Home Greek News Αναφορά-βόμβα: Ο Ζελένσκι μετακομίζει στις ΗΠΑ και θα του δώσουν αμερικανική ιθαγένεια και όχι μόνο!!!

Αναφορά-βόμβα: Ο Ζελένσκι μετακομίζει στις ΗΠΑ και θα του δώσουν αμερικανική ιθαγένεια και όχι μόνο!!!

by _
0 comment 199 views

Αναφορά-βόμβα: Ο Ζελένσκι μετακομίζει στις ΗΠΑ και θα του δώσουν αμερικανική ιθαγένεια και όχι μόνο!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Μια αναφορά-βόμβα από έναν υποτιθέμενο πράκτορα της Μυστικής Υπηρεσίας ισχυρίζεται ότι το γραφείο του βοηθά τον Ζελένσκι να μετακομίσει στις ΗΠΑ όπου θα του δοθεί προστασία, προσωπικός σεφ και πολυτελής κατοικία!

Αυτός ο πράκτορας μοιράζεται αρχεία πολιτογράφησης που δείχνουν ότι ο Ζελένσκι θα λάβει και την αμερικανική υπηκοότητα!

Ο Zelensy θα μεταφερθεί στην πολιτεία της Φλόριντα. Ας μην ξεχνάμε ότι ο Κυβερνήτης Ρον Ντε Σάντις έχει υποστηρίξει τον Ζελένσκι και τις πολεμικές του προσπάθειες εναντίον της Ρωσίας.

Σύμφωνα με αυτόν τον πράκτορα των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ, ο οποίος είναι πληροφοριοδότης, και ο οποίος εξακολουθεί να εργάζεται στο Γραφείο της Μυστικής Υπηρεσίας των ΗΠΑ, ισχυρίζεται ότι έχει έγγραφα ότι οι ΗΠΑ έχουν ήδη διαπραγματευτεί ένα σχέδιο για την απομάκρυνση του Ζελένσκι από την εξουσία και την προσαγωγή του Ηνωμένες Πολιτείες ως πολίτης των ΗΠΑ.

Δείτε τώρα το σχετικό έγγραφο. Αυτό είναι ένα πραγματικό έγγραφο της πολιτογράφησης του Ζελένσκι στις Ηνωμένες Πολιτείες:

Αυτός ο πληροφοριοδότης δημοσίευσε επίσης ανώνυμα ένα βίντεο στο YouTube που υποστηρίζει αυτούς τους ισχυρισμούς. Ακούστε το στο 41ο λεπτό αυτού του βίντεο (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ):

Να τι λέει:

Εργάζομαι στο γραφείο Προστατευτικών Επιχειρήσεων της Μυστικής Υπηρεσίας των Ηνωμένων Πολιτειών. Στο γραφείο. Έχω πληροφορίες που πιστεύω ότι πρέπει να δημοσιοποιηθούν. Τον Νοέμβριο του τρέχοντος έτους, το γραφείο μας ανέλαβε να σχεδιάσει και να προετοιμάσει μια επιχείρηση για τη διασφάλιση της προστασίας του Ουκρανού προέδρου Volodymyr Zelenskyy και της οικογένειάς του.

Η κυβέρνηση Τζο Μπάιντεν προετοιμάζεται ενεργά με βάση την ιδέα ότι, πρώτον, ο Ζελένσκι δεν θα είναι ο Ουκρανός πρόεδρος μετά την επόμενη άνοιξη και, δεύτερον, ότι αυτός και η οικογένειά του θα χρειαστούν μακροπρόθεσμη ή μόνιμη ασφάλεια εντός των Ηνωμένων Πολιτειών. Η κυβέρνηση Μπάιντεν σχεδιάζει να διαθέσει ένα απίστευτο ποσό χρημάτων και πόρων για αυτή την επιχείρηση. Θα του δοθούν όχι μόνο μερικοί πράκτορες ασφαλείας, αλλά θα του δοθεί πλήρης προστασία από τη Μυστική Υπηρεσία των Ηνωμένων Πολιτειών. Η Μυστική Υπηρεσία πρέπει να του παρέχει σπίτι, ασφάλεια, προσωπική μεταφορά ακόμα και προσωπικό υπηρέτη.

Ο πρώην πράκτορας της CIA Λάρι Τζόνσον μίλησε στην εκπομπή «Redacted». Ο κ. Λάρι ήταν ο πρώτος άνθρωπος που προέβλεψε ότι ο Ζελένσκι θα απομακρυνθεί από την εξουσία. Ήταν το πρώτο άτομο που σήμανε συναγερμός και είπε ότι ο Ζελένσκι έχει μεγάλο μπελά.

Ο κ. Λάρι λέει ότι τα έγγραφα πολιτογράφησης ενός Ζελένσκι φαίνεται να είναι νόμιμα.

Είπε επίσης ότι ΔΕΝ υπάρχει δρόμος μπροστά για την Ουκρανία. Η ρωσική νίκη εξασφαλιστηκε. Οι Ουκρανοί αναγκάζονται να παραχωρούν συνέχεια εδάφη στους Ρώσους κάθε μέρα.

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ!

ΜΕΤΑΒΕΙΤΕ ΣΤΟ 30:00 ΛΕΠΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ!



ΠΗΓΗ >> 

 


Breaking! Zelensky Moving To US & Given Citizenship Says Whistleblower! – Redacted News Live

Tuesday, December 5, 2023 18:0

MOVE TO 30:00 MINUTE MARK TO AVOID INTRO!

A bombshell story from a purported Secret Service agent claims his office is helping Zelensky relocate to the U.S. where he’ll be given protection, a personal chef, and luxury housing. This agent shares naturalization records showing that Zelensky will be granted U.S. citizenship as well.



Ukraine, Ukraine news, Zelenskyy, War In Ukraine, US, Russia,

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr