Home ΗΠΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ για όλη την ΕΛΛΑΔΑ: Ιδού οι εφευρέτες του λογισμικού, με αριθ. πατέντας…666, που έκλεψε τις εκλογές από τον Τράμπ: ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ για όλη την ΕΛΛΑΔΑ: Ιδού οι εφευρέτες του λογισμικού, με αριθ. πατέντας…666, που έκλεψε τις εκλογές από τον Τράμπ: ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

by _
0 comment 166 views

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: Ιδού οι εφευρέτες του λογισμικού, με αριθ. πατέντας…666, που έκλεψε τις εκλογές από τον Τράμπ: ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!


Γιάννης Κουντούρης στην ΒΕΡΓΙΝΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ για τις εκλογές των ΗΠΑ: ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΕΣ πίσω από το λογισμικό που έκλεψε τις εκλογές από τον ΤΡΑΜΠ!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 17 Νοεμ. 2020, 20:02, ώρα Λος Άντζελες |  Ανανεώθηκε στις | 18 Νοεμ. 2020, 9:28μμ, ώρα Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Στο πρόσφατο άρθρο του ελληνικού σάιτ theepochtimes.gr σχετικά με τον ύπουλο ρόλο που έχει παίξει η εταιρεία μηχανών ψηφοφορίας DOMNION VOTING SYSTEMS στην….ΚΛΟΠΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΡΑΜΠ από πλευράς του στρατόπεδου του Τζο Μπάιντεν και των Δημοκρατικών, διαβάζουμε τα εξής ενδιαφέροντα -να πούμε το λιγότερο!– όσον αφορά όσον αφορά έναν διευθυντή της ονόματι…Νικ Οικονορνάκη

Ένας εξωτερικός συνεργάτης της Dominion δήλωσε σε ένορκη κατάθεση την περασμένη εβδομάδα ότι ήταν παρών όταν δόλιες ενέργειες έπαιρναν μέρος στο Κέντρο TCF στο Ντιτρόιτ.

 

Η Μελίσα Καρόν (Melissa Carone) είπε ότι είδε τους εργαζόμενους να καταμετράνε μερικά ψηφοδέλτια τέσσερις ή πέντε φορές και παρατήρησε ότι ένας από τους καταμετρητές ψήφων είχε μετρήσει μια παρτίδα ψηφοδελτίων ακόμη και οκτώ φορές. «Συνάντησα τον διευθυντή μου, Νικ Οικονομάκη (Oikonomaki, Οικονομάκη), λέγοντας πόσο μεγάλο πρόβλημα ήταν αυτό», είπε η Καρόν. «Ο Νικ μου είπε ότι δεν ήθελε να ακούσει ότι έχουμε ένα μεγάλο πρόβλημα. Μου είπε ότι είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε στην εργασία που έχει σχέση με την πληροφορική, όχι για να διεξάγουμε τις εκλογές τους».

 

-Περισσότερα εδώ >> https://greeknewsondemand.com/2020/11/18/%ce%b7ξ

Δείτε τώρα την κα Melissa Carone να μιλάει για στο FOX NEWS για αυτό θέμα…

Η κα Carone είδε επίσης τους εκλογικούς υπαλλήλους να συμπληρώνουν ΟΙ ΙΔΙΟΙ ψηφοδέλτια , να υπογράφουν ψευδώς ψηφοδέλτια, καθώς και την εκφόρτωση φορτηγών υλικού ύποπτου περιεχόμενου σε μια περιοχή της εγκατάστασης καταμέτρησης ψήφων του Ντιτρόιτ που δεν της επιτρέπεται να επιθεωρήσει. Η κα Carone ήταν στο Fox Business με τον Lou Dobbs για να εξηγήσει μέρος αυτού που παρακολούθησε που είδε ιδίοις όμμασιν. Στο 7:00 και μετά, λέει η κα Carone ότι προσπάθησε να καταγγέλει όλα αυτά στον προϊστάμενό της τον κο…ΝΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗ, και αυτός της απάντησε με ένα ηχηρό…«ΠΟΣΩΣ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ»…!!!…

Εμείς από τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» (GreekNewsOnDemand.com) σας έχουμε ήδη γράψει ΠΟΛΛΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ για τις αμερικανικές προεδρικές εκλογές, καταδειχνύοντάς σας πως ακριβώς λειτουργούν και πως έχουν…ΚΛΑΠΕΙ από τους Δημοκρατικούς. Διαβάστε, π.χ. το άρθρο μας με τίτλο Μεγαλύτερη δικηγόρος στις ΗΠΑ: Έπεσαν οι…ΜΙΖΕΣ για την ένταξη λογισμικού στις μηχανές ψηφοφορίας για την χειραγώγηση του αποτελέσματος των εκλογών!!! όπου  η κα Σίντνεϊ Πάουελ –η οποία είναι αναμφισβήτητα η κορυφαία δικηγόρος της χώρας!—  αποκάλυψε τα εξής…ΦΡΙΚΤΑ όσον αφορά την κατάφορo κλοπή των εκλογών από τους Δημοκραστικούς. Αφορά την προαναφερόμενη εταιρεία μηχανών ψηφοφορίας… DOMINION. Αφορά και την εταιρεία Smartmatic που σύμφωνα με την ίδια συνδέεται με την DOMINION!!!….

  1. Έχει αρκετές αποδείξεις για ΑΠΑΤΗ στις εκλογές για να ξεκινήσει μια μαζική ποινική έρευνα που ενδεχομένως να βάλει ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ και να δώσει τελικά την Προεδρία στον…ΤΡΑΜΠ….
  2. Ο πρώην ναύαρχος Peter Neffenger είναι στο διοικητικό συμβούλιο της Smartmatic, η οποία είναι μια άλλη εταιρεία μηχανών ψηφοφορίας που εμπλέκεται επίσης στην εκλογική απάτη. Τυχάνει στέλεχος της εκλογικής ομάδας του Joe Biden (Τζό Μπάιντεν) !!!
  3. Η προεδρία του Τζο Μπάιντεν θα είναι ανύπαρκτη επειδή η ομάδα δικηγόρων της Πάουελ είναι έτοιμη να αντιστρέψει τα αποτελέσματα των εκλογών σε πολλές πολιτείες.
  4. Ο Πρόεδρος Τραμπ δεν κέρδισε με χιλιάδες ψήφους αλλά με εκατομμύρια ψήφους.
  5. Αυτό το λογισμικό σχεδιάστηκε ειδικά για το σκοπό αυτό. Ήξεραν, ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ, ότι ο Τραμπ θα κερδίσει τις εκλογές και έπρεπε να βρουν έναν τρόπο να το σταματήσουν.
  6. Έχουμε ορκωτές καταθέσεις μαρτύρων αναφορικώς προς το θέμα γιατί το λογισμικό αυτό σχεδιάστηκε αρχικά. Σχεδιάστηκε για να χειραγωγήσει τα αποτελέσματα εκλογών.
  7. Ένας από τους μάρτυρες ενημερώθηκε σχετικά με τη χρήση του λογισμικού από το προσωπικό του και το είδε να χρησιμοποιείται στις εκλογές κι άλλων χωρών. Είπε επίσης  ότι το ίδιο λογισμικό εξήχθη, διεθνώς, με σκοπό το κέρδος από τους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από τις εταιρείες μηχανών ψηφοφορίας Smartmatic και Dominion Voting Systems.
  8. Αυτό το ίδιο έγκλημα έχει επαναληφθεί στο παρελθόν στην περίπτωση των εκλογών των ΗΠΑ. Για παράδειγμα, έγινε κατά τις εκλογές του 2016 στην Καλιφόρνια.
  9. Το ίδιο το εγχειρίδιο αυτού του λογισμικού περιγράφει τον τρόπο διαγραφής ψήφων για έναν υποψήφιο υπέρ ενός άλλου! Είναι μια διαδικασία μεταφοράς και απόθεσης (drag and drop, που χρησιμοποιείται για μετακίνηση αρχείων και φακέλων) όπως σε έναν κανονικό υπολογιστή. Μπορείς να πάρεις ψήφους από τον Τράμπ, ας πούμε, να τις σύρεις σε ξεχωριστό φάκελο και στη συνέχεια να τις διαγράψεις!!! ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΕΠΙΣΗΣ, ΡΗΤΩΣ, ΟΤΙ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ, Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ…ΝΟΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕ ΑΥΤΟ!!!
  10. Ακόμη και οι…ΜΙΖΕΣ μοιράστηκαν σε πολιτειακούς πολιτικούς ηγέτες για την ένταξη του συγκεκριμένου λογισμού στις μηχανές ψηφοφορίας τους!!! «Συμφώνως προς καταγγέλοντας τας δυσλειτουργίας σχετικώς προς τας εκλογάς, είμεθα ενήμαροι», είπε η Πάουελ, «ότι εδόθησαν σημαντικά χρηματικά ποσά εις συγγενικά πρόσωπα πολιτειακών αξιοματούχων που ηγόρασαν το εν λόγω λογισμικόν!!!» …
  11. «Διερωτώμαι» είπε η Πάουελ «πόσες φορές εχρησιμοποίησε αυτό το λογισμικό η…CIA, σε άλλες χώρες για την χειραγώγηση των εκλογών και εκεί»!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Και όσον αφορά ΗΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, είναι ΓΕΓΟΝΟΣ πως ακόμη και τας δικάς μας τας εκλογάς τας έχουν ΧΕΙΡΑΓΩΓΕΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ!!! Διαβάστε επίσης το άρθρον με τίτλον Πρώην διευθυντής της CIA: Οι ΗΠΑ αναμιγνύονται στις εκλογές άλλων χωρών μόνο “για καλό σκοπό”, για περισσότερα.
  12. “Η διευθύντρια της CIA Gina Haspel θα πρέπει να απολυθεί αμέσως!” είπε η Πάουελ οργισμένη!!!
  13. Τόσο το FBI όσο και η CIA έγιναν δέκτες πολλές καταγγελίες για εκλογική απάτη σε διάφορες πολιτείες, αλλά δεν έχουν κάνει τίποτα ακόμη!!!
  14. Δημιουργήθηκαν ειδικοί αλγόριθμοι ειδικά για χειραγώγηση ψήφων.
  15. Όποιος θέλει μπορεί να βάλει ένα στικάκι σε μια από τις πολλές μηχανές ψηφορίας αυτές και να την…ΕΛΕΓΧΕΙ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ!!!
  16. Οι μηχανές μπορούν να ελεγχθούν εξ αποστάσεως ακόμη από ανθρώπους από την…ΓΕΡΜΑΝΙΑ και τη ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ!!! Μπορούν να κάνουν όλα αυτά σε πραγματικό χρόνο!!!
  17. ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ Ο,ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ, Ο, ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ Ο ΝΟΥΣ, ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΤΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ!!

Δείτε τώρα το σχετικό βίντεο!….

Ψάξαμε περαιτέρω το θέμα με τον Νικ Οικονορνάκη και δείτε τι βρήκαμε!!….

Τώρα και σύμφωνα με το σάιτ patents.justia.com, οι πραγματικοί εφευρέτες του λογισμικού της DOMNION VOTING SYSTEMS είναι οι κύριοι…. Τζον Πούλος, Τζέιμς Χούβερ, Νικ Οικονόμακης, Γκόραν Ομπράντοβιτς (John Poulos, James Hoover, Nick Ikonomakis, Goran Obradovic), έχουμε, δηλαδή, ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΕΦΕΥΡΕΤΩΝ!!!

GETTY IMAGES / image caption, Dominion software has been widely used in voting and counting machines in this election

Διαβάζουμε τώρα επι λέξει τι λέει η πατέντα τους. Και ΠΡΟΣΕΞΤΕ τον αριθμό της….

Τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας του εφευρέτη Νικ Οικονομάκη

 

Ο Νικ Οικονόμακης υπέβαλε αίτηση για διπλώματα ευρεσιτεχνίας για την προστασία των ακόλουθων εφευρέσεων. Αυτή η καταχώριση περιλαμβάνει αιτήσεις διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας που εκκρεμούν καθώς και διπλώματα ευρεσιτεχνίας που έχουν ήδη χορηγηθεί από το Γραφείο Ευρεσιτεχνιών και Εμπορικών Σημάτων των Ηνωμένων Πολιτειών (the United States Patent and Trademark Office, USPTO).

 

Σύστημα, μέθοδος και πρόγραμμα υπολογιστή για ψηφοφορία με ηλεκτρονικό ίχνος ελέγχου

 

Αριθμός διπλώματος ευρεσιτεχνίας: 9870666

 

Περίληψη: Παρέχεται ένα σύστημα, μέθοδος και πρόγραμμα υπολογιστή για την πινακοποίηση ψήφων και τη δημιουργία ίχνους ελέγχου. Μια συσκευή επεξεργασίας ψηφοφορίας μπορεί να περιλαμβάνει έναν μηχανισμό τροφοδοσίας χαρτιού, έναν υπολογιστή, μια εφαρμογή επεξεργασίας ψηφοφορίας που έχει φορτωθεί στον υπολογιστή και μια συσκευή ψηφιακής σάρωσης συνδεδεμένη στον υπολογιστή. Η εφαρμογή επεξεργασίας ψηφοφορίας μπορεί να επεξεργαστεί την ψηφιακή εικόνα για να καθορίσει μια σειρά από αποτελέσματα επεξεργασίας που ορίζουν ένα ή περισσότερα αποτελέσματα ψηφοφορίας των ψηφοδελτίων των χάρτινων, καθώς και ένα ίχνος ελέγχου.

 

Η εφαρμογή επεξεργασίας ψηφοφορίας μπορεί να επεξεργαστεί την ψηφιακή εικόνα για να καθορίσει τα αποτελέσματα των ψηφοφοριών βάσει κριτηρίων που καθορίζονται από εκλογικούς αξιωματούχους, συμπεριλαμβανομένων των διφορούμενων κριτηρίων σημαδιών [στα ψηφοδέλτια]. Το ίχνος ελέγχου επιτρέπει στους εκλογικούς υπαλλήλους να επαληθεύουν ότι τα συγκεκριμένα ψηφοδέλτια υπέστησαν σωστή επεξεργασία σύμφωνα με αυτά τα κριτήρια.

 

Τύπος: Επιχορήγηση
Αρχειοθετήθηκε: 3 Μαΐου 2012
Ημερομηνία ευρεσιτεχνίας: 16 Ιανουαρίου 2018
Εκχωρούμενος: Dominion Voting Systems, Inc.
Εφευρέτες: John Poulos, James Hoover, Nick Ikonomakis, Goran Obradovic

A demonstration in September in Atlanta of the Dominion voting system used there.Credit…John Bazemore/Associated Press

Η ΠΑΤΕΝΤΑ ΤΥΧΑΙΝΕΙ, ΟΛΩΣ «ΤΥΧΑΙΩΣ», ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΜΕ ΤΟ….666!!!

Δείτε τώρα το ακόλουθο απόσπασμα για του λόγου το αληθές….

Εδώ το σάιτ τους >> https://patents.justia.com/inventor/nick-ikonomakis

ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ…ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ, ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ…ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΗ, ΔΙΟΤΙ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ…ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ …ΑΠΑΤΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ…!!! 

ΕΦΙΑΛΤΑΙ ΕΣΩΘΕΝ ΚΑΙ…ΕΞΩΘΕΝ…!!!

ΙΚαι παρ όλο που η DOMINION και οι εκπρόσωποι της προσπαθούν τώρα να αποκρούσουν όλους αυτούς τους «ισχυρισμούς», οι αποκαλύψεις και ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ για όλα αυτά συνεχίζουν…ΑΚΑΘΕΚΤΕΣ και θα αναδειχθούν πολύ σύντομα…ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ…!!!

Ακολουθεί μια πλήρης καταγραγή των διάφορων πατέντων τους, διότι έχουν βγάλει κι άλλα για την Dominion Voting Systems Inc…

Patents by Inventor Nick Ikonomakis
Nick Ikonomakis has filed for patents to protect the following inventions. This listing includes patent applications that are pending as well as patents that have already been granted by the United States Patent and Trademark Office (USPTO).
 • Patent number: 9870666
  Abstract: A system, method and computer program for tabulating votes and creating an audit trail is provided. A ballot processing device may include a paper feed mechanism, a computer, a ballot processing application loaded on the computer, and a digital scanning device linked to the computer. The ballot processing application may process the digital image to establish a series of processing results definning one or more voting results for the paper ballot, and also an audit trail. The ballot processing application may process the digital image to define the voting results based on criteria established by election officials, including ambiguous mark criteria. The audit trail enables election officials to verify that particular paper ballots have been processed correctly in accordance with these criteria.
  Type: Grant
  Filed: May 3, 2012
  Date of Patent: January 16, 2018
  Assignee: Dominion Voting Systems, Inc.
  Inventors: John Poulos, James Hoover, Nick Ikonomakis, Goran Obradovic
 • Patent number: 9870667
  Abstract: A system, method and computer program for tabulating votes and creating an audit trail is provided. A ballot processing device may include a paper feed mechanism, a computer, a ballot processing application loaded on the computer, and a digital scanning device linked to the computer. The ballot processing application may process the digital image to establish a series of processing results defining one or more voting results for the paper ballot, and also an audit trail. The ballot processing application may process the digital image to define the voting results based on criteria established by election officials, including ambiguous mark criteria. The audit trail enables election officials to verify that particular paper ballots have been processed correctly in accordance with these criteria.
  Type: Grant
  Filed: June 15, 2012
  Date of Patent: January 16, 2018
  Assignee: Dominion Voting Systems, Inc.
  Inventors: John Poulos, James Hoover, Nick Ikonomakis, Goran Obradovic
 • Patent number: 9710988
  Abstract: A system, method and computer program for tabulating votes and creating an audit trail is provided. A ballot processing device may include a paper feed mechanism, a computer, a ballot processing application loaded on the computer, and a digital scanning device linked to the computer. The ballot processing application may process the digital image to establish a series of processing results defining one or more voting results for the paper ballot, and also an audit trail. The ballot processing application may process the digital image to define the voting results based on criteria established by election officials, including ambiguous mark criteria. The audit trail enables election officials to verify that particular paper ballots have been processed correctly in accordance with these criteria.
  Type: Grant
  Filed: June 15, 2012
  Date of Patent: July 18, 2017
  Assignee: Dominion Voting Systems Inc.
  Inventors: John Poulos, James Hoover, Nick Ikonomakis, Goran Obradovic
 • Publication number: 20120259681
  Abstract: A system, method and computer program for tabulating votes and creating an audit trail is provided. A ballot processing device may include a paper feed mechanism, a computer, a ballot processing application loaded on the computer, and a digital scanning device linked to the computer. The ballot processing application may process the digital image to establish a series of processing results defining one or more voting results for the paper ballot, and also an audit trail. The ballot processing application may process the digital image to define the voting results based on criteria established by election officials, including ambiguous mark criteria. The audit trail enables election officials to verify that particular paper ballots have been processed correctly in accordance with these criteria.
  Type: Application
  Filed: June 15, 2012
  Publication date: October 11, 2012
  Applicant: Dominion Voting Systems
  Inventors: John Poulos, James Hoover, Nick Ikonomakis, Goran Obradovic
 • Publication number: 20120259680
  Abstract: A system, method and computer program for tabulating votes and creating an audit trail is provided. A ballot processing device may include a paper feed mechanism, a computer, a ballot processing application loaded on the computer, and a digital scanning device linked to the computer. The ballot processing application may process the digital image to establish a series of processing results defining one or more voting results for the paper ballot, and also an audit trail. The ballot processing application may process the digital image to define the voting results based on criteria established by election officials, including ambiguous mark criteria. The audit trail enables election officials to verify that particular paper ballots have been processed correctly in accordance with these criteria.
  Type: Application
  Filed: June 15, 2012
  Publication date: October 11, 2012
  Applicant: Dominion Voting Systems
  Inventors: John Poulos, James Hoover, Nick Ikonomakis, Goran Obradovic
 • Publication number: 20120232963
  Abstract: A system, method and computer program for tabulating votes and creating an audit trail is provided. A ballot processing device is integrated with a ballot box. The ballot processing device includes a paper feed mechanism, a computer, a ballot processing application loaded on the computer, and a digital scanning device linked to the computer. The ballot processing application provides instructions to the computer to initiate the digital scanning device to scan a paper ballot fed into the paper feed mechanism so as to create a digital image of the paper ballot. The ballot processing application also processes the digital image to establish a series of processing results defining one or more voting results for the paper ballot, and also an audit trail. The ballot processing application processes the digital image to define the voting results based on criteria established by election officials.
  Type: Application
  Filed: May 3, 2012
  Publication date: September 13, 2012
  Applicant: Dominion Voting Systems
  Inventors: John Poulos, James Hoover, Nick Ikonomakis, Goran Obradovic
 • Patent number: 8195505
  Abstract: A system, method and computer program for tabulating votes and creating an audit trail is provided. A ballot processing device is integrated with a ballot box. The ballot processing device includes a paper feed mechanism, a computer, a ballot processing application loaded on the computer, and a digital scanning device linked to the computer. The ballot processing application provides instructions to the computer to initiate the digital scanning device to scan a paper ballot fed into the paper feed mechanism so as to create a digital image of the paper ballot. The ballot processing application also processes the digital image to establish a series of processing results defining one or more voting results for the paper ballot, and also an audit trail. The ballot processing application processes the digital image to define the voting results based on criteria established by election officials.
  Type: Grant
  Filed: May 5, 2005
  Date of Patent: June 5, 2012
  Assignee: Dominion Voting Systems
  Inventors: John Poulos, James Hoover, Nick Ikonomakis, Goran Obradovic
 • Publication number: 20050247783
  Abstract: A system, method and computer program for tabulating votes and creating an audit trail is provided. A ballot processing device is integrated with a ballot box. The ballot processing device includes a paper feed mechanism, a computer, a ballot processing application loaded on the computer, and a digital scanning device linked to the computer. The ballot processing application provides instructions to the computer to initiate the digital scanning device to scan a paper ballot fed into the paper feed mechanism so as to create a digital image of the paper ballot. The ballot processing application also processes the digital image to establish a series of processing results defining one or more voting results for the paper ballot, and also an audit trail. The ballot processing application processes the digital image to define the voting results based on criteria established by election officials.
  Type: Application
  Filed: May 5, 2005
  Publication date: November 10, 2005
  Inventors: John Poulos, James Hoover, Nick Ikonomakis, Goran Obradovic

ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΚΑΙ HASHTAG:

#ΝτόναλντΤράμπ, #ΤζοΜπάιντεν, #ΗΠΑ, #ΑμερικανικέςΕκλογές, #ΑμερικανικέςΠροεδρικέςΕκλογές, #Εκλεκτόρες, #ΚολλέγιοΤωνΕκλεκτόρων, #Επανακαταμέτρηση, #Νοθεία

ΗΠΑ, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, Αμερική, Τράμπ, Ντόναλντ Τράμπ, Τζο Μπάιντεν, Εκλογές, Αμερικανικές Εκλογές, Αμερικανικές Προεδρικές Εκλογές, Νοθεία, Εκλέκτορες, Κολλέγιο των Εκλεκτόρων, Δημοκρατικοί, Ρεπουμπλικάνοι
————————————————

US News, Donald Trump, Trump News, Joe Biden, US Election Coverage, 2020 US Election, US Presidential Election, 2020, Elections, Fraud, Voter fraud, theft, States, Electoral College, Electorates, Michigan, Pennsylvania, Arizona, Swing States, Rudy Giuliani, Sidney Powell, Dominion, Smartmatic, William Bar, Lawsuits, Stop the steal, voting software

#USNews, #DonaldTrump, #TrumpNews, #JoeBiden, #USElectionCoverage, #2020USElection, #USPresidentialElection, #2020, #Elections, #Fraud, #Voterfraud, #theft, #States, #ElectoralCollege, #Electorates, #Michigan, #Pennsylvania, #Arizona, #SwingStates, #RudyGiuliani, #SidneyPowell, #Dominion, #Smartmatic, #WilliamBar, #Lawsuits, #StopTheSteal, #VotingSoftware

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr