Home ΔΙΕΘΝΗ Ο νέος Πρόεδρος της Αργεντινής με κιπά συμμετείχε σ’ εβραϊκή τελετή, ο ραβίνος τον ευλόγησε & θέλει να μελετήσει τις εβραϊκές γραφές!!!

Ο νέος Πρόεδρος της Αργεντινής με κιπά συμμετείχε σ’ εβραϊκή τελετή, ο ραβίνος τον ευλόγησε & θέλει να μελετήσει τις εβραϊκές γραφές!!!

by _
0 comment 149 views

Ο νέος Πρόεδρος της Αργεντινής Javier Milei με κιπά συμμετείχε σ’ εβραϊκή τελετή, ο ραβίνος τον ευλόγησε & θέλει να μελετήσει τις εβραϊκές γραφές!!!

ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ, ΡΕ… ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! 😂😂😂🤣🤣🤣😉😎

Ο Πρόεδρος της Αργεντινής Javier Milei  (Χαβιέ Μιλέι) με κιπά συμμετείχε σ’ εβραϊκή τελετή, ο ραβίνος τον ευλόγησε και θέλει να μελετήσει τις εβραϊκές γραφές… Δήλωσε υποστήριξή του στο Ισραήλ και ότι θα μεταφέρει την Πρεσβεία του σε Ιερουσαλήμ… όπως ακριβώς είχε κάνει και ο Τραμπ… Υποστήριξε το δικαίωμα του Ισραήλ στην άμυνα…

Καταδίκασε την τρομοκρατία και την ομηρεία της Χαμάς και ανακοίνωσε τη μεταφορά της Πρεσβείας της Αργεντινής στην Ιερουσαλήμ που είναι κατάφωρη καταπάτηση του Διεθνούς Δικαίου. Ο Σιωνισμός δεν πιάνει ομήρους, αιχμαλωτίζει και πιάνει ομήρους ολόκληρα κράτη και λαούς!!! Τόσο καλός δηλαδή…

ΧΑΧΑΧΑ!!! 😂😂😂🤣🤣🤣😉😎

https://x.com/eduardomenoni/status/1728792083979214969?s=20

Εβραίοι, Σιωνισμός, Ισραήλ, κόσμος 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr