Home ΠΟΛΙΤΙΚΗ Τρελο-Πάκης: “Ευχαριστούμε τους μετανάστες”. Όταν αναρωτιέσαι ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ καπνίζει ο πρ. ΠτΔ…

Τρελο-Πάκης: “Ευχαριστούμε τους μετανάστες”. Όταν αναρωτιέσαι ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ καπνίζει ο πρ. ΠτΔ…

by _
0 comment 231 views

Τρελο-Πάκης το 2006: “Ευχαριστούμε τους μετανάστες”.

Τρελο-Πάκης το…2019: Παυλόπουλος: Οφείλουμε να υπερασπιστούμε τους πρόσφυγες

Όταν αναρωτιέσαι ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ καπνίζει ο ΠτΔ σου…


ΤΟ ΕΞΗΣ ΑΡΘΡΟ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΒΓΑΛΕΙ ΠΡΙΝ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΟΣΟ ΠΟΤΕ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ, ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ, Ο ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ (ΕΤΣΙ ΛΕΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΑ) ΑΛΛΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΗ ΛΑΘΡΘΟ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ!!! ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΟΥΣ ΨΕΥΤΟ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ…ΤΟΥΡΚΙΑ!!! ΦΑΣΚΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΦΑΣΚΕΙ Ο πρ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!!!


Αυτό το είχε πει ο κο Προκόποης Παυλός το 2006. ΔΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΤΙ ΑΛΛΟ είχε συμβεί εκείνη την εποχή όσον αφορά το ΙΔΙΟ ΖΗΤΗΜΑ, το…λαθρομεταναστευτικό….

ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΣ, ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟ 2006 ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΣΕΙ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΣ (!!!) ΤΟ «ΕΚΤΑΚΤΟ ΚΥΜΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ» ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΙΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΧΕΜΕΝΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ!!!!

Διαβάστε περισσότερα εδώ >> https://greeknewsondemand.com/2019/11/20/%cf%80%ce%b1%ce%b3%ce%ba%ce%


Σύμφωνα με πρόσφατο άρθρο του Crash.gr:

Μηνύματα προς την Τουρκία, αλλά και προς την Ευρωπαϊκή Ένωση έστειλε σήμερα από την Πάτρα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος.

Κατά την διάρκεια της αντιφώνησής του προς τον μητροπολίτη Πατρών, Χρυσόστομο, στο επίσημο γεύμα που παρατέθηκε για την εορτή του πολιούχου Αγίου Ανδρέα ο Προκόπης Παυλόπουλος τόνισε, «είμαστε αποφασισμένοι να υπερασπιστούμε το χειμαζόμενο άνθρωπο, αλλά δεν είναι μόνο δικό μας θέμα, διότι ο χειμαζόμενος άνθρωπος και ιδίως ο πρόσφυγας είναι ζήτημα, το οποίο αφορά την ευρωπαϊκή μας οικογένεια, γιατί πρέπει και εκείνη να δείχνει πόσο είναι αφοσιωμένη σε αυτές τις κοινές αρχές και αξίες, οι οποίες μας ενώνουν όλους κάτω από το αέτωμα του ευρωπαϊκού πολιτισμού».

«Και οφείλουμε», πρόσθεσε, «να υπερασπιστούμε τον άνθρωπο και την εφαρμογή του διεθνούς και του ευρωπαϊκού δικαίου και ιδίως απέναντι σε μία χώρα γειτονική, με την οποία πάντοτε εμείς επιδιώκουμε τη φιλία και την καλή γειτονία, αλλά η οποία ιδίως το τελευταίο καιρό δεν σέβεται ούτε ίχνος ανθρωπισμού και αλληλεγγύης και επιπλέον παραβιάζει κατάφωρα το διεθνές δίκαιο».

Μάλιστα, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, «παρακολουθώντας τις εξελίξεις όλο αυτόν τον τελευταίο καιρό, βλέπω ακριβώς αυτή την αυθαιρεσία, δηλαδή την προσπάθεια να επιβληθεί το δίκαιο του ισχυρού εκ μέρους της γειτονικής χώρας και είμαι απολύτως βέβαιος ότι αυτή η προσπάθεια θα αποτύχει και το κόστος θα είναι τεράστιο για τον ίδιο τον τουρκικό λαό».

«Να επιβάλουμε την ισχύ του διεθνούς και του ευρωπαϊκού δικαίου»

Παράλληλα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επεσήμανε ότι «ανεξαρτήτως τούτου, εμείς οι Έλληνες, ξυπνώντας και την συνείδηση των εταίρων μας, πρέπει να πάρουμε τις αποφάσεις και να επιβάλουμε την ισχύ του διεθνούς και του ευρωπαϊκού δικαίου, να επιβάλουμε την υπεράσπιση του ανθρώπου και σε αυτό θα πρέπει να είμαστε ανυποχώρητοι», σημειώνοντας ότι, «δεν νοείται Ευρώπη, η οποία παρακολουθεί απαθής αυτά τα οποία συμβαίνουν, διότι αυτό το οποίο υφιστάμεθα τώρα δεν είναι ήττα μονάχα σε διπλωματικό επίπεδο, είναι ήττα πολιτισμού και αυτό είναι εξαιρετικά επικίνδυνο για την Ευρώπη και ιδίως για την Ελλάδα».

Αυτό όπως πρόσθεσε, «δεν πρόκειται να το ανεχθούμε, ούτε εμείς, ούτε η Ευρώπη και σε αυτό ας είναι βέβαιοι οι γείτονες, που μέχρι τώρα είχαν αυτή την αντιμετώπιση, πως από εδώ και πέρα η Ευρώπη, εμείς, είμαστε αποφασισμένοι να είμαστε εγγυητές της διεθνούς και της ευρωπαϊκής νομιμότητας, εγγυητές των αρχών και αξιών του πολιτισμού μας και να επιβάλουμε τους κανόνες πάνω στους οποίους στηρίζεται ο πολιτισμός, αλλά και ο άνθρωπος, ανεξάρτητα από το τι πιστεύει ο καθένας».

«Θα υπερασπιστούμε τον τόπο μας»

Αναφερόμενος στην Ελλάδα, είπε ότι «έχει τη δύναμη να διαλέγεται με άλλες χώρες, γιατί καταλαβαίνουμε τις άλλες χώρες, αρκεί και εκείνες να αντιληφθούν ότι στα μεγάλα κελεύσματα του μέλλοντος, στα κελεύσματα της ιστορίας δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω ούτε κατά κεραία» και συνέχισε: «Θα υπερασπιστούμε τον τόπο μας, το διεθνές και ευρωπαϊκό δίκαιο, αλλά θα υπερασπιστούμε και τον άνθρωπο».
Επίσης, ο Προκόπης Παυλόπουλος είπε ότι «η Ελλάδα είναι χώρα της Δύσης, αλλά η οποία γνωρίζει από τη θέση της να μιλάει με την Ανατολή και αυτό είναι το μεγάλο της πλεονέκτημα και η τεράστια γεωστρατηγική θέση αυτής της χώρας, που είναι πολύτιμη για ολόκληρη τη Δύση και ιδίως για την Ευρωπαϊκή μας οικογένεια».

Σε άλλο σημείο της αντιφώνησής του, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε ότι «το δίδαγμα ανθρωπισμού και της αλληλεγγύης είναι εξαιρετικά επίκαιρο και μας διδάσκει πολλά, αλλά σε εμάς τους Έλληνες θέτει ένα επιπλέον βάρος, δηλαδή του θεματοφύλακα, όχι μόνο του μεγάλου δικού μας παρελθόντος ιστορικού και πολιτισμικού, αλλά του θεματοφύλακα του κοινού μας ευρωπαϊκού πολιτισμού».

«Γιατί στις μέρες μας» συνέχισε, «ο άνθρωπος χειμάζεται δεινώς και αυτός ο άδικος πόλεμος στην Μέση Ανατολή και ιδίως στην Συρία, που δυστυχώς προέκυψε μέσα και από την δική μας αδιαφορία ή απάθεια και από τα δικά μας λάθη, και εννοώ τα λάθη της μεγάλης ευρωπαϊκής μας οικογένειας, που έπρεπε να είναι παρούσα, για αυτό έστω και τώρα πρέπει να βρει την δύναμη να είναι παρούσα, γέννησε όλο αυτό το ζήτημα του ανθρώπου, το οποίο ποτέ ίσως εδώ και πολλά χρόνια δεν έχουμε γνωρίσει εμείς οι Έλληνες».


Πηγή του άρθρου >> https://crashonline.gr/politiki/1442309/pavlopoulos-ofeiloume-na-yperaspistoume-tous-prosfyges/?fbclid=IwAR0dgr6Uu_c8GP0fVnCaFZqAsoeG5tlLUmX71dYF6yuy0sipGaODH1mAU8U

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr