Home Greek News ΒΟΜΒΑ: Ο τρομοκράτης Αμπού Νιντάλ (που χτύπησε Ελλάδα & Κύπρο) & ο ιδρυτής της Χαμάς, Μόζες Χασάν Γιουσέφ, ήταν & οι δύο…ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ της ισραηλινής Μοσάντ!!!

ΒΟΜΒΑ: Ο τρομοκράτης Αμπού Νιντάλ (που χτύπησε Ελλάδα & Κύπρο) & ο ιδρυτής της Χαμάς, Μόζες Χασάν Γιουσέφ, ήταν & οι δύο…ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ της ισραηλινής Μοσάντ!!!

by _
0 comment 230 views

ΒΟΜΒΑ: Ο τρομοκράτης Αμπού Νιντάλ (που χτύπησε Ελλάδα & Κύπρο) & ο ιδρυτής της Χαμάς, Μόζες Χασάν Γιουσέφ, ήταν και οι δύο…ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ της ισραηλινής Μοσάντ!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 25 Νοεμ. 2023 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Στο πρώτο μέρος του άρθρου του συγγραφέα και ερευνητή James Perloff με τίτλο Από την Αραβική Διμοιρία στη Χαμάς-Στρατηγική του Ισραήλ «Abu Nidal» (From the Arab Platoon to Hamas—Israel’s “Abu Nidal” Strategy) σας αποκαλύψαμε, μέσα από το δικό μας άρθρο για αυτό το θέμα με τίτλο ΙΔΟΥ η στρατηγική του Ισραήλ «Αμπού Νιντάλ» – Πώς οι Ισραηλινοί χρησιμοποίησαν την τρομοκρατία για να «πείσουν» την Ελλάδα και την Κύπρο να τους στηρίξουν!, ότι την Ελλάδα μας και την Κύπρο μας τις είχαν χτυπήσει την δεκαετία του ’80 ίίδιοι οι «φίλοι» μας οι…ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ μέσω των Παλεστινίων… πρακτόρων τους! Και έτσι αυτό είχε σαν αποτέλεσμα η Ελλάδα και Κύπρος να στραφούν εναντίον των…Παλαιστινίνω και να πάρουν τον μέρος του…ΙΣΡΑΗΛ σε αυτό! ΚΑΚΩΣ ΟΜΩΣ!

ΙΔΟΥ η στρατηγική του Ισραήλ «Αμπού Νιντάλ» – Πώς οι Ισραηλινοί χρησιμοποίησαν την τρομοκρατία για να «πείσουν» την Ελλάδα και την Κύπρο να τους στηρίξουν!

Πάμε τώρα στο δεύτερο μέρος του ίδιου άρθρου του κ James Perloff γιατί οι αποκαλύψεις του για όλα αυτά είναι ακάθεκτες… 

Θα διαβάσαμε τώρα τις παρακάτω αποκαλυπτικές πληροφορίες για τους εξής δύο Παλαιστίνιους τρομοκράτες, Αμπού Νιντάλ (που χτύπησε Ελλάδα & Κύπρο) και τον ιδρυτή της Χαμάς, Μόζες Χασάν Γιουσέφ, που δεν ήταν τίποτα άλλο από… ΠΡΟΔΟΤΕΣ του δικού τους λαού και για τους οποίους εργάζονταν για το. ..ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛ!!!

Επίσης, πρέπει να σημειωθεί ότι τόσο Ισραηλινοί όσο κι Αμερικανοί και Παλαιστίνιοι αξιωματούχοι λένε εδώ και ΧΡΟΝΙΑ ότι η Χαμάς είναι ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΙΣΡΑΗΛ!!! Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο ΣΟΥΠΕΡ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – Ισραήλ: «ΕΜΕΙΣ εκπαιδεύσαμε και εξοπλίσαμε τη Χαμάς»…!!! για περισσότερα.

ΣΟΥΠΕΡ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – Ισραήλ: «ΕΜΕΙΣ εκπαιδεύσαμε και εξοπλίσαμε τη Χαμάς»…!!!

Δούλευε ο Αμπού Νιντάλ για τη Μοσάντ; Φυσικά, δεν έχουμε καμία υπογεγραμμένη ομολογία, ούτε από τον ίδιο ούτε από τους Ισραηλινούς. Αλλά κάθε ενέργεια που έκανε έβλαπτε την Παλαιστίνη και βοηθούσε το Ισραήλ. Όπως είπε ο Ιησούς Χριστός, «από τους καρπούς τους θα τους γνωρίσετε».

Είναι αξιοσημείωτο ότι ο Νιντάλ δεν επιτέθηκε ποτέ απευθείας στο Ισραήλ και το Ισραήλ δεν του επιτέθηκε ποτέ. Ένας Γερμανός ειδικός σε θέματα αντιτρομοκρατίας είπε στον Seale το 1990: «Αυτούς που θέλουν να καταστρέψουν οι Ισραηλινοί, καταστρέφουν, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να στείλουν δολοφόνους. Τι έκαναν όμως ποτέ στον Αμπού Νιντάλ εδώ και δεκαπέντε χρόνια; Μοιάζει περισσότερο με ένα προστατευόμενο είδος που η Μοσάντ θέλει να κρατήσει ζωντανό!».

Ο Νιντάλ εκπλήρωσε το στερεότυπο του «Οι Παλαιστίνιοι είναι τρομοκράτες» που απεικόνιζε ταυτόχρονα το Χόλιγουντ. Όχι μόνο απείλησε να σκοτώσει τον Όλιβερ Νορθ, αλλά και τον Ρόναλντ Ρίγκαν και την πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου Μάργκαρετ Θάτσερ. Ωστόσο, κατά ειρωνικό τρόπο, παρά τις αναρίθμητες δολοφονίες και τις απειλές του, κανείς δεν τον οδήγησε ΠΟΤΕ στη δικαιοσύνη. Ακόμη και μετά την 11η Σεπτεμβρίου του 2002, μια δεκαετία αφότου ο Seale δημοσίευσε το βιβλίο του, ο Nidal ήταν ακόμα ελεύθερος.

Αλλά η σφαγή των οπαδών του είχε σηματοδοτήσει την αρχή της παρακμής του Abu Nidal. Πολλοί άντρες εγκατέλειψαν την οργάνωσή του και οι νέες στρατολογήσεις έγιναν δύσκολο να βρεθούν.

Μέρος της ψυχολογικής επιχείρησης της τρομοκρατίας απαιτεί φαινομενικά έναν «αποδιοπομπαίο τράγο» για να το συμβολίσει στο κοινό. Με τον Αμπού Νιντάλ να μαραζώνει, η σκυτάλη του «αποδιοπομπιακού τράγου» μπορεί ενδεχομένως να έχει περάσει στον Ραμζί Γιούσεφ, που εμπλέκεται στη βομβιστική επίθεση στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου το 1993 στη Νέα Υόρκη (ένα γεγονός με περισσότερα δακτυλικά αποτυπώματα της Μοσάντ επάνω του). Αλλά η τρομοκρατική καριέρα του Γιουσέφ τελείωσε αφού συνελήφθη στο Πακιστάν το 1995.

Το 1996, ένας νέος αποδιοπομπαίος γίγαντας εμφανίστηκε με την άνοδο του Οσάμα Μπιν Λάντεν, ο οποίος απηύθυνε έκκληση για τζιχάντ εναντίον των Ηνωμένων Πολιτειών εκείνη τη χρονιά. Το κύριο πρόσχημα για την ανακοίνωση -ότι τα στρατεύματα των ΗΠΑ βεβήλωναν την Αραβία με την παρουσία τους εκεί- φαινόταν μάλλον καθυστερημένη και αδύναμη, καθώς ήταν η δική του Σαουδική κυβέρνηση που είχε προσκαλέσει αμερικανικά στρατεύματα να πολεμήσουν τον Σαντάμ Χουσεΐν του Ιράκ, το 1990-91. Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι ο Μπιν Λάντεν είχε ενταχθεί στους Μουτζαχεντίν στον αγώνα τους κατά των Σοβιετικών στο Αφγανιστάν κατά τη δεκαετία του 1980. Δεδομένου ότι οι ΗΠΑ χρηματοδότησαν σε μεγάλο βαθμό τους Μουτζαχεντίν και η Wikipedia σημειώνει ότι «ο πρώτος εκπαιδευτής του Μπιν Λάντεν ήταν ο κομάντο των Ειδικών Δυνάμεων των ΗΠΑ Αλί Μοχάμεντ», φαίνεται περίεργο που ο Μπιν Λάντεν στράφηκε εναντίον των ευεργετών του τόσο γρήγορα. Κατά μια άλλη ειρωνεία, ο μεγαλύτερος αδερφός του Μπιν Λάντεν, ο Σάλεμ Μπιν Λάντεν, ήταν συνεργάτης του Τζορτζ Μπους στην πετρελαϊκή εταιρεία Arbusto Energy Company.

Ο Νιντάλ δεν επιτέθηκε ποτέ απευθείας στο Ισραήλ και το Ισραήλ δεν του επιτέθηκε ποτέ. Ομοίως, παρά τις επικρίσεις του για το Ισραήλ, ο Μπιν Λάντεν δεν του επιτέθηκε ποτέ, ούτε το Ισραήλ του επιτέθηκε. Θα μπορούσε να υποστηριχθεί ότι ο Μπιν Λάντεν δεν θα μπορούσε να έχει διεισδύσει πολύ εύκολα στο Ισραήλ για να το χτυπήσει, αλλά σίγουρα θα μπορούσε να είχε χτυπήσει ισραηλινούς «μαλακούς» στόχους όπως οι πρεσβείες του στο εξωτερικό (όπως έκανε με τις πρεσβείες των ΗΠΑ). Τις πρεσβείες του Ισραήλ τις άφησε ανέγγιχτες. Ο περιορισμός του σε στόχους των ΗΠΑ εξυπηρετούσε τα συμφέροντα των Ισραηλινών, που ήθελαν οι ΗΠΑ να κάνουν πόλεμο στους εχθρούς τους.

Όπως είδαμε, οι Ισραηλινοί ειδικεύονται εδώ και καιρό σε ψεύτικες τρομοκρατικές επιθέσεις για τις οποίες κατηγορούνται οι Άραβες. Είδαμε ότι η Μοσάντ έλεγχε τον Αμπού Νιντάλ για να εξουδετερώσει την PLO του Γιασέρ Αραφάτ. Όπως εξήγησε ο Αμερικανός βουλευτής Ρον Πολ σε μια από τις εξαιρετικές ομιλίες του, το Ισραήλ δημιούργησε επίσης τη Χαμάς για να αντιμετωπίσει την PLO:

Ο πρώην Ισραηλινός διπλωμάτης Avi Primor παραδέχτηκε δημόσια το 2015 ότι το Ισραήλ δημιούργησε τη Χαμάς.

Δείτε το βίντεο…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by John Kountouris (@johnkountouris)

Δείτε επίσης ..

Όσον αφορά την πρόσφατη, υποτιθέμενη επίθεση της Χαμάς στο Ισραήλ στις 7 Οκτωβρίου του τρέχοντος έτους, η Αίγυπτος είχε προειδοποιήσει το Ισραήλ για την επίθεση τρεις ημέρες νωρίτερα. Γιατί τότε, ο Ισραηλινός Στρατός εξαφανίστηκε κατά μήκος των συνόρων Ισραήλ-Γάζας πριν από την επίθεση, ενώ θα έπρεπε να τα είχε ενισχύσει;

Κανονικά, εάν η Χαμάς επετίθετο στο Ισραήλ, θα τους είχαν γαζώσει καλά οι IDF πριν καν πλησιάσουν τα σύνορα. Γιατί οι ηγέτες της Χαμάς ήταν τόσο σίγουροι ότι ο Ισραηλινός Στρατός δεν θα ήταν κοντά τους για να τους αντιταχθεί; Είναι τόσο εξελιγμένη η δική τους υπηρεσία μυστικών πληροφοριών;

Επιπλέον, οι ηγέτες της Χαμάς σίγουρα γνώριζαν ότι μια επίθεση θα οδηγούσε σε μια βάναυση, δυσανάλογη αντεπίθεση από το Ισραήλ, όπως πάντα.

Εδώ είναι η Γάζα, μόλις μια εβδομάδα αφότου το Ισραήλ άρχισε τους αδίστακτους, αδιάκριτους βομβαρδισμούς του:

Κανείς δεν θα αμφισβητούσε ότι η συντριπτική πλειοψηφία των μαχητών της Χαμάς -όπως του Αμπού Νιντάλ- πιστεύει ειλικρινά στον αγώνα τους. Είχε όμως δίκιο ο Αραφάτ; Έχει η Μοσάντ –όπως έχει κάνει σε τόσες άλλες περιπτώσεις– διεισδυτές μέσα στην αραβική οργάνωση;

Η δημοσιογράφος Vanessa Beesly σημειώνει ότι:

Ο ιδρυτής της Χαμάς Μωυσής Χασάν Γιουσέφ. . . ήταν κατάσκοπος της Υπηρεσίας Μυστικών Πληροφοριών του Ισραήλ από το 1997 μέχρι 2007 προτού του δοθεί η άδεια διαμονής στις ΗΠΑ. . . . Η υπηρεσία κατασκοπείας Shin Bet [η αντίστοιχη του FBI στο Ισραήλ] τον θεωρούσε την πιο πολύτιμη πηγή της εντός της ηγεσίας της Χαμάς. Οι πληροφορίες που παρείχε ο Γιούσεφ αποκάλυψαν πολλά δίκτυα της Χαμάς και βοήθησαν το Ισραήλ να κυνηγήσει πολλούς μαχητές και να φυλακίσει τον πατέρα του, τον αρχι-ηγέτη της Χαμάς, Σεΐχη Χασάν Γιουσέφ.

Μερικοί τίτλοι που αξίζει να αφομοιώσουμε από εμάς:

Αυτό που είναι εντελώς είναι ότι ο γιος του Μωυσή Χασάν Γιουσέφ, ο Μοσάμπ Χασάν Γιουσέφ, βγήκε πρόσφστα και…ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ότι…ΚΙ ΑΥΤΟΣ έγινε ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ!!! ΟΜΩΣ, ΘΑ ΠΑΡΑΔΕΧΘΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΤΟΥ…ΜΠΑΜΠΑΣ ΗΤΑΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ της ΜΟΣΑΝΤ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ;;; ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ!!! ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΟΠΩΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ!!!

Δείτε τώρα το βίντεο>> Hamas Founder’s Son Turned Israeli Spy – Mosab Hassan Yousef, “The Green Prince”:


ΠΗΓΗ >> 


BOMBSHELL: Terrorist Abu Nidal & Hamas founder Moses Hasan Yousef were BOTH Israeli Mossad assets!!!


According to James Perloff in his article From the Arab Platoon to Hamas—Israel’s “Abu Nidal” Strategy, we read the following revealing information about these two Palestinians terrorists who were nothing more than…TRAITORS to their own people and who worked for…TERRORIST ISRAEL!!! It, ALSO, should be noted that both Israeli, American and Palestinians officials have been saying for YEARS that Hamas is a CREATION  of ISRAELI ITSELF!!!:

Was Abu Nidal working for Mossad? Of course, we have no signed confession, by him or the Israelis. But every action he took harmed Palestine and helped Israel. As Jesus said, “by their fruits you shall know them.”

It is noteworthy that Nidal never directly attacked Israel, and Israel never attacked him.  A German expert on counterterrorism told Seale in 1990: “Those that the Israelis want to destroy, they destroy, even if it means sending in assassins. But what have they ever done to Abu Nidal in fifteen years? He seems more like a protected species that the Mossad wants to keep alive!”21

Nidal fulfilled the stereotype of “Palestinians are terrorists” that Hollywood was simultaneously painting. He not only threatened to kill Oliver North, but Ronald Reagan and UK Prime Minister Margaret Thatcher. Yet ironically, despite his innumerable murders and threats, no one brought him brought to justice. Even after 9/11, a decade after Seale published his book, Nidal was still at large.

But the slaughter of his own followers had marked the beginning of Abu Nidal’s  decline. Many men fled his organization, and new recruits became hard to find.

Part of the terrorism PSYOP seemingly requires a “poster boy” to symbolize it in the public mind. With Abu Nidal withering, the “poster boy” baton may possibly have been passed to Ramzi Yousef, implicated in the 1993 World Trade Center bombing (an event with more Mossad fingerprints on it).22 But Yousef’s terrorist career ended after he was arrested in Pakistan in 1995.

In 1996, a new Poster Boy emerged in Osama Bin Laden, who issued a call for jihad against the United States that year. His main pretext for the announcement—that U.S. troops were desecrating Arabia by their presence there—seemed rather belated and flimsy, as it was his own Saudi government who had invited in U.S. troops, to battle Iraq’s Saddam Hussein, back in 1990-91.  It should also be noted that Bin Laden had joined the Mujahideen in their fight against the Soviets in Afghanistan during the 1980s. Since the U.S. heavily funded the Mujahideen, and Wikipedia notes that “Bin Laden’s first trainer was US Special Forces commando Ali Mohamed,”23 it seems odd that Bin Laden turned so swiftly on his benefactors.  In yet another irony, Bin Laden’s older brother, Salem Bin Laden, had been a partner in George W. Bush’s Arbusto Energy Company.24

Abu Nidal and Osama Bin Laden: Parallels

Several common denominators existed between Abu Nidal and Osama Bin Laden.

● Both men were extremely wealthy. Intelligence sources estimated Nidal was worth $400 million.25 He made money from weapons sales and “protection” money (blackmailing countries such as Kuwait and France into paying him off in exchange for not attacking them), but one must wonder if such sources alone could account for that much affluence for the son of a Palestinian orange grower. Some officials estimated Bin Laden’s worth at $250 million in 1991, although others put it lower.26

● Both Nidal and Bin Laden held accounts at the now-defunct BCCI Bank.

● Both men operated from desert compounds where they trained and radicalized young men into murderous fanatics.

● Despite his vast wealth, and despite supposedly being an advocate of Palestine, Abu Nidal never gave even one dollar to help the Palestinian people.27 And although Bin Laden also proclaimed solidarity with the Palestinians, I have never seen evidence that he donated anything to them either.

● Nidal never directly attacked Israel and Israel never attacked him. Likewise, for all his criticisms of Israel, Bin Laden never attacked it, nor did Israel attack him. It might be argued that Bin Laden couldn’t have penetrated Israel very easily to strike at it, but certainly he could have hit Israeli “soft” targets such as its overseas embassies (just as he did with U.S. embassies). Israel’s embassies he left untouched. Confining himself to U.S. targets served the interests of the Israelis, who wanted the U.S. to make war on their enemies.

● As we have seen, the combined intelligence and military resources of the Western Bloc nations were never able to locate and eliminate Nidal, despite his many crimes and threats. It was Sadaam Hussein’s intelligence service that finally took him out in 2002 in Iraq. (Some sources claim that, when confronted in Iraq, he committed suicide.) Ironically, the U.S. would invade Iraq the following year. Likewise, Bin Laden remained at large for 10 years after 9/11, until his alleged execution by Navy Seals in 2011, an incident that remains highly controversial, since his body was almost immediately dumped in the ocean, preventing confirmation of his identity.

As we have seen, the Israelis have long specialized in false flags that are blamed on Arabs. We have seen that the Mossad controlled Abu Nidal to neutralize the PLO. As Congressmen Ron Paul explained in one of his excellent floor speeches, Israel also created Hamas to counter the PLO (2 minutes):

“A secret Israeli organization by the name of OAS, that functions inside the Shin Bet and in cooperation with Hamas and the Islamic Jihad, whose aim is to disrupt the peace process, is behind these attacks and many others.”32

Now let’s watch former soldiers in Israel’s IDF, ,Gaza border defense, explain why the recent “surprise attack” on Israel would be impossible:

1 minute (you may need to click more than once) :

1 minute:

3 minutes:


(The full version of the last video, 9 minutes long, can be seen at https://vimeo.com/876096674.)

Furthermore, Egypt had warned Israel of the attack three days in advance. Why then, did the IDF go missing along the Israeli-Gaza border before the attack, when it should have been reinforcing it?

Normally, if Hamas had attacked Israel, they would have been mowed down by IDF gunfire before they even got near the barrier. Why were Hamas leaders so confident that the IDF would not be around to oppose them? Is their intel that sophisticated?

Furthermore, Hamas leaders surely knew that an attack would lead to a brutal, disproportionate counter-attack by Israel, as it always has.

Here is Gaza, just one week after Israel began its ruthless, indiscriminate bombings (2 minutes):

No one would doubt that the overwhelming majority of Hamas fighters—like Abu Nidal’s—sincerely believe in their cause. But was Arafat correct? Does Mossad—as it has done in so many other cases—have infiltrators inside the Arab organization?

Journalist Vanessa Beesly notes that:

Hamas founder Moses Hasan Yousef . . . was a spy for Zionist intelligence 1997—2007 before being given US residency. . . . Shin Bet [Israel’s equivalent of the FBI] considered him its most valuable source within the Hamas leadership. The information Yousef supplied exposed numerous Hamas cells, and assisted Israel in hunting down many militants, and incarcerating his own father, Hamas leader Sheikh Hassan Yousef.34

Some headlines worth absorbing:

One must ask, then, given Israel’s long penetration of Arab organizations, what other Mossad agents might have infiltrated Hamas, and might still be there? Was the attack carried out with coordination on both sides, so that Netanyahu could destroy and annex Gaza, driving the people out and turning the land into yet another territory of “Greater Israel?”

READ MORE FROM THE SOURCE HERE >> https://jamesperloff.net/from-the-arab-platoon-to-hamas-israels-abu-nidal-strategy/


What’s totally IRONIC is that Moses Hassan Yousef’s son, Mosab Hassan Yousef, has come out and…ADMITTED that,…HE, TOO, has become an Israeli asset!!! HE’S ADMITTED THIS IN BROAD DAYLIGHT!!! GIVE ME A BREAK!!! HAS HE, ALSO, ADMITTED THAT HIS OWN…DADDY WAS A MOSSAD AGENT FOR YEARS??? OF COURSE NOT!!! HE’S A SCUMBAG TRAITOR TO HIS OWN PEOPLE JUST LIKE HIS FATHER WAS!!!

Watch Chris Cuomo’s video entitled Hamas Founder’s Son Turned Israeli Spy – Mosab Hassan Yousef, “The Green Prince”:


Israel, 2023 Israel–Hamas war, War, War in Israel, Palestine, Palestinians, News, World news, Al-Aqsa, Mosque, Muslims , Hamas, Israelis, Jews, Zionists, Israeli Settlers, Lebanon, Iran, Gaza, Gaza Strip, Greece, Greece news, Turkey, Erdogan, Ισραήλ, Πόλεμος, Πόλεμος στο Ισραήλ, Παλαιστίνη, Παλαιστίνιοι, Ειδήσεις, Παγκόσμιες ειδήσεις, Al-Aqsa, Τζαμί, Μουσουλμάνοι, Χαμάς, εκτοξευόμενες ρουκέτες, Σουκότ, Ισραηλινοί, Εβραίοι, Σιωνιστές, Ισραηλινοί έποικοι, Λίβανος, Ιράν , Πόλεμος Ισραήλ , Πόλεμος στη μέση Ανατολή, Παλαιστινιακό, Γάζα, Λωρίδα της Γάζας, ΗΠΑ, Ελλάδα, Κρήτη, Τζο Μπάιντεν

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr