Home Greek News Επίθεση Βούτσιτς σε Μπακογιάννη για Κόσοβο: “Ξέρω ποιος σας έδωσε εντολή, ντροπή σας. Κάποιοι άνθρωποι έχουν ραχοκοκαλιά και κάποιοι είναι ασπόνδυλοι»!

Επίθεση Βούτσιτς σε Μπακογιάννη για Κόσοβο: “Ξέρω ποιος σας έδωσε εντολή, ντροπή σας. Κάποιοι άνθρωποι έχουν ραχοκοκαλιά και κάποιοι είναι ασπόνδυλοι»!

by _
0 comment 70 views
Επίθεση Βούτσιτς σε Μπακογιάννη για Κόσοβο: “Ξέρω ποιος σας έδωσε εντολή, ντροπή σας. Κάποιοι άνθρωποι έχουν ραχοκοκαλιά και κάποιοι είναι ασπόνδυλοι»!
Επίθεση Βούτσιτς σε Μπακογιάννη για Κόσοβο: “Ξέρω ποιος σας έδωσε εντολή, ντροπή σας. Κάποιοι άνθρωποι έχουν ραχοκοκαλιά και κάποιοι είναι ασπόνδυλοι»!

Επίθεση Βούτσιτς σε Μπακογιάννη για Κόσοβο: “Ξέρω ποιος σας έδωσε εντολή, ντροπή σας. Κάποιοι άνθρωποι έχουν ραχοκοκαλιά και κάποιοι είναι ασπόνδυλοι»!

Επίθεση Βούτσιτς σε Μπακογιάννη για Κόσοβο: “Ξέρω ποιος σας έδωσε εντολή (σσ και δεν είσαι ο μόνος, μας πήρανε χαμπάρι), ντροπή σας. Κάποιοι άνθρωποι έχουν ραχοκοκαλιά και κάποιοι είναι ασπόνδυλοι», είπε ο Βούτσιτς αναφερόμενος στην Ντόρα Μπακογιάννη.

Μετά από την πλήρη καταστροφή στις σχέσεις με την Ρωσία, η Ελλάδα βάζει απέναντι της και τη Σερβία! Ο Σέρβος πρόεδρος Αλεξάντερ Βούτσιτς επιτέθηκε ευθέως κατά της Ντόρας Μπακογιάννη η οποία είναι εισηγήτρια για την ένταξη του Κοσσυφοπεδίου στο Συμβούλιο της Ευρώπης.” σχολιάζει το militaire.

Η αναγνώριση του ψευδοκράτους του Κοσόβου είναι συν τοις άλλοις πρόκληση κατά της Ορθοδοξίας αφού το Κοσσυφοπέδιο είναι το ιστορικό λίκνο της Σέρβικης Ορθοδοξίας το Άγιον όρος του οι Άγιοι Τόποι τους..

”Αναγνώριση Κοσόβου σημαίνει επιβράβευση της απόσχισης εδαφών μιας χώρας,όπως η Σερβία,με την απαράδεκτη πρόφαση της αυτοδιάθεσης εποίκων, που δρούν ως Δούρειος ίππος γειτονικού κράτους Με Κυπριακό και Θράκη πόσο εθνικά συμφέρουσα είναι η κίνηση Μητσοτάκη;”

Β΄ Προδοσία της Σερβίας..η πρώτη όταν δίναμε γη και ύδωρ στους Αμερικάνους και το ΝΑΤΟ να χτυπήσουν το Βελιγράδι και η Β τώρα…

Επίθεση Βούτσιτς σε Μπακογιάννη για Κόσοβο: “Ξέρω ποιος σας έδωσε εντολή, ντροπή σας”

Επίθεση εξαπέλυσε ο Σέρβος πρόεδρος Αλεξάνταρ Βούτσιτς κατά της εισηγήτριας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την ένταξη του Κοσσυφοπεδίου στο Συμβούλιο της Ευρώπης, Ντόρας Μπακογιάννη, κατηγορώντας την ότι άλλαξε τους όρους στην εισήγησή της. Όπως είπε, η αλλαγή της στάσης της κ. Μπακογιάννη έγινε μετά από ένα τηλεφώνημα που δέχθηκε με αποτέλεσμα να παραιτηθεί από το γεγονός ότι η Πρίστινα πρέπει πρώτα να εφαρμόσει την «Ένωση Σερβικών Δήμων» (ZSO).


Σε διάγγελμά του από το Παλάτι της Σερβίας, ο Βούτσιτς είπε ότι γνωρίζει ποιος το έκανε. Όπως είπε:

«Ξαφνικά μετάνιωσε που ήταν πολύ σταθερή και δυνατή. Μετά θυμήθηκε ότι το ZSO δεν είναι σημαντικό. Και μετά θυμήθηκε ότι ούτε η απαλλοτρίωση ήταν σημαντική. Ξέρω πολύ καλά ποιος έδωσε την εντολή να εγκαταλείψετε τις αρχές σας και να συμπεριφέρεστε έτσι. Ντροπή σας. Κάποιοι άνθρωποι έχουν ραχοκοκαλιά και κάποιοι είναι ασπόνδυλοι (Μόνο κάποιοι στην ραχοκοκαλιά της διεθνούς σκηνής δεν έχουν τίποτε)», είπε ο Βούτσιτς αναφερόμενος στην Ντόρα Μπακογιάννη.

Η Ένωση Σερβικών Δήμων είναι το σχέδιο για μια αυτοδιοικούμενη ένωση δήμων, με πλειοψηφικό σερβικό πληθυσμό στο Κοσσυφοπέδιο. Η πρόταση της ένωσης προήλθε από τη Συμφωνία των Βρυξελλών του 2013 που υπέγραψαν οι κυβερνήσεις του Κοσόβου και της Σερβίας.

Ο Βούτσιτς ανέφερε ότι δυτικοί νομικοί εμπειρογνώμονες είπαν ότι το ZSO δεν είναι μόνο ένα εσωτερικό ζήτημα, αλλά μια διεθνής νομική υποχρέωση της Πρίστινα.

«Στη συνέχεια έλαβαν μια επιστολή από τον Κούρτι και τον Οσμάνι με την οποία αναλαμβάνουν να σχηματίσουν το ZSO, μόλις γίνουν δεκτοί ως μέλη του Συμβουλίου της Ευρώπης», σημείωσε. «Λένε ψέματα για χιλιοστή φορά. Και η ουσία είναι ότι όσοι το εγκρίνουν, ξέρουν ότι λένε ψέματα. Και δείτε το παράδοξο, όπως και με το πρώτο ραντεβού», σημείωσε και πρόσθεσε:

«Είναι πιθανό η Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης να πραγματοποιηθεί την 11η επέτειο, στις 18 ή 19 Απριλίου, 11 χρόνια μετά την υιοθέτηση της Συμφωνίας των Βρυξελλών και τη μη συγκρότηση του Συμβουλίου της Ευρώπης. Ακριβώς για να δείτε ότι το παιχνίδι με τα ”ραντεβού” δεν είναι τυχαίο: Νομίζουν ότι μπορούν να ταπεινώσουν τους Σέρβους για πάντα», όπως είπε.

Η έκθεση υιοθετήθηκε από την Επιτροπή Πολιτικών Υποθέσεων και το επόμενο βήμα είναι η ψήφιση από την Κοινοβουλευτική Συνέλευση τον Απρίλιο. Εάν εγκριθεί, τον Μάιο θα συζητηθεί στο Συμβούλιο Υπουργών για την τελική απόφαση.

Τη θέση της Ντόρας Μπακογιάννη υποστήριξε και ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας που συμμετείχε στην συζήτηση και ψήφιση της έκθεσης της Ντόρας Μπακογιάννη για την ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

ΠΗΓΗ >> dimpenews.com

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr