Home Greek News Δύο ελληνικά τηλεσκόπια θα «μιλήσουν» μέσω ακτίνας λέιζερ με διαστημόπλοιο της…NASA-Μάσα &…ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΤΟ ΚΟΣΜΟ!!!

Δύο ελληνικά τηλεσκόπια θα «μιλήσουν» μέσω ακτίνας λέιζερ με διαστημόπλοιο της…NASA-Μάσα &…ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΤΟ ΚΟΣΜΟ!!!

by _
0 comment 132 views
Δύο ελληνικά τηλεσκόπια θα «μιλήσουν» μέσω ακτίνας λέιζερ με διαστημόπλοιο της NASA-Μάσα &…ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΤΟ ΚΟΣΜΟ!!!
Δύο ελληνικά τηλεσκόπια θα «μιλήσουν» μέσω ακτίνας λέιζερ με διαστημόπλοιο της NASA-Μάσα &…ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΤΟ ΚΟΣΜΟ!!!

GreekNewsOnDemand.com: Δύο ελληνικά τηλεσκόπια θα «μιλήσουν» μέσω ακτίνας λέιζερ με διαστημόπλοιο της NASA-Μάσα &…ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΤΟ ΚΟΣΜΟ!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


ΠΟΤΕ θα ξυπνήσει ο κόσμος στην…ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ότι αυτοί οι ΑΠΑΤΩΝΕΣ μας…ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΙΛΙ ΓΑΖΙ με το ΨΕΥΤΟ-διάστημα, κτ. ;;; ΕΜΕΙΣ, ΒΡΕ, ΕΙΜΑΣΤΕ…ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, των οποίων το Ευαγγέλιον ΔΕΝ κάνει λόγο για ένα δήθεν «ηλιακό σύστημα» με άλλους «πλανήτες» και αχανείς γαλαξίες, κτλ., αλλά κάνει λόγο για μια γη…ΕΠΙΠΕΔΗ με ένα μεγάλο…ΣΤΕΡΕΩΜΑ ή ΘΟΛΟ που την καλύπτει από πάνω και που δεν μπορεί να τρυπήσει…ΚΑΝΕΙΣ μιας και είμαστε ΟΛΟΙ…ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ ΕΔΩ σε τούτη τη γη και…ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ γιατί ζούμε σε ένα σύστημα…ΓΕΩΔΑΙΤΙΚΟ, ΓΕΩΚΕΝΤΡΙΚΟ!!!

ΑΡΑ, ΠΩΣ μπορεί να υπάρχει «διαστημόπλοιο της NASA» αφού το «Διάστημα»…ΔΕΝ ΥΠΑΡXΕΙ ΚΑΝ;;;

Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο Δείτε πώς η NASA εξαπατά τον κόσμο για το ψεύτικο διάστημα! – Κοιτάξτε πως στήνουν την ψευτο-επανείσοδο στην ατμόσφαιρα της γης! για περισσότερα!

Δείτε πώς η NASA εξαπατά τον κόσμο για το ψεύτικο διάστημα! – Κοιτάξτε πως στήνουν την ψευτο-επανείσοδο στην ατμόσφαιρα της γης!

 


Δύο ελληνικά τηλεσκόπια θα «μιλήσουν» μέσω ακτίνας λέιζερ με διαστημόπλοιο της NASA

Το πρωτοποριακό πείραμα θα ανοιξει τον δρόμο για ταχύτερες και ασφαλέστερες επικοινωνίες στη Γη και το Διάστημα


Το τηλεσκόπιο στην κορυφή του Χελμού στην Αχαΐα και αυτό στο Κρυονέρι της Κορινθίας επέλεξε o Ευρωπαϊκός Οργανισμός Διαστήματος (ESA) για να λάβουν μέρος σε ένα πρωτοποριακό πείραμα επικοινωνίας με διαστημόπλοιο που βρίσκεται εκατοντάδες εκατομμύρια χιλιόμετρα από τη Γη.

Η αποστολή ξεκίνησε στις 13 Οκτωβρίου 2023 με στόχο τον αστεροειδή 16 Ψυχή που βρίσκεται μεταξύ Άρη και Δια. Ο αστεροειδής θεωρείται ένα από τα απομεινάρια της εποχής που σχηματιζόταν το ηλιακό σύστημα πριν από 4,5 δισεκατομμύρια χρόνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ! >> https://www.protothema.gr/greece/article/1449240/duo-ellinika-tileskopia-tha-milisoun-meso-aktinas-leizer-me-diastimoploio-tis-nasa/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr