Home ΔΙΕΘΝΗ Πούτιν: «Θα τιμωρήσουμε όλους όσους είναι πίσω από τους τρομοκράτες!» – Έβαλε στο κάδρο την Ουκρανία!

Πούτιν: «Θα τιμωρήσουμε όλους όσους είναι πίσω από τους τρομοκράτες!» – Έβαλε στο κάδρο την Ουκρανία!

by _
0 comment 61 views
Πούτιν: ”θα τιμωρήσουμε όλους όσους είναι πίσω από τους τρομοκράτες!” έβαλε στο κάδρο την Ουκρανία!
Πούτιν: ”θα τιμωρήσουμε όλους όσους είναι πίσω από τους τρομοκράτες!” έβαλε στο κάδρο την Ουκρανία!

Πούτιν: «Θα τιμωρήσουμε όλους όσους είναι πίσω από τους τρομοκράτες!» – Έβαλε στο κάδρο την Ουκρανία!


Σχολιάζει το GreekNewsOnDemand.com: Διαβάστε ΠΡΩΤΑ το άρθρο μας με τίτλο ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ!!! – ΣΤΗΜΕΝΗ & ΨΕΥΤΙΚΗ η «επίθεση» στη Μόσχα και… ΟΛΟΙ είναι στο κόλπο της ΑΠΑΤΗΣ!!! γιατί ΟΛΟΙ είναι στο κόλπο, συμπεριλαμβανομένης της ίδιας της κυβερνήσεως…ΠΟΥΤΙΝ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ!!! – ΣΤΗΜΕΝΗ & ΨΕΥΤΙΚΗ η «επίθεση» στη Μόσχα και… ΟΛΟΙ είναι στο κόλπο της ΑΠΑΤΗΣ!!!


Πούτιν: θα τιμωρήσουμε όλους όσους είναι πίσω από τους τρομοκράτες!

Έβαλε στο κάδρο την Ουκρανία αφού είπε πως οι τρομοκράτες επιχείρησαν να διαφύγουν προς αυτήν..

Σε διάγγελμα του ο Πούτιν τόνισε:

«Σας απευθύνομαι σε σχέση με μια αιματηρή, βάρβαρη τρομοκρατική ενέργεια, τα θύματα της οποίας ήταν δεκάδες αθώοι άνθρωποι, συμπατριώτες μας, συμπεριλαμβανομένων παιδιών, εφήβων και γυναικών» στην τρομοκρατική επίθεση στο Crocus
” Ειλικρινή συλλυπητήρια σε όλους όσους έχασαν τους αγαπημένους τους. Μαζί σας πενθεί όλη η χώρα, ολόκληρος ο λαός μας. Κηρύσσω την 24η Μαρτίου ημέρα εθνικού πένθους.”
«Θα εντοπίσουμε και θα τιμωρήσουμε όλους όσους στέκονται πίσω από τους τρομοκράτες, που προετοίμασαν αυτή τη θηριωδία, αυτό το χτύπημα στη Ρωσία, στον λαό μας»: Η κύρια φράση της ομιλίας του Πούτιν..


Πούτιν: Οι υπηρεσίες έρευνας και επιβολής του νόμου θα κάνουν τα πάντα για να διαπιστωθούν όλες οι λεπτομέρειες του εγκλήματος. Αλλά είναι ήδη προφανές ότι βρισκόμαστε αντιμέτωποι όχι μόνο με μια προσεκτικά, κυνικά σχεδιασμένη τρομοκρατική επίθεση, αλλά με μια προετοιμασμένη και οργανωμένη μαζική δολοφονία ειρηνικών, ανυπεράσπιστων ανθρώπων. Οι εγκληματίες ξεκίνησαν ήρεμα και σκόπιμα να σκοτώσουν, να πυροβολήσουν σε αιχμή τους πολίτες μας, τα παιδιά μας. Ακριβώς όπως οι Ναζί έκαναν κάποτε σφαγές στα κατεχόμενα, αποφάσισαν να οργανώσουν μια παράσταση , μια αιματηρή πράξη εκφοβισμού. Όλοι οι δράστες, οι διοργανωτές και οι πελάτες αυτού του εγκλήματος θα υποστούν δίκαιη και αναπόφευκτη τιμωρία, ανεξάρτητα από το ποιοι είναι, ανεξάρτητα από το ποιος τους κατευθύνει. Επαναλαμβάνω, θα εντοπίσουμε και θα τιμωρήσουμε όλους όσους στέκονται πίσω από τους τρομοκράτες, που προετοίμασαν αυτήν την θηριωδία, αυτήν την επίθεση στη Ρωσία, στον λαό μας.
Πούτιν: Βρέθηκαν και συνελήφθησαν και οι τέσσερις άμεσοι δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης, όλοι όσοι πυροβόλησαν και σκότωσαν ανθρώπουςΠροσπάθησαν να κρυφτούν και κινήθηκαν προς την Ουκρανία, όπου, σύμφωνα με τα προκαταρκτικά στοιχεία, είχε ετοιμαστεί παράθυρο για να περάσουν τα κρατικά σύνορα. Συνολικά συνελήφθησαν 11 άτομα. Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας της Ρωσίας και άλλες υπηρεσίες επιβολής του νόμου εργάζονται για να εντοπίσουν και να αποκαλύψουν ολόκληρη τη βάση συνεργών των τρομοκρατών – αυτούς που τους παρείχαν μεταφορά, χαρτογράφησαν οδούς διαφυγής από τον τόπο της επίθεσης, ετοίμασαν κρύπτες, αποθήκες όπλων και πυρομαχικών ...

Η Ρωσία έχει αντιμετωπίσει πολλές προκλήσεις στην ιστορία της, αλλά πάντα τις ξεπερνάμε αυτές τις προκλήσεις και θα την ξεπεράσουμε κι αυτήν. »

dimpenews.com

————-
Russia, ISIS, attack, World news, Putin, terrorists, terrorism

Ρωσία, ISIS, επίθεση, παγκόσμια νέα, Πούτιν, τρομοκράτες, τρομοκρατία, Βλαντιμιρ Πουτιν, FSB, Διάγγελμα Πούτιν για την τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr