Home Κορωνοϊος Χαμός στην Ισπανία: Γονείς κάνουν μήνυση με την υποψία ότι τα παιδιά τους πέθαναν από τα εμβόλια

Χαμός στην Ισπανία: Γονείς κάνουν μήνυση με την υποψία ότι τα παιδιά τους πέθαναν από τα εμβόλια

by _
0 comment 120 views
Χαμός στην Ισπανία: Γονείς κάνουν μήνυση με την υποψία ότι τα παιδιά τους πέθαναν από τα εμβόλια
Χαμός στην Ισπανία: Γονείς κάνουν μήνυση με την υποψία ότι τα παιδιά τους πέθαναν από τα εμβόλια

Μόνο στην Ισπανία αυτά και σε άλλες χώρες..

Είμαστε τυχεροί τελικά στην Ελλάδα που ήρθαν Μόνο καλές παρτίδες!!!!!!!!

ΞΥΠΝΉΣΤΕ, ΥΠΝΩΤΙΣΜΈΝΟΙ, ΠΕΘΑΊΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΣΑΣ…..


Χαμός στην Ισπανία: Γονείς κάνουν μήνυση με την υποψία ότι τα παιδιά τους πέθαναν από τα εμβόλια

Σύμφωνα με τους τρεις ενάγοντες, ένα από τα αγόρια πέθανε στο σπίτι στον καναπέ, τα άλλα δύο ενώ έπαιζαν ποδόσφαιρο στην αυλή του σχολείου. Οι ισπανικές υγειονομικές αρχές ισχυρίζονται ότι τα αγόρια πέθαναν «φυσικά».

Στην Ισπανία, τρεις ομάδες γονέων προσφεύγουν στα δικαστήρια για τον ξαφνικό θάνατο των παιδιών τους. Κατηγορούν τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού για τους θανάτους!

https://pressefreiheit.rtde.me/europa/181780-spanien-eltern-klagen-wegen-verdachts/

Αυτό αναφέρει το αυστριακό επιστημονικό και πολιτικό ιστολόγιο TKP επικαλούμενο την ισπανική διαδικτυακή εφημερίδα The Objective .

Σύμφωνα με τους γονείς, τα παιδιά δώδεκα, δεκατριών και δεκατεσσάρων ετών ήταν απολύτως υγιή πριν τον εμβολιασμό και δεν είχαν προηγούμενες ασθένειες. Σύμφωνα με την έκθεση, δύο από τα τρία αγόρια πέθαναν από πάχυνση του καρδιακού μυός (υπερτροφική καρδιοπάθεια). Ο τρίτος πέθανε από καρδιακή αρρυθμία. Όπως αναφέρει η μήνυση, η καρδιά ενός από τα αγόρια που πέθανε ήταν «μεγαλωμένη» και ζύγιζε 480 γραμμάρια αντί για 344 γραμμάρια.

Η καταγγελία, την οποία κατέθεσαν οι γονείς στην εισαγγελία την Πέμπτη, αναφέρεται σε φόνο από βαριά αμέλεια, γενετική χειραγώγηση, απειλές, εξαναγκασμό, διακύβευση της δημόσιας υγείας, εξαπάτηση, παραβίαση της ηθικής ακεραιότητας που προκαλεί βλάβη στην ζωή και κατάχρηση εξουσίας. Απευθύνεται, μεταξύ άλλων, στην Πρόεδρο του Ισπανικού Οργανισμού Φαρμάκων και Προϊόντων Υγείας (AEMPS), Silvia Calzón, και στην Διευθύντρια, María Jesús Lamas, καθώς και σε «κάθε άλλη υπεύθυνη αρχή».

Οι ενάγοντες είπαν στην ισπανική διαδικτυακή εφημερίδα The Objective ότι ήθελαν να αποδοθεί δικαιοσύνη και να συμμετάσχουν και άλλοι γονείς στην αγωγή τους. Μία από τις μητέρες είπε ότι ο γιος της πέθανε ενώ ήταν ξαπλωμένος στον καναπέ του σπιτιού. Στην αρχή νόμιζε ότι είχε αποκοιμηθεί, «αλλά μετά δεν ήθελε να σηκωθεί». Το αγόρι λέγεται ότι είχε εμβολιαστεί με παρτίδα FG7898, για την οποία αναφέρονται ανεπιθύμητες ενέργειες. Τα άλλα δύο αγόρια είχαν εμβολιαστεί με την παρτίδα FG9428 του εμβολίου Pfizer. Πέθαναν επίσης ξαφνικά, ο ένας παίζοντας ποδόσφαιρο και ο άλλος στην αυλή του σχολείου.

Οι γονείς προσπαθούν εδώ και ένα χρόνο να αναγνωριστεί ο εμβολιασμός κατά του κορωνοϊού ως η αιτία θανάτου των παιδιών τους. Ωστόσο, οι υγειονομικές αρχές αρνούνται τα πάντα και υποστηρίζουν ότι τα αγόρια πέθαναν «φυσικά», πιθανότατα λόγω γενετικού ελαττώματος.

Ένας εκπρόσωπος της ισπανικής ένωσης ανθρωπίνων δικαιωμάτων Asociación Liberum, σχολιάζοντας την υπόθεση, είπε ότι «έχει βαρεθεί με τις αρχές να μας λένε ότι οι άνθρωποι πεθαίνουν τυχαία».

Τα κρούσματα των τριών παιδιών δεν είναι τα μόνα που αναφέρθηκαν στην Ισπανία. Τον Ιούνιο, η εφημερίδα El Diario de Sevilla ανέφερε ότι τουλάχιστον επτά άτομα παραπονέθηκαν στις υγειονομικές αρχές για σοβαρές παρενέργειες που προκλήθηκαν από τον εμβολιασμό. Ένας από τους ενάγοντες ζήτησε πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ ως αποζημίωση επειδή κατέληξε να είναι σχεδόν εντελώς τυφλός και είχε περιορισμένη κινητικότητα στα πόδια του.

ΠΗΓΗ >> el.gr

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr