Home Greek News Ο μυστηριώδης θάνατος της Ευρωβουλευτή που κατήγγειλε την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν για την κατάπτυστη συμφωνία με την Pfizer για τα εμβόλια!!!

Ο μυστηριώδης θάνατος της Ευρωβουλευτή που κατήγγειλε την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν για την κατάπτυστη συμφωνία με την Pfizer για τα εμβόλια!!!

by _
0 comment 150 views
Ο μυστηριώδης θάνατος της Ευρωβουλευτή που κατήγγειλε την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν για την Pfizer – Το είχαμε πρωτοαποκαλύψει πέρσι εμείς στο FOCUS FM!!!
Ο μυστηριώδης θάνατος της Ευρωβουλευτή που κατήγγειλε την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν για την Pfizer – Το είχαμε πρωτοαποκαλύψει πέρσι εμείς στο FOCUS FM!!!

Ο μυστηριώδης θάνατος της Ευρωβουλευτή που κατήγγειλε την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν για την κατάπτυστη συμφωνία με την Pfizer για τα εμβόλια!!!


Διαβάστε πρώτα τα εξης άρθα που έχουμε βγάλει εδώ και 2,5 χρόνια για αυτό θέμα (από το 2021 μέχρι σήμερα)…

Εμβόλια μέχρι να πεθάνουμε: Mega deal 1,8 δισ. δόσεων μεταξύ ΕΕ και Pfizer – «Θα εμβολιάσουμε παιδιά & εφήβους»

Σκάει σκάνδαλο μεγατόνων: Υπήρξε ανταλλαγή μηνυμάτων μεταξύ Μπουρλά & Ούρσουλας πριν την αγορά των εμβολίων

Ακόμη και ΠΡΟ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ είχε συμφωνήσει η Pfizer του Μπουρλά με την ΕΕ για τα…ΕΜΒΟΛΙΑ αξίας πολλών δις!!!

Η Ευρωπαΐκή Εισαγγελία διερευνά την Ούρσουλα για τη συμφωνία εμβολίων Pfizer!

Κρίστιαν Τέρχες για “PFIZERGATE”: «Παρήγγειλαν 10 δόσεις για κάθε Ευρωπαίο! Να παραιτηθεί η πρόεδρος της Κομισιόν» – ΗΧΗΤΙΚΟ Focus FM 103.6

Πανικός στις Βρυξέλλες – Μετά το QatarGate έρχεται PfizerGate;

«KΕΡΑΥΝΟΣ» για τα ΕΜΒΟΛΙΑ PFIZER! Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο θέλει να ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ την είσοδο στον Μπουρλά!!! ΒΙΝΤΕΟ

New York Times: Στα δικαστήρια κατά της Κομισιόν για τα SMS μεταξύ Φον ντερ Λάιεν και Μπουρλά

ΕΠΙΣΗΣ, και προτού διαβάστε το εξής άρθρο για αυτό το θέμα, το δικό μας σάιτ, ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ (GreekNewsOnDemand.com), ήμασταν το πρώτο σάιτ να σας αποκαλύψει το γεγονός πως όλα αυτά που αφορούν την εν λόγω συμφωνία Pfizer – ΕΕ ήταν ήδη συμφωνημένα …ΠΡΟ ψευτο-πανδημίας και το είχαμε πρωτο-καταγγείλει πανελλαδικά αυτό στο FOCUS FM (πατήστε ΕΔΩ) με τον κ Στέφανο Δαμιανίδη τον Οκτ. του 2022!!! Διαβάστε επίσης Ακόμη και ΠΡΟ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ είχε συμφωνήσει η Pfizer του Μπουρλά με την ΕΕ για τα…ΕΜΒΟΛΙΑ αξίας πολλών δις!!! για περισσότερα…

Ακόμη και ΠΡΟ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ είχε συμφωνήσει η Pfizer του Μπουρλά με την ΕΕ για τα…ΕΜΒΟΛΙΑ αξίας πολλών δις!!!

Διαβάστε επίσης Ο Γιάννης Κουντούρης στο FOCUS FM για την περιβόητη συμφωνία Μπουρλά και Ούρσουλας – Ακόμη και ΠΡΟ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ είχε συμφωνήσει η Pfizer του Μπουρλά με την ΕΕ για τα…ΕΜΒΟΛΙΑ αξίας πολλών δις!!!….

Ο Γιάννης Κουντούρης στο FOCUS FM για την περιβόητη συμφωνία Μπουρλά και Ούρσουλας – Ακόμη και ΠΡΟ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ είχε συμφωνήσει η Pfizer του Μπουρλά με την ΕΕ για τα…ΕΜΒΟΛΙΑ αξίας πολλών δις!!!….

ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ!!!… 


Ο μυστηριώδης θάνατος της Ευρωβουλευτή που κατήγγειλε την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν για την Pfizer

Ήταν κατά των φυτοφαρμάκων (που μετέπειτα αποδείχθηκαν επικίνδυνα), κατά των πιστοποιητικών εμβολιασμού και κατά της υποχρεωτικότητας των εμβολίων. Κυνηγούσε την Ούρσουλα για τις συμβάσεις με την Pfizer. Αφοσιωμένη μέχρι την τελευταία στιγμή σε ιδανικά και ιδεώδη.


Ο μυστηριώδης θάνατος της Ευρωβουλευτή που κατήγγειλε την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν για την Pfizer

Η Ριβάσι ήταν μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για τους Πράσινους από το 2009…

Newsroom

22:52 – 04/12/2023

Τελευταία ενημέρωση: 23:07 – 04/12/2023

Η Μισέλ Ριβάσι, η ευρωβουλευτής των Πρασίνων που πίεσε να δημοσιοποιηθούν οι ανταλλαγές SMS μεταξύ της προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του διευθύνοντος συμβούλου της Pfizer, πέθανε την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου σε ηλικία 70 ετών από καρδιακή προσβολή, ενώ κατευθυνόταν προς το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες.

Η Ριβάσι ήταν μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για τους Πράσινους από το 2009, συμμετέχοντας κυρίως σε μια μάχη κατά της συμφωνίας ελεύθερων συναλλαγών ΕΕ-Mercosur και αντιστάθηκε στη χρήση φυτοφαρμάκων, συμπεριλαμβανομένου του glyphosate.

Στο όνομα της διαφάνειας, αφιερώθηκε στη διερεύνηση της λεγόμενης «υπόθεσης SMS», η οποία αφορά σε υποψίες για μηνύματα κειμένου που ανταλλάχθηκαν μεταξύ της προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και του διευθύνοντος συμβούλου της Pfizer, Άλμπερτ Μπουρλά, σχετικά με τη διαπραγμάτευση μιας σύμβασης για 1,8 δισεκατομμύρια δόσεις εμβολίων COVID-19.

«Πάντα έτοιμη να υπερασπιστεί τις αρχές που αγαπούσε, η Michèle Rivasi, αφιέρωσε τη ζωή της στην προστασία της βιοποικιλότητας και της υγείας, καθώς και στον αγώνα για τη διαφάνεια των θεσμών μας, προς το συμφέρον των ευρωπαίων πολιτών», αναφέρεται σε δελτίο τύπου.

Ήταν επίσης γνωστή για την αμφιλεγόμενη στάση της σχετικά με τα εμβόλια. Καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας της Covid-19, η ευρωβουλευτής είχε επικρίνει την εφαρμογή ενός «πιστοποιητικού COVID-19» και τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των εργαζομένων στον τομέα της υγείας στη Γαλλία.

Στο X (πρώην Twitter), η πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Ρομπέρτα Μέτσολα δήλωσε «λυπημένη» για τον «αιφνίδιο θάνατο» της Ριβάσι, «μιας έμπειρης ευρωβουλευτή με βαθιές πεποιθήσεις, αφοσιωμένης και σκληρά εργαζόμενης».

«Είμαστε βαθιά λυπημένοι για τον θάνατο της συναδέλφου μας Michèle Rivasi. […] Η αξιοσημείωτη καριέρα της, οι παθιασμένες πολιτικές της μάχες και η ενσυναίσθησή της έχουν αφήσει το στίγμα τους σε όλους όσους είχαν την ευκαιρία να τη γνωρίσουν», δήλωσαν ο Terry Reintke και ο Philippe Lamberts, εκ μέρους της Ομάδας των Πρασίνων/EFA.

«Η Ομάδα μας και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο χάνουν σήμερα μια πολιτική προσωπικότητα που, καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας της, προσπάθησε πάνω από όλα να υπερασπιστεί το δημόσιο συμφέρον», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Πριν εκλεγεί ευρωβουλευτής, η Rivasi ήταν βουλευτής της νοτιοανατολικής Γαλλίας της Ντρομ από το 1997 έως το 2002. Ίδρυσε επίσης την Επιτροπή Ανεξάρτητης Έρευνας και Πληροφόρησης για τη Ραδιενέργεια (CRIIRAD) μετά την πυρηνική καταστροφή του Τσερνομπίλ τον Απρίλιο του 1986.

ΠΗΓΗ >> https://www.ieidiseis.gr/kosmos/225694/o-mystiriodis-thanatos-tis-evrovoulefti-pou-katiggeile-tin-oyrsoula-von-der-laien-gia-tin-pfizer

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr