Home ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ CERN: Ο Άγγελος του Υπογείου Ἀβαδδών, επιστρέφει μέσω μιας πύλης για να φέρει τη Νέα Τάξη Πραγμάτων;;;

CERN: Ο Άγγελος του Υπογείου Ἀβαδδών, επιστρέφει μέσω μιας πύλης για να φέρει τη Νέα Τάξη Πραγμάτων;;;

by _
0 comment 746 views

CERN: Ο Άγγελος του Υπογείου Abaddon (Ἀβαδδών, Ἀπολλύων), επιστρέφει μέσω μιας πύλης για να φέρει τη Νέα Τάξη Πραγμάτων?


Μυστηριώδες CERN: Μήπως ο Άγγελος του Υπογείου επιστρέφει μέσω μιας τεχνητής πύλης για να εγκαινιάσει τη Νέα Τάξη Πραγμάτων?

Κατά τη διάρκεια της πανδημίας Corona, ο Μεγάλος Επιταχυντής Αδρονίων  (LHC) στο ερευνητικό κέντρο CERN της Γενεύης έκλεισε για σχεδόν δύο χρόνια τον Ιούνιο του 2020. Με την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία, ο επιταχυντής θα ενισχυθεί και πάλι αυτόν τον μήνα με διπλάσια ισχύ, κάτι που, σύμφωνα με τους ενδιαφερόμενους παρατηρητές, δεν είναι τυχαίο.

Μήπως ο λόγος είναι να φέρει πίσω τον Abaddon  (Αβαδδών), τον Άγγελο του Υπόγειου,(αρχάγγελο της αβύσσου στη Βίβλο) μέσω μιας υπερδιαστατικής πύλης για να ξεκινήσει η Νέα Παγκόσμια Τάξη?

(*Στο Βιβλίο της Αποκάλυψης της Καινής Διαθήκης , ένας άγγελος που ονομάζεται Abaddon περιγράφεται ως ο βασιλιάς ενός στρατού από ακρίδες.)

Λέγεται ότι το προσωπικό του CERN έχει αναφέρει ότι έχει δει εξωγήινα όντα από έναν άλλο κόσμο στις εγκαταστάσεις όταν ο LHC λειτουργεί σε υψηλή λειτουργία και σε συνδυασμό με ορισμένες ουράνιες ευθυγραμμίσεις, όπως ηλιακές και σεληνιακές εκλείψεις.

Τον Νοέμβριο του 2009, ο επικεφαλής της έρευνας και της επιστήμης των υπολογιστών στο CERN, ο Ιταλός φυσικός σωματιδίων Σέρτζιο Μπερτολούτσι (Sergio Bertolucci), εξέπληξε τους πάντες λέγοντας: “Σχεδιάζουμε να ανοίξουμε μια πύλη σε μια επιπλέον διάσταση. Κάτι άγνωστο μπορεί να βγει από αυτή την πύλη, ή μπορεί να στείλουμε κάτι μέσω αυτής”.Τι ήθελε να πει ο Μπερτλούτσι Ένας έμπειρος επιστήμονας που έχει χάσει τα λογικά του, ή υπάρχει πράγματι κάτι ανάμεσα στον ουρανό και τη γη που δεν καταλαβαίνουμε ακόμη – ή μάλλον, δεν πρέπει να καταλάβουμε?

το 2016, ένα βίντεο κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο που έδειχνε μια ομάδα μεταμφιεσμένων ανθρώπων να γιορτάζουν μια λατρεία ανθρωποθυσίας στην πύλη εισόδου του CERN. Οι απόκοσμες φιγούρες συγκεντρώθηκαν γύρω από το άγαλμα του Ινδού θεού Σίβα σε κύκλο με μια γυναίκα ξαπλωμένη στο έδαφος στη μέση.  Ένα από τα άτομα σηκώνει ένα μαχαίρι στον αέρα και φαίνεται να μαχαιρώνει τη γυναίκα που βρίσκεται στο έδαφος. Δεν είναι ακόμη γνωστό ποιος γύρισε τη σκηνή σοκ. Παρόλο που το ερευνητικό κέντρο πήρε αποστάσεις από το βίντεο στον επίσημο ιστότοπο  του, η πικρή γεύση παραμένει.

Μήπως το ερευνητικό κέντρο απλώς εξάπτει τη φαντασία των βαριεστημένων ανθρώπων ή μήπως η πύλη της κόλασης ανοίγει κατά καιρούς πάνω από τη Γενεύη Ας ρίξουμε μια ματιά στο τι συζητείται στο διαδίκτυο.

Ο μεγάλος Μεγάλος Επιταχυντής Αδρονίων στο CERN είναι χτισμένος σε ένα σύστημα ενεργειακού δικτύου 188 γραμμών. Έχει συνολικό μήκος 27 χιλιομέτρων, τα σωματίδια επιταχύνονται σχεδόν στην ταχύτητα του φωτός και καταστρέφονται.

Με 3.400 υπαλλήλους, το CERN είναι το μεγαλύτερο ερευνητικό κέντρο στον κόσμο στον τομέα αυτό. Επί του παρόντος, συμμετέχουν 10.000 επιστήμονες, εκατοντάδες πανεπιστήμια και εργαστήρια από περισσότερα από 100 έθνη.Η μακρά διακοπή λειτουργίας shutdown 2 ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2020 και έληξε τον Μάρτιο του 2022. Περισσότερα στο CERN::

https://home.cern/news/news/accelerators/ls2-report-new-schedule#:~:text=On%2012%20June%2C%20the%20new,gradually%20from%20December%202020%20onwards

Πύλη για την κόλαση

Φαίνεται ότι, παραφυσικά φαινόμενα έχουν παρατηρηθεί συχνά στο CERN τα τελευταία χρόνια – συμπεριλαμβανομένων πυλών που φαίνεται να ανοίγουν πάνω από τις εγκαταστάσεις. Πολλοί παρατηρητές του δικτύου αλλά και μέλη του προσωπικού πιστεύουν ότι τα φαινόμενα σχετίζονται με τα πειράματα.

Τον Δεκέμβριο του 2015, ένα βίντεο δημοσιεύθηκε στο διαδίκτυο που έδειχνε μια μεγάλη δίνη πάνω από την ερευνητική εγκατάσταση, – επιπλέον, στη δεξιά άκρη της εικόνας, ένα λευκό λαμπερό στρογγυλό αντικείμενο που φαίνεται να εξαφανίζεται μέσα στη δίνη, η οποία διαλύθηκε αμέσως μετά.

Στις 24 Ιουλίου 2016, ο Μεγάλος Επιταχυντής Αδρονίων ενισχύθηκε στη μέγιστη ισχύ για το πείραμα “Awake”. Και πάλι, ένας απόκοσμος, μυστηριώδης σχηματισμός σύννεφων εμφανίστηκε πάνω από την εγκατάσταση.

Αστραπές έλαμψαν από τον σκοτεινό πύργο των νεφών,  φωτίζοντας έντονα ολόκληρη την περιοχή. Οι κάτοικοι της κοινότητας Meyrin σοκαρίστηκαν, ορισμένοι μάλιστα πανικοβλήθηκαν, άλλοι ισχυρίστηκαν ότι άκουσαν απόκοσμους θορύβους, φωνές, σάλπιγγες και μπιπ και ότι είδαν πρόσωπα δαιμόνων.

Οι υπάλληλοι του CERN, οι οποίοι δεν κατονομάστηκαν, περιέγραψαν το γεγονός ως το άνοιγμα μιας πύλης στην κόλαση. Τι πραγματικά συμβαίνει στο CERN? Υπάρχουν ανεπιβεβαίωτες αναφορές επιστημόνων ότι υπήρξαν επανειλημμένες ανεξήγητες βλάβες (αποτυχίες) του LHC τα τελευταία χρόνια, οι οποίες μπορεί να μην ήταν τυχαίες.

Υπάρχει η υποψία ότι εξωγήινες δυνάμεις έβαλαν το χεράκι τους σε αυτό, επειδή πραγματοποιήθηκαν πειράματα που ήταν τόσο επικίνδυνα που θα είχαν αρνητικές επιπτώσεις όχι μόνο στη Γη, αλλά σε ολόκληρο το σύμπαν.

Υπάρχει ένας αριθμός κριτικών ερευνητών που προειδοποιούν εδώ και αρκετό καιρό για τις καταστροφικές συνέπειες της δημιουργίας τεχνητών πυλών, οι οποίες, σύμφωνα με υπολογισμούς, είναι ικανές να καταστρέψουν ολόκληρο το σύμπαν στη χειρότερη περίπτωση. Οι υπερμαγνήτες του CERN (CERN super magnets) δημιουργούν ένα ηλεκτρομαγνητικό πεδίο που είναι περίπου 100.000 φορές ισχυρότερο από τη βαρύτητα (Βαρυτικό πεδίο) της Γης.

Φαίνεται ότι τίποτα δεν αφήνεται στην τύχη στο CERN. Ακόμη και κατά την επιλογή του ονόματος, ο χειριστής πρέπει να είχε κάτι στο μυαλό του.

Αν και το CERN σημαίνει Conseil Européen Recherche Nucléaire , το οποίο μεταφράζεται από τα γαλλικά ως το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Πυρηνικής Έρευνας, ωστόσο, στην κέλτικη μυθολογία υπάρχει επίσης ένας θεός που ονομάζεται Cernunnos.Κάποιοι συνδέουν τον Cernunnos με τον Shiva, ο οποίος σίγουρα δεν κοσμεί τυχαία την είσοδο της ερευνητικής εγκατάστασης. Ο Nataraja  (Ναταράτζα) ή Shiva είναι ο θεός της καταστροφής και της αναδημιουργίας των κόσμων στην ινδουιστική μυθολογία.

 Η επιστροφή των Θεών

Οι παρατηρητές πιστεύουν ότι ισχυροί αποκρυφιστές από όλες τις γωνιές της γης και τα υψηλότερα επίπεδα διαφόρων κυβερνήσεων, της επιστήμης και της έρευνας, σε συνεργασία με μαύρους μάγους και μάγισσες, προσπαθούν να προετοιμάσουν την άφιξη του Σίβα και του πλήθους των δαιμόνων του για να τους απελευθερώσουν από την άβυσσο.

Στο πλαίσιο αυτό, αναφέρεται συχνά και η σατανική τελετή τον Ιούνιο του 2016, η οποία τελέστηκε κατά τη διάρκεια της τελετής εγκαινίων της σήραγγας της βάσης Gotthard. Η σήραγγα βρίσκεται σε άμεση γειτνίαση με το CERN. Οι αποκρυφιστές λένε ότι η τελετή συμβόλιζε την επιστροφή των θεών, αλλά κυρίως του Σατανά.

Υποστηρίζεται ότι στο CERN γίνονται προσπάθειες να χειραγωγηθεί και να ελεγχθεί η συνείδηση των ανθρώπων μέσω της “τεχνητής νοημοσύνης” και των δαιμόνων, προκειμένου να προκληθεί η τελική σύγκρουση μεταξύ του Σατανά και των θεϊκών δυνάμεων – όπως ακριβώς αναφέρεται στην Αποκάλυψη.

Στο επίκεντρο της τελετής εγκαινίων βρισκόταν ένας κατσικάνθρωπος, ο Μπαφομέτ ή Σατανάς, ο οποίος βιώνει την ανάστασή του μετά το θάνατό του και εξοικειώνεται συμβολικά με την τεχνολογία της σύγχρονης κοινωνίας – δαιμονικοί θόρυβοι ακούγονταν ως δραματουργικό υπόβαθρο. Τέλος, ο κατσικάνθρωπος διορίστηκε βασιλιάς του κόσμου από μια γυναίκα.

Μια επίσημη δήλωση ανέφερε ότι η τελετή περιελάμβανε απλώς μορφές και σκηνές από την ελβετική μυθολογία (ήταν ένα μείγμα κελτικής και γερμανικής μυθολογίας), – ωστόσο, πολλά δείχνουν ότι αυτό το τεράστιο θέαμα, το οποίο σίγουρα ξεσήκωσε πολλούς καλεσμένους, χρηματοδοτήθηκε από ηγετικά στελέχη σατανιστικών κύκλων και στοών.

Ο Αμερικανός συγγραφέας του μπεστ σέλερ Σαμποτέρ, που εκδόθηκε το 2018, Τόμας Χορν, ισχυρίζεται ότι κατά τη διάρκεια της κατασκευής του LHC, ζητήθηκε η γνώμη αρχαιολόγων για την απομάκρυνση των ερειπίων του αρχαίου ναού του Αμπάντον, ο οποίος αποτελούσε παλαιότερα την είσοδο του κάτω κόσμου. Σύμφωνα με μια προφητεία, ο Abaddon, ο βιβλικός άγγελος του υπογείου, θα επιστρέψει στους έσχατους καιρούς για να εισαγάγει μια Νέα Παγκόσμια Τάξη.

Οι εσωτεριστές είναι πεπεισμένοι για τη θεωρία ότι αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στους έσχατους καιρούς, – και πράγματι το χάος που επικρατεί στον κόσμο τα τελευταία δύο χρόνια υποδηλώνει κάτι τέτοιο. Είναι δυνατόν ο Abaddon να επιστρέφει μέσω μιας πύλης για να εισαγάγει την από καιρό προγραμματισμένη Νέα Παγκόσμια Τάξη φέτος?

Οι φήμες λένε ότι εδώ γίνονταν μαγικές τελετές ήδη από τους ρωμαϊκούς χρόνους για να έρθουν σε επαφή με τον κάτω κόσμο. Επομένως, η τοποθεσία δεν επιλέχθηκε τυχαία.

Είναι η επιστήμη απλώς καμουφλάζ και ο αποκρυφισμός έχει πραγματικά το πάνω χέρι σε αυτόν τον τόπο?

Σύμφωνα με το μύθο, στην αρχαιότητα οι δαίμονες αυτοί εξορίστηκαν σε μια άλλη διάσταση σε αυτό το μπουντρούμι. Έκτοτε, οι σατανικές δυνάμεις στη γη αναζητούν το κλειδί αυτού του μπουντρουμιού. Είναι αυτό το κλειδί στα χέρια σατανικών υπηρετών στο CERN?

Ένα άτομο που ασχολείται εντατικά με τον αποκρυφισμό είναι ο συγγραφέας Thomas Horn, ο οποίος έχει δημοσιεύσει πολλά βιβλία σχετικά με το θέμα. Για τον Χορν, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι είναι δυνατό να ανοίξουν πύλες σε άλλες διαστάσεις μέσω τελετουργιών, για παράδειγμα για να καλέσουν (επίκληση)  δαιμονικά όντα. Σύμφωνα με τον Χορν, αυτό το εφάρμοζε ήδη ο Βρετανός αποκρυφιστής Aleister Crowley μαζί με τους μαθητές του L. Ron Hubbard και Jack Parsons.

Μετά την ολοκλήρωση πολυετούς έρευνας, ο συγγραφέας και ερευνητής Anthony Patch κατέληξε επίσης στο συμπέρασμα ότι η πλειονότητα των επιστημόνων στο CERN δεν είναι ενημερωμένοι για το τι πραγματικά συμβαίνει στην ερευνητική εγκατάσταση. Σύμφωνα με την έκθεση, μόνο μια μικρή ομάδα πολύ ισχυρών ανθρώπων (μυήθηκε) έχει πρόσβαση σε αυτήν.

Ο Patch ανακάλυψε ότι η ερευνητική εγκατάσταση διοικείται και ελέγχεται από τους Ιησουίτες και ότι οι πιο σημαντικοί ηγέτες του CERN ανήκουν οι ίδιοι στο τάγμα των Ιησουιτών.

ο Patch μπορεί να επιβεβαιώσει ότι όλα τα πειράματα στο CERN αποτελούν μεγάλο κίνδυνο, όχι μόνο για την ανθρωπότητα. Σύμφωνα με τον Patch, εκτός από τα ανοίγματα πυλών, θα διεξαχθούν επίσης πειράματα στο πλαίσιο της λεγόμενης τεχνολογίας της ανάστασης για να επανέλθει στη ζωή το εξαγόμενο DNA από σκελετούς θεών Νεφιλίμ. Εν τω μεταξύ, ακόμη και το DNA αυτών των ανθρώπινων γιγάντων έχει αξιολογηθεί και αντιγραφεί, κάτι για το οποίο το κοινό δεν έχει ενημερωθεί μέχρι στιγμής.

Τον Δεκέμβριο του 2018, ένας ανώνυμος υπάλληλος του CERN ανέφερε ότι μια παλιά μούμια σε φορείο εισήχθη στο κέντρο του LHC – μετά από αντίστροφη μέτρηση (countdown), υπήρξε μια φωτεινή λάμψη. Αφού η μούμια ανασύρθηκε ξανά, λέγεται ότι κινήθηκε.

Η μούμια λέγεται ότι ήταν μέλος ενός εξωγήινου διαστημόπλοιου που συνετρίβη στη Γη πριν από περίπου 13.000 χρόνια. Κατάφεραν οι ερευνητές να επαναφέρουν τη μούμια στη ζωή με τη βοήθεια του LHC, ή είναι αυτή μόνο μια από τις πολλές φανταστικές ιστορίες που λέγονται μετά τη δουλειά με μια μπύρα;Ίσως η μέθοδος της τεχνολογίας ανάστασης να μην είναι τόσο νέα όσο υποθέτει κανείς. Οι Remote viewing ερευνητές στο Ινστιτούτο Farsight έχουν ανακαλύψει ότι τα συστήματα σηράγγων κάτω από τις πυραμίδες της Γκίζας είχαν επίσης τη λειτουργία ενός επιταχυντή σωματιδίων για να επαναφέρουν στη ζωή σώματα νεκρών θεών.

Επισήμως, το CERN διεξάγει έρευνα για το πώς έγινε το σύμπαν μας. Στο μεταξύ, όμως, αυξάνονται οι φωνές των αστροφυσικών που λένε ότι, η Μεγάλη Έκρηξη (Big Bang) δεν έγινε όπως την φαντάζεται η συμβατική επιστήμη μέχρι σήμερα.

Ωστόσο, υπάρχουν τώρα πολλά που πρέπει να ειπωθούν για την τρομερή υπόθεση ότι προφανώς δεν πρόκειται μόνο για την έρευνα στο CERN, αλλά για τη μεταφορά σκοτεινών δυνάμεων από μια διάσταση άγνωστη σε εμάς μέσω μιας υπερδιάστατης πύλης στο παρόν μας.

Το κουτί της Πανδώρας είναι ανοιχτό.

πηγή 13-3-22

Από τον Frank Schwede

https://www.pravda-tv.com/2022/03/geheimnisvolles-cern-kehrt-der-engel-des-untergrunds-durch-ein-kuenstliches-portal-zurueck-um-die-neue-weltordnung-einzufuehren-videos/

================

Πηγές: PublicDomain/Frank Schwede για PRAVDA TV στις 13/03/2022

τα σχετικά βίντεο

19-8-2016

Horror-Hinrichtung aus Spaß – Vermummte am CERN  (τρομακτική εκτέλεση -ανθρωποθυσία- με κουκουλοφόρους στο CERN

https://www.youtube.com/watch?v=nZofciM24d4&t=26s

3-6-2016

Gotthard Base Tunnel opening ceremony

https://www.youtube.com/watch?v=b-TKQaqml6k&t=392s

===================

σχετικές μας αναρτήσεις

9 Φεβρουαρίου 2017

Τα εγκαίνια του μεγαλύτερου σιδηροδρομικού τούνελ στον κόσμο, έμοιαζαν με μυστική αποκρυφιστική τελετή, στην Ελβετία

http://hellenicrevenge.blogspot.com/2017/02/blog-post.html

==============

8 Φεβρουαρίου 2017

Φάρσα με τελετή ανθρωποθυσίας στο CERN, κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και προκάλεσε νέες συνομωσιολογικές θεωρίες

http://hellenicrevenge.blogspot.com/2017/02/cern.html

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr