Home Greek News Βασιλιάς Κάρολος: Δημοσίευμα συγκλονίζει τη Βρετανία – «Έχει καρκίνο στο πάγκρεας και δύο χρόνια ζωής» – Το είχαμε προβλέψει το 2022!!!

Βασιλιάς Κάρολος: Δημοσίευμα συγκλονίζει τη Βρετανία – «Έχει καρκίνο στο πάγκρεας και δύο χρόνια ζωής» – Το είχαμε προβλέψει το 2022!!!

by _
0 comment 75 views
Βασιλιάς Κάρολος: Δημοσίευμα συγκλονίζει τη Βρετανία – «Έχει καρκίνο στο πάγκρεας και δύο χρόνια ζωής»
Βασιλιάς Κάρολος: Δημοσίευμα συγκλονίζει τη Βρετανία – «Έχει καρκίνο στο πάγκρεας και δύο χρόνια ζωής»

Βασιλιάς Κάρολος: Δημοσίευμα συγκλονίζει τη Βρετανία – «Έχει καρκίνο στο πάγκρεας και δύο χρόνια ζωής» – Το είχαμε προβλέψει το 2022!!!


GreekNewsOnDemand.com: Διαβάστε ΠΡΩΤΑ το άρθρο μας με τίτλο Ο τύπος που προέβλεψε με ακρίβεια τον θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ, λέει τώρα πότε θα πεθάνει κι ο…Βασιλιάς Κάρολος!!! που είχαμε πρωτο-βγάλει τον Σεπτ. του 2022, που θα σας πει την…ΑΚΡΙΒΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΥΝΑΔΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΡΘΡΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ…!!! ΔΗΛΑΔΗ, ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ…ΚΑΝΟΝΙΣΜΕΝΑ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ…ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ…!!!… 

Ο τύπος που προέβλεψε με ακρίβεια τον θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ, λέει τώρα πότε θα πεθάνει κι ο…Βασιλιάς Κάρολος!!! – (vid)


Βασιλιάς Κάρολος: Δημοσίευμα συγκλονίζει τη Βρετανία – «Έχει καρκίνο στο πάγκρεας και δύο χρόνια ζωής»

Όπως μεταδίδει το περιοδικό In Touch, τα σχέδια για την κηδεία του ετοιμάζονται – Έτοιμος ο πρίγκιπας Ουίλιαμ για τον θρόνο;…

Ο βασιλιάς Κάρολος διαγνώστηκε στις αρχές Φεβρουαρίου με μια μορφή καρκίνου ο οποίος, σύμφωνα με δημοσιεύματα στα βρετανικά μέσα όλο αυτό το διάστημα, φαίνεται να είναι επιθετικός.

Τώρα ένα νέο δημοσίευμα, αυτή τη φορά στο περιοδικό In Touch, κάνει λόγο για καρκίνο στο πάγκρεας με τον βασιλιά «να έχει δύο χρόνια ζωής» ενώ όπως μεταδίδει, τα σχέδια για την κηδεία του ετοιμάζονται.

Το δημοσίευμα του περιοδικού In Touch:

karolos

Με την ονομασία «Επιχείρηση Menai Bridge», η κηδεία του βασιλιά Κάρολου, θα μοιάζει με αυτή της Ελισάβετ, που ονομάστηκε «Επιχείρηση London Bridge». Καθώς ο καρκίνος του εξελίσσεται, μέλη της βασιλικής οικογένειας λένε στο In Touch ότι «τα τελικά σχέδια ανάπαυσης του Καρόλου έχουν έγκαιρη προτεραιότητα».

«Είναι μια αρκετά συνηθισμένη διαδικασία για τους βασιλιάδες, αλλά στην περίπτωση του Καρόλου είναι υψίστης προτεραιότητας», λέει πηγή στο περιοδικό, υποστηρίζοντας ότι «ορισμένοι αυλικοί εκτιμούν πως ο καρκίνος του Καρόλου είναι χειρότερος απ’ ό,τι φαντάζονταν».

«Ο καρκίνος του τον τρώει ζωντανό»

Η «Επιχείρηση Menai Bridge» πρόκειται να περιλαμβάνει γνωστά πρωτόκολλα ενώ πιθανότατα θα ταφεί στο βασιλικό θησαυροφυλάκιο στο Κάστρο του Ουίνδσορ. «Θα έχει όλη τη μεγαλοπρέπεια και τον σεβασμό που αρμόζουν σε έναν Βρετανό μονάρχη», προσθέτει η πηγή.

Οι πληροφορίες για τα σχέδια για την κηδεία του έρχονται, όπως επισημαίνει το περιοδικό, μετά από ενημέρωση που είχε από υψηλόβαθμο στέλεχος της βασιλικής οικογένειας ότι ο βασιλιάς Κάρολος όχι μόνο παλεύει με τον καρκίνο του παγκρέατος, αν και δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ για το πού έχει καρκίνο, αλλά έχει μόλις δύο χρόνια ζωής.

«Ο βασιλιάς Κάρολος είναι πολύ πιο άρρωστος απ’ ό,τι αφήνει το Παλάτι να δημοσιευτεί και απλά δεν είναι σε θέση να διευθύνει την οικογένειά του και να εκπληρώνει τα καθημερινά καθήκοντα της μοναρχίας», αποκάλυψε νωρίς το υψηλόβαθμο στέλεχος της βασιλικής οικογένειας στο In Touch. «Ο καρκίνος του τον τρώει ζωντανό. Είναι πολύ αδύναμος. Η κατάσταση είναι απελπιστική».

Έτοιμος ο πρίγκιπας Ουίλιαμ για τον θρόνο;Το περιοδικό συνέχιζει στο δημοσίευμά του με τα σενάρια για τη διαδοχή του βασιλιά Καρόλου. Πρόσθετες πηγές φαίνεται να είπαν στο In Touch ότι θα μπορούσαν να παίζουν περισσότερα μεταξύ του βασιλιά Καρόλου και του πρίγκιπα Ουίλιαμ εκτός των θεμάτων υγείας της οικογένειας, καθώς ο βασιλιάς έχει την εντύπωση ότι ο Ουίλιαμ δεν είναι έτοιμος να πάρει τον θρόνο.

«Ο Κάρολος γνωρίζει τις πιέσεις του να είναι μονάρχης και απλά δεν είναι σίγουρος ότι ο Ουίλιαμ είναι έτοιμος να πάρει τη θέση του», αποκάλυψε μια πηγή, σημειώνοντας ότι ο Ουίλιαμ «αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζει μια καταστροφή στις δημόσιες σχέσεις. Φαίνεται πρόωρο και μπορεί να υπάρξουν συνέπειες».

Το In Touch κλείνει το δημοσίευμά του αναφερόμενο στη βασίλισσα Καμίλα και παρουσιάζοντας δηλώσεις- από τις αρχές Μαρτίου- μιας γυναίκας που εργάζεται για το Παλάτι, για την οποία ωστόσο, δεν δίνεται κανένα άλλο στοιχείο. «Πίσω από τις κάμερες, η Καμίλα αηδιάζει από την αδυναμία του βασιλιά και του παρέχει ελάχιστη βοήθεια καθώς παλεύει με τον θανατηφόρο καρκίνο του. Ο Ουίλιαμ δεν είναι σε θέση να επωμιστεί μόνος του τα βάρη της μοναρχίας».

World, England, Great Britain, United Kingdom, Great Britain, Catherine, Princess of Wales, Kate Middleton, Kensington Palace, The Royal Family , Buckingham Palace, ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΝΤΑΙΑΝΑ

Παγκόσμιος, Αγγλία, Μεγάλη Βρετανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Μεγάλη Βρετανία, Αικατερίνη, Πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλτον, Παλάτι Κένσινγκτον, Η Βασιλική Οικογένεια, το Παλάτι του Μπάκιγχαμ, Πρι -Πισσσ.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr