Home Greek News ΙΑΝΟΣ LIVE – Καραμπελιάς-Συρίγος: «Μέση Ανατολή: Η σύγκρουση των πολιτισμών, ισλαμισμός και σιωνισμός». Στις αρχές 20ου αι. οι Ορθόδοξοι χριστιανοί ήταν περισσότεροι από Εβραίους στα Ιεροσόλυμα. Οι ηγέτες Λαικού και Δημοκρατικού Μετώπου για Απελευθέρωση Παλαιστίνης ήταν χριστιανοί.

ΙΑΝΟΣ LIVE – Καραμπελιάς-Συρίγος: «Μέση Ανατολή: Η σύγκρουση των πολιτισμών, ισλαμισμός και σιωνισμός». Στις αρχές 20ου αι. οι Ορθόδοξοι χριστιανοί ήταν περισσότεροι από Εβραίους στα Ιεροσόλυμα. Οι ηγέτες Λαικού και Δημοκρατικού Μετώπου για Απελευθέρωση Παλαιστίνης ήταν χριστιανοί.

by _
0 comment 172 views
ΙΑΝΟΣ LIVE – Καραμπελιάς-Συρίγος: «Μέση Ανατολή: Η σύγκρουση των πολιτισμών, ισλαμισμός και σιωνισμός». Στις αρχές 20ου αι. οι Ορθόδοξοι χριστιανοί ήταν περισσότεροι από Εβραίους στα Ιερουσαλήμα. Οι ηγέτες Λαικού και Δημοκρατικού Μετώπου για Απελευθέρωση Παλαιστίνης ήταν χριστιανοί.
ΙΑΝΟΣ LIVE – Καραμπελιάς-Συρίγος: «Μέση Ανατολή: Η σύγκρουση των πολιτισμών, ισλαμισμός και σιωνισμός». Στις αρχές 20ου αι. οι Ορθόδοξοι χριστιανοί ήταν περισσότεροι από Εβραίους στα Ιερουσαλήμα. Οι ηγέτες Λαικού και Δημοκρατικού Μετώπου για Απελευθέρωση Παλαιστίνης ήταν χριστιανοί.

ΙΑΝΟΣ LIVE – Καραμπελιάς-Συρίγος: «Μέση Ανατολή: Η σύγκρουση των πολιτισμών, ισλαμισμός και σιωνισμός». Στις αρχές 20ου αι. οι Ορθόδοξοι χριστιανοί ήταν περισσότεροι από Εβραίους στα Ιεροσόλυμα. Οι ηγέτες Λαικού και Δημοκρατικού Μετώπου για Απελευθέρωση Παλαιστίνης ήταν χριστιανοί.

Οι Γάλλοι έδωσαν ατομική βόμβα σε Ισραήλ. Το 74 στην εισβολή Τουρκίας σε Κύπρο το Ισραήλ στηρίζει Τουρκία… Ο Ζαμποτίνσκι ο ιδρυτής Σιωνισμού στήριζε Νεότουρκους. O Nετανιάχου είναι Χαζάρος (Ασκενάζι). Συρίγος τ. Υφ. Παιδείας: o τυραννοκτόνος Αριστογείτων ίσως ήταν Εβραίος. (σσ o Σωκράτης;) Ο Κ. Μητσοτάκης αναγνώρισε το κράτος του Ισραήλ.. – ΒΙΝΤΕΟ


 

ΙΑΝΟΣ LIVE Καραμπελιάς-Συρίγος «Μέση Ανατολή: Η σύγκρουση των πολιτισμών, ισλαμισμός και σιωνισμός». Στις αρχές 20ου αι. οι Ορθόδοξοι χριστιανοί ήταν περισσότεροι από Εβραίους στα Ιεροσόλυμα.( σσ για αποχριστιανοποίηση της Ιερουσαλήμ που συμπίπτει με δημιουργία κράτους Ισραήλ ποιός ευθύνεται; μια δεύτερη Κωνσταντινούπολη που δεν αναδεικνύεται δεν διεκδικείται παρ΄ότι το διεθνές δίκαιο το προβλέπει ως ιερή πόλη 3 μονοθεισμών) Οι ηγέτες του Λαικού και του Δημοκρατικού Μετώπου για Απελευθέρωση Παλαιστίνης (συνιστώσες της PLO) ήταν χριστιανοί. Οι Γάλλοι έδωσαν ατομική βόμβα σε Ισραήλ. Το 74 κατά την εισβολή Τουρκίας σε Κύπρο το Ισραήλ στηρίζει Τουρκία… Ο Ζαμποτίνσκι ο ιδρυτής Σιωνισμού στήριζε Νεότουρκους. O Nετανιάχου είναι Χαζάρος (Ασκενάζι). Συρίγος τ. Υφ. Παιδείας: o τυραννοκτόνος Αριστογείτων ίσως ήταν Εβραίος. (σσ o Σωκράτης;)Ο Κ. Μητσοτάκης αναγνώρισε το κράτος του Ισραήλ.. συμπτώσεις..

Την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου στις 20:30 ο Γιώργος Καραμπελιάς, στο πλαίσιο του κύκλου συζητήσεων «Συναντήσεις Κορυφής», συνομιλεί με τον Άγγελο Συρίγο, βουλευτή και αναπληρωτή καθηγητή διεθνούς δικαίου & Εξωτερικής Πολιτικής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, με θέμα: «Μέση Ανατολή: Η σύγκρουση των πολιτισμών, ισλαμισμός και σιωνισμός». 



Καραμπελιάς: Ζαμποτίνσκι ο ιδρυτής του Σιωνισμού… Σιωνισμός είναι η επιστροφή στη Σιών στην Ιερουσαλήμ μετά από 2000 χρόνια..από την Ευρώπη όπου υφίστανται διωγμούς που άρχισαν κυρίως στη Ρωσία όπου ήταν 5.000.000 ..

Μετά τον α’ παγκόσμιο πόλεμο η Αγγλία πήρε την Μέση Ανατολή τις περισσότερες αραβικές χώρες και την Παλαιστίνη και η Γαλλία πήρε τη Συρία.

Κιμπούτς κοινόβια χωρίς ιδιοκτησία… στις αρχές 20ου αι οι Άραβες ήταν 500.000 οι Ορθόδοξοι ήταν περισσότεροι από Εβραίους 50.000 με 100.000 το 1890 και οι Εβραίοι το 1920 ήταν 120.000-130.000 αρχικό σχέδιο σοσιαλιστών σιωνιστών ήταν να φτιάξουνε ένα κοινό κράτος τα σχέδια αυτά ανατράπηκαν από Ολοκαύτωμα

πόλεμος 45-47 οι Εβραίοι καταλαμβάνουν κάποια μέρη και ααγνωρίζεται ένα κράτος Ισραήλ πρώτα από Σοβιετική Ένωση

1955 κρίση Σουέζ γαλλικά βρετανικά στρατεύματα φτάνουν στο Σουέζ υποστηρίζουν Ισραήλ έναντι ΗΠΑ. Από 1960 στροφή ΗΠΑ υπέρ Ισραήλ.



το 1956 ο Γάλλος πρωθυπουργός ο Γκι Μολέ δίνει τη δυνατότητα ατομικής βόμβας σε Ισραήλ την ατομική βόμβα τους την έδωσαν οι Γάλλοι τους δίνουν πυρηνικά όπλα

Οι Ισραήλ στο πόλεμο με αραβικά κράτη το 1967 κατέλαβε τη Γάζα που την είχε η Αίγυπτος και την Υπεριορδανία σημερινή Δυτική Όχθη που την έχε η Ιορδανία. το πρόβλημα της Κατοχής από το 1967.

Αρχικά το παλαιστινιακό κίνημα είναι κοσμικό εθνικοαπελευθερωτικό όπως Νάσερ Άσαντ με επικεφαλή Αραφάτ και Φατάχ. Το Λαϊκό Μέτωπο για Απελευθέρωση Παλαιστίνης (σσ ιδρυτής Ζωρζ Χαμπάς ήταν χριστιανός κωδ. ονομασία του αλ Χακίμ) και το Δημοκρατικό Μέτωπο για Απελευθέρωση έχουν ηγέτες χριστιανούς ο Ναβαχμέτ είναι χριστιανός κινούνται στο πλαίσιο αραβικός εθνικισμός ( Νάσερ, Άσαντ) οδηγούνται στην τρομοκρατία μέσα από αδιέξοδο . (σσ Tο Δ.M. είναι μία από τις τρεις βασικές οργανώσεις που συγκρότησαν την P.L.O. μαζί με την Aλ Φατάχ και το Λαϊκό Mέτωπο)..

Μαύρος Σεπτέμβρης 1991 ο ιορδανικός στρατός σφαγιάζει τους Παλαιστίνιους της PLO ..

ο πόλεμος του 67 συνδέεται με γεγονότα στην Ελλάδα αλλά και το 74 που οι Τούρκοι εισβάλουν στην Κύπρο το Ισραήλ στηρίζει την Τουρκία… ο Ζαμποτίνσκι ο ιδρυτής Σιωνισμού στήριζε Νεότουρκους 

Το 73 δεύτερος πόλεμος επιτίθενται Άραβες ήταν 7η Οκτωβρίου γι αυτό και η Χαμάς έδρασε και πάλι αυτή την ημερομηνία. Επικράτησαν οι Ισραηλινοί.

82 εισβολή στο Λίβανο και σφαγή Παλαιστινίων …. και με συμβολή Αμερικανών. Σκοτώθηκαν 200 Αμερικανοί ανατινάχθηκαν.



Αρχίζει το παλαιστινιακό κίνημα να μετακινείται προς ισλαμισμό η Χαμάς οργάνωση Αδελφών Μουσουλμάνων ως φιλανθρωπική κι εκπαιδευτική οργάνωση ( σσ δηλ εξαπατήθηκαν οι Ισραηλινοί δεν ήξεραν τι ήταν οι Αδερφοί Μουσουλμάνοι;) που την ευνοούσαν οι Ισραηλινοί κατά Αραφάτ.

H Hamas υποστηρίζει ενιαία Παλαιστίνη απάντηση Ισραηλινών ο εποικισμός κυρίως σε Δ Όχθη σήμερα είναι 700.000 και Γάζα.. Το 2005 συμφωνία οι Παλαιστίνιοι πήραν υψηλή κυριότητα Γάζας και έφυγαν οι έποικοι.. ( σσ και σήμερα αιματηρά επανέρχονται) …

(σσ «Η στάση του Ισραήλ απέναντι στις γυναίκες και τα παιδιά μοιάζει με τρομοκρατία. Δεν μπορούμε να πούμε κάτι άλλο. » – Πρόεδρος της Βραζιλίας Λούλα)

Συρίγος: κοινωνικός διχασμός στο Ισραήλ. Οι Εσκενάζι οι Εβραίοι από Β Ευρώπη εποικούν στο Ισραήλ. Οι δικαστές του Ισραήλ και οι πιλότοι είναι όλοι Εσκενάζι ( δηλ. Χαζάροι) Ο Νετανιάχου είναι Εσκενάζι.. Οι Υπερορθόδοξοι Εβραίοι απαλλάσονται στρατιωτικής θητείας για να μελετούν γραφές και είναι το 14%. Στο Ισραήλ 9.000.000 οι 2.000.000 είναι άραβες. Το Ισραήλ έχει έκταση όση η Πελοπόνησσος. Οι Παλαιστίνιοι είναι 5.000.000. Στη Γάζα το 8% κατοίκων είναι Ελληνορθόδοξοι.

Στη συνέχεια ο Συρίγος τ. Υφ. Παιδείας: o τυρανοκτόνος Αριστογείτων ίσως ήταν Εβραίος. (σσ o Σωκράτης;) Γιατί λέει δεν ασπαζόταν το 12θεό κάτι τέτοιο δηλ. κάθε μη 12θειστής ήταν Εβραίος; Αν ψαχνετε πάντως για όντως μαρτυρία περί Εβραίου στην αρχαιότητα για να μην παραφιλολογούμε αυτή είναι στον Ωρωπό ”Η πρώτη μαρτυρία περί εγκαταστάσεως Εβραίων στην Ελλάδα βρίσκεται σε επιγραφή του 3ου π.Χ. αιώνα που κάνει λόγο για κάποιον Εβραίο από τη Βοιωτία, με το όνομα Μόσχος Μοσχίωνος. Η επιγραφή βρέθηκε στον Ωρωπό και χρονολογείται μεταξύ του 300-250 π.Χ. Είναι η παρουσία του πρώτου Εβραίου που πιστοποιείται στον Ελλαδικό χώρο. Σε επιγραφή που βρέθηκε στο Αμφιάρειο, ένα ιερό αφιερωμένο στον ήρωα Αμφιαράο και εθνικό ιερό της πόλης του Ωρωπού, μια πόλης μεταξύ Αθήνας και Βοιωτίας.” Αυτό είναι τεκμηριωμένο αρχαιολογικά το να αυτοσχεδιάζουμε και να εικάζουμε σε αυτά τα θέματα απλά μας εκθέτει.. Υπ. Παιδείας πηγές κύριε Υπουργέ όχι παραφιλολογία..

Μας είπαν για τα καλά πορτοκάλια που βγάζει το Ισραήλ ( την ώρα που γίνεται μποικοτάζ παγκοσμίως στα προιόντα του βλ. συζήτηση υπουργών στο Βέλγιο) εδώ τα διαφημίζουν.. Μας είπαν για πορτοκάλια Ισραήλ και ελιές Παλαιστίνης για Γενοκτονία όμως τσιμουδιά.

Στις συγκρούσεις της Ελλάδας το Ισραήλ είχε στενές σχέσεις με Τουρκία. Το 1992 ο Κ. Μητσοτάκης αναγνώρισε το κράτος του Ισραήλ ( που μια σειρά κρατών ακόμη δεν το αναγνωρίζουν).συμπτώσεις..



Στη συνέχεια έγιναν απολογητές της στροφής της Ελλάδας στο μεσανατολικό και τη δικαιολογούν στη λογική ο εχθρός του εχθρού μου φίλος μου από τη στιγμή δε που ο Ερντογάν το πάει προς ισλαμισμό. Είναι σίγουροι ότι η στριοφή που κάναμε εμείς επήλθε και στις σχέσεις Τουρκίας Ισραήλ. Η Τουρκία θυσίασε τη Γάζα για το Ναγκόρνο Καραμπάχ.. Εδώ υπάρχει κατάφωρο deal.. Eίναι πιο σύνθετο. Το Ισραήλ όχι μόνο δεν θυσίασε σχέση του με Τουρκία αλλά την ανέδειξε σε κύριο εταίρο. Οι λεονταρισμοί Ερντογάν για Παλαιστίνη είναι απλά ξέπλυμα

Επίσης με την αναστροφή προς Ισραήλ η Ελλάδα θυσιάζει όλη τη Μεσόγειο που αραβοκρατείται.. και όλη τη Μέση Ανατολή που αραβοκρατείται. Σημειωτέον η Τουρκία δεν είναι αραβική χώρα…..ο Καραμπελιάς είπε ότι η καθ΄ημάς Ανατολή έγινε τούρκικη. Συρία Λίβανος ανθεί η ελληνορθοδοξία…Χαλάλι;

ΥΓ ακούμε όλες τις απόψεις είμαστε ανοιχτοί και τις παρουσιάζουμε .. δεν λογοκρίνουμε όπως λογοκρίνουν αισχρά οι επικυρίαρχοι που έχουν επιστρατεύσει κάθε λογής μηχανισμό για να επιβάλουν δια της επίπλαστης πολυφωνίας την ΜΙΑ αλήθεια. Αλλά στο λόγο υπάρχει κι αντίλογος ως πεμπτουσία του διαλόγου.

ΠΗΓΗ >> dimpenews.com

________

Israel, 2023 Israel–Hamas war, War, War in Israel, Palestine, Palestinians, News, World news, Al-Aqsa, Mosque, Muslims , Hamas, Israelis, Jews, Zionists, Israeli Settlers, Lebanon, Iran, Gaza, Gaza Strip, Greece, Greece news, Ισραήλ, Πόλεμος, Πόλεμος στο Ισραήλ, Παλαιστίνη, Παλαιστίνιοι, Ειδήσεις, Παγκόσμιες ειδήσεις, Al-Aqsa, Τζαμί, Μουσουλμάνοι, Χαμάς, εκτοξευόμενες ρουκέτες, Σουκότ, Ισραηλινοί, Εβραίοι, Σιωνιστές, Ισραηλινοί έποικοι, Λίβανος, Ιράν , Πόλεμος Ισραήλ , Πόλεμος στη μέση Ανατολή, Παλαιστινιακό, Γάζα, Λωρίδα της Γάζας, ΗΠΑ, Ελλάδα, Κρήτη

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr