Home Greek News Πλύσις εγκεφάλoυ σε μαθητές στην ΕΛΛΑΔΑ για τεκνοθεσία-γάμo ομοφυλόφιλων…

Πλύσις εγκεφάλoυ σε μαθητές στην ΕΛΛΑΔΑ για τεκνοθεσία-γάμo ομοφυλόφιλων…

by _
0 comment 165 views
Πλύσις εγκεφάλoυ σε μαθητές στην ΕΛΛΑΔΑ για τεκνοθεσία-γάμo ομοφυλόφιλων…
Πλύσις εγκεφάλoυ σε μαθητές στην ΕΛΛΑΔΑ για τεκνοθεσία-γάμo ομοφυλόφιλων…

Πλύσις εγκεφάλoυ σε μαθητές στην ΕΛΛΑΔΑ για τεκνοθεσία-γάμo ομοφυλόφιλων…

Ένα απόγευμα της προηγούμενης Πέμπτης μου λέει ο γιος μου :”Μαμά, θέλω να πας στο σχολείο μου. Η κυρία της γλώσσας έκανε μάθημα “οικογένειας” και έχει πει πως στο μέλλον να είμαστε έτοιμοι να δούμε παιδιά που οι γονείς τους είναι δύο μπαμπάδες η δύο μαμάδες. Δεν θέλαμε να τα ακούμε αυτά, θέλαμε να φύγουμε από το μάθημα, αλλά η κυρία μας απέλυσε με απουσία.”… Καταλαβαίνετε πως αισθάνθηκα…

Είναι η πρώτη φορά που ο γιος μου με ζητάει να πάω στο σχολείο να μιλήσω με την καθηγήτρια. Μου λέει αστειευοντας “Προσπάθησε να μην εκκενώσουν το σχολείο, γιατί σε ξέρω”…

Όμως εγώ δεν είχα καμία διάθεση για πλάκα και την επόμενη μέρα ήμουν σχολείο.

Η διευθύντρια προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα, έλεγε πως και αυτή είναι εναντίον. 

Τι άκουσα γενικά – πως το θέμα ήταν οι “προβληματικές” οικογένειές, δηλαδή όπως χωρίς τον μπαμπά, χωρίς τη μαμά, τι να παρατάνε το παιδί, για μια γυναίκα που απευθύνεται σε τράπεζα σπέρματος.. μέχρι εκεί έγραφε το βιβλίο, μετά η καθηγήτρια με την πρωτοβουλία της προσθέτει και το θέμα πως το παιδί μπορεί να έχει και δύο μπαμπάδες και δύο μανάδες.

Εγώ της λέω πως σκοπεύω να της κάνω καταγγελία στο πρωτοβάθμια γιατί δεν έδωσα κανένα δικαίωμα σε κανέναν στο σχολείο να μιλάει με το παιδί μου για τις ανομαλιες. Μα λένε, αυτά θα τα βρούμε μπροστά σε λίγο..Τι της λέω?? Εσείς τα λέτε? Εγώ λέω όχι, ΔΕΝ θα τα βρούμε μπροστά αν γίνουμε τελικά πολίτες σε αυτή τη χώρα και όχι κοπάδι προβάτων που δεν το ρωτάνε για τίποτα και που δεν αποφασίζει τίποτα, και της λέω εσείς προσωπικά με αυτή την ενέργεια το πλησιάζετε! 

Λεω με ποιο δικαίωμα ακουμπάτε το ψυχισμό του παιδιού μου;; Ξέρετε ότι κάνετε προπαγάνδα ομοφυλοφιλικών σχέσεων; Ξέρετε πως το ποσοστό των ομοφυλόφιλων τα τελευταία χρόνια έχει αυξηθεί κατά 25%? Και γιατί? Γιατί το ποσοστό των ανθρώπων που το έχουν εκ γενετής είναι μόνο 2%!

Να φανταστείτε πως την προηγούμενη ακριβώς μέρα μου πήραν τηλέφωνο και ρώτησαν ΑΝ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΠΆΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΊΑ το παιδί! Εγώ που δεν είμαι θρησκια , δεν έχω κανένα πρόβλημα να πάει το παιδί εκεί με τους φίλους του.

Λέω, έχετε ακούσει τι πάει να πει “Overton window”? Και βέβαια δεν το έχουν ακούσει, αφού δεν ξέρω αν γενικά πιάνουν τα βιβλία στα χέρια τους..Ψάξτε λέω στο Google. 

Λέει πως την πιο ακραία ιδέα μπορείς να την ενσαρκώσεις στην κοινωνία αν ξεκινάς σιγά σιγά, σταγόνα σταγόνα,σαν το παράθυρο που ανοίγεις. Δεν βλέπετε πως το πλύσιμο εγκεφάλου έχει ξεκινήσει γ’αυτο το θέμα;

Λοιπόν, το σχολείο δεν το εκκένωσαν, μείναμε στο ότι στο επόμενο μάθημα θα πει πως στηρίζουμε παραδοσιακες οικογένειας και τέτοια. Εγώ το παρακολουθώ, αλλιώς θα κινηθω νομικά.

Θα σας κρατάω ενήμερους για την εξέλιξη της υπόθεσης.

P. S. Έχουμε και κάτι πολύ θρησκειους γωνίες στην τάξη, που δεν τους άρεσε αυτό που έγινε, αλλά εννοείται κάνεις άλλους δεν πήγε στο σχολείο.

OLIA KLIOUEVA

https://apagoreuetai-group.blogspot.com/2023/12/blog-post_0.html?fbclid=IwAR0EHzYtcPdZeX7gDHhGbK3qN6X0RMDidp4jcQPFIMGFwqgsk6na9JqnWYw

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr