Home Greek News Ο Βασιλιάς Κάρολος προσποιείται ότι έχει “καρκίνο” για να προωθήσει τη νέα πανδημία καρκίνου (λόγω του ΕΜΒΟΛΙΟΥ COVID) και το…ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΟ!!!

Ο Βασιλιάς Κάρολος προσποιείται ότι έχει “καρκίνο” για να προωθήσει τη νέα πανδημία καρκίνου (λόγω του ΕΜΒΟΛΙΟΥ COVID) και το…ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΟ!!!

by _
0 comment 226 views

Ο Βασιλιάς Κάρολος προσποιείται ότι έχει “καρκίνο” για να προωθήσει τη νέα πανδημία καρκίνου (λόγω του ΕΜΒΟΛΙΟΥ COVID) και το…ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΟ!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


 

View this post on Instagram

 

A post shared by John Kountouris (@johnkountouris)


Αυτές οι ανοησίες σχετικά με τον καρκίνο του Βασιλέα Κάρολου του Ηνωμένου Βασιλείου είναι μια προσπάθεια ομαλοποίησης του καρκίνου για τους μικρούς εγκεφάλους ανάμεσά μας (και υπάρχουν πολλοί!)

Το ΙΔΙΟ πρόγραμμα πλύσης εγκεφάλου για τον ψευδο-κορωνοϊό το χρησιμοποιούν ΚΑΙ ΠΑΛΙΝ τα ΜΜΕ, αλλά τώρα για τη πανδημία καρκίνου που, ΟΝΤΩΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ και σαρώνει πολλούς ανά τον κόσμο! ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ???

Μιλάμε εδώ για την ομαλοποίηση του ΚΑΡΚΙΝΟΥ για τις ΜΑΖΕΣ. Δέκα χιλιάδες διαγιγνώσκονται «τυχαία», ενώ τώρα μας λένε ότι το 50% του πληθυσμού θα νοσήσει από καρκίνο, συμπεριλαμβανομένου του “Βασιλιά”. Αναρωτιέμαι τι έβαλε στο σώμα του το 50% του πληθυσμού μόνο για να του δώσει μετά καρκίνο…; Χμμμ… Μπορείς να πεις το…ΕΜΒΟΛΙΟ κατά του COVID???!!!

Έχουμε πανδημία παιδιά;;; ΝΑΙ, η πανδημία του ΚΑΡΚΙΝΟΥ που έχουν κολλήσει πάρα πολλά εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο εξαιτίας του ψευτο-εμβολίου κατά του ψευδο-COVID-19!!! Γι’ αυτό, όλοι μιλάμε σήμερα για καρκίνους-…ΤΟΥΡΜΠΟ που έχουν πλέον πάρα πολλοί…ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ με το μπόλι COVID.

Είναι ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ πως ο καρκίνος πρωτοεμφανίστηκε πριν 100+ χρόνια μετά τη πρωτοκυκλοφορία των πρώτων μορφών…ΕΜΒΟΛΙΩΝ!!! Είναι ΓΕΓΟΝΟΣ πως οι εμβολιασμένοι με το ψευτο-εμβόλιο του ψευδο-κορωνοϊού έχουν αρχίσει να παθαίνουν τον…ΚΑΡΚΙΝΟ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΗΨΗ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ!!! Και ΤΩΡΑ θα δώσουμε πάλι ένα μπόλι για τον ιδιον τον…ΚΑΡΚΙΝΟ???!!! ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ;;; ΔΗΛΑΔΗ, ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΕΠΙ…ΚΑΡΚΙΝΟΥ!!! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!

Προφανώς λένε στους ανθρώπους που έχουν κολλήσει καρκίνο από το εμβόλιο για τον COVID ότι αυτή είναι η “νέα πανδημία” και ότι τυχαίνει να έχουν ένα “εμβόλιο κατά του καρκίνου” για να τους “θεραπεύσουν”!!!

Είναι να απορεί κανείς πως η ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΑ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΠΛΥΣΗΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ γίνεται τώρα και στην…ΕΛΛΑΔΑ;;; Διαβάστε επίσης το άρθρο  Δρ. Γ. Παυλάκης: «Ο καρκίνος θα νικηθεί, είμαστε πολύ κοντά» – Έρχονται….ΕΜΒΟΛΙΑ

Διαβάστε τώρα όλα τα παρακάτω tweets γιατί το X (Twitter) είναι ΓΕΜΑΤΟ αναρτήσεις ξύπνιων ανθρώπων που ΔΕΝ τσιμπάνε όταν ακούνε ότι ο βασιλιάς (της ΠΛΑΚΑΣ) έχει κολλήσει καρκίνο:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

View this post on Instagram

 

A post shared by John Kountouris (@johnkountouris)


COVID, COVID-19, King Charles, cancer, England, Great Britain, UK, UK news, World news, covid vaccine , fake cancer , Charles III, King Charles III, Buckingham Palace,  καρκίνος, Αγγλία, Μεγάλη Βρετανία, Ηνωμένο Βασίλειο, ειδήσεις για το Ηνωμένο Βασίλειο, Παγκόσμιες ειδήσεις, εμβόλιο κατά του Covid , ψεύτικο καρκίνο , Charles III, King Charles III, Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ , εμβόλιο κατά του καρκίνου 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr