Home Greek News Πόλεμος στο Ισραήλ: Ξεκίνησε η εκκένωση της Γάζας, φεύγουν όπως μπορούν – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Πόλεμος στο Ισραήλ: Ξεκίνησε η εκκένωση της Γάζας, φεύγουν όπως μπορούν – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

by _
0 comment 133 views
Πόλεμος στο Ισραήλ: Ξεκίνησε η εκκένωση της Γάζας, φεύγουν όπως μπορούν – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες
Πόλεμος στο Ισραήλ: Ξεκίνησε η εκκένωση της Γάζας, φεύγουν όπως μπορούν – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Πόλεμος στο Ισραήλ: Ξεκίνησε η εκκένωση της Γάζας, φεύγουν όπως μπορούν – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Εντολή να εκκενώσουν σε 1,1 εκατ. Παλαιστίνιους από τα βόρεια προς τα νότια που επίσης, δεν έχουν νερό και ηλεκτρικό – Δεν έχουν ανοίξει ανθρωπιστικούς διαδρόμους – «Φύγετε αμέσως» έγραφαν τα φυλλάδια που έριξε ο ισραηλινός στρατός

Ξεκίνησε η εκκένωση της Γάζας κατόπιν εντολής που εξέδωσε ο ισραηλινός στρατός σε πάνω από 1 εκατ. άμαχους κατοίκους στο βόρειο τμήμα.

Τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσαν ότι ενημερώθηκαν από τον ισραηλινό στρατό πως κάπου 1,1 εκατ. Παλαιστίνιοι στη Λωρίδα της Γάζας διατάχθηκαν να μετακινηθούν προς τον νότιο τομέα του θύλακα εντός 24 ωρών κι απηύθυναν έκκληση να «ακυρωθεί» η διαταγή αυτή, την ώρα που δεν υπάρχουν ανθρωπιστικοί διάδρομοι.

Ωστόσο, ο ισραηλινός στρατός παραδέχθηκε σήμερα ότι η εντολή απομάκρυνσης των Παλαιστινίων από τη βόρεια Γάζα θα «χρειαστεί χρόνο». «Προσπαθούμε να δώσουμε χρόνο και καταβάλλουμε πολλές προσπάθειες, και καταλαβαίνουμε ότι θα αυτό δεν θα πάρει 24 ώρες», δήλωσε ο εκπρόσωπος του στρατού Ντάνιελ Χαγκάρι σε συνέντευξη Τύπου.

Βίντεο και φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στα social media δείχνουν ανθρώπους να εγκαταλείπουν τα σπίτια τους στοιβάζοντας τα πράγματά τους και παίρνοντας όσα μπορούν ενώ φεύγουν με όποιον τρόπο είναι δυνατό. Όπως φαίνεται στις εικόνες που ακολουθούν, είναι φορτωμένοι με σακούλες, στρώματα, μαξιλάρια. Κάποιοι με αυτοκίνητα, άλλοι με τα πόδια, μερικοί σε κάρα, ορισμένοι με γαϊδούρια φεύγουν από το βόρειο τμήμα για το νότιο όπου δεν έχουν νερό, ηλεκτρικό ρεύμα και καύσιμα.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την εκκένωση της Γάζας:

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ! >> https://www.protothema.gr/world/article/1423734/polemos-sto-israil-xekinise-i-ekkenosi-tis-gazas-feugoun-me-opos-boroun-deite-video-kai-fotografies/

 

——–

#Israel, #WarInIsrael #Jews #Palestine #Palestinians #Hamas #Lebanon #Iran #Syria #War #Hezbollah
#Ισραήλ, #ΠόλεμοςΣτοΙσραήλ #Εβραίοι #Παλαιστίνη #Παλαιστίνιοι #Χαμάς #Λίβανος #Ιράν #Συρία #Πόλεμος #Χεζμπολάχ

Israel, War, Wr in Israel, Palestine, Palestinians, News, World news, Al-Aqsa, Mosque, Muslims , Hamas, rockets fired, Sukkot, Israelis, Jews, Zionists, Israeli Settlers , Ισραήλ, Πόλεμος, Πόλεμος στο Ισραήλ, Παλαιστίνη, Παλαιστίνιοι, Ειδήσεις, Παγκόσμιες ειδήσεις, Al-Aqsa, Τζαμί, Μουσουλμάνοι, Χαμάς, εκτοξευόμενες ρουκέτες, Σουκότ, Ισραηλινοί, Εβραίοι, Σιωνιστές, Ισραηλινοί έποικοι

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr