Home Greek News O Νετανιάχου επικαλείται προφήτη Σαμουήλ και νίκη Σαούλ επί Αμαληκιτών και εθνοκάθαρση τους για να νομιμοποιήσει γενοκτονία κατά Παλαιστινίων…!!!

O Νετανιάχου επικαλείται προφήτη Σαμουήλ και νίκη Σαούλ επί Αμαληκιτών και εθνοκάθαρση τους για να νομιμοποιήσει γενοκτονία κατά Παλαιστινίων…!!!

by _
0 comment 106 views
O Νετανιάχου επικαλείται πρ…
O Νετανιάχου επικαλείται πρ…

O Νετανιάχου επικαλείται προφήτη Σαμουήλ και νίκη Σαούλ επί Αμαληκιτών και εθνοκάθαρση τους για να νομιμοποιήσει γενοκτονία κατά Παλαιστινίων. Δεν είναι πόλεμος Ισραήλ κατά Γάζας είναι πόλεμος παλιού Ισραήλ κατά ανθρωπότητας που αρχίζει από Γάζα.. Αν περάσουν από Γάζα όλη η οικουμένη θα μετατραπεί σε Γάζα αλλιώς. Ηλεκτρονική ψηφιακή φυλακή.. ΒΙΝΤΕΟ


Σχολιάζει το GreekNewsOnDemand.com: ΔΩΣΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ σε αυτά που λέγει εγώ ο μέγας ΣΦΑΓΕΑΣ Νετανγιάχου διότι καλεί -εμμέσως πλήν ΣΑΦΩΣ– για την ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ …ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ!!! Κι αυτό σας το είχαμε τονίσει στο πρόσφατο άρθρο μας με τίτλο Το Ισραήλ σχεδιάζει να ΣΚΟΤΩΣΕΙ «γρήγορα και αποτελεσματικά» 2 εκατομμύρια Παλαιστίνιους με…ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΕΣ ΑΕΡΙΟ!!!

Το Ισραήλ σχεδιάζει να ΣΚΟΤΩΣΕΙ «γρήγορα και αποτελεσματικά» 2 εκατομμύρια Παλαιστίνιους με…ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΕΣ ΑΕΡΙΟ!!!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΕΞΗΣ ΒΙΝΤΕΟ…

Στόχος του Ισραήλ είναι να σκοτώσει τον κάθε Παλαιστίνιο!!!


Με εδάφια από την Τορά ο Νετανιάχου επιχειρεί να δκαιολογήσει τη γενοκτονία. Ο Νετανιάχου κηρύσσει εισβολή: «Πρέπει να θυμάστε τι σας έχει κάνει ο Αμαλήκ, λέει η Αγία Γραφή μας». Παραλληλίζει τη μάχη κατά Παλαιστινίων με βιβλική μάχη Εβραίων κατά Αμαληκιτών όταν ο  Σαούλ νίκησε τους Αμαληκίτες, αιχμαλώτισε τον Αγάγ, βασιλιά των Αμαληκιτών, και κατέσφαξε όλο τον πληθυσμό της περιοχής, όπως τους είχε πει ο Θεός. Επομένως πάει για γενοκτονία σε θρησκευτικό μοτίβο. Η π.Χ θρησκεία του η Αντίχριστη θρησκεία του που αποκήρυξε το Χριστό του υπαγορεύει όπως αυτός το νομίζει γενοκτονία ενός λαού. Δυτικοευρωπαίοι και Αμερικανοί μπήκαν στο θρησκευτικό τριπ του και τον ενισχύουν. Δεν είναι πόλεμος του Ισραήλ κατά Γάζας είναι πόλεμος παλιού Ισραήλ κατά ανθρωπότητα που αρχίζει από τη Γάζα.. Αν περάσουν από τη Γάζα όλη οικουμένη θα μετατραπεί σε Γάζα αλλιώς. Ηλεκτρονική ψηφιακή φυλακή καραντίνες χωρίς επικοινωνίες και ίντερνετ όπως Γάζα check point στρατιωτικός νόμος απαγορεύσεις εκβιασμοί ….κ.α χωρίς νερό τροφή ρεύμα επικοινωνίες καύσιμο για όσους διαφοροποιούνται κι αντιστέκονται.. Γάζα

ο Σαμουήλ προς Σαούλ Α Βασ. 15,3        καὶ νῦν πορεύου καὶ πατάξεις τὸν Ἀμαλὴκ καὶ Ἱερὶμ καὶ πάντα τὰ αὐτοῦ καὶ οὐ περιποιήσῃ ἐξ αὐτοῦ καὶ ἐξολοθρεύσεις αὐτὸν καὶ ἀναθεματιεῖς αὐτὸν καὶ πάντα τὰ αὐτοῦ καὶ οὐ φείσῃ ἀπ᾿ αὐτοῦ καὶ ἀποκτενεῖς ἀπὸ ἀνδρὸς καὶ ἕως γυναικὸς καὶ ἀπὸ νηπίου ἕως θηλάζοντος καὶ ἀπὸ μόσχου ἕως προβάτου καὶ ἀπὸ καμήλου ἕως ὄνου.

Αμαυρώνει τη Βίβλο δεν μπορείς να εφαρμόσεις το π.Χ στο μ.Χ… Η Π.Δ μόνο μέσω της Κ.Δ μπορεί να εξηγηθεί σήμερα. Αν την τελευταία την παρακάμψεις έχεις χάσει 2000 χρόνια πολιτισμού και πνευματικής προόδου. Οι Ιουδαιστές έχουν πρόβλημα είναι βυθισμένοι στις σοβινιστικές εθνοφυλετικές τοπικιστικές διενέξεις και βιβλικές μάχες που λύνονται με αιματοχυσία…μια εθνική θρησκεία ή μια εθνικιστική θρησκεία εκεί καταλήγει.. Επιχειρούν ν΄αναβιώσουν την εποχή χωρίς να είναι Μωυσήδες χωρίς να συντρέχει λόγος και χωρίς ποτέ μια τέτοια προσομοίωση να έχει λογική σε άλλο πολιτισμικό και ιστορικό πλαίσιο…. Είναι σέκτα…θρησκευτική παράνοια..

Η δεύτερη φάση του πολέμου έχει ξεκινήσει λέει ο Νετανιάχου…

“Αυτός είναι ο δεύτερος απελευθερωτικός μας πόλεμος. Θα τον πολεμήσουμε. Θα είναι η νίκη του καλού ενάντια στο κακό, του φωτός πάνω στο σκοτάδι.”

Και πάλι κάνει το Δημιουργό του κόσμου και διαχωρίζει το φως από το σκοτάδι…..

Αυτό θα λέει κι ο Αντίχριστος εγώ είμαι το φως αυτό έλεγε κι ο Εωσφόρος εγώ είμαι το φως.. κάψα με το φως καψούρα με το φως ο αιματοβαμμένος…ο αντίχριστος θα είναι καρικατούρα του Χριστού. όπως ο Χριστός έλεγε εγώ ειμί το Φως του κόσμου έτσι θα λέει κι αυτός θα είναι ένας μίμος ένας απατεώνας ψευδοθαυματοποιός..πνευματικό βραχυκύκλωμα το καψε….εντελώς.

Είναι ένα ακόμη crash test για Αντίχριστο.

Οι αρχές και εξουσίες της οικουμένης πολιτικές εκκλησιαστικές θρησκευτικές ευθυγραμμίζονται πλήρως με τη γραμμή Νετανιάχου σε ένα ήσσονος σημασίας ζήτημα που όμως πρόκειται για εξόφθαλμη γενοκτονία ενός λαού. Αύριο η ίδια δύναμη που θα φέρει το ”Μεσσία” της φανταστείτε πόση μεγαλύτερη παγκόσμια πειθαρχία θ΄απαιτήσει και πόσες προσοχές και παρουσιάστε έχει να δει ο Αντίχριστος από πολιτικούς εκκλησιαστικούς και στρατιωτικούς αξιωματούχους. όταν ακολουθείς τυφλά τους λοχίες θ΄ακολουθήσεις πολύ πιο πειθήνια τον στρατηγό…

H διεθνής κοινότητα εφαρμόζει κατά γράμμα την εσχατολογική ατζέντα των Εβραίων..

ΠΗΓΗ >> dimpenews.com

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr