Home ΣΤΡΑΤΟΣ / ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ / ΕΥΠ Αντιδρούν Δικαστές και Εισαγγελείς για τους Ποινικούς Κώδικες Φλωρίδη

Αντιδρούν Δικαστές και Εισαγγελείς για τους Ποινικούς Κώδικες Φλωρίδη

by _
0 comment 109 views
 
 

Αντιδρούν Δικαστές και Εισαγγελείς για τους Ποινικούς Κώδικες Φλωρίδη

Λαϊκίστικες και θνησιγενείς οι αλλαγές του ποινικού κώδικα «Χαρακτηριστικό δείγμα αντιεπιστημονικού κειμένου αποτελεί το νομοσχέδιο που τροποποιεί διατάξεις του ποινικού κώδικα», επισημαίνουν έξι μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων


Λαϊκίστικες και θνησιγενείς οι αλλαγές του Ποινικού Κώδικα «Χαρακτηριστικό δείγμα αντιεπιστημονικού κειμένου αποτελεί το νομοσχέδιο που τροποποιεί διατάξεις του Ποινικού Κώδικα», επισημαίνουν έξι μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων.

Σε κείμενο παρατηρήσεών τους οι κ.κ. Χριστόφορος ΣεβαστίδηςΧαράλαμπος ΣεβαστίδηςΠαντελής ΜποροδήμοςΜιχάλης ΤσέφαςΙωάννης Ασπρογέρακας και Έφη Κώστα, επισημαίνουν ότι με τη νομοθετική πρωτοβουλία του Υπουργείου Δικαιοσύνης παραμερίζεται η επιστήμη «για χάρη ενός λαϊκού εντυπωσιασμού».

Λεπτομερείς παρατηρήσεις για όλες τις προτεινόμενες αλλαγές περιλαμβάνονται στην ιστοσελίδα της ομάδας antimolia.gr ενώ στο εισαγωγικό σημείωμα κάνουν λόγο για προτάσεις εντυπωσιασμού και θνησιγενείς αλλαγές.

Εδώ ολόκληρο το κείμενο των παρατηρήσεων: Διαβάστε την συνέχεια στο  dikastikoreportaz.gr 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr