Home ΔΙΕΘΝΗ ΒΙΝΤΕΟ: Παλαιστίνιοι μαχητές εκτοξεύουν RPG σε ισραηλινά τανκ, σε κοντινή εμβέλεια, σε μάχες δρόμο-δρόμο, και τα…ΑΝΑΤΙΝΑΖΟΥΝ!!!!

ΒΙΝΤΕΟ: Παλαιστίνιοι μαχητές εκτοξεύουν RPG σε ισραηλινά τανκ, σε κοντινή εμβέλεια, σε μάχες δρόμο-δρόμο, και τα…ΑΝΑΤΙΝΑΖΟΥΝ!!!!

by _
0 comment 142 views
VIDEO: Palestinian Fighters Shoot RPGs at Israeli Tanks in Close Range Street Combat
VIDEO: Palestinian Fighters Shoot RPGs at Israeli Tanks in Close Range Street Combat

Πλάνα από κάμερα σώματος Παλαιστινίων μαχητών δείχνουν πολλά ισραηλινά άρματα μάχης να χτυπιούνται με RPG από κοντινή απόσταση σε μάχες στο δρόμο για να αποφευχθεί η εκτόξευση των συστημάτων αντιπυραυλικής άμυνας τους.

Το Ισραήλ φαίνεται να μην έχει μάθει τίποτα από τον πόλεμο στην Ουκρανία. Αυτά τα τανκς ήταν εντελώς ευάλωτα χωρίς επίγειες δυνάμεις για την προστασία τους.

«Σύμφωνα με το Forbes, οι δυνάμεις της Χαμάς που επιχειρούν από τη Λωρίδα της Γάζας και τη Δυτική Όχθη έχουν αναπτύξει τακτικές για να νικήσουν το σύστημα Trophy», αναφέρει η καταχώριση της Wikipedia στο σύστημα αντιπυραυλικής άμυνας Trophy του IDF. «Η εκτόξευση πυραυλικής χειροβομβίδας από κοντινή απόσταση (50 γιάρδες ή πιο κοντά) θα μπορούσε να νικήσει αυτό το σύστημα δίνοντάς του πολύ λίγο χρόνο για να αντιδράσει».

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ!!!:

Το Ισραήλ διαθέτει έναν τόνο όπλων και βομβών που παρέχονται από τις ΗΠΑ και οι ΗΠΑ ανακατευθύνουν τώρα τα όπλα που προορίζονται για την Ουκρανία στο Ισραήλ.

 

῟———-

Israel, 2023 Israel–Hamas war, War, War in Israel, Palestine, Palestinians, News, World news, Al-Aqsa, Mosque, Muslims , Hamas, Israelis, Jews, Zionists, Israeli Settlers, Lebanon, Iran, Gaza, Gaza Strip, Greece, Greece news, Ισραήλ, Πόλεμος, Πόλεμος στο Ισραήλ, Παλαιστίνη, Παλαιστίνιοι, Ειδήσεις, Παγκόσμιες ειδήσεις, Al-Aqsa, Τζαμί, Μουσουλμάνοι, Χαμάς, εκτοξευόμενες ρουκέτες, Σουκότ, Ισραηλινοί, Εβραίοι, Σιωνιστές, Ισραηλινοί έποικοι, Λίβανος, Ιράν , Πόλεμος Ισραήλ , Πόλεμος στη μέση Ανατολή, Παλαιστινιακό, Γάζα, Λωρίδα της Γάζας, ΗΠΑ

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr