Home ΚΟΣΜΟΣ Σίσι Σιωνιστής.. συναντήθηκε με τον Διευθυντή της CIA!

Σίσι Σιωνιστής.. συναντήθηκε με τον Διευθυντή της CIA!

by _
0 comment 114 views
Σίσι Σιωνιστής.. συναντήθηκ…
Σίσι Σιωνιστής.. συναντήθηκ…

Σίσι Σιωνιστής.. συναντήθηκε με τον Διευθυντή της CIA!

Σίσι Σιωνιστής.. συναντήθηκε με τον Διευθυντή της CIA! To θηρίο έχει πολλά κεφάλια.. Kι ο Μαχμούντ Αμπάς που συναντήθηκε με τον Εβραίο ΥΠΕΞ Μπλίνκεν την ώρα που ΗΠΑ Ισραήλ γενοκτονούν τον παλαιστινιακό λαό τι είναι;

Kαι η αμερικάνικη εκδοχή (wsj) προς κάλυψη του στρατολογημένου πράκτορα τους Σίσι.

Ο πρόεδρος της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ Αλ Σίσι και ο διευθυντής της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών Γουίλιαμ Μπερνς συναντήθηκαν στο Κάιρο για να συζητήσουν τη στρατιωτική κλιμάκωση του Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας, δήλωσε εκπρόσωπος του προέδρου. Ο Σίσι επανέλαβε έκκληση για άμεση κατάπαυση του πυρός για την προστασία των αμάχων και για «απεριόριστη ροή ανθρωπιστικής βοήθειας», είπε ο εκπρόσωπος.

Ο Μπερνς, ο οποίος έχει μακροχρόνιους δεσμούς στη Μέση Ανατολή, επισκέπτεται χώρες της περιοχής για να συζητήσει την κατάσταση στη Γάζα, την υποστήριξη των διαπραγματεύσεων σχετικά με ομήρους —στις οποίες η Αίγυπτος υπήρξε μεσολαβητής— και τις προσπάθειες να αποτραπεί η κλιμάκωση των μαχών μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς. μια ευρύτερη σύγκρουση, σύμφωνα με Aμερικανό αξιωματούχο.

dimpenews.com

_____________

Israel, 2023 Israel–Hamas war, War, War in Israel, Palestine, Palestinians, News, World news, Al-Aqsa, Mosque, Muslims , Hamas, Israelis, Jews, Zionists, Israeli Settlers, Lebanon, Iran, Gaza, Gaza Strip, Greece, Greece news, Ισραήλ, Πόλεμος, Πόλεμος στο Ισραήλ, Παλαιστίνη, Παλαιστίνιοι, Ειδήσεις, Παγκόσμιες ειδήσεις, Al-Aqsa, Τζαμί, Μουσουλμάνοι, Χαμάς, εκτοξευόμενες ρουκέτες, Σουκότ, Ισραηλινοί, Εβραίοι, Σιωνιστές, Ισραηλινοί έποικοι, Λίβανος, Ιράν , Πόλεμος Ισραήλ , Πόλεμος στη μέση Ανατολή, Παλαιστινιακό, Γάζα, Λωρίδα της Γάζας, ΗΠΑ

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr