Home ΠΟΛΙΤΙΚΗ Κεντροαριστερά: Δεν βρήκαν «αντίπαλο του Μητσοτάκη» – Τους… βραχυκύκλωσε και η παρουσία Κασσελάκη

Κεντροαριστερά: Δεν βρήκαν «αντίπαλο του Μητσοτάκη» – Τους… βραχυκύκλωσε και η παρουσία Κασσελάκη

by _
0 comment 69 views
Κεντροαριστερά: Δεν βρήκαν …
Κεντροαριστερά: Δεν βρήκαν …

Κεντροαριστερά: Δεν βρήκαν «αντίπαλο του Μητσοτάκη» – Τους… βραχυκύκλωσε και η παρουσία Κασσελάκη

Τι είπαν Τεμπονέρας, Χριστοδουλάκης και Αχτσιόγλου – Απροειδοποίητη εμφάνιση Κασσελάκη που προκάλεσε χειροκροτήματα και γιουχαΐσματα


Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 20:30 η εκδήλωση «Απέναντι στην κυριαρχία Μητσοτάκη, ποιος; Μία συζήτηση που επείγει» που διοργλανωσε η «Εφημερίδα των Συντακτών» στο θέατρο «Άλφα Ληναίος – Φωτίου» για το μέλλον της Κεντροαριστεράς με ομιλητές τον Διονύση Τεμπονέρα από τον ΣΥΡΙΖΑ, τον Μανώλη Χριστοδουλάκη από το ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ και την Έφη Αχτσιόγλου από τη Νέα Αριστερά.

Τις εντυπώσεις έκλεψε ωστόσο, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος εμφανίστηκε απροειδοποίητα «σαρώνοντας» επικοινωνιακά το γεγονός προκαλώντας μάλιστα έντονες αντιδράσεις από τους παρευρισκομένους, όπως χειροκροτήματα και γιουχαΐσματα. Η εμφάνιση Κασσελάκη αποτέλεσε έκπληξη καθώς κεντρικά η Κουμουνδούρου είχε προσπαθήσει τα προηγούμενα 24ωρα να υποβαθμίσει την εκδήλωση.

Από την συζήτηση ωστόσο δεν προέκυψε κάποιο πολιτικό αποτέλεσμα που θα αποτελέσει καταλύτη των εξελίξεων στον ευρύτερο χώρο, όπως φάνηκε και από τις δηλώσεις που ακολούθησαν μετά το πέρας της εκδήλωσης. Στο πλαίσιο αυτό, απάντηση για το «ποιος θα είναι απέναντι στον Μητσοτάκη» δεν δόθηκε στην εκδήλωση….

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ! >> 

https://www.protothema.gr/politics/article/1466335/den-vrikan-adipalo-tou-mitsotaki-stin-kedroaristera-tous-vrahukuklose-i-parousia-kasselaki/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr