Home Greek News Ολλανδία: Όταν ο Βίλντερς ήθελε να επιστρέψει η Ελλάδα στη δραχμή

Ολλανδία: Όταν ο Βίλντερς ήθελε να επιστρέψει η Ελλάδα στη δραχμή

by _
0 comment 140 views
Ολλανδία: Όταν ο Βίλντερς ήθελε να επιστρέψει η Ελλάδα στη δραχμή
Ολλανδία: Όταν ο Βίλντερς ήθελε να επιστρέψει η Ελλάδα στη δραχμή

Ολλανδία: Όταν ο Βίλντερς ήθελε να επιστρέψει η Ελλάδα στη δραχμή

Η προκλητική ενέργεια του νικητή των ολλανδικών εκλογών το 2011 έξω από την ελληνική πρεσβεία στη Χάγη


Σχολιάζει το GreekNewsOnDemand.com: Διαβάστε το εξής άρθρο του Π.Θ. και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα. Ηταν ή δεν ήταν προκλητικό αυτό που είχε κάνει τώρα ο Βίλντερς;;; Ένα πράγμα όμως ξέρουμε εμείς : ΤΟ OTI TO ΕΥΡΩ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ-ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ Ε.Ε.!!!


Η μεγάλη διαφορά με την οποία κέρδισε τις βουλευτικές εκλογές που διεξήχθησαν χθες, Τετάρτη, στην Ολλανδία το ακροδεξιό, ισλαμοφοβικό κόμμα του Χερτ Βίλντερς προκάλεσε έκπληξη διεθνώς. Ωστόσο, ο ίδιος δεν είναι άγνωστος στη χώρα μας.

Πριν 12 χρόνια και συγκεκριμένα τον Ιούνιο 2011, κι ενώ η Ελλάδα βρισκόταν εν μέσω κρίσης και μνημονίων, ο Βίλντερς προχώρησε σε μια προκλητική ενέργεια έξω από την ελληνική πρεσβεία στη Χάγη. Ειδικότερα, μαζί με τον βουλευτή Teun van Dijck, πόζαρε με ένα πλακάτ που εικόνιζε ένα χαρτονόμισμα των χιλίων δραχμών, θέλοντας να γυρίσει η Ελλάδα στη δραχμή.

Δείτε φωτογραφίες:

Μάλιστα, λίγα χρόνια, αργότερα, το 2017 ο ακροδεξιός Βίλντερς εξαπέλυσε νέα επίθεση κατά της Ελλάδας στα πλαίσια της λαϊκίστικης ρητορικής του. Την άποψη πως οι Έλληνες «εξαπατούν», ξοδεύουν τα χρήματα «σε σουβλάκι και ούζο» και μετά ζητούν δανεικά, εξέφρασε σε ερώτηση προς τον Ολλανδό υπουργό Οικονομικών Γερούν Ντάισελμπλουμ, και μάλιστα είχε αποκαλέσει «πηγάδι δίχως πάτο» τη χώρα μας.

ΠΗΓΗ >> https://www.protothema.gr/world/article/1438920/ollandia-otan-o-vilders-ithele-na-epistrepsei-i-ellada-sti-drahmi/

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr