Home ΗΠΑ Μπάιντεν: Οι ΗΠΑ έχουν «υποχρέωση» να εμπλακούν στους πολέμους στο Ισραήλ και την Ουκρανία

Μπάιντεν: Οι ΗΠΑ έχουν «υποχρέωση» να εμπλακούν στους πολέμους στο Ισραήλ και την Ουκρανία

by _
0 comment 115 views
Biden: US Has “An Obligation” To Be Involved In Israel & Ukraine Wars
Biden: US Has “An Obligation” To Be Involved In Israel & Ukraine Wars

Τζο Μπάιντεν: Οι ΗΠΑ έχουν «υποχρέωση» να εμπλακούν στους πολέμους στο Ισραήλ και την Ουκρανία

Fact checked


Οι ΗΠΑ έχουν «υποχρέωση» να εμπλακούν σε πολέμους ξένων κρατών σύμφωνα με τον Τζο Μπάιντεν

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ δήλωσε επίσης ότι θέλει να υπηρετήσει μια δεύτερη θητεία προκειμένου να επιτύχει την παγκόσμια ειρήνη, κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο CBS 60 Minutes.

Αναφερόμενος στις συγκρούσεις στην Ουκρανία και το Ισραήλ, ο Μπάιντεν υποστήριξε ότι η Αμερική «μπορεί να φροντίσει και για τις δύο»

Ο παρουσιαστής Scott Pelley ρώτησε τον Μπάιντεν «Είναι οι πόλεμοι στο Ισραήλ και την Ουκρανία περισσότερο από ό,τι μπορούν να αναλάβουν ταυτόχρονα οι Ηνωμένες Πολιτείες;»



Αναφέρει το InfoWars: Ο Μπάιντεν απάντησε: «Είμαστε οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής για όνομα του Θεού! Το πιο ισχυρό έθνος στην ιστορία, όχι στον (κόσμο), στην ιστορία του κόσμου! Στην ιστορία του κόσμου!»

Συνέχισε να φωνάζει: «Μπορούμε να τα φροντίσουμε και τα δύο και να διατηρήσουμε τη συνολική μας διεθνή άμυνα. Έχουμε τη δυνατότητα να το κάνουμε και έχουμε υποχρέωση. Είμαστε το βασικό έθνος, για να παραφράσουμε τον πρώην υπουργό Εξωτερικών. Και αν δεν το κάνουμε, τότε ποιος θα το κάνει;»

Από πού κι ως πού έχουν οι ΗΠΑ «υποχρέωση» να διεξάγουν ξένους πολέμους;

Στην ίδια συνέντευξη, ο Μπάιντεν δήλωσε επίσης ότι είναι σίγουρος ότι θέλει να υπηρετήσει μια δεύτερη θητεία προκειμένου να επιτύχει την παγκόσμια ειρήνη:

SOURCE: https://thepeoplesvoice.tv/biden-us-has-an-obligation-to-be-involved-in-israel-ukraine-wars/


 

Israel, 2023 Israel–Hamas war, War, War in Israel, Palestine, Palestinians, News, World news, Al-Aqsa, Mosque, Muslims , Hamas, Israelis, Jews, Zionists, Israeli Settlers, Lebanon, Iran, US, Joe Biden 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr