιβάλ Nova δεν είναι αληθινές».

Δήλωσε ακόμη, σύμφωνα με την Jerusalem Post, ότι με βάση μια εξέταση που πραγματοποιήθηκε με την ένωση επιζώντων του Nova, καθώς και με άλλα μέρη, «προέκυψε ότι τα στοιχεία αυτά είναι άγνωστα».Πάντως διέψευσε όσα ειπώθηκαν κατά τη διάρκεια της συζήτησης σχετικά με τον υψηλό αριθμό αυτοκτονιών μεταξύ των επιζώντων. «Γνωρίζουμε για λίγες αυτοκτονίες», προσθέτοντας ότι η διάδοση εσφαλμένων στοιχείων «μπορεί να προκαλέσει βλάβη στο κοινό».

Israel, 2023 Israel–Hamas war, War, War in Israel, Palestine, Palestinians, News, World news, Al-Aqsa, Mosque, Muslims , Hamas, Israelis, Jews, Zionists, Israeli Settlers, Lebanon, Iran, Gaza, Gaza Strip, Greece, Greece news, Turkey, Erdogan, Ισραήλ, Πόλεμος, Πόλεμος στο Ισραήλ, Παλαιστίνη, Παλαιστίνιοι, Ειδήσεις, Παγκόσμιες ειδήσεις, Al-Aqsa, Τζαμί, Μουσουλμάνοι, Χαμάς, εκτοξευόμενες ρουκέτες, Σουκότ, Ισραηλινοί, Εβραίοι, Σιωνιστές, Ισραηλινοί έποικοι, Λίβανος, Ιράν , Πόλεμος Ισραήλ , Πόλεμος στη μέση Ανατολή, Παλαιστινιακό, Γάζα, Λωρίδα της Γάζας, ΗΠΑ, Ελλάδα, Κρήτη, Τζο Μπάιντεν

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr